hits

juli 2016

Folk må faen meg skjønne, at å sulte seg selv ikke er nøkkelen!

 

Hei kjære dere.Jeg blir til stadighet oppgitt og lei meg over folk som finner løsningen på at det perfekte selvbilde, er selvpining gjennom sult. Det er ikke psyken som lider mest av uendelige slankekurer eller manko på mat, det er kroppen din som lider, helsen din og fremtiden.  

Det er ikke lett for meg å si, tvert imot. Mitt problem har ikke vært fra værelse av mat, men kanskje for mye av det gode. "Det gode" handler ikke om sukker og usunt fett, men om naturens uendelige resurser, som styrker deg og din helse.  

Selv er jeg dog oppvokst under et strengt regime av naturlige råvarer, "Å takk gud for det i dag", tenker jeg. Jeg hadde ikke fått den samme respekten, ei heller den kunnskapen jeg har om mat i dag, om min mor ikke hadde vært slavisk. 

Jeg har skrevet MANGE innlegg om mat, mye om trening også, jeg går imot mange, disse eksperter. Mange lever ikke de de formidler. Men det gjør jeg til de grader..... Jeg er imot telling av kalorier, jeg er imot ferdigmat, raffinertevarer, syntetiskevarer, konsentrater, spisedager, slankekurer og dietter.

Detox har jeg tro på, "som et avbrekk"om produktene støtter oppunder og gir kroppen din det den trenger, kontra å bryte den ned.Det er ikke slik at det finnes en "Fasit for alle", men det handler grunnleggende om naturligheten. Kroppen må tillæres, hode må læres hva som er riktig å ikke. Hva som får deg til å yte best, gi deg energi, holde deg stabil. Og ikke mist, holder psyken i sjakk gjennom dagen. 

Vi er ikke skapt til å innta fake, fast eller billig. Våre kropper trenger naturlig tilsetting for ultimat ytelse. 

Jeg kan med hånden på hjerte si at de fleste av mine bekjente har eller har hatt et anstrengt forhold til mat. Det er derfor jeg skriver om dette nå. Jeg har et håp om at dere forstår at det ikke er mengden eller typen mat dere inntar som er problemet. Det er fra værlesen av naturligheten av produkter .Kroppen vår" må kunne" gjenkjenne det som inntas for å prosessere det best mulig, fordele det ut og gjøre det om til energi. 

JO, mer naturlig, JO mindre behandlet, JO bedre er det for deg. Styr unna halvfabrikat, syntetiske stoffer, konsentrater, aroma, lett produkter , behandlede under, friterte, kokte over tid, mikrobehandlet og stekte ( om det ikke er hurtigstekt)

Det er mine råd, dette er livsstil. Naturlighet. 

Det er ikke slik at du MÅ slutte å spise matvarer du liker, du må bare finne den NATURLIGE utgaven av maten eller matvaren:)

Success is nothing else than discipline practiced every day. Ikke glem å bevege deg i tillegg:) Man trenger bevegelse for å være i flow med naturen, vi er alle en del av helheten.

Maria

Jeg trenger penger.......

Hei kjære lesere.Nå har jeg vært stille en stund. Ikke fordi jeg er sliten eller har mye å gjøre. Men fordi jeg følte på den negative feedbacken som tok for mye av min energi. Jeg har ladet en stund nå, selv om jeg jobber meg til døde, med både hus, barn, trening og investmentplaner. Egentlig føles det litt rart å skrive Norsk igjen. Ikke at jeg er noe god på det., som dere som følger meg, til stadighet kommenterer. Men det driter jeg i, som dere sikkert har forstått. Det er en del av min u perfeksjon. And I Love It:) Neida, nok provokasjon. Opplevelsene er mange og helt absurde egentlig. Men dette ER livet. Dette ER en investering i lykke. 

Jeg skal fortelle dere mer om LA senere og livet her nede. Dette er en helt ny verden. En fjern drøm, men likevel virkelig. I et kaos av milliarder av mennesker, så sitter jeg her helt alene, med alle muligheter. Men hvordan skal man gripe de? Jeg har vært i en offerrolle for lenge nå. Det er nok. Jeg er ferdig med å være negativ. Nå skal verden se en ny side av hva jeg er laget av. 

Jeg trenger penger nå.

Ikke sånn personlig, men jeg søker investorer som har tro på konseptet vårt Pretty Smooth. Vi trenger faktisk mye mer en hva jeg selv har rådighet til å bruke. 

Gjennom et nåløye har vi klart å åle oss vei til suksess. Vi har blitt utvalgt til å være en del av nettverket www.foudedbyme.com, en unik mulighet som gir oss tilgang til investorer Worldwide. Så om du sitter der hjemme i Norge å har litt lyst til å være med på å bygge opp en Norsk merkevare som kommer til å bli skrevet om i historiebøkene,  så ta gjerne kontakt med meg:)  

Du kan nå meg på mail: Maria@prettysmooth.no 

Det viktigste i livet er å skape noe som kan være til glede for andre. Aldri glem det:)

Maria