hits

På samme måte som jeg elsker, så hater jeg

Hei kjære lesere.

Som mange av dere vet så har det vært en del reiser i det siste, noe som gjør det vanskelig å blogge. Nettverket i utlandet svikter til stadighet. Vi nyter livet. Dette kan dere følge via våre youtubevlogger The Norwegians

Gjennom våre reiser får vi oppleve forskjellige kulturer, livsstiler og mennesker. Dette er meget berikene for min egen oppfatning av verden.

Jeg vil gjerne dele litt om mine tanker. Mange der ut har inntrykk av at jeg alltid har hatt det lett i livet. Kommet lett til det eller ikke eier virkelighetsoppfatning, Jo, vi lever alle i en boble, vår egen sådan.

Jeg vokste opp i normale kår, på bondegård både i Fredrikstad og Lier, med min mor som har viet livet sitt til dyr. Dette har gjort meg til en person som har meget stor respekt for det levende av alle varianter. Jeg er nok mer tilknyttet til joden, eller beina på, enn himmel. Svevende har jeg aldri vært. Manisk ja, depressiv ja, det er vi vel alle. Noen velger å ikke gjøre noe "Big deal" ut av sitt eget liv. Eller har ikke behov for å bli sett eller hørt. Dette er strake motsetning til hva jeg tenker og lever etter. Dobbelmoralismen ruver i oss alle. Noen velger bare å holde kjeft, fordi det er kanskje det beste for deg selv som menneske, da slipper du å bli hengt. For meg er det ikke så farlig om dere ønsker å dømme meg.

Å nyet uten skade på enkeltindivider er en god leveregel og ikke tråkke på men å gi informasjon. Noen føler seg ofte truffet av det jeg skriver, andre setter pris på mine erfaringer.

Når jeg var barn fikk jeg sjelden oppleve det jeg gjør i dag. Jeg er takknemlig for hva verden har bringt meg og oss som familie. Det med sølvskje i munnen kan mange av dere glemme. Jeg er nok ikke som alle andre, men hvem er nå det? Hvorfor definerer vi oss selv innafor grupperinger? Det har alltid været en gåte. Det er vel tryggheten dere søker? Livet i bunn handler om utveksling av erfaringer. Jeg er nok en idealist. Selv om realisten slår meg i bakhodet der jeg drømmer.

Intensjoner er viktig. De gode er essensielle. Venner vokser ikke på trærne, ikke de virkelige. Jeg har god erfaring med dette. Spesiell kaller folk meg, er det fordi jeg velger å ha en stemme? Stillheten bringer ikke annet med seg enn stagnasjon av vekst.

Drømmer dere eller handler dere? Ikke at jeg er eksperten, men jeg ser og hører og danner meg meninger om det meste, derav handler jeg etter dette. Å være politisk korrekt har aldri vært en del av meg. Logikken er viktigere. Noen ganger er jeg redd for overbarhjerteri, man velger heller å lukke øynene enn å ta vare på sine nære. Jeg har fortsatt en drøm om at vi kan ha felles interesser og ikke la troen ta knekken på verden rundt oss.

Alt er et luftslott inntil det blir realisert. La oss drømme og ikke dømme. La oss handle og ikke stå å se på. På samme måte som jeg elsker, så hater jeg. Jeg elsker fordi jeg har troen, jeg hater fordi jeg er redd. Jeg elsker for mine erfaringer på godt og vondt, det har gjort meg sterkere og former meg fra dag til dag, jeg hater fordi jeg ikke vet bedre.  

Jeg trenger alltid å utvikle meg, du trenger alltid å utvikle deg. Ha en stemme, stå for rett, ikke la være å synes. Du er like viktig som alle andre. 

Ikke ta knekken på andre fordi du antar, hør og lytt, se og vite, først da kan du se sannheten, din sannhet.

Følg meg gjerne på youtube

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

8 kommentarer

så sant alt det du skriver Maria du er jo bare så god og snill stå på du er i mine tanker hver dag og ed + dine barn

trond: Så hyggelig å høre, ønsker deg og dine en fantastisk dag:)

hei maria det er jo bare meg her men jeg sier 1000 takk

Så du måtte opp grytidlig å melke stuten :-) det visste jeg ikke. Trodde du vokste opp i byen. Bra du slapp å bære vatten og bare ved også da ...:-)

Ok, for å være litt mer seriøs så har jeg litt problemer med setningen du skriver " Stillheten bringer ikke annet med seg enn stagnasjon av vekst " . Stillhet kan vel i gitte situasjoner føre til litt av hvert og ikke bare til stagnasjon - som du skriver - etter min oppfattning da. Ikke noe " big deal " dette da, syns bare just det var litt så som så. Hva tenkte du egentlig på da du skrev just den settningen ?

Ser ut som du trener veldig mye. Litt fett og former må det helst være på damer etter min smak da.

Jan: Hei. Jeg burde ordlagt meg selv bedre. Jeg lager et nytt norsk ord som ikke finnes i ordboken " stilleståendheten, om du forstår bedre nå? Trening har ikke noe med dette innlegget å gjøre, dog handler alt om preferanser.

fuck you jan

Ja, tror jeg forstår litt bedre hva du mener nå. Men det betyr ikke at jeg er helt enig med deg i just det da. Men tror vi lar dette være med det :-)

Ja jeg vet det ikke handler/handlet om trening. Det er en mere generell observasjon/kommentar som kom med der på slutten. Sorry om du syns det ble litt usakelig.

Beklager Trond men jeg foretrekker damer.

Så godt du ser ut på bildet med sort topp og bukse.kjempefin var du.

Skriv en ny kommentar