hits

Vi brenner mannfolka på bålet!

Hei kjære lesere.

Fortsetter vi med denne heksejakten vil alle menn bli stemplet som griser. Er det dette vi kvinner ønske å oppnå?

Det renner jo inn av artikler på fronten av avisene om politiske skandaler der menn blir stemplet som griser.

Bare for å nevne noen på dagens forsider:

https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/wall-street-journal---trump-betalte-en-million-for-pornostjernes-taushet/3423405834.html

https://www.nettavisen.no/politikk/ulf-leirstein-trekker-seg-fra-frp-verv/3423405806.html

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/ulf-leirstein-foreslo-trekantsex-med-15-ar-gammel-gutt-i-fpu/3423405779.html

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/dag-rnning-trekker-seg-etter-flere-varsler/3423405591.html

#MeToo har gått for langt etter mitt skjønn.

Jeg sier ikke at det riktige er å hysje ned, men for meg ser dette ut som en heksejakt der herrene nå skal brennes på bålet, steines i hjel og spyttes på av kvinnemennesker. Vi må lære oss å være diplomatiske og prøve å forstå for å forebygge. Denne svertingen fører intet godt med seg, tvert i mot setter det det mannlige kjønn i gapestokk.

Vi mister respekt for menn med denne typen uthenging. Generaliserende som vi mennesker er, vil dette bli en konsekvens.

Hva skal gjøres for å forebygge? Alkoholstans forslaget er glimrende. Alkoholen i seg selv hemmer for god dømmekraft og får oss mennesker til å gjøre de merkeligste ting uten konsekvenstenkning. Fjern den helt fra alle typer møter der man skal samles for å diskutere og utvikle, særlig i læreprosesser der voksene mennesker skal være gode forbilder. Vi kvinner som menn har ikke bedre i dømmekraft når det er rusmidler inne i bildet. Moralske feil blir fort veldig riktig i en beruset tilstand.

Vi kan jobbe med å forebygge at salg av sexuelletjenester er lovlig. Jeg mener jo også at dette trigger. 

Så er jeg vel litt av den gamle skolen som tenker, kan det være en løsning at menn burde være i mannsyrker og kvinner i kvinneyrke for å unngå slik problematikk? Jeg kommer vel også i gapestokken nå når jeg sier at menn eksempelvis ikke burde jobbe i barnehager. Hvorfor? Jo, fordi jeg mener det er unaturlig at en mann i det hele tatt ønsker dette, rent biologisk sett. Nei, ikke fordi jeg mener at alle menn er overgripere, men fordi jeg simpelthen ikke ønsker å ta sjansen på at det er kanskje 1 av de 10.000 som muligens er det. Herav har man jo satt inn tiltak der menn faktisk må overvåkes når de skifter bleier på ungene, hvor naturlig er dette? Akkurat som kvinner ikke er egnet for å være i hardt fysiske yrker slik som brannmenn. Bare for å ta 2 eksempler. 

Mistenkeliggjøring er meget farlig og det er jo nettopp dette jeg frykter. Bare for å understreke hva slike kampanjer kan føre til, å sette griller i hode på mennesker.

Vil #MeToo at alle menn som noen gang har gjort noe moralsk feil skal slaktes er de på god vei, men hva dette vil føre til er mer mistenkeliggjøring og fordommer, det er jeg helt sikker på. 

Jeg sitter også med en stygg følelse av at dette er en maktdemonstrasjon i forhold til likestillingen. 

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Dagens youtube under:


Maria

29 kommentarer

Du har helt rett. Dette har gått for langt. Kritikk er berettiget, men dette har gått over i generell hets mot mannfolk. Jeg vil påstå at noe av grunnen til at det har blitt slik har kvinnene skylden i selv.

Når alle former for unormal sex og inseminering av kvinner blir opphøynet isteden for naturens egen løsning da er vi på ville veier. Det er bra at noen ser galskapen i utviklingen

Audun Berg: Jo, jeg håper nå det hele roer seg, slik at man kan fokusere på de virkelige viktige alvorlige sakene. En generell oppvask der menn blir hengt er ikke løsningen.

Takk!

Du har helt rett.

Og utrolig nok er det en rekke menn som løper sandalene av seg for å støtte denne kampanjen betingelsesløst.

Metoo gir fullt spillerom for mannshat, akkurat som vi ikke hadde nok av det fra før.

