hits

Selger unna klær og vesker for mange 100.000 kroner

Hei kjære lesere.

I forbindelse med vår ferd til USA, har jeg valgt å selge unna nesten alt jeg har av klær og vesker (Pluss diverse) Ved å ha et garasjesalg førstkommende Lørdag. Her er alle velkommen.

Jeg kommer til å selge alt fra HM- Zara klær til design av Versace, Fendi, LV osv...

Ps: Kun dameklær ...

Prisene er billige siden dette er noe jeg ønsker å kvitte meg med i en fei.

Jeg har lagt ut invitasjon på min Facebook side, om du vil delta må du melde deg på arrangementet. Størrelser på klær varierer fra XS-L.

Vi leier også ut huset, se her:)

Følg meg gjerne på:

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Klem Maria

 

 

15 kommentarer

Du vil gjerne korrigere til: mange 100 tusen eller mange 100.000.

Gi av din overflod til noen som trenger det,mange som lever på fattig grensa selv i Norge(Etnisk norske)

(Men vi må ikke dømme folk etter klærne,for noen er fattig utenpå og rike inni,og andre er rike utenpå og fattig inni..)

Ønsker deg lykke til med salget og en glitrende dag!

Hvorfor ikke gi det bort til noen som driver med innsamling til nødlidende og fattige mennesker som ikke eier nåla i veggen? Kan anbefale Halvard Hasseløy som gjør en fantastisk innsats for trengende i Ukraina. Bare et tips.

Lykke til. Synes rett og slett det blir for dumt av de som i alvor mener man heller skal gi bort ting. Tanken er god, men da kunne vi jo alle gitt bort fremfor å selge det vi ikke trenger,vil ha lenger. Det er ikke slik verden fungerer. Overflod eller ei.

Robbe:Jo det er sånn det fungerer.Nå for tiden er det bruk og kast.Spesielt med klær.Er du heldig kan en kanskje få solgt møbler som ikke er altfor umoderne..Har mange ganger prøvd og selge på finn,masse fine barneklær for skitt og ingenting men det har vært dårlig "butikk".Men var kanskje ikke "rette" merket da..

Ta en tur på gjennvinnig å se hva folk kaster for eks.

Nå skal alt være nytt,nytt og koste "flesk"En kler da ikke fam sin i klær fra Cubus lengre...men tror ikke det er klær derfra dette salget handler om...

Lykke til med salget.

Du her oppe i andreetasjen : Gi bort ? Det er det verste jeg har hørt på lenge.og ikke minst frekt. Leste du innlegge ? Maria skal selge sine kler og Div. Akkurat som andre folk gjør og har rett til. Når det gjelder "gi til di fattige" vi nok folk som hiver kler i di grønne konteinerne og ikke minst har vi Røde Kors som hjelper til ) Ønsker deg lykke til med salget Maria :)

Helt enig med deg Robbe :) og lykke til med salget Maria :)

Kan ikkje du selge noko på bloggen også? For dei som ikkje hat mulighet til og komme?:)

Hvorfor ikke bare pakke ned alle klærne til du kommer hjem igjen så slipper du kjøpe nytt?

Du sier "billig", men for oss som ikke har de samme referansepunkt som deg så er det ikke lett å vite hva du mener. Kan du oppgi sånn ca sum du blir å selge et klesplagg for??

Kom bare til å tenke på en ting Maria : Dette har ikke noe med ditt salg å gjøre men : Pappan din begynte med garasjesalg så bygget han seg oppover til Topps :) Jeg har alltid synst den historia om fardin har vært så utrolig fin :):)

Så videoen din..

Og du hevder at du ikke er materialistisk?

Hei Maria :) har du noe igjen av garasjesalget? Er interessert så kanskje du kan sende en oversikt/bilder på det du har igjen?

Cecilie: Hei;) Jeg legger ut alt på Facebook profilen min;)

Skriv en ny kommentar