Kravet om likestilling pluss litt prostitusjon

Hei kjærer lesere.

Jeg synes det er på sin plass at jeg kommenterer dette. Mannen skal betale? Eller HVEM SKAL BETALE PÅ DATEN? Jeg synes dette i utgangspunktet er et håpløst standpunkt. Hvorfor? Hvorfor skal kvinner ha særfordeler?

Jeg har vært innom likestilling før, ønsker vi kvinner likestilling? Neppe. Vi ønsker særfordeler. Å være søt og sårbar fører med seg utnyttelse i det motsatte kjønns retning. Jeg synes det er skremmende at kvinner ikke kan være ærlige i det offentlige rom.

Vi kvinner som rase vil helt naturlig tiltrekkes av noen som kan ta vare på oss, beklager generaliseringen, men fra et rent biologisk perspektiv vel og merke.

Hvorfor skal kvinner skrike om at vi vil ha likestilling når sannheten er at vi vil ha så mye, mye mer? Og i tillegg skal vi kreve det mellom de uskrevede moralske regler.

Vi vil ha det som det passer oss, det vil nok alle vel og merke om man kan velge. Men dette er det virkelige liv og alle må gi og ta.

Et varig forhold til en partner baseres på gjensidig respekt og kjærlighet. I dette ligger det å være uselvisk. Selviske behov bryter ned et vellykket resultat i det lange løp. Det er det jeg sitter igjen med erfaring av etter 3 lange forhold. Dog har jeg ingen erfaring med dating kulturen og ingen krav sådan. Jeg vil jo konkludere med at kravet om å være den som alltid får det som en vil ikke fører med seg et suksessresultat? Dette er for meg barnehagesnakk.

For meg så høre det å kreve at mannen skal betale med seg et ord, prostitusjon. Man trenger ikke å ha sex som betaling, det er selve innstillingen i seg selv som er den prostituerende faktoren.

Om vi skal si ja til likestilling, så får damene selv brette opp armene og lære av herrene. Fra et generalisert perspektiv.

Vi må lære oss at snylting til egen fordel er feil.

Jeg synes dog det er hyggelig at mannen på eget initiativ tar ansvaret for å betale, eller kvinnen sådan. Dette er et tegn på at vedkommende synes det er verdt det, eller at en har kost seg i den andres selskap, men å kreve, nei, det blir i min verden helt feil. Jeg tror også menn generelt synes det er en trygghet at det får en bekreftelse av kvinnen om at hun ikke kun går ut med han for pengenes skyld, men at han rett og slett var verdt den tiden. 

Et krav og en lyst er 2 forskjellige ting, man kan tenke at det hadde vært hyggelig at vedkommende tok regningen slik at jeg føler meg verdt det. Men å kreve at vedkommende tar regningen fordi man skal føle seg verdt det, vitner om dårlig manerer og selvfølelse sådan.

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria 

17 kommentarer

Amazing

03.09.2017 kl.21:20

Så sant som det er sagt.

stine

03.09.2017 kl.21:25

enig med deg ja. man skal ikke kreve pose og sekk

Mann

03.09.2017 kl.22:06

Så sant som det er sagt!

Gard

03.09.2017 kl.22:07

Du har mye bra refleksjoner du Maria :)

Isak

03.09.2017 kl.22:12

"Brette opp armene"

Gaute

03.09.2017 kl.22:51

Gir perfekt mening, bare synd dette korte bra avsnittet mest sannsynlig blir oversett av de fleste. Du vet, sjokkbølger lokker clicks.

03.09.2017 kl.22:52

Jeg er provosert

gjest

03.09.2017 kl.23:03

Sitat:

"Et varig forhold til en partner baseres på gjensidig respekt og kjærlighet. I dette ligger det å være uselvisk."

Du, frøken Maria, har skjønt det. Bravo. Ulikt hun andre gamle sure kjerringen.

Og han du er (eller blir sammen) men vil uten tvil være heldig av den grunnen alene.

Terkel

03.09.2017 kl.23:08

Alt skal innordnes etter kvinner i dagens Norge. Kvinner er fritatt for ansvar eller konsekvenser for deres handlinger. Det er kun menn som skal bidra - så lenge det er etter kvinners meninger og ståsted. Det er kun menn som skal forandre seg og forstå.

