hits

Hvorfor krangler vi?

Hei kjære lesere.

Rett på sak.

Hvem leker best? Like eller ulike?

Motsetninger tiltrekker hverandre? Like mennesker leker best?

Det er en sannhet i begge utrykkene.

Slik jeg har erfart og gjennom min NLP utdanning, så kan jeg komme med noen tips og råd når det gjelder forhold og relasjoner.

Det er viktig med like interesser for sammensveising og trivsel i et forhold.

Mennesker møtes ofte på arenaer som de omgås i og trives med. Om det er på operaen eller trening. Vi må ha noe å snakke om, interessefeltet er en nøkkelfaktor. Har man ikke noe "sammen" ?eller å" snakke sammen om" så er det lite sannsynlig at forholdet varer.

Det å kjede seg er ofte en bivirkning av dette. Man kan tilegne seg partnernes interesser om man vil, men som regel må det være av interesse for en selv som menneske for at det skal vare. Om du skal finne en partner er det viktig at du ferdes der du trives. Sjekker man opp folk gjennom eks TINDER, så vil man ende på en arena som ikke tjener relasjonsbygging i det lange løp.

Interessefelt betegner hva du liker å gjøre eller snakke om.

Krangling kommer ofte av at man har forskjellige grunnleggende verdier. Denne posten er faktisk ganske enkel å kartlegge. Det er bare å skrive ned hva som er de 5 viktigste tingene i livet ditt. Avviker disse for mye fra hverandre har man en jobb og gjøre, enten om det er en gammel relasjon eller en ny relasjon. Det er derfor mange bruker utrykket ?å vokse ifra hverandre? Det er verdiene som endres gjennom livet. For meg er det en gåte at man ikke lager en sjekkeapp der man matcher på verdier? Har man forskjellige verdier er dette nøkkelfaktor til gnisning og krangling.

En verdi betegner hva som grunnleggende er viktig for deg.

Motsetninger som tiltrekker hverandre kommer av ulike egenskaper. Som regel vokser man milevis som mennesker om man velger relasjoner med forskjellige egenskaper fra deg selv. Man kan tilegne seg gjennom læring andres egenskaper.

En egenskap betegner hva man er god eller dårlig på.

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

5 kommentarer

Man krangler fordi man ikke kan akseptere andres meninger og følelser og er steil og sta selv.

Så enkelt, men akk så vanskelig likevel.

En sjekkeapp der man matcher på verdier er en utmerket ide'. På Tinder er det mange vakre jenter. Men.. de er pokker så like, samme overdrevne smilet med nyblekede tenner. Sittende på toppen av et fjell, jo høyere jo bedre. Rafter, rider, svømmer, klatrer med eller uten hjelm ;) Og så klart et bilde fra sydens strand med en paraplydrink..

Har hørt fra kompisinner at de ser ofte det samme med menn, men da med pilotbriller og et gever ;)

Det beste er jo alltid at to av samme kjønn leker sammen av mange praktiske grunner, en blogger jeg vet om har jo giftet seg med en homoseksuell for å ha tilgang til barnevakt når psykiatrien tar overhånd mens den homoseksuelle svelger "stoltheten" og er barnevakt da kun for å ta tilgang til bloggerens visakort, slikt synes jeg er rart.

Hvor langt ned er det mulig å synke lissom

Hei Maria

Du skriver noe om din NLP utdanning. Hvilken NLP-utdannelse er det du har fullført og fått din godkjennelse i ? Om du har fullført og fått godkjent studiet, hva er din erfaring innen området ? Noen tanker å dele? Hva var det viktigste DU lærte der.."i en setning om du klarer".. ? #Nysgjerrig :o)

Vi krangler fordi : Vi skal og har forskjellige meninger og heldigvis for det :)

Skriv en ny kommentar