hits

Det er deilig å være seg selv og gi totalt faen

Hei kjære lesere.

Det er deilig å være seg selv og gi totalt faen. Sa jeg så ydmykt, med en humoristisk undertone.

LA "ja" det byr på muligheter og vekst. Jeg vokser i meg selv, jeg er et steg nærmere hver dag. Jeg har friheten, det skal jeg ikke stikke under en stol. Jeg er privilegert og heldig, jeg kan velge min vei.

Jeg har aldri vært opptatt av å bli likt, så lenge jeg følger mine drømmer. Det er ingen som kan bli likt av alle uansett, så den tanken har vært realistisk. Det er klart, man kan jo late som eller velge å bevare masken på i settinger slik at man ikke blir direkte mislikt, men det har vært mye viktigere for meg å være ekte. Det byr på mange utfordringer, det kan jeg skrive under på.

Jeg trodde i en lang periode jeg stod alene. At jeg ikke trengte tilbakemeldinger eller ros. Det er var jo selvfølgelig bare tull. Jeg trenger tilbakemeldinger og ros, eller ris om det så måtte være. Vi vokser ikke fra det som mennesker. Vi er ikke alene. Men vi kan velge hva vi utsetter oss for. For meg har det hele tiden vært naturlig å ta det som det kommer, jeg gjemmer meg ikke, jeg er ikke redd for konsekvensene av å være meg selv.

Til tider er det hardt å innrømme ting, ikke bare for dere som leser, men for meg selv som menneske. Men det er en del av pakken. Intensjonen med bloggingen eller media generelt har aldri vært å vise seg kun fra sin beste side. Dette er livet. Det kommer med mange utfordringer. Jeg lever neppe i en blomstereng, det er mye tårer og tornekratt også. Helheten. Det er det som er ekte.

Jeg har skrevet så mye om så mangt og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke angrer på noe, heller ei feilene jeg har begått. Jeg vokser. Livet mitt har vært preget av oppturer og nedturer, som berg og dalbane suser jeg rundt. Noen turer er fantastiske, mens andre er skremmende og gjør meg redd. For en opplevelse og gi seg hen til ektheten.

Hva er mine verdier? Ærlighet, mot, kjærlighet, familie, vennskap, vekst, rettferdighet og sannhet. Hva er dine verdier?

Jeg vil takke alle som støtter meg, jeg trenger dere og setter uendelig stor pris på alle tilbakemeldinger. Tusen takk. I serien vår på viafree får dere oppleve helheten av vårt liv. Alt er ekte, slik det burde være. Dere kan se episodene her:

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria 

17 kommentarer

Du er modig som følger drømmene dine. Du har mulighet til å gjøre det. Og du står ikke alene - du har din mann, dine barn og venner. Det er spennende å følge dere og takk for alt dere deler. Mine verdier er lik dine: kjærlighet, ærlighet, familie, venner, rettferdighet, lykke og harmoni. Ved å følge drømmene har dere kastet dere ut i noe ukjent og spennede. Og går dere trøtt etter noen år er det jo bare å komme hjem igjen.

Maybe the hottest girl in LA....

Vi trenger å få bekreftelse i større eller mindre grad. Jeg savner f.eks at du noen ganger kommenterer i feltet her, det er sånt som faktisk gjør meg glad. Med mye motgang og tunge utfordringer i livet har jeg på mange måter stengt folk ute, jeg tør ikke åpne opp fordi jeg er redd for mer sjelesmerte. Jeg skal ikke si mer om det. Ektehet er noe jeg setter høyt sammen med lojalitet. Ellers ser jeg ut av bildene at du stråler, du er om mulig penere, og det speiler nok trivselsnivået og at du har det godt med deg selv og de du er glad i. Du verden hvor jeg unner deg en slik rikdom i livet også. Det er slikt man ikke kan kjøpe for penger. Du er et flott og ekte menneske, Maria!

Synne: Hei:) Ja, du har helt rett. Beklager at jeg ikke har svart på en stund. Det har vært mye. Jeg vet det kan være vanskelig å åpne seg om det vonde og beste selvforsvar er å stenge av, men man har godt av selv å dele, det hjelper stort. Jeg takker deg for fine komplementer, det setter jeg stor pris på:)))) Stor klem fra meg.

Dette innlegget likte jeg Maria! Digger at du er deg selv så 100% og at du tør å stå i det. Du står stødig og det respekterer jeg deg for. Følger med på deres reise 😍

Ingeborg Sofie: Tusen takk Ingeborg. Utrolig hyggelig å høre:)

Erik R. Lagasse

Erik R. Lagasse

Heii, har du tatt noe utdanning som interiør designer ?

Eller bare startet du for deg selv :)

Har veldig lyst til å jobbe med det selv, men usikker på hvor jeg burde starte :)

Mia: Hei, nei ingen utdannelse innen interiør, bare mye erfaring. Jeg drev egen interiørbutikk i 5 år og gjorde mange oppdrag for kunder. Veldig gøy og givende.

Maria. Lenge siden du har svar på kommentarfelte.Men du har en interessant og bra blogg,det skal du ha ❤️👍

Hanne: Hei, beklager det. Jeg skal forsøke å være litt flinkere fremover, Dere lesere fortjener svar:) Takk for at du leser bloggen:)

Så kul du er! Digger hvor ekte og tøff du er. Skikkelig forbilde!

Klikker meg inn på episodene med én gang, dette blir spennende :-)

Hei

Tror du at du vil være sammen med Edvard resten av livet, eller vil du gå lei av han til slutt?

Skriv en ny kommentar