hits

Selger seg for ting og penger

Hei kjære lesere,


Hvor står vi hen i dagens samfunn? Hva lever vi for og hva motiverer oss?

Jeg har kommet til 2 konklusjoner: Sex og Penger.

Så enkle er vi faktisk dessverre men sant. Om du sitter og rister på hode nå lyver du for deg selv. Som jeg har skrevet om før har vi blitt et samfunn drevet av materialisme og lyst. Det står jeg inne for. 

Jeg får til daglig ca 10 nakenbilder av menn på snapchat eller facebook. Så må jeg le litt når jeg åpner disse stakkarslige bildene. Her er det virkelig all inn for å prøve å lure meg til sex. Noen sender til og med med penis med målbånd, Jada, lov å prøve seg, men det er vel grenser for desperasjon? Noen prøver pengetrikset, først med klokker og biler og så med datingspørsmål. Jeg er ikke en hore, sorry ass. Men det er mange av de. Noen går ut for å få gratis drinker mot ligg. Du er en hore om du selger deg slik, ting er også penger. Hverdags horene er de verste, de som henger på alle de populære utestedene klare for første mann med pappasleik. Jeg har selv vært vitne til hvordan denne prosessen fungerer. Mann med penger= Hore magnet.

I dag er det vanlig å ha one night stands, kvinner bruker sex som maktmiddel for å få det de ønsker seg. Men jeg unders over hvordan disse kvinnene ser seg selv? For meg er alt bytte mot sex en ting, kjøp og slag. Det er dog bare ulovlig om man tar penger for det. Så tjeneste bytte er innafor loven. Jeg så en dokumentar en gang om aper, de bruker sex som byttemiddel. Da ser man hvor primitive vi faktisk er.

Jeg har hatt flere bekjente som har jobbet som horer. Jeg husker godt en sa til meg. «Alle menn er potensielle horekunder» Jeg ristet på hode den gange. Men det er 10 år siden. I dag skjønner jeg hva hun mente. 

Jeg blir kvalm av dette. 

Verden er blitt slik. Har man penger så trenger du ingen ting annet. Da kan du kjøpe deg et par barbie dukker uten mål og mening. Men fortsatt unders jeg over dette? Hva er tilfredstillende med kun fysisk stimuli? For meg har det aldri vært slik.  Jeg trenger trygghet og intellektuell stimuli. For å være ærlig blir jeg kvalm av tanken på en ukjent penis. Ikke fordi jeg ikke liker sex, men fordi jeg får ikke noe ut av å gå å ha sex med ukjente menn. Muligens handler det kanskje i mitt tilfelle om positiv egoisme. Så har jeg også aldri latt meg imponere av penger, uansett hvor mange som har prøvd. Henger vel sammen med min ikke eksisterende interesse for materielle ting. 

For meg er kjærlighet og sex en sikker link. Uten kjærlighet ingen sex. Samme med materialisme, Ingen trygghet ingen gaver. 

Men så er spørsmålet; er samfunnet vårt på vei til å bli mer og mer kjøp og salg samfunn? Der vi blir mer kyniske og mindre relasjons orienterte? Eller har det alltid vært slik? Bare nå så er det mer tilgjengelig gjennom sosiale medier? 

Hva tenker dere?


 

Følg meg gjerne på YOUTUBE

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

23 kommentarer

Vet du.... Det finnes massevis av mennesker som lever for og motiveres for fullstendig andre ting enn sex og penger. Å påstå at de som sier det lyver er fullstendig bak mål.

Du snakker vel kanskje egentlig om deg selv og hevder dermed at alle andre også tenker slik for at du selv skal slippe å føle deg dum?

Jeg er våkner takknemlig hver morgen for at familien min er frisk og pigg, for at vi bor i et godt land, for at vi har et nært og kjært forhold til hverandre +++

Tror du ikke flere enn meg tenker slik?

