hits

juni 2017

Vi deler ut 25.000 kr hver til 10 familier

Hei kjære lesere.

I forbindelse med sommer og sol, der de fleste familier gleder seg til ferie og hygge, sitter det mange familier der ute som ikke har råd med å dra på ferie år etter år. Jeg leste et trist innlegg på nettavisen i dag som rørte ved mitt hjerte.

Hovedsakelig er det alene foreldre som sliter med å få endene til å møtes og når skolen er i gang etter ferien er det fri utdeling av historier fra ulike opplevelsesrike destinasjoner.

Jeg reiste lite som barn selv og derfor er dette viktig for nettopp meg og bidra litt ekstra.

Jeg og vår familie har lyst til å gi 10 familier muligheten til å kose seg litt ekstra i år. Vi deler ut reisegavekort til 25.000 kroner per familie, der pengene må bli brukt til reise og opplevelser for hele familien. Jeg kommer til å ansette et reisebyrå til å organisere feriene til ønsket sted.

Jeg håper med dette at vi kan hjelpe noen som trenger det sårt.

Send oss en mail med din situasjon til (ed@prettysmooth.no) Så trekker vi ut 10 stykker som får en reise til 25.000 hver.


Hjerteklemmer fra vår familie.

Følg meg gjerne på:

Youtube 


Grunnet enorm pågang (Vi har mottatt over 300 mails til nå) er fristen for å sende inn søknad søndag 02.07.2017. 
De 10 som får gavekortet vil bli kontaktet innen 2 uker etter denne datoen. 
Til dere som da ikke hører noe. Tusen takk for deres søknad og utrolig mange rørende og fine historier. 
 

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Klem Maria

Det er ikke verre enn å bare skifte trusa!

Hei kjærer lesere.

Tilbake til trening.

Man trenger ikke håndkle, shampoo og sminke etter trening.

Jeg har snakket med en del og sett en del mennesker som stresser noe voldsomt med å dusje og ordne seg etter treningsøktene på morgningen. For meg vil jeg si at dette er bortkastet tid.

Om man rekker en liten økt før jobben, er det ikke verre enn å bare skifte trusa.

Det er klart. Man trenger ikke å hive seg på de verste kondisjonsøktene med masse blod og svette. Noen ganger holder det med lett oppvarming og kroppsvekt. Om man svetter litt er det ikke nødvendig å dusje før på kvelden.

Jeg har forøvrig et godt tips til kvinner, om man vokser hårene under armene og ikke bruker deodorant så ofte, så svetter man betraktelig mindre. Ikke lukter man noe særlig heller.

Overbrukt av såper og andre kroppsrekvisita gjør ting verre en bedre. Jeg har alltid vært imot bruk av intimprodukter, samt at det er ikke bra for hud og hår med såpe i store mengder. Jeg vasker meg selv bare med rent vann over hele kroppen, håret vasket 2 ganger per uker.

PS: Intimprodukter ødelegger balansen i underlivet, sammen med sukker er du mer disponert for underlivssopp.

Parfymeprodukter burde holdes til spesielle anledninger, vi har overforbruk av dette i samfunnet. Naturlig fuktighet er bra for huden, men ikke tett igjen porene med enorme mengder dekkestifter og pudderprodukter, dette ødelegger huden i lengden.

Når det gjelder hva du lukter, handler det om hva du putter i deg, jo mer dritt som går ned, jo mer dritt kommer ut. Noen lukter mer en andre, men jeg vil påstå at det handler om hva som inntas.

Om svetten din lukter ammoniakk/urin så tyder det på overskudd av proteininntak.

Regel: Vask alltid treningstøy mellom hver økt. Selv om det ikke lukter av huden din, så setter lukt seg i tøyet.


Så da har jeg sagt mitt for i dag:)

God trening:)

Vi leier også ut huset, se her:)

Følg meg gjerne på:

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Klem Maria

Selger unna klær og vesker for mange 100.000 kroner

Hei kjære lesere.

I forbindelse med vår ferd til USA, har jeg valgt å selge unna nesten alt jeg har av klær og vesker (Pluss diverse) Ved å ha et garasjesalg førstkommende Lørdag. Her er alle velkommen.

Jeg kommer til å selge alt fra HM- Zara klær til design av Versace, Fendi, LV osv...

Ps: Kun dameklær ...

Prisene er billige siden dette er noe jeg ønsker å kvitte meg med i en fei.

Jeg har lagt ut invitasjon på min Facebook side, om du vil delta må du melde deg på arrangementet. Størrelser på klær varierer fra XS-L.

