hits

juli 2017

Rikdom er intet om disponenten er forvirret

Hei kjære lesere.

Jeg har gått en måned nå uten tabletter, noe som byr på utfordringer. Noen dager er helt jævlige mens andre er fantastiske.  Sånn er livet. Det jeg merker er at jeg hele tiden må stimulere hjernen, når den er i sjakk klarer jeg å holde følelsene borte, de negative sådan.

Det verste er å ikke kunne forholde seg til seg selv når det kverner som verst. Tankesettet av negativitet er vanskelig å endre, dette vet jeg alt om. At man ikke bare kan sette seg ned å trylle er slitsomt.

Jeg vet ikke helt om det er verre for meg enn folk flest siden jeg har diverse diagnoser. Alenetid er essensielt, får jeg ikke dette går jeg rett i kjelleren, det er ikke noe jeg skriver for å få sympati, intensjonen er å dele. 

Jeg vet hva som trigger, det er følelsen av å ikke være en del av. Når jeg jobber hardt forsvinner all form for selvsentrerte tanker. Å ha rutiner hjelper meg gjennom hverdagen. I feriene sklir det hele ut. Jeg er ikke av den sorten som klarer å lene meg tilbake på en solseng å slappe av. Det må skje noe i det kontinuerlige og slik tikker det langt inn i evigheten.

Jeg tenker at det å yte hvert sekund er en forbannelse og en gave på samme tid. Det mest deprimerende slik min erfaring viser er nyte før yte. Av å nyte følger meningsløsheten med. Man skal gjøre seg fortjent til lykken.

Svetten pipler ut av ryggen mens jeg skriver. De fleste mener nok at jeg skal holde kjeft og ikke klage når man har blitt tildelt alt som samfunnet mener er en "lykkepakke" bare holde kjeft og bite tennene sammen i stumhet.

Jeg tenker som det heter i denne "flowsonen" inn og ut og rundt i ring. Når strømmen stopper kollapser systemet. Det er slik for alle, men mange har nok ikke skjønt konseptet. 

Jo jo, at man har tilrettelagt for at folk skal bli deprimert gjennom et samfunn som skal ha krav på noe man ikke har krav på, får meg til å trekke litt på smilebåndet. Man tenker kanskje noen ganger at folk utnytter seg av systemet når de eksempelvis går på NAV, når sannheten er at man ødelegger for seg selv, ved å ikke være en del av pakken, de som drar hjulene. Mon tro om det tennes noen lys. Ikke bli fornærmet om du føler deg truffet. Når man blir provosert er det som regel en sannhet med i bildet.

Rikdom er intet om disponenten er forvirret. 

Rik på opplevelser du kan dele til det bedre, rik på venner og familie som du bryr deg om og som bryr seg om deg. Rik på å være viktig for andre. Det er ord som er lykke. 

Streber har jeg vært i mange herrens år, sikkert en del av den "konseptpakken" over. Når man er forvirret blir det bare en endeløs labyrint. Noen finner veien ut, andre ikke. Det krever enormt mye jobb og følelser som vil dra deg tilbake og inn i det vante. Å kjempe mot endring er det vanskeligste et menneske kan gjøre. Det eksterne er enkelt, mens det interne krever kraft.

Summert så handler lykken om holdning. Positiv holdning gir deg 100 meters forsprang til suksess.  U-selvisk holdning enda mer. 

Noen dager er tunge og slik må det være for at du skal nyte de gode.

Følg meg gjerne på

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

Slik unngår du å bli feit

Hei kjære lesere.

Det er ikke alltid det frister å trene. Man har perioder for alt og det beste rådet er om du går lei en treningsform så bytt.


Sommeren er spesielt vanskelig. Man har kanskje nok med sammenkomst, ferie og barn, og i denne perioden er det meget viktig å drikke mye vann om du er i lite aktivitet. Jo mer vann du drikker, jo større er sannsynligheten for at du ikke raser opp i vekt.

Jo, det er mange faktorer som spiller inn for vektoppgang. Det er høysesong for alkohol, grillmat og kaker. Men om du drikker rikelig med vann klarer kroppen og holde seg sånn noenlunde i brakt stat tilstand.

Jeg vil anbefale å være aktiv med barna på dagtid og ikke bli liggende på solsengen når de løper rundt, ha dette i bakhodet og delta i leken.

Mange sene kvelder byr på at man dytter i seg mer kalorier en hva kroppen har bruk for, prøv å ikke spise så mye på kveldstid, sene middager går rett i fettlagringen.

Spis mer tilbehør. Man trenger heller ikke BARE å spise kjøttet og pølse i brød. Å kjøpe fossene grønnsaker tar 5 min å tilberede, spis dette som forrett, før man begynner på de tunge fordøyelige matvarene.

Det kan også være en utfordring å komme seg på treningssentrene i sommer. Derfor anbefaler jeg alle å benytte seg av naturen. Hjemme trening med kroppsvekt er effektivt og lettvint.