Dette her er jeg hjertens enig med deg i. Jentene får dollarøyne hvis en mann har tjukk lommebok, og ser sitt snitt i å "selge/smiske" seg hvis han er spandabel. Disse jentene går rundt på nattklubbene, og ser mere horete ut enn de som faktigst selger sex. Så har man de som tjener penger på å være "glamourmodell" på instagram, snap osv. De selger seg selv de også, på en litt annen måte. Lager trutmunn og står i alle forskjellige positurer. Unge jenter har disse som rollemodeller og ser at man kan tjene lettjente penger ved å legge ut halvnakne bilder av seg selv. Ser det jo senest i paradise hotell. Mange av jentene der lever av å legge ut sånne bilder på instagram/snap. Det må jo være umulig nesten å finne ei fin og oppriktig jente som ikke er overfladisk snart. Skremmende utvikling..

Jeg kjenner meg heller overhodet ikke igjen i at jeg lever for sex og penger. Hva med deg? Kan det tenkes at du projiserer?

Da kan jeg legge til at for mange så er alle kvinner 'potensielle horer'.

Kvinner selger seg selv hele tiden, dog ikke alltid i form av sex i den fysiske form, men like fullt ut selger de seg selv.

De velger å bruke sosiale medier til å selge på kropp og 'duckface', spesielt rosabloggere.

Sett mange menn selge seg på sosiale medier ved å sitte sminket lag for lag mens de lager et 'duckface'?

Kompisene mine bare ler av disse kvinnene, det kan jeg bare si med en gang. De ler av dem, og kan ikke fatte at noen i det hele tatt kan falle for slike upraktiske, oversminkede 'slutsa'.

Det er jo det de ser ut som. Horer som poserer foran et kamera, der de forsøker å virke smarte ved å skrive om ting andre har skrevet om flere ganger opp igjennom tidene, mens de selger på sex via bilder ved å vise så mye kropp som mulig, og se så oversminka ut som mulig, mens de presser frem et ansikt som ser så unaturlig ut som det er mulig å få til med sine botox injiserte mega lepper.

Kan med hånden på hjertet si at jeg lever ikke for sex og penger. Det finnes virkelig viktigere ting i livet, som familie og venner. :)

Världen är grå, vi behöver inte alltid vara 100% eniga. Jag ser din poäng. Det enda jag undrar över.

"Så har jeg også aldri latt meg imponere av penger"

Utav vad jag förstår så har det väl aldrig gått nöd på dig när det gäller pengar. Är det inte lite att döma andras behov som man aldrig har upplevt känslan av själv?

Before you criticize a man, walk a mile in his shoes.

Så mange av dine bekjente har jobbet som horer? Si meg hvem du omgås, og jeg skal si deg hvem du er, er det noe som heter.

Du må ha vært i et veldig spesielt miljø tidligere. Tror dette kan gjelde for noen jenter, men de fleste vil jeg tro har normale verdier.

"Så har jeg også aldri latt meg imponere av penger, uansett hvor mange som har prøvd. Henger vel sammen med min ikke eksisterende interesse for materielle ting."

Hva var det du sa, sa du??

Dette er jo så selvmotsigende som det bare kan bli. 😅

Du har jo solgt deg for en likes

Du har jo solgt deg for en likes

Du har jo solgt personligheten din på på nett for en likes og en comment så du er jo ikke bare den billigste men også den verste og den dummeste,,,,så sånn er det

Dronningen av selvmotsigelse og svada er tilbake igjen ja.

Siden du sier at alle som sitter og rister på hodet lyver så inkluderer du deg selv også?

For det er vel ikke slik at aaallllle i verden selger seg for sex og penger..... bare ikke du??

"Kan si at jeg kjenner "sånne" jenter i virkeligheten, og med "sånne" så mener jeg relativt unge kvinner som gifter seg med en del eldre, rike menn -

og det er så utrolig lite lykke og glød i dem etter noen få år.

