hits

Nå bor vi i Los Angeles:)

Hei kjære lesere

Da har jeg sånn noenlunde kommet til meg selv igjen her jeg sitter og skriver fra Los Angeles. Det tar noen uker før man har landet for å si det mildt, med både jetlag og planleggingen som følger med.

William på 12 har begynt på skolen og det går bra, det er litt å sette seg inn i når det gjelder å flytte til et helt annet land med et annet språk og programmet deretter. Jeg har meldt meg som frivillig på skolen, med hensikt med å følge programmet tett og hjelpe både elever og nærmiljø. I september starter jeg opp en egen lunchclub på skolen der jeg lærer bort poker. Lærerne her borte er både strenge og nøye. Noe helt annet en hva jeg har sett i den Norske skolen. Så det blir regime.

Jentene på 4 og 5 begynner i førskolen 6 september, det blir godt for både de og oss voksene å få litt fri fra hverandre og bli stimulert etter meget aktive behov. Jeg gleder meg til de lærer seg engelsk, det blir stas.

Jeg har brukt dagene på å farte rundt organisere med hus og papirer. Huset stod på hode når vi kom ned. Ingenting hadde gått helt etter oppussings plan. Jeg visste jo at tidsperspektivet på oppussingen var urealistisk (2mnd) men vi henger mye lengere etter en hva jeg hadde håpet, med fullrehabilitering av hele kåken.

Sånn rent sosialt har jeg ikke lykkes med å få meg så mange nye bekjentskaper. Jeg har min daglige trening der jeg møter mange hyggelige mennesker, men det blir med det. I henhold til jobb så arbeider jeg hardt med pokerstudier, jeg både leser, ser og deltar i turneringer. Noe jeg elsker. Det blir en del jobbturer til Vegas fremover, men det er mer glede en jobb for meg. Siden turneringene er på kvelden, har jeg lykkes med å snu døgnet 18 timer. Det verket godt i kroppen de første ukene og jeg har vært frynsete mentalt, men nå begynner jeg å føle meg som meg selv igjen.

Dere kan følge oss daglig via våre youtubevlogger( Klikk på bildet under) Jeg kommer med oppdateringer etterhvert. Håper alle der hjemme har det topp:)

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

3 kommentarer

Flott at dere har det bra og trives :) Dere lever jo i en drøm Maria :) Godt og høre fra deg :)

Lykke til dere alle🌺Får en god følelse av å se dere på Vlog, herlig livsstil❤️🎈🎈🎈

Skriv en ny kommentar