Jeg anbefaler en lett joggetur på 10 min som oppvarming

Deretter: annenhver dag

  1. 20 Burpees
  2. 20 knebøy
  3. 20 utfall

              3 runder

 

  1. 20 Pushups
  2. 1 min planke
  3. 20 beinhev

             3 runder

Dette veksles mellom annenhver dag.

Om du får til overstående har du god sjans til å holde formen flytende.

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

Folk tror jeg driter penger

Hei kjære lesere.

Grisk utnyttelse av bemidlede mennesker.

Folk tror jeg driter penger.Ja, da skal jeg komme med litt personlig erfaring vedrørende hvordan mennesker velger å ta seg til rette og utnytte seg av andres rikdomssituasjon.

Jeg opplever til stadighet folk som enten jobber for meg eller nærliggende ansettelser av oppdrag der folk tror de kan klore med seg ekstra kroner på oppdrag de utfører eller ikke utfører sådan? Akkurat som de har en formening om at jeg ikke merker at de skal utnytte meg eller at jeg driter i at de tar seg ekstra godt betalt fordi jeg liksom ikke kjenner noen kr ekstra?

Nei vet du hva. Jeg har 2 saker gående nå mot enkeltindivider som prøver seg på nettopp dette.

Sakene handler i korte trekk om grunnleggende oppgaver som er kontraktsfestet som ikke utføres eller er utført skal betales for?

Hadde det vært vanlige mann i gata hadde dette inntruffet? Neppe. Folk er rett og slett jævla frekke. Jeg ønsker jo alltid å tro det beste om mennesker, noe jeg til stadighet brenner meg på. Med et sukk så kommer det alltid ekstra på bordet. Er det så forbanna vanskelig for enkelte mennesker å være redelig?

Nå sitter jeg litt i aggresjon og skriver, jeg skulle gjerne pustet litt og gått noen runder rundt huset, men det koker i topplokket.

At folk du har behandlet bra, eller mer en bra overtid stikker deg i ryggen er ikke annet en trist, fryktelig trist.

Jeg er nok ikke den eneste i verden som sitter med dette problemet, men akkurat nå føles det som jeg generaliserer at rikinger er blinkskiver mot svindel.

Hva er deres erfaringer rundt dette? Er det generelt mye uærlige svin der ute eller er det bare jeg som føler det slik?

Verdighet? Kanskje et fremmedord for mange. Jeg ville aldri i mine villeste fantasier utnyttet meg av andres likviditet for egen vinning. 

Følg meg gjerne på youtube

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

Penis i ryggen og glitterpupper

Hei kjære lesere.

Nå skal ikke jeg komme med noen muslimske tilnærminger men, jeg klarte ikke helt å holde meg unna tema.

Trender, eller festivaltrender, bytrender osv.

Bilderesultat for festivaltrender glitterpupper

Kjære jenter, om dere ikke vil ha en penis i ryggen eller en kar som jukker litt på beine ditt når du er ute, er det kanskje greit å ha på seg litt klær?

Dog har det i dag blitt slik at mange kvinner som menn går på byen med en intensjon, ligg. Da kan jeg godt forstå at man sender visse signaler med å bare spraylakere brystene? Jeg kan ikke fatte en annen grunn i så fall?

Man kan ikke som kvinne forvente at en mann ikke blir ekstra interessert om brystvortene stikker ut. Om man da ikke liker dette og vil heller være i fred så burde det gå an å kle litt mer på seg? Bare en observasjon fra denne siden.

Forøvrig synes jeg det hele er litt trist, kvinner som menn burde gå i fred uten å bli tafset på mot egen vilje, men igjen signaler. Om du ikke liker det, si ifra.

Vi går vel mer mot nudist trenden i det moderne ungdoms Norge. Jeg bryr meg ikke særlig i grunn, bortsett fra at reaksjonene er selvmotsigende.

Jeg soler meg gjerne toppløs eller går i gjennomsiktige plagg og folk glor ja, det er vel naturlig. 

Mange vet at vi lever mer utenfor den nasjonale kulturalismen og burde ta forhåndsregler sådan, for egen beskyttelse vel og merke. Igjen trist at ikke mange kan holde fingra unna. Vi skal ikke gå med burka, men det er langt fra spraylakk til burka. Det finnes nyanser.

Jeg har mange ganger opplevd det selv, altså å bli tafset på mot min vilje, men hvem er vel et lettere offer enn en full kvinne iført lite klær? Jeg tar selvkritikken her, slik som dere også burde gjøre. Det er ikke slik at man kan ytre seg fritt i klesveien uten å få visse reaksjoner.

Vi kan jo tenke litt selv, jeg sier ikke akseptere uakseptabel oppførsel, men å holde seg på de mer siviliserte steder eller enda bedre kle på seg litt mer?