Selvsagt skal det slås ned på ulovligheter, selvsagt skal det reageres mot tullinger, men vi er inne i en utvikling som ødelegger for relasjoner mellom kvinner og menn, bare fordi de mannshatende feministene og deres ynkelige medløpere nå så sin sjans til å smelle til igjen.

normal mann: Helt enig med deg her.

Dette var bra.

Absolutt for at menn og kvinner ikke har samme jobber. Problemet er at det er ulovlig.

P: Tror nok det kan være lønnsomt å se hva slags egenskaper de forskjellige kjønnene besitter, istedenfor å gå over lik for likestilling.

Enig med deg når det gjelder menn som jobber i barnehager, selvom mange sikkert utfører en utmerket jobb. Vi er forskjellig uansett hvordan man snur og vender på akkurat dette, det er bare det at det er ikke stuerent å si det høyt, det er likestilling må vite. Likestilling og likestilling fru blom...hvorfor er det så mange flere overgrep mot barn og kvinner, enn menn da, selv med allverdens fronting om kvinners rettigheter og bla bla bla. Kan man ikke bare innse at menn og kvinner er forskjellig fra naturens side, og er utstyrt med ulike instinkter som er nedlagt for ulike oppgaver.

Tenker også på mange eldre kvinner som trenger hjelp til å dusje og vaske seg, som må forholde seg til at en mann skal utføre disse oppgavene. Åja, nå kommer sikkert noen til å si, " hva med menn da "? Kvinner er fra naturens side omsorgspersoner som føder barn ( både menn og kvinner ), og det er nedlagt i kvinnen å utføre oppgaver som gjelder mange av disse tingene. Så ja, er av den gamle skolen jeg også.

Du har ofte fornuftige tanker Maria, men på slutten her er du på bærtur. Det at "menn flest" ikke liker å jobbe i omsorgsyrker (som i barnehage) betyr ikke at det ikke finnes svært kompetente menn der ute som faktisk ønsker seg dit. Jeg vet om en god del menn i både barnehage og skole som trives der, og er dyktige. Dessuten viser ny forskning at barn som har hatt mange menn i barnehagen er flinkere i språkforståelse og matematikk enn de som har hatt få eller ingen menn i barnehagen. (Det kan selvsagt være en spuriøs korrelasjon). Så til dette med overgrep: du mener at vi ikke skal generalisere i Metoo-kampanjen, men du generaliserer selv ved å ikke ville ta risikoen ved at "1 av 10 000 menn" kan være overgriper. Og du glemmer helt at det finnes en god andel kvinnelige overgripere der ute også. Hvis vi ønsker slik generalisering så er du i trøbbel min venn, for i tilfeller av barnedrap så er kvinner sterkt overrepresentert. Hvis det er et guttebarn som er drept så er det enda verre. Tror tallet er noe sånt som 80% av guttebarn drept av en forelder, er drept av mor. Så da bør vi kanskje ikke ta sjansen på at kvinner bør være alene med sine guttebarn?

Tor: Takk for tilsvar.Jeg sier på ingen måte at det ikke finnes kompetenete menn vs kvinner som kan gjøre like gode jobber, men vi kan ikke stikke biologien under en stol. Menn som kvinner kan bidra med med utvikling av egenskaper og det er særs viktig å inkludere begge kjønn i et barns oppvekst. Spørsmålet er om det er gunstig å blande kortene for mye når det fører med seg mye elendigheter? Alle mennesker generaliserer, det er litt av substansen til fremmedfrykt og fordømming. Jeg tror dog denne kampanjen gjør det vanskeligere for menn å få den respekten de krav på. Jeg tviler ikke på at det finnes kvinnelige overgripere, men jeg tror også at kvinner er flinkere til psykisk overgrep en fysisk, det synes ikke like god på utsiden.

Skulle tatt seg ut om man skulle invitert Grekere, Spanjoler og Afrikanere til å melde seg på denne meetoo kampanjen og sett hva som hadde kommet frem av "misbruk" begått av middelaldrende overvektige norske damer.

Merkelig at Skrei Grande ikke får mer pepper for sin story....

Alex: Når det gjelder gruppene du nevner over, så handler det mye om kultur og aksept. Norge har vi vår kultur, der det er 0 toleranse for overgrep av noen art. Men vi må lære oss å skille mellom alvorlighetsgrader og man kan heller ikke forvente at alle er perfekte. Vi er bare mennesker og kan ikke alltid ta de perfekte valgene, så samfunnet må vise litt forståelse for dette.