Mannen har fått sin trophy wife og hun forventes å stille opp på "visse" ting mot alle de glitrende tingene hun eier. Som min mor sier, om man gifter seg med noen for pengene deres, da fortjener begge to det de får. De vet jo hva de går til."

Jaja, ikke alle lever i denne verden og det har jeg heller ikke påstått. Jeg deler erfaringer, som denne bloggen handler om. Jeg ber dere som kommenterer med samme ip om å ikke lage forskjellige navn. Dette distraherer hele diskusjon ;)

Hvis du deler dine erfaringer så kan du ikke si "alle andre lyver" i og med at alle andre er ikke med i dine erfaringer.

Men andre veien blir det jo trist for dem du omgås med og har erfaringer med; ALLE dem selger seg for sex og penger....

hvis de sier noe annet lyver de....

Anonym: Det jeg mente med der hele, er at samfunnet er blitt slik.

Du blander..

Du sier DIN erfaring sier det og du uttaler deg utifra det.

Nå har flere innleggere overfor sagt at det ER ikke slik.

Og da henviser du til dine erfaringer igjen.

Det beviser bare at du og din omgangskrets går for sex og penger. Noe annet kan du ikke påstå... gjør du det lyver du ;)

Kjetil på en stol

Kjetil på en stol

Jeg synes alle kvinner er fine på sin måte, men jeg liker bra boobs, god hekk og at de ikke tenker, det er når de begynner å tenke helvetet starter :-)

Neimen...hvordan har alle disse stygge kommentarene klart og slippe gjennom?Disse er da mye verre enn at venninna de var finere før.........

Pengene rår, og mange selger seg - på den ene eller andre måten...

Jeg rister på hodet av bloggen. Den eneste humoristiske vrien er at du ikke kan skrive og flytter til verdens mest egosentriske og overfladiske by, hvor sex og penger er alt. Du kritiserer egentlig deg selv og hva du er en del av. Dybden mangler og gir uttrykk av at du egentlig ikke vil eller tror på dette. Du rører i overflaten og bruker ikke tid på å se helheten. Dette begrunnes ved at du stiller opp til intervju i VG og uttaler deg om intimkirurgi, men uten å forstå hva den andre siden mener. Du legger ut bilder av deg selv med lite klær og viser et ansikt som er fikset på. Deretter 'kritiserer' du ulike grupper og mennesker men konkluderer ikke med noe. Tekstene mangler innhold. På en måte som om poenget er å skrive om smått støtende temaer for å skape litt leven. Dersom du hadde brukt mer tid på skrivingen og lest mer ville innholdet ha blitt mer nyansert. Sex, penger, latskap, fete mennesker etc. Veldig mange blogger i dag. Trener. Fikser på utseendet. Roper om oppmerksomhet. Du drukner litt i mengden med hva som opptar deg, og kildene er ofte tvilsomme. Dersom ikke kvaliteten tar seg opp kan dette stoppe ganske snart. Dette er egentlig en tilbakemelding om bloggen og ikke artikkelen. Jeg blir ikke støtt eller underholdt av den, men heller forundret over det lave nivået. Bruk dette konstruktivt og om det kjennes ubehagelig og lese betyr det nok at hva som sies treffer noe. Noe ekte. Slik en blogg som omhandler ubehagelige temaer burde ha gjort. God pinse.

Det Filosofen sa!

Hei Maria og Edward! Er veldig glad i youtube vloggene deres, og ser en episode hver dag:) Meen, en ting jeg synes er litt slitsomt er lyden på vloggene. Hører dere dårlig da dere prater, og når det blir satt på musikk så er den sååå høy. Jeg blir sittende å skru volum opp og ned gjennom hver vlog, og etter 176 episoder nå så tenkte jeg bare si ifra til dere:) Kanskje noe dere kunne endret på? Ellers, keep up the good work:)

Therese: Hei, takk:) Jeg er helt enig. Vi har forsøkt å endre på dette. Er de siste episodene bedre? Klem fra meg:)

Skriv en ny kommentar