Men om du ikke bryr deg om litt sjekking eller tafsing er det jo bare å la det flagre fritt:) 

Hva tenker dere om tema?Følg oss gjerne på veien via vår YOUTUBE vlog.

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

 

 

 

 

 

Biler til en halv milliard, Gumball 3000

Hei kjære lesere.

Jeg kjenner solen treffer meg mens landskapet åpner seg i det fri.

Speidende utover det glinsende vannet, det er 30 grader, varmebølgene vibrerer over veien, de flyter akkurat slik vi gjør, i en Mercedes S63 AMG Brabus med 720 HK. Lydene fra motoren kan skremme livet de fleste.Refleksjonene i lakken er blendene, vi glir ikke akkurat inn i landskapet der vi kommer susende i et blåfarget monster.

Den sykeste opplevelsen noensinne.

Aldri i mitt liv ville jeg tro at jeg skulle oppleve dette. Et bilrace utenom det vanlige. 150 sportsbiler til en halv milliard kroner.

Her samles bilentusiaster fra hele verden årlig for å delta i Gumball 3000.

Ruten gikk fra Riga til Mykonos.

500 mil på veien, vi reiste gjennom 11 land, utrolig natur møtte oss på vår vei gjennom fjeller, skoger og stup. Langs Middelhavet kjørte vi langt over norske fartsgrenser, med et tog av sportsbiler med hestekrefter og farger ut av en annen virkelighet.

Folkemengdene hylte mens vi kjører over startsstreken. Er dette virkelig sant? tenker jeg mens jeg sitter litt sjenert bak rattet. Instinktet overtar og jeg tråkker på, jo fortere jo bedre. Jeg holder hendene på rattet og ikke på flasken.

Dette er fullt fokus gjennom 80 mil daglig.

1 juli- Velkommen til Riga. Vi starter kl 10.00, med presse og introduksjoner av bilene, folkemengdene som har samlet seg i regnværet er klare for avskjed. Flagget dropper kl 11.00 og gassen er i bunn. Vi når Vilnius ved lunsj og fortsetter i voldsom fart videre. Vi tenker og være litt lure og ta ruten gjennom Hviterussland, men bevæpnet politi lar oss ikke passere så vi er tvunget til å kjøre langs grensen til vi når neste stoppepunkt.

2 juli- Velkommen til Warszawa, det regner fortsatt. På speilglatte veier suser motorkjøretøyene i ville farter, ivrige til å bli førstemann til neste stoppested. Krakow er pitstop, vi klarer å rote oss inn i gamlebyen og finner ikke frem, GPSen har streiket totalt og vi forsøker å finne frem med andre kart, til slutt finner vi holdepunktet, en time etter de andre...

3 Juli- Velkommen til Budapest, på veien tar vi igjen 40 biler, jeg nekter å stoppe før vi er fremme, selv om naturen melder sin gang, så blir fotografen tvunget til å finne frem en flaske, jeg ler mens det pågår. Vel gjennomført, møter igjen ville folkemengder oss, folk er gale og vil ha med seg alt som skjer.

4 Juli- Velkommen til Dubrovnik via Zagreb. Landskapet er hva jeg vil kalle ut av virkeligheten, susende lags Middelhavets svingete veier og stup, nå lever vi, helt på grensen, det føles herlig. Jeg har med meg en VIP kunde i bilen, han er sulten på å bli førstemann inn, jeg gir alt og vi ender som nr 5 av 150, han er fornøyd og jeg puster lettet ut.

5 Juli- Velkommen til Tirana. Dette er en opplevelse man ikke kan forestille seg i sine villeste fantasier. Vi har pitstop i Porto Montenegro, på en Beach Club i sentrum, varmen slår imot som en hetemur, der vi møter tette folkemengder som ønsker oss velkommen. Vi klarer nesten ikke å bevege oss ut av bilen. På grensen til Albania står politieskorter klare for å følge oss til hjerte av landet, vi kjører sammen som perler på en snor.

6 Juli- Velkommen til Athen. Lange strekker med motorvei gjør turen lang men enkel. Vi kjører via Volos, med deilig gresk mat før vi beveger oss mot målet. Det er midt på dagen da vi ankommer hjertet av Hellas. Det greske folk ønsker oss hjertelig velkommen.

7 juli- Velkommen til Mykonos. Ja, hvordan skal jeg beskrive dette? Det er nydelig, vi sitter på et cruiseskip i Piraeus. Bare oss? Hele mannskapet står parat for å ta imot deltagerne, vi får 3,5 time hvile i stekende sol før vi ankommer den nydelige greske øya Mykonos, flaggende i mål. Etter 500 mil er vi der, det er rart når det hele er over ... Vi sjekker inn på et fantastisk hotell der vi tilbringer vår siste dag før hjemreise ... Følg oss gjerne på veien via vår YOUTUBE vlog.

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

 Maria