hits

Penis i ryggen og glitterpupper

Hei kjære lesere.

Nå skal ikke jeg komme med noen muslimske tilnærminger men, jeg klarte ikke helt å holde meg unna tema.

Trender, eller festivaltrender, bytrender osv.

Bilderesultat for festivaltrender glitterpupper

Kjære jenter, om dere ikke vil ha en penis i ryggen eller en kar som jukker litt på beine ditt når du er ute, er det kanskje greit å ha på seg litt klær?

Dog har det i dag blitt slik at mange kvinner som menn går på byen med en intensjon, ligg. Da kan jeg godt forstå at man sender visse signaler med å bare spraylakere brystene? Jeg kan ikke fatte en annen grunn i så fall?

Man kan ikke som kvinne forvente at en mann ikke blir ekstra interessert om brystvortene stikker ut. Om man da ikke liker dette og vil heller være i fred så burde det gå an å kle litt mer på seg? Bare en observasjon fra denne siden.

Forøvrig synes jeg det hele er litt trist, kvinner som menn burde gå i fred uten å bli tafset på mot egen vilje, men igjen signaler. Om du ikke liker det, si ifra.

Vi går vel mer mot nudist trenden i det moderne ungdoms Norge. Jeg bryr meg ikke særlig i grunn, bortsett fra at reaksjonene er selvmotsigende.

Jeg soler meg gjerne toppløs eller går i gjennomsiktige plagg og folk glor ja, det er vel naturlig. 

Mange vet at vi lever mer utenfor den nasjonale kulturalismen og burde ta forhåndsregler sådan, for egen beskyttelse vel og merke. Igjen trist at ikke mange kan holde fingra unna. Vi skal ikke gå med burka, men det er langt fra spraylakk til burka. Det finnes nyanser.

Jeg har mange ganger opplevd det selv, altså å bli tafset på mot min vilje, men hvem er vel et lettere offer enn en full kvinne iført lite klær? Jeg tar selvkritikken her, slik som dere også burde gjøre. Det er ikke slik at man kan ytre seg fritt i klesveien uten å få visse reaksjoner.

Vi kan jo tenke litt selv, jeg sier ikke akseptere uakseptabel oppførsel, men å holde seg på de mer siviliserte steder eller enda bedre kle på seg litt mer?

Men om du ikke bryr deg om litt sjekking eller tafsing er det jo bare å la det flagre fritt:) 

Hva tenker dere om tema?Følg oss gjerne på veien via vår YOUTUBE vlog.

Instagram

Facebook salgsgruppe

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

 

 

 

 

 

11 kommentarer

Har selv opplevd å stå og "danse" / digge musikken på en konsert, hvorpå en langhåret dame som sto foran meg,flyttet seg mer og mer bakover og gne seg innpå penisområdet.

Flyttet meg først litt bakover, fordi jeg ikke ville bli oppfattet som en som gnir seg innpå og gnir penis mot ryggen, men damen kom etter. Så da ble jeg stående...Gnikkinga gjorde sin virkning og jeg ble med henne hjem etter konserten. :)

"tillæringer"?

Skjerp deg.

Var på et utested for en tid tilbake, hvor et par venninner syntes det var helt supert å ta meg på rumpa noen ganger i løpet av kvelden...

Valgte å ikke gå til VG med det...

Kan tenke meg det er ubehagelig å få den i ryggen. Jeg vil anbefale litt høyere hæler, da er det ikke like lett at fyren bommer på rumpa. ;)

Sukk - disse kvinnegruppene bruker sexanklager som hersketeknikk. Begynner å bli lut lei dette sexmaset, spalte opp og spalte ned.

Og nettverkene har forgreninger og allierte i norske redaksjoner som bringer det hele videre. Offerrollen er et mektig våpen og det vet feministene å utnytte.

Det er ikke alle menn som er interessert i at ukjente kvinner skal gni dåsa i skrittet heller - eller få puppene i ryggen.

Norske kvinnelige bloggere er sykelig opptatt av sex.

15.07.2017 kl.19:14

Har selv opplevd å stå og "danse" / digge musikken på en konsert, hvorpå en langhåret dame som sto foran meg,flyttet seg mer og mer bakover og gne seg innpå penisområdet.

Flyttet meg først litt bakover, fordi jeg ikke ville bli oppfattet som en som gnir seg innpå og gnir penis mot ryggen, men damen kom etter. Så da ble jeg stående...Gnikkinga gjorde sin virkning og jeg ble med henne hjem etter konserten. :)SVAR.ditt ludder!

Kaller dette for et Ludder ja.motbydelig og billig oppførsel spør du meg !!

Dette er akkurat den holdningen som legger til rette for å skylde på jentene

Maria, du har helt rett: Klær er også en ytring. Den som ikke vil bli tafset på, bør ikke si det motsatte med påkledningens språk. Merkelig det der, at noen krever retten til å kle seg som de vil, uten tanke på at klær har et språk.

Man går ikke inn i jungelen med flintsteiker i lomma.

kjetil foran pc

kjetil foran pc

Jeg skjønner at folk har et ukontrollert sexliv, sexen styrer livet.

Man må tenke, fordi, får du alvorlig sexuell sykdom så er livet veldig vanskelig senere, du behøver bare møte feil person en gang så er det gjort.

Ta kontroll, forstå at livet er ikke sex, sex i dag er et resultat av propaganda, pornoindustrien og sosial media.

sats på en sunn kropp med en sunn sjel og med normer som gir deg selvrespekt.

Skriv en ny kommentar