hits

Vi blottlegger oss via egen TV-Serie

Hei kjære lesere.

Vi har jobbet med et prosjekt lenge og det er innspilling av egen tv serie. Jeg har valgt å være nokså tyst utad om dette til nå, men på tirsdag den 26 september slippes den 8 episoder lange serien på viafree. Serien handler om meg og min ektemann Edvard og hvordan vi lever. Vi har bevisst valgt og ikke ta med barna i serien siden de har en annen far.

Tanken bak å blottlegge oss som mennesker er at vi ønsker å vise at det er ok å være sammensatte og fargerike. Jeg sammenligner ofte sammensatthet med dobbelmoralisme. Det er ikke slik at mennesker generelt bare står for en ting eller handler etter dette mønsteret. Her kommer fasaden inn. Man velger kun å vise det som passer samfunnets mal.

Perfekt/u-perfekt? Vi lever et liv mange drømmer om, det gjør vi virkelig, vi er privilegerte og heldige som har mulighet til å jage våre drømmer. Resursene vi besitter fører med seg valg. Vi kan velge vår retning, vi kan velge vår sti. Det er tryggheten i bunn. Disponering av valg er viktig for lykke.

Vi lever uten fasade. Selv om jeg kanskje bare skulle vist lykkelige eller flotte sider så gjør jeg ikke det. Jeg har mange meninger, tanker og gjør mange feil slik som alle andre. Det er ok, det er slik man vokser som menneske. Jeg er ikke redd for å feile heller ei er jeg redd for utfordringer. Å jage etter mål og lykkes er den største gave og det er det som gjør livet verdt å leve. Man må ha en plan, ha en hensikt og til slutt faller brikkene på plass.

Noen ganger tenker jeg at jeg burde veie ordene mine, men så slår blokkeringene inn, det føles feil, så jeg slipper de løs. Da føler jeg meg fri. 

Å være seg selv er meget vanskelig i dagens Norge. Hvem er seg selv? Man lever bak en fasade. Vi ønske ingen fasade, vi ønsker å være oss selv og leve det livet vi ønsker selv om kanskje ikke alle forstår våre valg.

Ulykkelighet kommer av fasade, det vet jeg av erfaring. Jeg oppfordrer alle til å tenke over dette.

Husk at mennesker er så mye mer en bare overflate.

Håper dere vil følge oss på veien, jeg legger ved promo under: 

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria 

13 kommentarer

"MAN lever bak en fasade", sier du. Du har sikkert rett i at mange gjør det, men jeg kjenner ikke meg og folka jeg omgås med igjen i dette. Så det kan kanskje ha noe med miljø å gjøre?

Nå har jeg noe å glede meg til 😍 Skal følge med dere og den Beste nyheten på lengre 👏

Å tenke, si og gjøre det du selv vil si, tenke og gjøre, ikke å tenke si og gjøre det andre vil at du skal si, tenke og gjøre... er en veldig god ide'. Rett og slett gi positivt "blanke faen", og det er du god til ;)

Dette burde du ikke gjøre Maria. Junkiemannen din kommer til å bli Norges nye hatobjekt, han er jo fullstending ubrukelig, har ingen job, lever på dine penger og har verdens styggeste stemme.

Please, ikke gjør dette mot dere selv.

Får lyst til å utfordre deg litt på den fasaden. Hvordan skal du overleve, dersom du ikke har en maske foran deg når du eksponeres foran masse mennesker?

Sammenlign deg selv med en tigger fra Romania i Oslo. Uten fasade hadde hun omkommet et en dag.

Hvorfor en tigger fra Romania i Oslo? Vel. Hvorfor ikke? Og er det en kvinne, så er hun antagentlig like godt trent som deg...

Hvordan får man inn denne kanalen?

Har du hørt at Nanepartikler fra tatoveringsfarge forflytter seg rundt i kroppen og hoper seg opp i lymfekjertlene..?Ingen vet virkningen av dette enda...kanskje det er like farlig som røyk,ikke trene,usunn mat osv osv..ja tiden vil vise

Du skriver at du selv er sammensatt og i neste setning skriver du: "sammensatthet er dobbeltmoralisme". Gud hjelp, for krøkkete formuleringer du klarer lire av deg. Du påstår at mange vil leve som deg, du fremstiller deg selv som privilegert, underforstått ift mange andre, (pls ikke dra Jantekortet). Stakkars deg, jeg er sjeleglad for jeg har en solid utdannelse, ikke flasher meg selv, biler og fjas og blamerer deg selv slik du gjør.

Edvard : du er en helt fantastisk mann:) jordnær, snill, kjekk , fine øyne, flink med barna. , liker godt klesstilen din, veldig positiv og altid blid :) litt skryt til maria også : du er en sterk kvinne elsker at du har bein i nesa å tørr å si hva du mener, du er jordnær, intelligent og en flink mamma :) ha en fin kveld :) klem fra meg

Hva er han fjotten uten deg, hva hadde han gjort i dag om du kastet han ut?

Flott hele familien ❤️

Er du så sjalu a Petter? Å alle dere andre som rakjer ned på mannen hennes...sybtes det sier mye jeg, at hun har valgt ekte kjærlighet...ikke gått etter penger, å han klarer faktisk å leve ned en kvinne som har mer penger enn han, uten å føle seg mindre mann av den grunn. For gud, så mange menn som ikke takler at dama tjener mer enn de.

Selv sliter jeg max økonomisk om dagen, men det er da vel ikke grunn til å rakke ned på de av den grunn??!!! Så må jeg bare si... dy er fantastisk flink med interiør Maria.. skulke gjerne gatt deg her til å ordne opp ;-) 👌❤

Skriv en ny kommentar