Judas Iscaroit

Judas Iscaroit

Nå vet vi at denne saken er blitt aktivert av venstreradikale feminister. Dem er kun etter makt.

Det ser vi klart når dem hopper bukk over virkelige saker. Men for det meste vås blir hauset opp. Pluss samtidig dekker over det "griseriet" kvinner driver på med.

Judas Iscaroit: Ja, jeg er enig om at dette på mange måter er et maktspill. Eller jeg mistenker i stor grad at det er det.

Maria Erken Høili. Ditt svar synes jeg er litt for enkelt. Selvsagt må generalisere til viss grad for å navigere oss i verden. Generaliseringen at "biler kan kjøre oss ned", "foreldre ønsker oss det beste", "narkotika kan være farlig" er helt greie generaliseringer. Det at "menn er potensielle overgripere", "kvinner er potensielle barnemordere", "menn er potensielle pedofile" er ikke greie. Det er noe HELT annet å politisk identifisere risikogrupper for å sette inn målrettede tiltak. Da må man se på hvorfor noen er pedofile, og menn er iallefall i flertall av de som begår overgrep. Er det en hjernefeil? Sykdom? Psykisk sykdom? Manglende moral? Akkurat som i "innvandringsdebatten". Det er ikke greit å generalisere selv om innvandrere er overrepresentert innen kriminialitet. Hvorfor er de det, og hva kan vi gjøre med det. Når det kommer til omsorgsevne mener jeg du tar helt feil. Når man er bastant på "manneroller" og "kvinneroller" låser man folk i ulike roller. Det er selvsagt galskap å presse folk inn i roller de verken ønsker eller passer inn i. Majoriteten kvinner ønsker seg ikke å bli ledere, men det finnes mange kvinner som ønsker det. Majoriteten menn ønsker seg ikke inn i omsorgsyrker, men det finnes mange menn som gjør det. La folk følge sine ønsker, og ikke driv "oppfordring" i den ene eller den andre retning. Det finnes menn som evner å gi "mors-omsorg", og majoriteten av menn evner å gi "fars-omsorg". Det finnes kvinner som kan gi "fars-omsorg", majoriteten av kvinner kan gi "mors-omsorg". Farsomsorgen er annerledes enn morsomsorgen. Begge deler tror jeg er like viktig i samspill. Barn trenger begge deler. Så det er bør oppfordre barn av begge kjønn til å velge den retning de ønsker, og de tror kan forsørge seg selv.

Tor: Hei igjen:) Nå er jeg vel ikke av den typen som trenger å sette de politisk korrekte ordene på trykk for å diplomatisk sett få frem et poeng. Hjernene våre generaliserer fordi hjernen vår prosesserer millioner av forskjellige innrykk hver eneste dag, det er nødvendig for å sorter tanker. Jeg mener jo det samme som du skriver og er meget enig i det du nevner her. Men mennesker generelle sett (eller majoriteten av oss) klarer ikke sortere like enkelt. Vi tenker ikke majortetssett- hva er årsaken til at dette skjer? Vi tenker det skjer! Så er det jo for lederen å bekjempe årsaken. Mens "røsky" som man sier i Fredrikstad(de resterende) Følger med.

Jeg tror mye av #MeToo kampanjen også er bygget på kampen om likestilling for kvinner. Og vi kvinner er ikke bedre en menn når det gjelder å tråkke på lik for å komme til makten.

Når likestillingen er så viktig som den er i dagens lys, blir folk automatisk presset inn i roller, man pålegger enkeltindivider forventninger man kanskje ikke kan leve opp til- og slik stiger depresjonsratene også. Hadde verden vært rosenrød så kunne alle mennesker leve ut sitt potensiale, følget det de er gode på og blitt den beste av egen utgave. Men det samfunnet vi lever i tvinger oss til samme kunnskaper og egenskaper. Vi er ikke en mal, men slik blir man lobotomert gjennom skolesystemer. Må nå holder jeg meg ikke saklig til tema, MEN alt henger jo i hop i det store og det hele. Om vi skal oppfordre folk til å følge egne veier, kan de fort bli mye støy, så det er jo en av grunnene til at vi må pålegge og holde orden i rekkene.