Vi leier også ut huset, se her:)

Følg meg gjerne på:

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Klem Maria

 

 

Å gå med smekke på treningssenteret er grisete

Hei kjære lesere.

Jeg snublet over saken om at jenter får egne treningsrom på senterne.

Jeg skal ærlig si at jeg skjønner godt denne problematikken.

På trening skal man kunne trene i ro og fred uten faren for å la seg sjenere av gutter eller menn som glor. Jeg har erfaring med dette selv, noe som er meget irriterende. 

Dog går dette begge veier, både menn og kvinner drar på treningssenteret med full sminke og er nydusjet med tonnevis av parfyme uten annen intensjon enn å bli lagt merke til eller å sjekke opp.

Jeg har lenge tenkt at det er lite nødvendig å style seg før øktene og undres over meningen med det hele? Men jeg forstår nå at dette har blitt Norges nye sjekkeplass. Å gå etter kun det fysiske er meget overfladisk etter mitt syn. Jo, man kan jo treffe en hyggelig partner om man setter seg ned og snakker med vedkommende, slik jeg gjorde før det sa pang. Men å gå rundt med å smekke er ganske grisete spør du meg.

Er det nå slik at man isolerer de offentlige badesentrene etterhvert? Dette kunne jo være en god tanke med refererte preferanser for eks pedofile.

At man søker dekning og at opp til 90% av kvinner velger denne løsningen tyder jo på en voldsom problemstilling som nå blir tatt tak i.

Nei, la oss kunne være mennesker og ikke produkter, det gjelder så å si i alle tilfeller. Dette setter ikke kroken på døren for sjekkekulturen, men en fin vinkling til å yte det man er ment til å gjøre i det gitte øyeblikk. 

Følg meg gjerne på:

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

 

Jeg synes selv jeg ser bra ut

Hei Kjære lesere.

Etter gårsdagens innlegg om vektnedgang etter graviditet, så var folk meget opptatt av å snakke nedlatende om dette tema.

Tatoveringer, ja, det dekker store deler av kroppen min og jeg elsker å være annerledes. Jeg har aldri vært en saueflokk følger. Jeg er ikke ute etter å lage opprør eller få folk til å like meg eller hva jeg gjør. Jeg bestemmer selv hvordan jeg vil se ut og takk for det.


vil gjøre et fremstøt der jeg står frem og sier: Ja til tatoveringer. Det har vært mye omdiskutert og ansett som lite tekkelig i lang tid, nå er det på tide at man endrer syn på disse fantastisk fasinerende kroppstegningene.


Tatoveringer er ikke lenger i vår moderne tid kun forbeholdt kriminelle og de som havner utenfor vårt samfunn. Fra mitt perspektiv er dette noe som betegner din historie og er en eksellent mulighet til å være særegen. Jeg synes både det er sexy og flott og dette er en del av min personlighet og utrykker meg som helhet. Et lite overraskelses moment i hverdagen er sunt og morsomt.

Hvorfor skal vi alle være like? Det er noe jeg aldri har skjønt. Jeg liker ulikhet og mangfold. Alle skal gjøre det de synes er rett for dem selv og tatoveringer er en kunstnerisk måte å utsmykke seg på.

Jeg tror samfunnet må begynne å akseptere at dette blir en ny del av vår kultur. En unik og personlig måte å utrykke seg på. Ja, dette definerer deg som person, men ikke nødvendigvis på en dårlig måte. 

Følg meg gjerne på:

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

 


 

Trente av meg fettet

Hei kjære lesere.

Utrolig hva man får til bare man gidder.

Ja, nå er det 4 år siden jeg fikk mitt siste barn (Nr 3) Jeg ser på bildene og undrer hvordan jeg klart det hele?


Med mye vilje, som jeg alltid har hatt, så ser jeg litt annerledes ut i dag en den gang. Ps: Har aldri brukt noen form for hjelpemidler.
Når man er gravid og etter fødsler, så tenker man kanskje at alt håp er ute eller man orker ikke lenger å forholde seg til kroppen sin. Mange mister selvfølelsen i prosessen. Det var i alle fall det jeg tenkte.

Strekkmerker og arr må man leve med, det er en del av historien og det man har vært igjennom. Jeg bryr meg lite om disse bagateller.

Jeg ser jo selv at man kan overdrive, slik som jeg har gjort på mange måter, dog er jeg ekstrem i det meste jeg foretar meg.

