hits

Fokuset gjør meg frisk fra min bipolare tilstand

 

Hei kjære lesere.

De vanskeligste dagene der jeg bare ønsker å krabbe under dyna å gråte, det er de dagene jeg får mest utbytte.

Nå har jeg kommet ordentlig i gang meg treningen i USA og pusher hardt.

Jeg er som nevnt tidligere litt i overkant ivrig, men grunnen til at jeg trener så mye som jeg gjør er for å holde hode i sjakk og drenere negative tanker. Fokuset gjør meg frisk fra min bipolare tilstand.

Treningen hjelper på de depressive fasene som jeg sliter med i perioder. Den frigjør også positiv energi både til kroppen og hodet. Det å tvinge seg selv ut når alle celler i kroppen stritter imot krever kraft og jeg vil anbefale alle som sliter med depresjon å tvinge seg igjennom og komme inn i gode treningsrutiner. Det vil tjene dere godt.

Jeg vet mange har knapphet på tid i en hektisk hverdag, prøv å trene før jobb. Mange tror at man blir mer sliten av å trene, men sannheten er strake motsetning, du får mye mer energi og overskudd. Dagene der du har det verst får du mest utbytte.

Jeg vil oppfordre arbeidsgivere å tilrettelegge for at deres ansatte får tilgang på trening før eller i løpet av arbeidsdagen. Aktive ansatte med overskudd yter bedre i det lange løp.

Kroppen din og helsen er et livsstilsprosjekt og det er det viktigste prosjektet du noen gang kommer til å jobbe med.

For å yte best mulig som mennesker er det essensielt med overskudd.

Vinterhalvåret er der depresjonsraten øker. Ikke tenk sommerkropp, tenk helårshelse. Du investerer i deg selv.

Kropper som ikke er vane med aktivitet blir late og slappe, samme blir sinnet ditt. Det er meget viktig å få i seg nok riktige fettsyrer samt sol. Om vinteren er det viktig å ta solarium om du bor i Norge, eller land som har lange mørkeperioder og nok vitamin D. Underskudd av dette fører til depresjon og dvalemodus.

Bare 10% av all stress eller bekymringer vi mennesker har er relevante. 90% av dine bekymringer vil aldri finne sted. Så vær flink og bruk de 90% på å bekymre deg mindre og vær aktiv. Husk at du er et forbilde for dine barn. 

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria 

9 kommentarer

Tøft av deg å stå fram med dette Maria !!

#yourock

Mener du virkelig at folk i Norge bør ta solarium om vinteren? Holder det ikke å ta D-vitamin?

Beste innlegget jeg har lest på lenge.

Du gjør livet lettere for folk flest ved ærlige, åpne innlegg.

Rådene om at trening er bra medisin mot depressjon og andre psykiske plager er dokumentert.

Jeg tror vi blir deprimerte av mangel på bevegelse og det å true seg opp å trene fjerner fokuset.

Ha en fin dag

Bra sagt. Om vi ser bort ifra bekymringer som alvorlig sykdom, krig og fattigdom, er det å bekymre seg bortkastet energi. Er det noen som husker hva vi bekymret oss over 17 September 2016 klokken 14.48? ;)

Du er hot! Takk for gode tips forresten, det hjalp :)

Velkjente fakta, men bra at du minner oss om/informerer om dette. Det er lett å glemme at trening og aktivitet faktisk er svært god medisin. Kropp og sinn påvirker hverandre.

Du er ærlig og inspirerende Maria <3

Helt riktig, Maria, trening gir overskudd, livsmot og er en uvurderlig hjelp om man sliter med depresjon. I know, det kan jeg skrive under på. Det du forteller beskriver akkurat min egen erfaring med trening og hvor viktig den er blitt i livet mitt. Det er bonus hele veien, god form, en sunn livsstil, balanserende på psyken, og jeg føler meg generelt i veldig god form. Kroppen ser også veltrent og bra ut. Alt er positivt.

Jeg tror at man bare må bestemme seg for å komme i gang. Når man først har fått rutine på treningen, så går det meste av seg selv. De dagene man virkelig kjenner lite lyst til noe som helst, er da man virkelig får mest ut av å utfordre seg selv på å gjennomføre likevel. Det er en personlig seier! DEN følelsen etterpå! Mestring! Å vinne over depresjonsdritten! Jepp!

Herregud Maria ❤️ Du har hjerte av gull 🥇

Ser at du har sluttet å drikke,det er bra.Et bra tips er at du bør slutte med medisinene dine og. Kanskje du er feildiganostisert, begynn med yoga og meditasjon. Meditasjon søk prayanama baba ramdev youtube. Big Pharma liker ikke dette,de vil melke vær og en stakkar som tror han er depressiv med lykkepiller, og fastlegene blir gladelig mrd på flotte seminarer. Hilsen ex lykkepillemann

Skriv en ny kommentar