Jeg mener jo at #MeToo kampanjen særlig i Norge, der vi er eksperter til å følge på kan ha en negativ effekt på den mannlige kjønn, særlig om man skal sparke ledere for upassende tekstmeldinger. Alle mennekser har svinn på skogen og vi må prøve å forstå at ingen er perfekte og det kan vi heller ikke forvente. Ikke missforstå, voldtekt er IKKE greit, men det er ikke voldtekt som er tilfelle i de politiske sakene som har sette dagens lys.

Takk igjen for svar. Jeg er glad for at du har friske meninger, og tør å bringe dem til torgs.

Du har helt rett i at vi er avhengig av å generalisere, men noen ting er sunne og andre er usunne generaliseringer. Dette er ofte preget av hva vi blir fortalt. Takket være media er det mange kvinner som har en overdreven frykt for å bli voldtatt bak en busk, selv om risikoen er nær lik null. Det de faktisk burde være redde for er demens. Begge deler kan de redusere risikoen for. Menn er ofte redde for økonomien, selv om risikoen er lav. De frykter ikke prostatakreft, selv om dette er noe de bør frykte. Begge deler kan de redusere risikoen for.

Jeg er veldig opptatt av likestillingen, men da som "likhet i muligheter", og ikke i "likhet i utkomme".

MeToo kampanjen har ingenting med likestilling å gjøre og er blitt misbrukt av mange. Det er imidlertid avdekket mange reelle overgrep. Det er et faktum at det finnes menn som misbruker makt, selv om majoriteten ikke gjør det. De som har sluppet unna MeToo er alle de som har latt det skje. Såsom Oprah som har vært "hoff-leverandør" av unge kvinner til Weinstein. Eller "hoffet" til Unge Høyre lederen. Disse bør faktisk tas minst like hardt som overgriperne selv. Disse har sett hva som har skjedd, men har latt være å gripe inn. #sheknew

Uansett: Takk for at du tar til motmæle mot manns-forakten i media. Av en eller annen absurd grunn har menn flest problemer med å ta til motmæle i media. Av en eller annen merkelig grunn skal vi føle oss kollektivt ansvarlig for hva svin gjør, bare fordi de er menn.

Så takk til deg! Du bør kanskje sjekke ut "honey badger radio", som er en gruppe kvinner med meninger som er litt i tråd med dine. Cassie Jays film "The red pill" er kanskje den korteste og letteste innføring i menns problemer i dagens samfunn.

Tor: Takk for tilsvar igjen, vi besitter på mange måter likt tankesett. Jeg gikk ut i debatt i fjor og sa nei til likestilling -men ja til like muligheter. For en kvinne å si dette er som å banne i kirken. Jeg tror dagens kvinner er så inngrodd i den tro om at dette skal være LØSNINGEN at busten står på ryggen og klørne kommer ut når en annen kvinne velger å se en realitet av at man forsurer samfunnet og sine egne genetiske celler med å kjempe for noe som ikke gangner menneskerasen. Alle mennesker burde i dagens Norge realistisk sett ha lik verdi, når det gjelder både avgjørelser og økonomi sådan (likelønn) Det burde ikke være en diskusjon engang. Men vi kan ikke forvente at han og henne skal bli "Hen" Et mellomskjønn der alle yter det samme, tenker likt og leverer på samme nivå, dette er ikke genetisk mulig og det må dagens kvinner og menn forsøke å forstå.

Vi må forsøke å skille mellom din kloke settning: Jeg er veldig opptatt av likestillingen, men da som "likhet i muligheter", og ikke i "likhet i utkomme".

Å være realister.

Å sverte hverandre isteden for å forsøke og forstå, å mobbe folk til døde er ikke en sivilisert løsning. Det kan godt hende hovedintensjonen bak "MeToo", ikke er som jeg frykter og mistenker, makttrap med høyeheler for likestilling, men nå har det jo blitt slik at alt og alle skal slaktes for bagateller. Ikke alle menn vet hvordan man skal tilnærme seg og vokabulært forføre en kvinne. Særlig når det er alkohol i bildet tror jeg den gamle hjernehalvdelen overstyrer det meste. Men det er bare spekulasjoner fra min side selvfølgelig, jeg er ingen forsker, men har evnen til å reflekterer over saken.

Jeg etterlengtet som du sier menn som står opp for en selv i media, eller på vegne av en gruppering. For meg ser det ut som at det er viktigere å redde sin egen ræv politisk sett og ta avstand istedenfor å forsøke å forklare og forstå?

