hits

The bitch is back

Hei kjære lesere.

The bitch is back. 

Håper alle har hatt en flott høytid og en god start på det nye året?

Skrivingen min det siste halve året har vært litt sporadisk. Men jeg har nå bestemt meg for å bli flinkere til å oppdatere.

Siden vi gjør Youtube vlogger hver dag, har skrivekrampen min avtatt litt det siste året. Jeg hadde vel trodd jeg fikk utrykket meg bedre via videovlogg men siden fokuset har vært på dagligliv, familie og jobb, så kommer ikke meningene mine like godt frem, ei heller tanker og refleksjoner.

Når jeg satt meg ned nå for å skrive, er det 1000 tanker, jeg vet ikke hvordan man skal begynne eller hva dere lesere ønsker å høre om? Men jeg starter med blanke ark.

En annen grunn til at jeg har tatt meg en pause fra skriverier, er at jeg måtte fokusere på å holde hode mitt i livet, derav, ja, man blir fort syk av mye negativitet. For et år tilbake følte jeg meg litt uovervinnelig, jeg vokste på kritikken. Det var i alle fall det jeg trodde selv. Selvmanipulering er et sterkt verktøy. Men litt etter litt følte jeg meg vissen. Ikke fordi jeg ikke liker diskusjon, tvert imot. Det jeg ikke liker er nett-troll, men hvem gjør vel det? Jeg bestemte meg for å godkjenne kommentarer før publisering. Men endte opp med å godkjenne alt uansett. Så ta det med ro, dritten dukker også opp nedover i linjene. Det er nok god underholdning for de fleste vil jeg tro?

Det som jeg sitter og irriterer meg over nå, er hva avisene velger å fronte når det kommer til bloggere. Skriver jeg om fargen på kjønnshårene mine eller hvor mange jeg har ligget med så blir man frontet med stor F. Så sukker jeg litt og tenker, er vi så enkle? Er det virkelig så stusselig med refleksjoner der ute at det er kun drama eller sex som selger? Primitivt, men sant?

Veien til "Fame" med å bruke riktige verktøy er skremmende enkel. Jeg tenker "Shit the same" jeg skal spille på sex jeg også. Eller det som selger i henhold til tematikken.

For oss som skriver, eller er opptatt av å bli sett eller hørt, så blir det demotiverende om ingen gidder å lese. Så sådan faller man i den graven at man ønsker å gi publikum det de vil ha. Mine tanker er mine tanker og mine meninger er mine meninger, det vil dere få, rett fra levra uansett. Men forbaus dere ikke over om det kommer noen lettkledde bilder, eller sjokkerende tema fremover. 

Ja, skrivefeil blir det nok også en del av. For nei, jeg orker ikke å bruke språksilere heller:) 

Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva slags tema som interesserer dere, det er jeg meget interessert i å høre om:)

Følg meg gjerne på

Instagram

Dagens youtube ligger under: Litt uheldig med håret her, hahahha:)

Takk for at du leser.

Maria 
 

 

9 kommentarer

Jeg har litt ønsker ang vloggen ettersom jeg følger dere der på hver eneste episode 😊

Vil gjerne se litt mer av LA, butikker hva ting koster og hva dere shopper.

Ønsker også housetour i huset på venice si gjerne hvor dere har kjøpt møbler og ting da stilen din er ?smashing?

Gjerne noen kjøreturer vist dere vet hvor kjendisene bor, typ Kardashians ol :p

Hva slags hudpleie bruker du?

Sambo har også to ønsker;

Mer om bil og litt lavere musikk i filmingen.

Stå på videre, jeg digger dere 🙌🏻

Linda: Heisann:) Så hyggelig å høre:) Jeg skal lufte dette med Edvard. Det lar seg sikkert gjennomfører:) Tusen takk for tilbakemelding og at dere følger oss:) Maria

Vil bare si at du inspirerer meg veldig mye! Treningen din har ført til at jeg selv har begynt å trene og bevege meg mer enn noen gang. Så tusen takk for det! :) Beundrer virkelig pågangsmotet ditt/deres, for selv om motivasjonen er på bunn så gjennomfører dere uansett, og det beundrer jeg virkelig. Følger vloggene deres hver dag, og gleder meg til å følge dere videre! :)

Lena Cathrin: Hei, dette varmer hjerte mitt å høre:) Det å inspirere andre mennesker til noe positivt er helt vidunderlig:) Nøkkelen til alt er gode rutiner, selv på de vanskelige eller dårlige dager, som alle mennesker har. Meget hyggelig at du følger vloggen, det setter vi stor pris på:) Maria

Anders Golten

Anders Golten

Flott bidrag

Anders Golten: Haha, ja ikke sant??

Godt nyttår Maria! <3 Jeg synes det er gøy å følge deg!! Elsker å trene jeg også :-)

Tonje: Godt nyttår ja?? Keep up the good work????

Tonje: Vet ikke hvorfor emojiene kommer som spørsmålstegn. Skulle være smilies;)

Skriv en ny kommentar