hits

JAMMY MOMMY!

Hei kjære lesere.

Back to the gym.

Jeg setter utrolig stor pris på at jeg motiverer så mange der ute. Det varmer hjerteroten og helse er noe jeg virkelig brenner for, dypt inne i sjelen. Det vet dere som har fulgt meg lenge.

Jeg har fått mange forespørsler om hvordan jeg trener og hva jeg spiser. Så tenker jeg, jeg kunne sikkert gjort det stort innen å fortelle om hvor enkelt det er å gå ned i vekt, hvilken dietter man burde følge, ja og nei mat. Hvordan man skal trene og hvor ofte. MEN sannheten er folkens at alle er forskjellige. Kroppene er individuelle og alle responderer forskjellig. Det er en sannhet.

Det finnens ingen fasit og det er langt fra enkelt. Disiplin og rutiner er essensielt for å nå individuelle mål. HELDIGVIS, og takk gud for det, så er trenden sterk og formfull og ikke tynn og anoreksik lenger. Jeg sitter ofte og surfer på instagram og siden jeg er en feilfinner, som er en forbannelse i seg selv så synes jeg det er trist at enkelte mennesker som ikke spiser mer en et eple om dagen og virkelig ser ut som vandrende lik har mange 100.000 vis av følger er forbilder for dagens ungdom. Det er ingenting riktig i å sulte seg selv, akkurat som det er ingenting riktig i å være overvektige og leve på mat som gjør deg syk, slik som mange pluss size modeller.

Så hva er rett da? Jeg har ikke et godt svar på det heller. Det er det ingen som har. Vi kan forske i vei, men sannheten er at hele systemet er så korrupt at man ikke kan stole på en sjel lenger. MEN det man kan er å tilpasse alt etter individuelle mål, vi kan tilrettelegge for egen suksess. Det er ikke ja eller nei, vi har makt over egen person. Det er kun du som styrer deg selv og ingen andre en DEG SELV.

Jeg kan ikke si at den maniske sykdommen jeg bærer ikke har ført meg til mitt eget mål, for det har den virkelig gjort. En "All inner" som jeg selv er, fører med seg en mengde positive bieffekter. Det gjør det virkelig. Jeg har like mange regnfulle dager som alle andre, men likevel så klarer jeg å seile på kuren i mitt liv, fordi jeg vet at når jeg får drenert alt det negative ut via bevegelse eller hard anstrengelse så kommer solen igjen.

Er jeg et forbilde for mange? Vil jeg være det? JA, det er klart jeg vil det. Å jeg vet at om man lar seg motivere så blir man motivert. Jeg hadde også mine rollemodeller når jeg satte i gang treningen etter 3 graviditeter. Jeg vet hva det vil si å være der, man er overvektig føler seg uatraktv og trenger en push i rompa. Jeg har selv hvert igjennom vektøkning på 30 kg per unge, å nei, kiloene rant ikke av meg ved amming, jeg måtte virkelig jobbe for det med blod og svette. Jeg vet også hva det vil si å være underernært og utsultet og tror det er nøkkelen for å være attraktiv, jeg har vært der også. På mitt mest underernærte veide jeg 48 kg på 175 cm. Folk spurte meg om jeg var frisk, om jeg hadde det bra, fordi sannheten var at jeg så helt jævlig ut. Men det var en fornektelse i mitt eget hode. Men i dag 15 kg opp kan jeg se den virkelige sannheten når jeg sitter og ser tilbake på bildene, av en syk jente.

Vi lar oss alle motivere eller manipulere, alt handler om trender om man ikke er i kontakt med seg selv og sine individuelle mål.

Så moralen eller hva jeg vil frem til er at vi må finne en livstil og et selvbilde av oss selv som er konstant gjennomførbart. Men helsen, det er i det fulle og det hele det eneste som betyr noe til syvende og sist. 

Kom gjerne med spørsmål og jeg kan fortelle om akkurat hva jeg gjør som fører meg selv til egen individuell suksess.

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Dagens youtube under:


Maria 

11 kommentarer

Hei !

Kunne du lagt ut noen oppskrifter tips til detox f.eks ?

Noen gode sunne smoothies 😉

Pernille: Detox ja;) Vil du kun ha for å rense systemet? Eller smoothien med næring?

