hits

Det er ikke verre enn å bare skifte trusa!

Hei kjærer lesere.

Tilbake til trening.

Man trenger ikke håndkle, shampoo og sminke etter trening.

Jeg har snakket med en del og sett en del mennesker som stresser noe voldsomt med å dusje og ordne seg etter treningsøktene på morgningen. For meg vil jeg si at dette er bortkastet tid.

Om man rekker en liten økt før jobben, er det ikke verre enn å bare skifte trusa.

Det er klart. Man trenger ikke å hive seg på de verste kondisjonsøktene med masse blod og svette. Noen ganger holder det med lett oppvarming og kroppsvekt. Om man svetter litt er det ikke nødvendig å dusje før på kvelden.

Jeg har forøvrig et godt tips til kvinner, om man vokser hårene under armene og ikke bruker deodorant så ofte, så svetter man betraktelig mindre. Ikke lukter man noe særlig heller.

Overbrukt av såper og andre kroppsrekvisita gjør ting verre en bedre. Jeg har alltid vært imot bruk av intimprodukter, samt at det er ikke bra for hud og hår med såpe i store mengder. Jeg vasker meg selv bare med rent vann over hele kroppen, håret vasket 2 ganger per uker.

PS: Intimprodukter ødelegger balansen i underlivet, sammen med sukker er du mer disponert for underlivssopp.

Parfymeprodukter burde holdes til spesielle anledninger, vi har overforbruk av dette i samfunnet. Naturlig fuktighet er bra for huden, men ikke tett igjen porene med enorme mengder dekkestifter og pudderprodukter, dette ødelegger huden i lengden.

Når det gjelder hva du lukter, handler det om hva du putter i deg, jo mer dritt som går ned, jo mer dritt kommer ut. Noen lukter mer en andre, men jeg vil påstå at det handler om hva som inntas.

Om svetten din lukter ammoniakk/urin så tyder det på overskudd av proteininntak.

Regel: Vask alltid treningstøy mellom hver økt. Selv om det ikke lukter av huden din, så setter lukt seg i tøyet.


Så da har jeg sagt mitt for i dag:)

God trening:)

Vi leier også ut huset, se her:)

Følg meg gjerne på:

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Klem Maria

11 kommentarer

Viktig å ikke bli helt hysterisk rundt hygiene, godt innlegg!

Kjetil på en stol foran en pc som var svindyr en gang

Kjetil på en stol foran en pc som var svindyr en gang

Dette var et utrolig god ide, hvis man slutter med hygiene så er sjansen for å bli antastet veldig liten.

men en god ting er badekar, hvis du ligger regelmessig i badekar med litt såpe i vannet, ikke mye for da blir huden tørr og klør, særlig på beina.

Når du gjør dette regelmessig, feks annenhver dag, da lukter huden alltid friskt, og følelsen er utrolig god.

Viktig å ikke bli hysterisk angående trening heller.

"PS: Intimprodukter ødelegger balansen i underlivet, sammen med sukker er du mer disponert for underlivssopp."

Er du virkelig mer disponert for underlivssopp hvis du spiser sukker? Er du sikker på dette? Det har jeg aldri hørt om. Hmmm.....

Ja, Bob, det stemmer som Maria sier. Spør gynekologer og homeopater. Men kanskje du er mann siden du kaller deg Bob? Da får du spørre kvinner. Vel, dette er vel allmenn kjent? Sopp elsker sukker.

http://www.lommelegen.no/artikkel/soppinfeksjon-alt-du-bør-vite-om-underlivssopp

Står ingenting om sukker her, fedme riktignok, men sukker i seg selv, slik jeg tolker det, fører ikke til underlivssopp.

Spesielt gjærsoppen Candida Albicans som finns der nede også. Ja lite heldig å tette porene i huden i ansiktet med diverse kremer da huden puster gjennom porene. Har sett/ser mange mindre pene resultat etter overdreven bruk av diverse kremer i ansiktet på damer som har pøst på med diverse kremer i ansiktet spesielt i mange år.

Brunkrem, kompakte puddere, BB kremer - alt krever rens med alkoholholdige renseprodukter. Dette tørrer ut huden og gir flere rynker. Mange tyr til fillere for å gi et annet inntrykk av sliten hud, så "eplekinn" med innsprøytninger i kinnene er det "store" nå. Samtidig vil resten av kroppen fortelle en annen historie. Maria har et veldig godt poeng, huden eldes penere om den får lov til å puste! God sommer Maria! Klem fra Nathalie

Kjære Maria : Nu savna æ blogg - innleggene dine. Det har vært så stilt fra dæ i det siste ) men det e vel med dæ som oss andre,at man e opptatt med sitt ) Jeg er inne hver dag og besøker min favoritt blogger Maria :)

Hanne: Hei Hanne, beklager stillheten, det ligger et meget hyggelig innlegg i dag:) Klem fra meg.

Hei.

Hva bruker du av krem til ansiktet ditt? Hva renser du ansiktshuden med?

Setter pris på svar 😀

Skriv en ny kommentar