Dette begynner å bli en debatt mellom deg og meg, så du får selv ta ansvar for når mister interessen.

Du har noen svært sentrale poenger, men beklageligvis blir dette ignorert i dagens samfunn. Resultatet er at mange kvinner faktisk får en "kjønnsrolle" de ikke er selv ønsker. Mange kvinner ønsker å "være hjemme". Og mange menn blir presset inn i roller de ikke ønsker. Faktum er at de fleste kvinner "velger oppover", men det betyr ikke at vi skal ha et samfunn som er basert på dette. Det øverste eksempelet er Erna Solberg. Som småbarnsmor har hun klart seg temmelig godt fordi hun er den hun er. Hennes mann har håndtert familien.

Majoriteten av Metoo innspillene er jo "kleine" sjekkeforsøk, men mange er stygge saker. Resultatet er at unge menn ikke tør å "prøve seg". Så om kort tid så vil det nok komme sutring fra feminister om at menn ikke er "gentlemen".

Til det sentrale:

Vi menn er en gjeng tullinger. Vi er biologisk programmert til å beskytte "de svake" i nær familie/sosial gruppe. Når vi beskyldes for å være den sterke part i alle sammenhenger så blir det kortslutning. Vi har en helt annen "gruppetenkning" enn det mange kvinner har utviklet.

Samtidig har aktører monopolisert debatten. Når menn tar opp "mannesaker" så handler det om sjåvinisme. Når kvinner tar opp "kvinnesaker" handler det om likestilling. Når menn tar opp "kvinnesaker" handler det også om likestilling. Det er først når kvinner tar opp "mannesaker" det blir tatt seriøst. Når menn i 20 år har forsøkt å ta opp "samværssabotasje" har det blitt avfeid. Det var først da en kvinne tok det opp at noen gadd å bry seg.

Selv om det kanskje kan fremstå som absurd, så trenger det "sterke kjønn" hjelp fra kvinner til å få samme rettigheter som kvinner.

Hei...det blir vel slik at men vil foretrekke sex dukker i fremtiden som et resultat av #metoo. Men kanskje de bygger inn #metoo i dukkenes AI. Oss men er vel "screwed" uansett.

Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre,vil bare anbefale deg å lese en artikkel i dagens vg:DERFOR ELSKER VI KROPPENE VÅRE...

Er skremmende mange som etter flere måneder fortsatt ikke skjønner hva #metoo dreier seg om engang, og tipper at det er bare toppen av isfjellet vi har sett.

Min første jobb på slutten av 90 tallet ga meg et stygt møte med en verden jeg ikke ante at fantes engang, så det virkelige problemet nå om dagen er de som har "gått lei av å høre om dette".

Judas Iscaroit

Judas Iscaroit

Et tankekors. Hvis de venstreradikale feminister fremmet at det ikke finnes kjønn, men at et "kjønn" er kun er en følelse.

Men i samme øyeblikk, kjemper venstreradikale feminister for kvinners rettigheter. At kvinner er undertrykket av menn.

Strider ikke dette mot deres egen logikk, når det ikke finnes mann eller kvinne? Man kan ikke undertrykke noe som ikke finnes.

På lik linje der venstreradikale feminister fremmer at det ikke finnes raser, men det er visse personer som er rasister. Man kan ikke, her igjen, være noe som ikke finnes.

Summert. Man kan ikke undertrykke noe som ikke finnes, og ikke være noe man ikke er. Hvis man følger venstreradikale feministers logikk.

Vi ser at dette er kun et spill utført av de venstreradikale feminister kun en higen kun etter makt. Jeg mener at disse bør fjernes fra samfunnet og plasseres i anstalt, så dem ikke er en fare for seg selv og andre,

Fetter Antonym

Fetter Antonym

Den ene etter andre avsløres, kun menn vel og merke. Trine Skei Grandes eskapader med en 16-åring i en åker, holder samme media tett om. Og mens oppmerksomhetshungrige kvinnfolk konkurrerer i forutrettelse og krenkelse og definerer status ut ifra kjendisfaktor på overgriperen, lar man trivielle ting som massevoldtekter og knivstikkinger utført av de "høyt utdannede" "flyktningene" stille og rolig passere under radaren. Likeså den nye diskrimineringsloven.

