hits

Slik unngår du å bli feit

Hei kjære lesere.

Det er ikke alltid det frister å trene. Man har perioder for alt og det beste rådet er om du går lei en treningsform så bytt.


Sommeren er spesielt vanskelig. Man har kanskje nok med sammenkomst, ferie og barn, og i denne perioden er det meget viktig å drikke mye vann om du er i lite aktivitet. Jo mer vann du drikker, jo større er sannsynligheten for at du ikke raser opp i vekt.

Jo, det er mange faktorer som spiller inn for vektoppgang. Det er høysesong for alkohol, grillmat og kaker. Men om du drikker rikelig med vann klarer kroppen og holde seg sånn noenlunde i brakt stat tilstand.

Jeg vil anbefale å være aktiv med barna på dagtid og ikke bli liggende på solsengen når de løper rundt, ha dette i bakhodet og delta i leken.

Mange sene kvelder byr på at man dytter i seg mer kalorier en hva kroppen har bruk for, prøv å ikke spise så mye på kveldstid, sene middager går rett i fettlagringen.

Spis mer tilbehør. Man trenger heller ikke BARE å spise kjøttet og pølse i brød. Å kjøpe fossene grønnsaker tar 5 min å tilberede, spis dette som forrett, før man begynner på de tunge fordøyelige matvarene.

Det kan også være en utfordring å komme seg på treningssentrene i sommer. Derfor anbefaler jeg alle å benytte seg av naturen. Hjemme trening med kroppsvekt er effektivt og lettvint.

Jeg anbefaler en lett joggetur på 10 min som oppvarming

Deretter: annenhver dag

  1. 20 Burpees
  2. 20 knebøy
  3. 20 utfall

              3 runder

 

  1. 20 Pushups
  2. 1 min planke
  3. 20 beinhev

             3 runder

Dette veksles mellom annenhver dag.

Om du får til overstående har du god sjans til å holde formen flytende.

Følg meg gjerne på youtube:

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

20 kommentarer

Slutte å spise? 😂

Takk for gode råd det er realistisk å kunne følge :)

kjetil foran pc

kjetil foran pc

Veldig gode råd, og unngå godteri og hvetebakst som er til kaffe, det er fett og sukker, ikke bra,

Hei du, hvis jeg ikke har unger og vil bli feit, hvordan gjør jeg det da?

Da er jeg vel et dårligere menneske en sånne som deg da, du er jo ikke den vanlige dama i gata du, du er jo mye bedre en alle andre du....

Unnskyld meg du her oppe : Her er det snakk om Helsa og ikke om at Maria er bedre en alle andre !! For det er bare tull. Misunnelse er den farligste sykdommen på jord...

Jeg anbefaler at man slutter å lese blogger, koser seg med familie og/eller venner i ferien, og i alle fall slutter å høre på folk som ikke har noen slags bakgrunn og kompetanse når det gjelder å gi råd til den norske befolkningen.

Du er en veldig trivelig dame, og du kommer med mange gode råd, jeg er veldig glad for at du er her med oss Maria!

For en latterlig blogg, hva gjør man ikke for å få

ENDA mer penger, helt sykt. Drikke vann ? Ikke spise ?

Du har da ingen utdannelse i helse og ernæring ?

Du burde skamme deg, komme med slikt intetsagende tull.

Du er jo selv kroppsfiksert, så dine råd betyr ikke

stort. Egentlig latterlig hva NA lar gå igjennom

Dette er å utnytte leserne.

Lurer bare på hvor det står at man "ikke skal spise"? Har vi alle lest samme innlegg..?

Hei. Jeg forsøker å lære norsk, og fikk tips av læreren om å følge en blogger. Hva betyr det at kroppen er i 'noenlunde brakt stat tilstand'?

Hvordan kan du si at sene middager går rett i fettlagringen? Kalorioverskudd gir fettlagring, spiller ingen rolle om man spiser 1 stort måltid eller 10 mindre måltid, det er kalori inn og kalori ut som teller, pluss aktivitet :)

Hei Maria!

Har selv tatt av en del kilo dette året, og det er helt klart riktig å trene, spise sunt etc.

