hits

Jeg var avhengig av kokain?

Hei kjære lesere

"I dag er hun avhengig av noe langt sunnere en kokain"  Jeg legger ved klippet her 

I følge et intervju jeg hadde med God Kveld Norge TV 2 for 5 mnd. tilbake har de fremstilt meg som jeg har vært avhengig av kokain. Noe som er LANGT fra sannheten. Jeg sa at jeg hadde tatt kokain i mine yngre dager for jeg følte jeg slapp å tenke i forhold til min tilstand.

Det kommer heller ikke tydelig frem at jeg ber folk ta avstand fra stoffer, noe som er svært viktig for meg å få frem her. Når man finner en escape fra virkeligheten der man slipper å tenke så er det livsfarlig om det har med medikamenter å gjøre. Når jeg var yngre var ikke konsekvenstenkingen min like godt utviklet og jeg lot meg falle for fristelser, jeg tar 100% avstand fra stoffer i dag og har gjort det lenge.

Hele intervjuet er satt på spissen og de har klart å klippe ut det som selger. Vi skulle i utgangspunktet lage et innslag om trening og kosthold og snakket sammen i 3-4 timer, utafra dette så ble det klippet slik at det fra min vinkel svekker kredibiliteten min som menneske.

Jeg er både manisk og depressiv. Derav skriver jeg og sier mange ting ut ifra den tilstanden jeg befinner meg i. Når jeg er manisk mangler jeg i mye større grad filter en når jeg er nede. Men det betyr ikke at jeg ikke mener det jeg sier eller skriver, det kommer bare ufiltrert.

Det er en sannhet at jeg må være avhengig av noe og jeg har valgt å være avhengig i av trening. Jeg synes det er dårlig av God Kveld Norge å fremstille meg som en tidligere misbruker og jeg forventer at de kommer med en unnskyldning.

Følg meg gjerne på instagram:=) 

Livet vårt i LA, kan du følge på youtube:


Takk for at du leser.

Maria 

24 kommentarer

Hei Maria!

Mitt inntrykk av deg her gjennom bloggen er at du tar avstand fra rusmidler. Dette har du formidlet mange ganger, men også at det ikke alltid har vært sånn. Likevel har jeg aldri oppfattet det som om du har vært avhengig, mer som noe du har gjort for å døyve den psykiske smerten i vanskelige tider. Det er beundringsverdig det du har gjort og fått til. Du har snudd om på livet ditt og du har fått en positiv vinkling på det som er vanskelig. Du er bare helt rå på trening. Beundringsverdig! Det er jo dette positive du har utrettet og fått til som burde være fokus! Av den grunn synes jeg det var veldig uheldig og lite respektfullt av journaisten/e å legge så mye fokus på akkurat det med rus fra et så langt intervju. Typisk journalister? Uttalelsen burde vært bedre plassert i en sammenheng. Jeg synes du får unødvendig mye negativ vinkling på alt du foretar deg og sier. Men det positive med det er at du i hvertfall klarer å skape debatt om ofte vanskelige eller tabubelagte tema. Det er jo også det du ønsker.

Typisk massemedia og blåser opp det negative til det verre...ble ikke overrasket over TV 2 😡

Bare et godt tips til folk der ute:

ALDRI fortell til straighte folk at du har prøvd,brukt eller misbrukt droger.

Og det gjelder uansett om det er åpenbart at man har gjort det eller ikke.

Fordi ingenting positivt vil noensinne komme ut av det.

De som vanligvis forsvarer seg, har grunn til dette.

Hvorfor skriver du bare om deg selv hele tiden ?

har du ikke nok penger enda ? Om du har eller ikke

har brukt kokain er ikke så viktig egentlig, utenom

for deg selv. Du er altfor selvopptatt.

Hei Maria

Takk for at du skriver. Du medvirker til å gjøre en forskjell...!!

Det kuleste med deg er at vi som leser vet at det du skriver mener du 100% i det øyeblikket du skriver. Det er det motsatte av løgn og skuespill. Du nevner kort at du skriver uten filter...så fantastisk. Og tragisk for det er det som er årsaken til at de falske maktmenneskene over hele verden bruker definisjoner etter et håndlaget lovverk til å legge kunstnere i tvangsseler og tvangsdope dem med hjemmel i en paragraf laget av en A4 byråkrat og noen politiske idioter.

Alle mennesker har variasjoner i følelseslivet. Og følelseslivet er likt. De som er nærmest naturens er nok jenter som deg. Men i dag skal alle være A4, mene det samme og akseptere det samme lovpålagte og familiepålagte søppelet. Etter min mening er jenter mest frisk når de er i opprør og ber hele verden ryke og reise. At du har sniffet noe i nesen og er ærlig med å si det er også kult. I dag er det noe man kan ha på CV og faktisk også bli akseptert i Kongehuset av...Det er lov å være menneske og gjøre noen erfaringer ...( eller feil som de nedlatendde liier å kalle det...).

Jo mer fanenskap, jo flere fall fra de store høyder, og jo mer man har vært borte fra A4 livet jo mer frisk er man etter min mening. Det herlige med jenter som deg er at dere overgår de "normale" både på sannhet, utholdelse og loyalitet. Den kuleste jenten jeg har kjent noen gang er en av landets prostituerte. En kvinne som faller utenfor alt men som har valgt å brødfø seg og sine barn med hennes medfødte "gullgruve". De vanlige "horene" som lever sine A4 liv i løgn og perfektehet rekker henne ikke til knærne en gang. Ja jeg gjetter dette også var årsaken til at ales kjente Jesus hadde venner på skråplanet. Han for forøvrig også som deg forbannet på de såkalte folkelærde.

