Siste dag i Norge

Hei kjære lesere.

Jeg sitter med litt nerver nå. Det er siste dagen på Norsk jord på en lang stund. I morgen flytter vi til Statene.

Selv om vi har vært forberedt lenge er det nå en underlig virkelighet. Jeg kommer til å savne alle de fine folkene rundt meg. Rutiner må lages på nytt og helt ærlig er jeg litt stresset for å skape nye relasjoner.

Barna får tidenes mulighet kulturelt. Jeg håper og tror det vil gagne de videre i livet. Christiane 5 og Celine 4 begynner på en Fransk skole, der de lærer Fransk, Spank og Engelsk. Mens William som fyller 13 begynner på en offentlig skole i Venice. Det blir en ganske så annerledes hverdag med skoleuniform for han. Alle gleder seg.

Jobbsituasjonen er ennå ikke kartlagt i forhold til hverdagen, noe som stresser meg enda mer. Jeg trenger knaggene. Dette blir litt som å kaste seg ut i en rulett. Det er langt fra ferieplaner vi har i LA. Det blir hard jobbing fremover og jeg er helt sikker på at vi kommer til å lykkes i året som kommer. Krysser fingre og tær.

Heldigvis kommer mange på besøk, noe som roer hjerte. Å si hade til sine nære og kjære har vært verre en jeg forutså. Jeg sitter med tårer i øyne og skriver. Jeg kommer til å savne dere uendelig mye.

Hva venter oss der nede? De relasjoner jeg har nå er via trening, alt annet blir som å starte på ny. Jeg har en tanke om at ting blir enklere, ikke vet jeg hvorfor? Det er lettere å være seg selv, har jeg en formening om.

Etter at jeg har vært ganske så negativ til norsk mentalitet har jeg begynt å åpne øynene, folk i Norge er jævlig trivelige de å, det skal dere ha. Det er bare mitt trangsyn som har generalisert det dithen at det ruver jantelov. Selv om ja, det er mye venstrevridd mentalitet, men det gjelder lagt i fra alle.

En ny epoke starter. Jeg gleder meg. Vi kommer nok til å leve på stranden etter skoleslutt:) 

Dere kan følge vår reise på: Beklager grønnskjæret i dagens vlog under:

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

9 kommentarer

Lena Heggnes Sætra

14.08.2017 kl.11:02

Hei Maria jeg vill bare ønske dere masse Lykketil i USA :)

Jeg synes dere er helt unike å det er så utrolig koselig å følge der her på Facebook og YouTube:)

Masse Lykketil med jobb til dere store og masse lykke til barna som faktisk skal lære seg 3 språk!

Stå på videre å nyt hverdagen med hverandre:)

Klemmer fra meg:)

Marte

14.08.2017 kl.16:07

Lykke til, det vil gå kjempebra! Og det blir sikkert supert for barna.

Jeg leste for litt siden at du ikke lenger tok medisiner for din(e?) diagnose, og jeg synes også at du de siste ukene har hatt så mye bedre innlegg. Det var mange bra innlegg på bloggen tidligere også. Men jeg synes språket er bedre, formuleringen og det du skriver om. Kan det være en sammenheng? Jeg er ikke ekspert på medisiner og virkninger/bi-virkninger, men jeg det virker litt sammenslående.

Knut Olsen

14.08.2017 kl.16:51

Da kan du røyke så mye hasj du vil, helt lovlig!

Hold unga unna gale folk med våpen!

Hanne

14.08.2017 kl.21:58

Herregud kor heldig du e Maria :) Det hadde vært en drøm å flytte fra kalde Nord-Norge til varmere strøk.Hadde vært en fryd det :) Ønske dæ og din familie en riktig god tur og kos dåkker i massevis :):)

Nathalie

18.08.2017 kl.04:53

Lykke til Maria! Ønsker alt godt for deg og dine i LA! Mvh. Nathalie

Christine

18.08.2017 kl.22:17

Lykke masse til😘 Jeg tror det blir fantstisk i LA ☀️😊Nyt nye erfaringer og kos dere masse 😘Stor klem

27.08.2017 kl.23:38

I dagens episode så legger dere jo ut hele koden deres til huset... er det så smart da? Dere har jo masse av verdi, og nå kan folk komme seg rett inn??

Ville bare tipse dere om det.

Maria Erken Høili

28.08.2017 kl.01:47

Anonym: Takk;) Det er ikke koden til huset;) Bare porten.

Jaja

14.11.2017 kl.04:22

Stringtruse er aller best

Skriv en ny kommentar

hits