De aller fleste menn betaler for kvinner på date. Det er oppdragelse og vår lære. Men - når det tas for gitt - når det kreves? På samme tid som man har gått høyt ut som feminist og forkjemper for likeverd? Da skapes det en sigende kvalme.

Om kvinner hadde satt fokus på å få bukt med den til stadig sprukne selvfølelse - og ikke gått etter det falske for å gjemme og glemme? Da hadde det kanskje blitt en lettere verden. Om disse høylytte selvsentrerte kvinner med avisforsider faktisk hadde gjort annet enn å bare leve i en falsk boble - hvor de tror hele verden dreier seg om deres liv og følelser? Da ville dette gapet mellom kjønn minsket.

Skrikende selvsentrerte feminister som faktisk ikke jobber for de svake - sine medsøstre, eller - for å få bukt med urett innen likeverd? Ellers takk.

Heldigvis er det fortsatt mulig å finne kvinner som er trygge nok på seg selv. Selvsikre kvinner som ikke trenger materielt overflod for å sminke seg falskt. Det er nok av kvinner som ikke løper kun etter penger og bidrag for å yte kjærlighet eller likeverd. Heldigvis - er det mange kvinner som evner å se godhet som viktigere enn penger og betaling. Det er fortsatt slik at det er norske kvinner som ikke bare lurer på hva man jobber med - men, som jobber med å se mannen for den han er. Disse vil videre jobbe med å skape et godt forhold hvor ulikheter utjevner hverandre som hånd til hanske. Heldigvis er det kvinnefunn med kjemi, ærlighet og kjærlighet som blir levende - fritt for nykker og krav om å bli behandlet som ei betalt prinsesser.

Krav - om at alle andre må innordne seg etter deres skakke verdensbilde? Som stolt proklamerer alt menn må gjøre - mens de står på barrikader for likeverd? Nei, takk.

En mann er faktisk langt mer enn penger - på samme tid som kvinner er langt mer enn bare et sexobjekt. Derimot - vil like barn alltid leke best. Gullgruver med gullgravere får sitt liv. De som søker indre verdier og jobber med samhold - får sitt liv, langt unna sjekkhefter og falsk liv.

Frode

04.09.2017 kl.07:15

Takk, for at det finnes bloggere med noe mellom ørene.

Ung mann

04.09.2017 kl.07:37

Sinnsykt bra skrevet!! Du har mye fornuftig å skrive. Du virker som en serk og smart kvinne!! Fortsett sånn så kommer du lenger enn du drømmer Maria Høili!

Kay

04.09.2017 kl.09:34

Veldig bra Terkel. Bra artikkel av fru Høili også.

Natalia

04.09.2017 kl.10:51

Kvinner har jo rett å velge mann som er i stand til å forsørge hun og deres barn.

Naturens lov. Før i tiden måtte mann vare sterk og kraftig for å forsvare sin familie. Tidenes kraft er penger, god økonomi - på denne måten viser man sin evne til å gi kvinne trygt og bekvemt liv.

Ketil

04.09.2017 kl.11:02

Helt sant. Ikke bare det men hun slettet også svar, som ikke passet henne.

Bård

04.09.2017 kl.11:21

Bra skrevet Maria!

tta

04.09.2017 kl.12:04

Godt å se at det fremdeles er fornuftige kvinner også, de kommer dessverre alt for sjelden frem i lyset.

Pippi Rødstrømpe

04.09.2017 kl.14:48

Hva!!!????? Det er jo nettopp flest mulig fordeler for oss kvinner på menns bekostning som ER likestilling. Her tror jeg både Maria og andre må lese seg opp på feministiske tidsskrifter, helst de som har bakgrunn fra Rødt og tilsvarende politiske grupper. Det er jo bare disse som vet hva skikkelig feminisme innebærer. Så her er det bare å finne fram de røde strømpene og massevis av spraymaling for at alle skal få merke 70-tallsfeminismens comeback.

Skriv en ny kommentar

hits