hits

Jeg synes selv jeg ser bra ut

Hei Kjære lesere.

Etter gårsdagens innlegg om vektnedgang etter graviditet, så var folk meget opptatt av å snakke nedlatende om dette tema.

Tatoveringer, ja, det dekker store deler av kroppen min og jeg elsker å være annerledes. Jeg har aldri vært en saueflokk følger. Jeg er ikke ute etter å lage opprør eller få folk til å like meg eller hva jeg gjør. Jeg bestemmer selv hvordan jeg vil se ut og takk for det.


vil gjøre et fremstøt der jeg står frem og sier: Ja til tatoveringer. Det har vært mye omdiskutert og ansett som lite tekkelig i lang tid, nå er det på tide at man endrer syn på disse fantastisk fasinerende kroppstegningene.


Tatoveringer er ikke lenger i vår moderne tid kun forbeholdt kriminelle og de som havner utenfor vårt samfunn. Fra mitt perspektiv er dette noe som betegner din historie og er en eksellent mulighet til å være særegen. Jeg synes både det er sexy og flott og dette er en del av min personlighet og utrykker meg som helhet. Et lite overraskelses moment i hverdagen er sunt og morsomt.

Hvorfor skal vi alle være like? Det er noe jeg aldri har skjønt. Jeg liker ulikhet og mangfold. Alle skal gjøre det de synes er rett for dem selv og tatoveringer er en kunstnerisk måte å utsmykke seg på.

Jeg tror samfunnet må begynne å akseptere at dette blir en ny del av vår kultur. En unik og personlig måte å utrykke seg på. Ja, dette definerer deg som person, men ikke nødvendigvis på en dårlig måte. 

Følg meg gjerne på:

Youtube

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

 


 

16 kommentarer

Kjære Maria, du ser fantastisk ut akkurat som du er! Jeg digger at du tør å skille deg ut, selv om det kan tiltrekke seg negativ oppmerksomhet. Behold holdningen du har og hold hodet hevet, du er rå og du fortjener å vite det!

Ha en fantastisk fredag :-)

Fint innlegg :) å det viktigste er å vere fornøyd med seg selv :))

Ha en fin dag :)

Bjalte Totstad

Bjalte Totstad

Du er fantastisk Maria, en fargeklatt i en sommerfarget dag!

Det er den ensete meningen som betyr noe

Du er vakker utvendig og innvendig Maria :)

Flott at du står for den du er!

Niku Fittsmini

Niku Fittsmini

In Russia many tatto them self!

Tatovering er ingen ny trend,de fleste sjømenn i utenriks fart tok det i fylla .når de var på land i fremmede havner mange mange år før du ble født.Veldig mange angret,og har prøvd å fått det fjernet men den gang ei...

Syns det kan være fint med en liten tatovering,men ikke over hele kroppen.

Du blir ihvertfall en søt liten gammel dame og vekke oppsikt på gamlehjemmet,når den tid kommer...

For du må jo regne med å komme dit ,så sunt som du lever......

Judas Iscariot

Judas Iscariot

At folk har tattis er en privatsak. Teknisk kan tattisene være dyktig laget. Men rent estetisk er det ikke pent. Beklager.

Hei!

Jeg synes også du ser bra ut, men.... Et lite men...

Kan du også da akseptere at JEG synes jeg ser bra ut? Selv om jeg har 10+ kg overvekt? Jeg synes faktisk jeg ser veldig bra ut. Mannen min elsker hvert et gram og jeg er frisk og rask.

Du er jo veldig imot overvekt. Men jeg er frisk, trener og er sprek.

Aksepter andre slik du vil at de skal akseptere deg. Ikke så vanskelig vel?

Og hva som er sunnest av ortoreksi og overvekt kan man jo diskutere i evigheter.

Fantastisk utgangspunkt og kropp, men etter min mening har du sabotert den med tegneserie rabling etter MIN mening! Trist at denne trenden har utviklet seg i vårt samfunn.

Igjen, etter MIN mening hadde du sett helt fantastisk ut uten skribleriene;)!

Maria Erken Høili, de ser fortryllende ut! Ser også ut til å ha et godt liv med kjærlighet og vilje til å realisere dine drømmer.

Man snakker alltid om netthets og hat - som det bare er ekle menn som sitter bak tastene. La oss tenke tilbake på denne "Fotballfrue" - og hva hun opplevde av trakassering, hat, sjalusi, mobbing og ukvemsord etter graviditet. Var det fra menn? Nei. Er det menn som fks. følger, forguder og hyller fks. Sophie Elise? Nei.

Gang på gang - er kvinner hverandres verste fiende. Maria Høili vil få tyn og pepper av flere grunner fra kvinner: For det første er kvinnen stolt av seg selv. Evnen til å mestre trening - og ikke bare ha et elendig kosthold og manisk trang til slankekurer gjennom blogger og ukeblader. Er man vakker? Bare det får det mest stygge ut fra akk så mange andre kvinner.

Når man da blandet det hele sammen - med at Maria går mot strømmen, er sterk, vakker - OG - ikke har tilholdssted innen hverken det feministiske eller sosialistiske? Da er det mange kvinner som elsker å stikke med sjalusiens brodd.

Jeg hyller - og klapper for det viktigste: Maria er lykkelig og glad - som våger å vise alle sider fra seg selv. Det vil være helt uten støtte fra feminister - som ellers så falskt spinner sanger om å støtte kvinner og "medsøstre". Falske feminister som ville reagert med harme om det var en kvinne med samme tanker og politisk ståsted. Siden Maria mener og tenker annerledes - bryr feministene seg døyten. Feminister er like mye støttespillere for de som ikke tenker og mener det samme som dem selv-. som gelé er til å brukes som fundament for et hus.

Stå på videre - med stolthet, glød og skjønnhet. Lykke til videre med kjærligheten og - det som gjør DEG glad!

Husk: Nedsettende ordelag, mobbing, hat og dårlig stil kommer like mye - om ikke oftere - fra de som til stadighet manisk maler seg selv som de mest fortreffelige og hjertegode.

ja hadde du ikke tatt alle de tatoveringene så hadde du vært superflott men nå ser du ut som ei bikkje.

..leste og svarte bare på overskriften.

Du har en fantastisk kropp! Ingen tvil om det, men selv er jeg ingen fan av tatoveringer. Smak og behag og alle gjør som de vil :)

Enig med Iselin,aksepter andre slik du vil andre skal akseptere deg.

Finnes ikke noe mere vakkert som en kvinne med runde former, som ikke ser radmager ut.Og selvfølgelig kan hun også,, ha en fast og spenstig kropp .

Henry Mckloham

Henry Mckloham

Yeah Nice woman good body yeah!

Skriv en ny kommentar