Takk igjen for at du skriver. Du er dritkul og ærlig.

Freddy : Æ gir dæ terningkast 6 på din kommentar. Bra skrevet og sanne ord 👍

Hvis du angrer etterpå på noe du har skrevet i manisk tilstand kan du spørre Edvard om han vil være kritiker for deg.

Jeg har noen spørsmål som jeg håper dere kan svare på på youtube:) Hvordan går det med språket til jentene og William på skolen? Snakker de Amerikansk nå? Har William fått seg venner som han henger med på fritiden? Og ett siste spørsmål, lar du Edwart leve på din formue? Skjønner om dere ikke vil svare på siste spørsmål, hehe, men tenker alltid på det da jeg ser på vloggene deres.. Håper dere vil svare, jeg ser hver eneste film dere legger ut:) Koselig og følge dere:)

Hva med å prøve Electroconvulsive therapy forkortes med ECT mot dine problematiske svingninger i humøret (de bipolare greiene) mens du/dere fremdeles er i USA ? Det er kanskje verdt et forsøk det også om du ikke allerede har forsøkt noe sånt da ? Det er trolig lettere/enklere å få til noe sånt der borte enn i Norge tenker jeg nå.

Made a fortune lost a fortune

Made a fortune lost a fortune

Jeg hadde depresjoner og fikk utskrevet seroxat, håper du ikke tar det. Hadde ikke drevet med dop men etter noen uker tok jeg steroider og prøvde kokain, ble superimpulsiv og dro til Cuba. Hvis du tar antidepresiva tror jeg det bare forsterker impulsene dine, dessuten vet du ikke konsekvensene av senvirkninger.

try this;

https://www.youtube.com/watch?v=S2Y5ACss6Es

Hyggelig med alle tilbakemeldinger fra Maria 🙁 Undres bare om det går bra med henne) Har vært så stilt en god stund nå 😥

Ang. Innlegget om ECT-behandling fra Jan. MH fyller ikke kriteriene for ECT. Stemningstabiliserende medisiner og samtalebehandling hjelper for de aller fleste. De som er psykotisk deprimerte, ikke klarer å spise selv og må mates med sonde, de som ligger i en vegetativ tilstand uten energi, ofte uten evne til å snakke, i de tilfellene er ECT indisert. Ang. Seroxat, nye medisiner har kommet på markedet etter Seroxat. Noen pas responderer bra på Seroxat, andre trenger Cipramil, Zoloft eller Wellbutrin. Eller en kombinasjon. Så ikke «snakk ned» Seroxat fordi du ikke hadde effekt, folk er forskjellige og derfor er erfaringer med medisinene også ulike. Er man bipolar er stemningsstabiliserende medisiner førstevalget. Er man deprimert er antidepressiva, SSRI-prep. førstevalget.

En dag kommer fasiten på resepten din som legen har skrivet ut med store gevinster.og bryte et menneske ned med medikamenter som antidepressiva er så feil da det kan gi deg store farlige bivirkninger..

Håper alt går bra med deg! Og også din bror...

Svært stille fra Maria for tiden - Håper hun ikke er sluttet å blogge 😟

God jul Maria 🤶🎄

God jul til deg og familien, Maria!

Ha ei riktig god førjulstid og God Jul og godt nyttår 🎅🏼☃️❄️

God Jul og Godt Nytt År til deg og dine Maria!

Jeg tror de fleste forstår at du tar avstand fra dop, da mange leser bloggen din! Jeg har selv brukt kokain, og man blir ufattelig redusert av dette i voksen alder. Det er fint av deg å ønske å advare unge og voksne mot det søppelet som kokain er. Det er mange år siden jeg sluttet med kokain selv. Snakk med TV2 om heller å lage et program om kjente folk som har sluttet med dop! Det er fortsatt ikke laget et program som dette!

Du er flink som står på og trener, jeg lar meg inspirere av deg til å snart begynne å trene igjen. Kan egentlig ikke tenke meg en dvask kropp, som man uten trening fort får i voksen alder. Følg hjertet og intuisjonen din Maria, og det vil gå deg vel!

Klem fra Nathalie

Ønsker deg og din familie en god jul og et riktig godt nyttår 🎅🏼🎄🤶

Hei nydelige du! ;)

Media gjør hva de kan for å forsøke å lage sensasjonsjournalistikk, og derfor kommer slike påstander eller antydninger der fasiten forblir til seere og lesere å spekulere i. Du har vært åpen og ærlig på dette temaet og jeg tviler ikke på dine ord omkring dette. Ikke et sekund tvil.

Ellers følger jeg med på livet deres i LA, og jeg gleder meg over inspirerende og gode vlogger som dere publiserer. Du er blitt flott og definert i kroppen, så det er ingen tvil om at all innsatsen gir komplimenterende resultater.

Maria, jeg har et spørsmål til deg, om jeg får lov? Har du begynt å nyte alkohol igjen? Jeg har lagt merke til at du har drukket vin gjennom vloginnlegg og i instagram. Jeg ble litt forundret siden du tidligere har valgt bort alkohol fordi du reagerer negativt på det, noe jeg synes var et smart valg. Jeg har selv gjort det samme, forresten:)

Alle er fri til å gjøre sine egne valg, det ønsker jeg å presisere. Du er like flott et menneske uansett. Jeg ønsker deg og dine kjære en fin julehøytid!:)

Godt nyttår Maria 🍾🍹🍾

Kanskje like greit å legge ned dette kommentarfeltet når eieren synes å ha mistet interessen for hva som skrives/tenkes/menes/formidles.

Trur Maria har svikta bloggen sin 🤔 isåfall er den lagt på is 😕

Skriv en ny kommentar