Når det gjelder smoothie oppskrifter så kan man i det fulle og hele blande sammen akkurat det man vil av frukt og grønt. Jeg styrer unna banan siden dette inneholder unødig mye karbohydrater, men det er også banan som gjør smoothien tykkere. Så mine smoothie er litt mer tyntflytende en en vanlig smoothie som inneholder banan.

Jeg bruker kokosvann istedenfor vanlig vann (dette stabiliserer blodsukkeret) Man kan også bruke melk som inneholder mye protein, slik som nøttemelk i forskjellige varianter eller soya. For sunne fettsyrer anbefaler jeg avokado og kokosfett( viktig at det er kaldpresset) 1/2 avokado eller en spiseskje rent kokosfett. Acai er også en meget verdifull ingrediens, dette får dere kjøpt frossent på helsekost. Kjøp ferdige bærblandinger, jordbær, blåbær eller blandingspakker om dere foretrekker:) Jeg liker og tilsette gulrot og spinat eller andre meget fargerike grønnsaker, jo mer farge, jo mer næring, det er en god pekepinn. Prøv dere litt frem med hva dere foretrekker smaksmessig. Sitron eller lime er også et must:) Toppes med gojibær og nøtter. Som søtning bruk honning ikke sukker eller unaturlig søtning. For protein kan man kjøpe chiafrø, erteprotein eller risprotein eller andre proteinpulver( prøv å styre unna det som er kunstig) Nøtter er fulle av proteiner også. Siden frukt og grønt er hovedsakelig karbohydrater er det viktig å tilsette de sunne fettsyrene og protein som nevnt over:)

Dere får 1 kg pakker av nøtter på helsekosten, det er billigere en å kjøpe småpakker på butikken.

Maria

Legg gjerne ut begge deler :-)

Hei Jenter:) Det finnes endeløs informasjon om hva som fungerer og hva man skal handle i henhold til detox juicer, MEN jeg skal gjøre det meget enkelt for dere og fortelle om hva som fungerer for meg, utenatt dere trenger å bruke så mye penger på ingredienser:)

Det dere trenger er 1 liter vann, 5 cm ingefærrot og 1 sitron.
Rasp eller bruk blender på ingefærroten og kok sammen med vannet og tilsett 1 sitron. Dette kan drikkes varmt eller kaldt, slik man foretrekker. Så enkelt:)
Jeg anbefaler dere å drikke dette hver dag. Dette renser ikke bare systemet men fører også til vektnedgang.

Jeg har mistet motivasjonen etter siste operasjonen jeg hadde før jul. Alt i hodet mitt er gått i håpløshet. Sliten i hodet. Før hadde jeg driven og pisket meg selv på de dagene jeg ikke egentlig hadde lyst. Nå er det borte. Jeg ønsker meg sol og varme, mennesker rundt meg. Men, sånn er det ikke.

Synne: Hei Synne, trist å høre at det har det vanskelig. Men en ting jeg virkelig kan anbefale er en soul cleansing, det får drenert ut negative energier og resatt systemet. Mye handler om instilling og fokus. Det vet jeg mye om siden jeg er bipolar 2. Manien har sine sterke fordeler, mens depresjonen setter meg helt ut av spill. Sørg for å ha positive mennesker rundt deg med gode energier, det er smittsomt, la deg inspirere av positivitet. Sett deg noen konkrete mål som er gode for sjelen din:) Stor klem fra meg.

Hei. Denne detoxen, er det noe en kan drikke hver eneste dag? Eller som en kur? Tok en sånn sitronjuice kur med noe pepper i en gang og det satte systemet mitt mildt sagt på hodet:) Ellers må jeg som ny følger bare få si at du er en stor inspirasjon for meg. Bare det å ta tak som en begynnelse, se fremover og gå veien:) takk for det.

Lillian: Hei, dette kan du drikke hver dag om du vil. Men ta det på følelsen, om systemet ditt reagerer på detox, så tilvenn deg gradevis, ikke overdriv i førsten, ta det litt sakte i starten. Kroppen har godt av både, vann, sitron og ingefær. Sitron er faktisk basisk i kroppen og i vårt kosthold har vi for mye syre, man kommer mer i balanse av å få i seg basisk mat:) Maria

Torbjørn Martin Wold

Torbjørn Martin Wold

Så korselig da er jeg med her og kan følge med.Det er helt nytt for meg ..så jeg må sette meg litt inn i det:)

Torbjørn Martin Wold: Hyggelig:)

Skriv en ny kommentar