hits

Mannens undertrykkelse i abortsaker

Hei kjære lesere.

Jeg har styrt nesa gjennom debatten om "Juridisk abort"

Igjen har vi ikke likestilling men over stilling til kvinnens fordel.

På et saklig grunnlag, burde det fra mannens side kunne nektes eller fraskrive seg et svangerskap han ikke selv har samtykket i.

Jeg har en venn som har vært i nettopp denne situasjonen. Blitt lurt inn til at kvinnen sa hun gikk på prevensjon. Når disse ord er utvekslet og kvinnen bevisst prøver å bli gravid, gjennom å bruke menn som tilfeldige offerer burde dette kunne få konsekvenser for kvinnen selv.

Syse skriver i innlegget sitt:

Sæden som avgis under et samleie er mannens godkjennelse av at graviditet kan forekomme. Rettsordenen godtar ikke etterpåklokskap, hvor mannen skal ha gleden av et for dårlig beskyttet samleie, men uten å ville ta konsekvensene av dette, sier han.

Dette handler i mange tilfeller ikke om etterpåklokskap, det handler om rent lureri.

Etter mitt syn er dette undertrykkelse og ikke likestilling. 

Bilderesultat for anger etter sex

Mange graviditeter forekommer etter tilfeldige "One Nights" De fleste kvinner vil jeg vel tro tar til fornuft, når det gjelder og ansvarlig se hvilken situasjon dette kan medføre når ikke både mamma og pappa vil være tilstede. De som lider mest under dette er barnet selv. Barn føler at det er deres skyld at ikke far er tilstede og vil automatisk tro at far har forlatt dem ( Noe som i teorien stemmer, men ikke tilknytning messig ) Jeg kan forstå at dette vil medføre psykiske problemer i fremtiden.

Er det egoistisk tankegang og bære frem et barn som i utgangspunktet ville vært en flekk på lakenet? Det er brutalt å ordlegge seg på denne måten, men det er sannheten.

Kvinner som lurer menn inn til graviditeter for egen vinning, burde la mannen fraskrive seg retten til farskapet. Jeg vil dra det så langt at det burde i mange tilfeller pålegges en abort i ytterste konsekvens.

Hva tenker dere om saken? Er det noen som kjemper for mannens rettigheter lenger? Eller har vi fått skylapper i favorittserien av det kvinnelige kjønn?

Følg meg gjerne på youtube

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.Maria

 

11 kommentarer

det er jo bare så sant det du skriver om der kjære Maria så på du er jo bare en så snill og pen dame som er jo så herlig hilsen i fra Trond

Jusprofessor Syse, som du siterer, er kjent for sine blodrøde sympatier. I denne saken skinner ideologien gjennom, hans juridiske betraktninger er overhodet ikke gangbar.

I artikkelen sier han at man ikke kan tvinge kvinnen til abort. Har han satt seg inn i saken i det hele tatt? Det er jo snakk om å frasi seg farskapet, ikke å påtvinge abort. Om han mener kvinnen vil føle seg tvunget av økonomiske grunner, så er det i så fall like bak mål. Situasjonen blir ikke noe annerledes i så måte enn når farskapet er ukjent.

Ideelt sett burde ikke abort vært så enkelt, men når samfunnet vil ha det slik, så må rettighetene være kjønnsnøytrale. Kvinnens anledning til abort må derfor medføre menns rett til å fra si seg farskapet, dvs. juridisk abort.

Hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, eg e glade for at denna saka komme opp sånn at eg kan gjera oppmerksam på at den einaste måten å styra klar av dessa problema på e å halda all seksuell aktivitet innafor ekteskapen, det e sikkert ôg, det. Enno eit prov på at ein ska halda Herrens bod og gjer alt det så Bibelen pålegg oss, e det så denna artikkelen gjev oss. Halleluja!

Judas Iscaroit

Judas Iscaroit

På en måte er det ansvar for begge parter.