MEN for de fleste som ikke er spesielt opptatt av dette, tror jeg det blir vel så viktig å finne ting man er opptatt av å gjøre slik at man får fokuset bort fra gjerne både mat og treningspress.

Alternativer kan være hagearbeid, husarbeid generelt, gå tur/være i naturen, holde på med hobbier etc.

Det er når man har god tid/kjeder seg at det er lettest å overspise, så det å være aktiv(ikke nødvendigvis konkret trening) må være det viktigste.

Ønsker deg og dine en fin sommer! :-)

Mvh. Frode F

Idag skriver tidligere fitness modell Jolene i Nettavisen:Å,ha sixpack gjorde meg ikke lykkelig...Og at for mange kan fokuset på lav fettprosent,sprettrumpe og stram mage også være skadelig..Endelig noen som har skjønt det...

HÅPER MANGE LESER DET HUN HAR SKREVET!!!!!!

Hei jeg er litt uenig i det med å drikke så mye vann. 1,5-2 liter er mer enn nok. Drikker du mer, så vasker du ut viktige mineraler og vitaminer fra kroppen. En annen ting som skjer med høyt vanninntak er at nyrene og blæra må jobbe på høygir. Er nok ikke like kjekt når man må bruke tena lady for at man er inkontinent når man blir gammel for blæra er utslitt av alt det vannet. Man går heller ikke ned i vekt av å drikke vann bare så det er sagt.

HA-HA du er nå morsom, og jeg tenker mitt siden du ikke har godkjent kommentaren jeg skrev om tidligere fitness modell

som skrev at sixpack gjorde henne ikke lykkeligere.... Og for mange kan fokuset på lav fettprosent,sprettrumpe og stram mage også være skadelig....men tror/håper mange har lest avisen som er jo det viktigste..

Til de som mener Maria ikke har bakgrunn for rådene; Hun ber bare folk ta noen enkle øvelser.

Man kan ikke beskylde Nettavisen for å lenke til bloggen hennes. Det er jo frivillig hvor man vil surfe på nettet. Det er direkte smålig å gå inn å kritisere på det grunnlaget.

Det er i bunn og grunn fint lite å kritisere dette blogginnlegget for. Det mest kritikkverdige er den nedlatende holdningen mennesker har til andre. Det er det som er problemet her. I så måte trenger man mer integritet enn Hvermannsen for å tørre og skrive disse innleggene. Stå på, Maria! God sommer!

Siste youtubevideo er priceless. Mr Bettson har vært på supermarkedet og handlet mat, og Edvard høres ut som han er i lettere irritert. Ta deg en Snickers og slapp av Edvard ;) :D

Sene middager kan fort gi et kalorioverskudd, da det som regel følger mindre aktiviteter etter disse måltidene enn tidligere på dagen. Å drikke et glass vann istedenfor å spise noen kjeks, en sjokolade eller en kake gir vektnedgang over tid, hvis de andre måltidene innebærer et vanlig inntak av kalorier. Det er bedre å si dette fremfor "mye vann", men jeg er sikker på at det er dette Maria mener! Ha en god sommer til deg og dine Maria! Mvh. Nathalie

At det er mulig å bare finne på noe å kritisere i dette blogginnlegget er helt utrolig. De må i så fall ha det dårlig med seg selv når alt de klarer er å rakke ned på Maria.

Jeg synes rådene er gode, og støtter de fullt ut. Enkle råd som er lett å føle for de som kanskje ikke vet så mye om sånt. Logikken er jo såre enkel; mye mat og lite aktivitet gjør at man legger på seg.

Maria; jeg tenker at du skal la være å publisere de kommentarene som er kun for å rakke deg ned. Noen mennesker synes å leve og ånde for negativitet som drar andre ned i møkka. Jeg har aldri forstått hva de får ut av det, men velger å ikke bruke tid på å spekulere mer på dette. Ikke la de få gleden av å se dritten sin på trykk, tenker jeg.

Fortsatt god sommer til deg og dine, Maria!

Hva mener du med 'brakt stat tilstand'? Vet ikke om det er skrivefeil eller en terminologi jeg ikke kan? Jeg har virkelig prøvd å forstå, men klarer det ikke.

Skriv en ny kommentar