Jeg var avhengig av kokain?

Hei kjære lesere

"I dag er hun avhengig av noe langt sunnere en kokain"  Jeg legger ved klippet her 

I følge et intervju jeg hadde med God Kveld Norge TV 2 for 5 mnd. tilbake har de fremstilt meg som jeg har vært avhengig av kokain. Noe som er LANGT fra sannheten. Jeg sa at jeg hadde tatt kokain i mine yngre dager for jeg følte jeg slapp å tenke i forhold til min tilstand.

Det kommer heller ikke tydelig frem at jeg ber folk ta avstand fra stoffer, noe som er svært viktig for meg å få frem her. Når man finner en escape fra virkeligheten der man slipper å tenke så er det livsfarlig om det har med medikamenter å gjøre. Når jeg var yngre var ikke konsekvenstenkingen min like godt utviklet og jeg lot meg falle for fristelser, jeg tar 100% avstand fra stoffer i dag og har gjort det lenge.

Hele intervjuet er satt på spissen og de har klart å klippe ut det som selger. Vi skulle i utgangspunktet lage et innslag om trening og kosthold og snakket sammen i 3-4 timer, utafra dette så ble det klippet slik at det fra min vinkel svekker kredibiliteten min som menneske.

Jeg er både manisk og depressiv. Derav skriver jeg og sier mange ting ut ifra den tilstanden jeg befinner meg i. Når jeg er manisk mangler jeg i mye større grad filter en når jeg er nede. Men det betyr ikke at jeg ikke mener det jeg sier eller skriver, det kommer bare ufiltrert.

Det er en sannhet at jeg må være avhengig av noe og jeg har valgt å være avhengig i av trening. Jeg synes det er dårlig av God Kveld Norge å fremstille meg som en tidligere misbruker og jeg forventer at de kommer med en unnskyldning.

Følg meg gjerne på instagram:=) 

Livet vårt i LA, kan du følge på youtube:


Takk for at du leser.

Maria 

9 kommentarer

Lisa

13.11.2017 kl.22:54

Hei Maria!

Mitt inntrykk av deg her gjennom bloggen er at du tar avstand fra rusmidler. Dette har du formidlet mange ganger, men også at det ikke alltid har vært sånn. Likevel har jeg aldri oppfattet det som om du har vært avhengig, mer som noe du har gjort for å døyve den psykiske smerten i vanskelige tider. Det er beundringsverdig det du har gjort og fått til. Du har snudd om på livet ditt og du har fått en positiv vinkling på det som er vanskelig. Du er bare helt rå på trening. Beundringsverdig! Det er jo dette positive du har utrettet og fått til som burde være fokus! Av den grunn synes jeg det var veldig uheldig og lite respektfullt av journaisten/e å legge så mye fokus på akkurat det med rus fra et så langt intervju. Typisk journalister? Uttalelsen burde vært bedre plassert i en sammenheng. Jeg synes du får unødvendig mye negativ vinkling på alt du foretar deg og sier. Men det positive med det er at du i hvertfall klarer å skape debatt om ofte vanskelige eller tabubelagte tema. Det er jo også det du ønsker.

Hanne

14.11.2017 kl.00:17

Typisk massemedia og blåser opp det negative til det verre...ble ikke overrasket over TV 2 😡

Bjarne

14.11.2017 kl.07:18

Bare et godt tips til folk der ute:

ALDRI fortell til straighte folk at du har prøvd,brukt eller misbrukt droger.

Og det gjelder uansett om det er åpenbart at man har gjort det eller ikke.

Fordi ingenting positivt vil noensinne komme ut av det.

mona

14.11.2017 kl.12:16

De som vanligvis forsvarer seg, har grunn til dette.

Hvorfor skriver du bare om deg selv hele tiden ?

har du ikke nok penger enda ? Om du har eller ikke

har brukt kokain er ikke så viktig egentlig, utenom

for deg selv. Du er altfor selvopptatt.

"Freddy"

14.11.2017 kl.16:24

Hei Maria

Takk for at du skriver. Du medvirker til å gjøre en forskjell...!!

Det kuleste med deg er at vi som leser vet at det du skriver mener du 100% i det øyeblikket du skriver. Det er det motsatte av løgn og skuespill. Du nevner kort at du skriver uten filter...så fantastisk. Og tragisk for det er det som er årsaken til at de falske maktmenneskene over hele verden bruker definisjoner etter et håndlaget lovverk til å legge kunstnere i tvangsseler og tvangsdope dem med hjemmel i en paragraf laget av en A4 byråkrat og noen politiske idioter.

Alle mennesker har variasjoner i følelseslivet. Og følelseslivet er likt. De som er nærmest naturens er nok jenter som deg. Men i dag skal alle være A4, mene det samme og akseptere det samme lovpålagte og familiepålagte søppelet. Etter min mening er jenter mest frisk når de er i opprør og ber hele verden ryke og reise. At du har sniffet noe i nesen og er ærlig med å si det er også kult. I dag er det noe man kan ha på CV og faktisk også bli akseptert i Kongehuset av...Det er lov å være menneske og gjøre noen erfaringer ...( eller feil som de nedlatendde liier å kalle det...).

Jo mer fanenskap, jo flere fall fra de store høyder, og jo mer man har vært borte fra A4 livet jo mer frisk er man etter min mening. Det herlige med jenter som deg er at dere overgår de "normale" både på sannhet, utholdelse og loyalitet. Den kuleste jenten jeg har kjent noen gang er en av landets prostituerte. En kvinne som faller utenfor alt men som har valgt å brødfø seg og sine barn med hennes medfødte "gullgruve". De vanlige "horene" som lever sine A4 liv i løgn og perfektehet rekker henne ikke til knærne en gang. Ja jeg gjetter dette også var årsaken til at ales kjente Jesus hadde venner på skråplanet. Han for forøvrig også som deg forbannet på de såkalte folkelærde.

Takk igjen for at du skriver. Du er dritkul og ærlig.

Tone

14.11.2017 kl.17:27

Freddy : Æ gir dæ terningkast 6 på din kommentar. Bra skrevet og sanne ord 👍

Liz

14.11.2017 kl.22:59

Hvis du angrer etterpå på noe du har skrevet i manisk tilstand kan du spørre Edvard om han vil være kritiker for deg.

Therese

15.11.2017 kl.14:45

Jeg har noen spørsmål som jeg håper dere kan svare på på youtube:) Hvordan går det med språket til jentene og William på skolen? Snakker de Amerikansk nå? Har William fått seg venner som han henger med på fritiden? Og ett siste spørsmål, lar du Edwart leve på din formue? Skjønner om dere ikke vil svare på siste spørsmål, hehe, men tenker alltid på det da jeg ser på vloggene deres.. Håper dere vil svare, jeg ser hver eneste film dere legger ut:) Koselig og følge dere:)

Jan

16.11.2017 kl.23:31

Hva med å prøve Electroconvulsive therapy forkortes med ECT mot dine problematiske svingninger i humøret (de bipolare greiene) mens du/dere fremdeles er i USA ? Det er kanskje verdt et forsøk det også om du ikke allerede har forsøkt noe sånt da ? Det er trolig lettere/enklere å få til noe sånt der borte enn i Norge tenker jeg nå.

Skriv en ny kommentar

hits