hits

Slapp i underlivet?

Hei kjære lesere.

Temaet ingen snakker om?

Eller det er mulig kvinner snakker med kvinner og menn snakker med menn. Men dog er dette tabubelagt og meget pinlig.

Jeg snakker ofte om dette, gir tips og råd til de rundt meg, mangel på filter løser på mange måter opp i pinligheten.

Mange ganger kan dette påvirke sexlivet, så det er bare å starte opp.

Det er enkle grep du kan gjøre når det gjelder å trene/stramme opp underlivet. Jeg har gjort meg kjent med at det er ikke bare kvinner som har født barn som sliter med å være slappe nedentil. Dette er muskulatur som kan trenes opp som all annen muskulatur.

Selv har jeg gjort stor suksess med disse øvelsene.Strammer opp og bygger:

Hipptruseters

Benløft med ball liggende på magen

Sumomarkløft, eller vanlig markløft om du foretrekker.

Hoppe tau

Jumping squats

Box jumps

Trampoline

Ridning

Jeg vet også at mange kvinner sliter med å lekke litt i hoppeøvelser, bruk bind. Det er helt normalt.

Kniping er kanskje ikke det man tenker på i det lange løp eller klarer å fokusere på, derfor er det desto viktigere å tilrettelegge med treningsøvelser man utfører 3-5 ganger i uken. 

Spørsmål?

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

3 kommentarer

Jeg er gravid for 2. Gang på ett år, og fikk faktisk anbefalt av jordmor etter 1. Fødsel å kjøpe meg vaginakuler. De har jeg brukt ofte, og det funker som bare rakkern. Mannen i huset sier at det funker nesten litt for mye, så det må være ett bra tegn😂 Men det blir tatt knipeøvelser flere ganger for dagen også.

Synes det er ett viktig tema du tar opp. Det finnes løsninger for kvinner som sliter med slappe muskler -som kan føre til urinlekkasje ( under trening, sex etc), luft og div. Ikke bare hemmer det samlivet, men det påvirker sexlivet til kvinnen. Og mindre intimitet tror også truer samlivet og ofte kan føre til samlivsbrudd.

Jeg tror slappe underlivs muskler i mange tilfeller kan føre til depresjon, lav selvfølelse og nedsatt sexlyst og at man føler seg lite attraktiv. Ikke pga slappe muskler i seg selv, men pga konsekvensene det fører til. Jeg synes det er viktig at kvinner som sliter og som det påvirker livskvaliteten til blir tatt på alvor - i slike tilfeller hjelper det heller ikke med knipeøvelser og jeg mener da at kvinner som sliter bør få økonomisk støtte til operasjon - det handler om helse og livskvalitet.

Helt enige. Sorry if I don't write in Norwegian. Between women is tabu. I feel alone. My baby is one month, and when I realized my problem I started in the third day after birth to do Kegel or "knip". I got a planned episiotomy because of the use of vacuum. I am waiting green light from my doctor to start training. This is my first baby, I want a second baby, but I am so fucxxx afraid of symptoms during and after pregnancy. I wish someone could tell me that I will be back to normal.

Skriv en ny kommentar