Jeg levde på grønnsaker i lang tid, kombinert med høyt intervall trening. Det var hardt og jeg var mye sulten. Men det går, om man ønsker det. I dag spiser jeg alt jeg vil og klarer fortsatt og holde kroppen vedlike.

Jeg har vandret den stien. Det må mye disiplin til og målsetning må være konsekvent.

Jeg laget meg motiverende hjelpemidler, vet bruk av sanger og bilder som var målet jeg ville nå.

Ved dette klarte jeg å ikke gi opp. Mange ser ikke forskjellen på seg selv når de går ned i vekt. Derfor er det viktig å ta bilder i prosessen, slik ser man hvor man ligger an i løypa.

Å ha en treningspartner gjør det hele litt enklere. Man stiller ikke bare for sin egen del og dermed er det hakket vanskeligere å gi opp.

Å begynne er den harde delen " I know" Men det blir bedre, jeg lover.

Til alle mammaer der ute, du klarer det om det er viktig nok for deg.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

 

Faen jeg blir forbanna!

Hei kjære lesere.

Ikke pant på svenske flasker eller bokser?

Hva i alle dager er det staten driver med?

Om vi skal bli oppfordret til en bedre resirkulerings politikk burde vel staten svelge en kamel fordi nordmenn velger å handle noen bokser på Svinesund ...

Eller en annen løsning, sett ned prisene på norske varer, øk lønnsomheten av å handle lokalt.

Jeg irriterer meg stadig over den norske grådighets politikk, vi skal skatte alt vi eier, vi skal betale økninger av totalt meningsløs infrastruktur som omhandler drepen på næringslivet i Oslo. Staten fratar småbedrifter og være livskraftige? Vi blir oppslukt av en gigant sluk av våre skattepenger og penger forøvrig til å bidra til at det blir monopolisert av storbedrifter i Norge ... Er dette riktig?

Dette er ikke en riktig utvikling? Når det gjelder både miljø og grunder innovasjon.

Jeg klør meg og rister på hode. Hvem er det som bestemmer? Jeg kaller i alle fall ikke et demokrati med intensjon om annet en å tømme folks lommebøker og helse forøvrig.

Folkehelsen vitner om en utvikling av kynisme og valgløshet.

Hva tenker dere om saken?Følg meg gjerne på.

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

38 MILLIONERS VILLA

Hei kjære lesere.

Det er ikke lenge igjen til vi reiser til USA, vi hadde egentlig bestemt oss for å selge. Men vi har ombestemt oss i siste liten og leier ut vår herregård i Lier.


Jeg har lagt ved en liten snutt under, så kan dere se selv om dere er interessert eller vet om noen som kanskje kunne være det?

Leietiden er i utgangspunktet fra 15 august 2017 til August 2018 med en mulighet for lengere leie.

PS: Høy prisklasse.

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

Mannens undertrykkelse i abortsaker

Hei kjære lesere.

Jeg har styrt nesa gjennom debatten om "Juridisk abort"

Igjen har vi ikke likestilling men over stilling til kvinnens fordel.

På et saklig grunnlag, burde det fra mannens side kunne nektes eller fraskrive seg et svangerskap han ikke selv har samtykket i.

Jeg har en venn som har vært i nettopp denne situasjonen. Blitt lurt inn til at kvinnen sa hun gikk på prevensjon. Når disse ord er utvekslet og kvinnen bevisst prøver å bli gravid, gjennom å bruke menn som tilfeldige offerer burde dette kunne få konsekvenser for kvinnen selv.

Syse skriver i innlegget sitt:

Sæden som avgis under et samleie er mannens godkjennelse av at graviditet kan forekomme. Rettsordenen godtar ikke etterpåklokskap, hvor mannen skal ha gleden av et for dårlig beskyttet samleie, men uten å ville ta konsekvensene av dette, sier han.

Dette handler i mange tilfeller ikke om etterpåklokskap, det handler om rent lureri.

Etter mitt syn er dette undertrykkelse og ikke likestilling. 

Bilderesultat for anger etter sex

Mange graviditeter forekommer etter tilfeldige "One Nights" De fleste kvinner vil jeg vel tro tar til fornuft, når det gjelder og ansvarlig se hvilken situasjon dette kan medføre når ikke både mamma og pappa vil være tilstede. De som lider mest under dette er barnet selv. Barn føler at det er deres skyld at ikke far er tilstede og vil automatisk tro at far har forlatt dem ( Noe som i teorien stemmer, men ikke tilknytning messig ) Jeg kan forstå at dette vil medføre psykiske problemer i fremtiden.