Godt skrevet, Maria. Jeg tror realiteten er at vi har to grunnleggende prinsipper som skal samfungere: dominans og likhet, m.a.o. ulikhet og likhet. Likhetsprinsippet er det vi bruker innen justis, når vi veier ting mot hverandre. Begge kjønn har lik menneskeverd. Vi kan tenke på dette som et horisontalt prinsipp, som på en vekt. Mens dominans derimot, handler om prioritet, det at noe kommer først, eller står over noe annet. Vi kan tenke på det som et vertikalt prinsipp, liksom himmelen er veldig forskjellig fra jorden her nede. Det skapes et spenn, mellom ulike aspekter, og dette er helt naturlig.

Dominans er ikke i seg selv noe negativt. Det oppstår f.eks. i en læringssituasjon, der en part vet mer enn den andre. F.eks. som en far i forhold til sitt barn. Din far vil alltid være eldre enn deg. Vekst forutsetter naturlig dominans.

Hemmeligheten ligger i å ha begge disse tanker i hodet på samme tid. Livet, inkludert tankelivet, består av denne kombinasjonen, som i et kors, eller slik du ser ut om du står oppreist og strekker armene ut. Vi trenger både tenke prioritet og likhet, og prioritet kommer av natur først av disse to.

Sosialismen og "fake politics" vektlegger kun likhetsprinsippet, og snakker bare om den horisontale linjen, venstre kontra høyre. Ved å ignorere det vertikale prinsippet, i opprør mot en høyere makt, kjemper de mot selve livets natur. Dette påvirker ens tenkning og handlemønster. Dersom prinsippet om dominans/prioritet neglisjeres, handler alt kun om likhet. Alle forskjeller skal utviskes. Men vi har to kjønn, og de er ikke like. De dominerer på hver sine felt. Menn er konstruert for å lede, kvinner for å støtte. Vinner man en konkurranse man er alene om?

Livet forteller oss i praksis at ting er litt mer komplekst enn bare likhet, bare ett enkelt prinsipp. Det kommer faktisk i andre rekke, etter prioritet. Dersom alt er like viktig, uten forskjeller, forsvinner muligheten for å skape mening av tilværelsen. Det er en flukt fra sunn fornuft og forstand. Derfor er det også en vertikal akse i det politiske skjemaet, og ikke bare høyre-venstre.

Mye kan sies om dette, men det koker ned til at vår filosofi bør være i harmoni med de prinsipper vi observerer i den faktiske, fysiske virkelighet rundt oss. Ett barn forstår typisk disse tingene, fordi de trenger den læresituasjon som foreldre/foresatte tilbyr, og ser ikke naturlig og omsorgsfull dominans som noe problem. Tvert imot er det for dem en løsning og en støtte.

På en måte har mange blitt som barn, fordi de stoler på ekspertene og ikke tenker så mye selv, lar seg dominere. Men all den tid de ikke forstår dette, hjelper det lite, for de ser ikke på seg selv som stemmekveg eller "sheeple".

Du bommer på en ting - menn i barnehage og skole. Barn i barnehage med høy andel menn klarer seg målbart bedre i skolen enn barn med lav andel menn, og menn bidrar med verdier og kompetanse som barna trenger i livet.

Det å hekte overgrep på menn slik du gjør her, fremstår fordomsfullt og sjåvinistisk. Men jeg innrømmer at jeg selv har tenkt de samme tankene. Spørsmålet er hvorfor. Og jeg tror svaret er at holdningene våre er preget av det vi får presentert i media. Det er særs urettferdig at dyktige menn i omsorgsyrker skal mistenkeliggjøres av menneskene rundt dem.

Med ditt resonnement dømmes 9999 uskyldige menn for 1 manns ugjerning. Videre får det negative konsekvenser for tusenvis av barn hver eneste dag, ettersom mannsdekningen i barnehagene i dag er på 9% i snitt på landsbasis.

Henstiller derfor om å se litt nærmere på saken, søke kunnskap, og endre på holdningene rundt menn og omsorg. :)

Utover det - takk for støtten. :)

#meto har vært en utrolig øyeåpner. Handler ikke om "mannen i gata". Den handler om samfunnstopper innen politikk, næringsliv og media.

Samfunnstopper som i mange år har brukt sin makt til å foregripe seg på unge piker.. og gutter. Intill nå, uten konsekvenser.

Disse samfunnstoppene blir nå fjernet. Den massive mediedekningen world wide har en enorm preventiv effekt.

Skriv en ny kommentar