Men så kommer tilfeller inn som bør belyses. Der en kvinne lurer til seg et barn som De beskriver. Det andre er at kvinnen utfører fosterdrap for å hevne seg på mannen. Men så er det at når mannen fraskriver seg ansvaret og vil at kvinnen utfører fosterdrap er også uansvarlig fra mannen henseende. Alle tilfeller er dette utpressing.

Det heter å ta ansvar for sine handlinger. Stå for det man har gjort. Å tenke ikke bare på seg selv men også andre.

Gravid etter ons fordi mannen stolte på kvinnen da hun sa hun brukte prevensjon? Naivt!!

Ved ons er enhver pliktig til å beskytte seg selv! Ikke bare med tanke på en eventuell graviditet, men på grunn av alle kjønnssykdommene som florerer.

Så å si at mannen ble lurt blir litt feil. Han oppførte seg rett og slett tankeløst...

Vanskelig.. Begge har ansvar for en graviditet og begge bør være med på avgjørelsen om å beholde eller ta abort.. Menn bør absolutt bruke kondom ved ons for å sikre seg mot uønsket svangerskap, uavhengig om damen sier hun bruker prevensjon.

Hei!

Dette har ingenting med innlegget her og gjøre, men siste youtube film dere la ut.

Dere må bruke kjemikaler i jacuzzien deres! Æææ, så at vannet var helt missfarget, og det fløt bakterier rundt oppi der🙈 Har jacuzzi hjemme selv, og vet hvor fort bakterier vokser i slike bad. Blir helt dårlig av og se bad som ikke blir renset på skikkelig vis.. Anbefaller og kjøpe en biofilm cleaner. (Få Edvard til og sette seg inn i det, mannfolk arbeid, hehe) ;-)

Enig med overstående. Det er dumt og naivt av mannen å ikke sikre seg ved one night stands. Samme gjelder kvinnen. Her er der også snakk om sykdommer og man snakker ofte om mennesker som overhodet ikke kjenner hverandre. Man vet aldri hvilke mennesker man står overfor og hvem som lyver deg rett i ansiktet. Dette gjelder begge kjønn. Løsningen er enkel, ha kondom i mobilen/lommeboka/veska alltid!

Ofte er det vel mye alkohol med i bildet i slike situasjoner med one night stands så man bryr seg litt mindre enn man ellers ville gjort just der og da. Så det blir mere tanker om mulige konsekvenser dagen etter heller. Så å forsøke å bremse litt med alkoholen kan vel også være noe å tenke på vs sånt også da.

Ellers så er jeg enig i mye av det du skriver om dette også. Bra det fremdeles finns damer som tenker slik nå også. Virkelig likestilling. Ikke bare likestilling der damene syns det passer bra/best.

Veldig bra bilde av deg der på balkongen.

Ok, ha en fortsatt fin dag da.

Hvis man skal følge Syses logikk så må man jo faktisk fjerne muligheten for abort, annet enn ved voldtekt. For ved ha et vaginalt samleie så har jo kvinnen gitt sin godkjennelse til å gjennomføre svangerskapet og bli mor.

De fleste, annet enn feminister og religiøse skrullinger skjønner jo at slik er jo ikke verden. For oss i den siviliserte verden har vi sex primært for moro skyld, ikke for å lage barn.

Jeg ønsker meg en mer likestilt verden enn den er idag. Da må vi få innført juridisk abort samt meldeplikt for kvinner ved utilsiktet graviditet, samt ved planlegging av abort. Mannen må bli gjort klar over at det vil komme et barn, og få mulighet til å snakke med kvinnen før grensen for abort er oversittet. Ved abort bør det være en plikt at mannen blir informert slik at han har mulighet til å påvirke slik at han evt. kan overta omsorgen.

Kjetil stående ved en benk

Kjetil stående ved en benk

Svaret er veldig enkelt 😃

Man skal ikke ha sex med andre enn den man er gift med, så enkelt er det 😃

Skriv en ny kommentar