Er det egoistisk tankegang og bære frem et barn som i utgangspunktet ville vært en flekk på lakenet? Det er brutalt å ordlegge seg på denne måten, men det er sannheten.

Kvinner som lurer menn inn til graviditeter for egen vinning, burde la mannen fraskrive seg retten til farskapet. Jeg vil dra det så langt at det burde i mange tilfeller pålegges en abort i ytterste konsekvens.

Hva tenker dere om saken? Er det noen som kjemper for mannens rettigheter lenger? Eller har vi fått skylapper i favorittserien av det kvinnelige kjønn?

Følg meg gjerne på youtube

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.Maria

 

På samme måte som jeg elsker, så hater jeg

Hei kjære lesere.

Som mange av dere vet så har det vært en del reiser i det siste, noe som gjør det vanskelig å blogge. Nettverket i utlandet svikter til stadighet. Vi nyter livet. Dette kan dere følge via våre youtubevlogger The Norwegians

Gjennom våre reiser får vi oppleve forskjellige kulturer, livsstiler og mennesker. Dette er meget berikene for min egen oppfatning av verden.

Jeg vil gjerne dele litt om mine tanker. Mange der ut har inntrykk av at jeg alltid har hatt det lett i livet. Kommet lett til det eller ikke eier virkelighetsoppfatning, Jo, vi lever alle i en boble, vår egen sådan.

Jeg vokste opp i normale kår, på bondegård både i Fredrikstad og Lier, med min mor som har viet livet sitt til dyr. Dette har gjort meg til en person som har meget stor respekt for det levende av alle varianter. Jeg er nok mer tilknyttet til joden, eller beina på, enn himmel. Svevende har jeg aldri vært. Manisk ja, depressiv ja, det er vi vel alle. Noen velger å ikke gjøre noe "Big deal" ut av sitt eget liv. Eller har ikke behov for å bli sett eller hørt. Dette er strake motsetning til hva jeg tenker og lever etter. Dobbelmoralismen ruver i oss alle. Noen velger bare å holde kjeft, fordi det er kanskje det beste for deg selv som menneske, da slipper du å bli hengt. For meg er det ikke så farlig om dere ønsker å dømme meg.

Å nyet uten skade på enkeltindivider er en god leveregel og ikke tråkke på men å gi informasjon. Noen føler seg ofte truffet av det jeg skriver, andre setter pris på mine erfaringer.

Når jeg var barn fikk jeg sjelden oppleve det jeg gjør i dag. Jeg er takknemlig for hva verden har bringt meg og oss som familie. Det med sølvskje i munnen kan mange av dere glemme. Jeg er nok ikke som alle andre, men hvem er nå det? Hvorfor definerer vi oss selv innafor grupperinger? Det har alltid været en gåte. Det er vel tryggheten dere søker? Livet i bunn handler om utveksling av erfaringer. Jeg er nok en idealist. Selv om realisten slår meg i bakhodet der jeg drømmer.

Intensjoner er viktig. De gode er essensielle. Venner vokser ikke på trærne, ikke de virkelige. Jeg har god erfaring med dette. Spesiell kaller folk meg, er det fordi jeg velger å ha en stemme? Stillheten bringer ikke annet med seg enn stagnasjon av vekst.

Drømmer dere eller handler dere? Ikke at jeg er eksperten, men jeg ser og hører og danner meg meninger om det meste, derav handler jeg etter dette. Å være politisk korrekt har aldri vært en del av meg. Logikken er viktigere. Noen ganger er jeg redd for overbarhjerteri, man velger heller å lukke øynene enn å ta vare på sine nære. Jeg har fortsatt en drøm om at vi kan ha felles interesser og ikke la troen ta knekken på verden rundt oss.

Alt er et luftslott inntil det blir realisert. La oss drømme og ikke dømme. La oss handle og ikke stå å se på. På samme måte som jeg elsker, så hater jeg. Jeg elsker fordi jeg har troen, jeg hater fordi jeg er redd. Jeg elsker for mine erfaringer på godt og vondt, det har gjort meg sterkere og former meg fra dag til dag, jeg hater fordi jeg ikke vet bedre.  

Jeg trenger alltid å utvikle meg, du trenger alltid å utvikle deg. Ha en stemme, stå for rett, ikke la være å synes. Du er like viktig som alle andre. 

Ikke ta knekken på andre fordi du antar, hør og lytt, se og vite, først da kan du se sannheten, din sannhet.

Følg meg gjerne på youtube

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria