hits

Å gå med smekke på treningssenteret er grisete

Hei kjære lesere.

Jeg snublet over saken om at jenter får egne treningsrom på senterne.

Jeg skal ærlig si at jeg skjønner godt denne problematikken.

På trening skal man kunne trene i ro og fred uten faren for å la seg sjenere av gutter eller menn som glor. Jeg har erfaring med dette selv, noe som er meget irriterende. 

Dog går dette begge veier, både menn og kvinner drar på treningssenteret med full sminke og er nydusjet med tonnevis av parfyme uten annen intensjon enn å bli lagt merke til eller å sjekke opp.

Jeg har lenge tenkt at det er lite nødvendig å style seg før øktene og undres over meningen med det hele? Men jeg forstår nå at dette har blitt Norges nye sjekkeplass. Å gå etter kun det fysiske er meget overfladisk etter mitt syn. Jo, man kan jo treffe en hyggelig partner om man setter seg ned og snakker med vedkommende, slik jeg gjorde før det sa pang. Men å gå rundt med å smekke er ganske grisete spør du meg.

Er det nå slik at man isolerer de offentlige badesentrene etterhvert? Dette kunne jo være en god tanke med refererte preferanser for eks pedofile.

At man søker dekning og at opp til 90% av kvinner velger denne løsningen tyder jo på en voldsom problemstilling som nå blir tatt tak i.

Nei, la oss kunne være mennesker og ikke produkter, det gjelder så å si i alle tilfeller. Dette setter ikke kroken på døren for sjekkekulturen, men en fin vinkling til å yte det man er ment til å gjøre i det gitte øyeblikk. 

Følg meg gjerne på:

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

 

15 kommentarer

Viktig å ha fokus på trening når man faktisk skal trene, hvis ikke er jo mye av vitsen borte spør du meg.

Nå trener ikke jeg, jepp, shame on me hehe... Men jeg ville jo gå dit for å trene å ikke sjekke mannfolk da, derfor det heter treningsstudio :) Og en ting til, digger tattisene dine sykt mye <3 De er flotte, kroppskunst heter det :) Så får hatersene mene hva de vil :)

Ja du vet...en blir jo" smekker lekker" av og gå der...så kanskje ikke noe å si på det...

Sporer litt av og sier:Snart ikke annet som betyr noe for mennesker enn å ha fin kropp og penger...Tenk om folk kunne vært glad i seg selv med den kroppen de har,vi lever faktisk ikke lenger enn vi skal uansett.Hadde vært mye bedre å brukt kroppen til turer i skog og mark,det er helsebot og det beste for psyken.Husk det er veldig tilfeldig, hvem som får kreft for eks.uansett hvordan du har levd på forhånd...

Olav Skjeggedal

Olav Skjeggedal

Sjekking på treningstudio er en uting, men om det er det et så stort problem at jenter aktivt velger bort å trene blandt gutter så er dette end kultur some hvert enkelt treningstudio må ta et oppgjør med. Segregering er en fryktelig dårlig løsning I mine øyne.

Vil også påpeke at det mà være lov å se på andre mennesker når man trene. Ikke stirre å sikle selvsagt, men hvis man ikke får sende øynene rundt så blir man sittende å stirre i taket mellom settene.

Nå gjelder ikke dette alle, meeeen men del av kvinnfolka som går på treningsenter kjører full økt forran speilet hjemme og går på treningsenteret i svært lett bekledning. Da må enn nesten regne med et par herrer som kikker litt ekstra. Men så holder det med kikke også, trenger ikke å glo.

På bildet nederst i artikkelen så har jeg bare et råd, ta på deg litt klær.

Jeg går på treningssenter for å trene ikke noe annet.

for et par år siden hadde man en lignende sak i mediene.man snakket om å lage trygge soner i byene der kvinner kunne gå fritt.mange reagerte på dette og mente at man burde gjøre noe med holdningene til mennene i stedet.føler at denne saken er ganske lik.man velger enkle løsninger istedenfor å gjøre noe med måten menn og kvinner omgås på.

Vilde kåtnes

Vilde kåtnes

Jeg går på treningsstudio for å pule

Tro meg - på mitt studio er det absolutt mange kvinner som bør se seg selv i speilet før de ifører seg trange treningsklær, der valkene velter over sømmene og det disse og henger både her og der. Absolutt intet behagelig syn verken for menn eller kvinner. Og menn flest går på gym for å trene.

Ta ansvar for egen bekledning og slutt å dyrke offerrollen på disse lukkede nettstedene for kvinner som syter og sutrer.

Menn dyrker ikke offerrollen - det er en kvinnegreie.

Judas Isacriot

Judas Isacriot

Dette heter "Safe Spaces" av de venstreradikale feministene, fordi det er dem som aktiverer slike uting. Det er slikt gjøker unger oppfører seg.

En liten påminnelse til de som tror at alle er sjalu på Maria pga at hun har en "flott"kropp,masse penger osv osv...og av den grunn sender dårlige kommentarer...det er ikke tilfelle. Jeg synes når hun ytrer seg, må også vi lesere få lov til det..Bare å slutte å lese sier du kanskje,men hvem kan la være...En som har levd en stund og ser hvordan det utvikler seg blir helt "mørkeredd"på lyse dagen.Tenker på ungdommen som har dårlig selvbilde fra før av og tror at sånn skal/Må livet være for at det skal være levelig pluss mange andre som kanskje sliter nok som det er.....Kan vi ikke holde kropp,penger,fine biler,reiser for oss selv,hvorfor legge alt ut på nett?Ja bare spør...

Håper ikke de stygge tatoveringene fremkaller kreft Maria..

Snart blir vel det deling etter seksualitet. Homser her og homser der. Og hvem vil bli stemplet som homse? Så er vi i gang igjen.

Synes det høres rart ut med egne jentesoner på treningssentre - har aldri opplevd ubehagelige situasjoner eller at noen har prøvd å sjekke meg opp på treningsstudioet - noe som kanskje ikke er så positivt for min del, når jeg tenker meg om 😅 Er kanskje maks uheldig med utseendet siden ingen har sjekket meg opp 😂 Jaja.. da får jeg trent i fred ihvertfall 😅

Mulig at det er pga tung bakrus og redusert arbeidsminne idag, men det er endel setninger og vendinger jeg ikke helt forsto. Hva mener du med at det å gå med smekke er grisete? Resten av setningene dine er helt merkelige og dårlig formulert. Var du kanon, stup rølpedritings i går du også Maria Høili?

Forøvrig; personlig så opplever jeg ikke treningssentrene som sjekkearena i det hele tatt. Folk er opptatt med sitt og har som regel et tidsskjema og forholde seg til og har følgelig ikke tid til prat og pjatt. Det er kun en på mitt treningssenter som flørter med damene, men han går ikke til dem. De kommer til han.

Dessuten, mange av de hotte damene er i tillegg helt ubeskrivelig hotte med få tettsittende klesplagg, så det er det ingen enkel sak å holde blikket unna.

Kristina Kramfors

Kristina Kramfors

NEJ NEJ NEJ Maria nu är du inte klok, jag menar alla måste träna tillsammans.

Skriv en ny kommentar