hits

"Selvsentrert" til de grader

Hei kjære lesere.

Beklager stillheten fra denne siden. Det er ikke alltid man har mye på hjerte, eller for å være ærlig har jeg hatt skinnsykt mye å gjøre i det siste.

Jeg er en "allinner" av et annet kaliber. Akkurat nå spiller jeg mye poker. Da vandrer vel tankene over på noe annet en mitt eget selvbilde, noe alle å enhver har gått av. Ikke å spille altså, men å fokusere utenom seg selv. Familien er selvfølgelig første PRI.

Det er noe som irriterer meg. Det er den selvsentrertheten som ruver i samfunnet. Ikke at jeg selv ikke er en del av den pakken. Såpass selvinnsikt har jeg.

Men dog, jeg har blitt jævla lei selfier. Særlig filterselfier. Jeg mener, Ja, man blir eldre og mindre interessent i og vise seg frem. Jeg snakker vel imot meg selv på mange måter i dette tilfellet. Men min hensikt er i det store å det hele å motivere til progresjon. Da mener jeg ikke skjønnhetsmessig, men å få folk i gang, helse er viktig, er det ikke? Dette er i hvert fall min bakenforliggende intensjon.

Når det gjelder bilder på denne bloggen, må jeg si at det er nødvendig å legge ved bilde for å ikke få en tom boks på siden min.

Jeg har blitt bedre selv, men jeg har vært selvopptatt til de grader. Egentlig blir jeg litt forlegen av det hele. Litt selvopptatt er jeg ennå da.

Hva skal vi gjøre med problemstillingen? Hvor går grensen? De er et vanskelig spørsmål. Vi lever via sosiale medier. Det er klart man blir påvirket av mentaliteten til å ligne på eller herme etter. Likhetsmennesker som vi er, er det en problematisk ting å skille seg ut. Mange av dere faste lesere vet dog at jeg driter i det, jeg trenger ikke å være som alle andre, man skal være seg selv. Det er hele poenget med å slippe fasadekulturen.

Mitt poeng er at jeg etterlyser ekthet. Hva er ekte og hva er fake?Jeg er interessent i deres syn på saken. Kanskje jeg har noe å lære av dere.

Følg meg gjerne på YOUTUBE

Det var gøy å gi ut billetter:)

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

Takk for at du leser.

Maria

11 kommentarer
Kjetil på terrassen i en stol en gammel stol av god kvalitet

Kjetil på terrassen i en stol en gammel stol av god kvalitet

Ekte! Det er et bilde uten forbedring, altså normalt bilde uten forandring av farge osv.,

Falskt! Det er et bilde som man har forbedret på en eller annen måte.

Du nevner at du er lei selfier for at det virker ganske selvopptatt, men at du må ha med bilder på bloggen.

Men da skal du vite det at det faktisk er mulig å ta bilder av andre objekter og motiver enn med seg selv i fokus!!

Se deg rundt å finn noe du setter pris på eller syntes er fint. Det kan kanskje til og med være mere illustrerende enn en selfie. Et ytterligere pluss er at du til og med kan risikere å få tatt bilde av noe som ser ut som og er ekte.

Du har nok rett i at du er selvsentrert - langt over gjennomsnittet, vil jeg tro - og det er ikke sikkert at det er så mye god psykisk helse i det? Eller gjør det deg og dine godt? Kanskje du ville hatt det bedre om du ikke fokuserte så mye kropp og utseendet og deg selv? Og det går fint an, som påpekt i innlegget over, å ha bilder av også annet enn en selv på en blogg. Fokus utover, aksept innover, synes jeg er en god leveregel 🌸 God helg!

Enig med de to over her...

Legger en stadig ut bilder av seg selv på nett,blir det jo litt sånn..Se på meg da,Er jeg ikke vakker ,sexy og har en flott kropp?

Så du har uten tvil ,noe å lære der ja..🤔

Fint innlegg. Poker er moro og miljøet rundt det er veldig bra..

Det er bra å ha selvtillit, i passe porsjoner.

Bildene du legger ut på sida di......hadde jeg vært mann hadde jeg sikkert tenkt, sexy kropp. Du legger deg slik ut på nettet. Hva er du ute etter? Anerkjennelse...beundring... hvem vet?

Hver gang jeg går inn på td FB så plopper det opp en annonse på villige jenter rundt forbi. Irriterende jeg er jente selv.

Du har bloggen din så at det kommer på forsiden av en nettavis jeg leser.

Milde hvor bærer denne kommentaren hen, det jeg vil si er at du i hvertfall ikke skal skjemmes over kroppen din. Men du skriver at du er selvsentrert, men kommer deg. Det gjør du såvisst ikke.

Ha en fortreffelig dag

Er forsåvidt enig med deg her.Man kan nesten ikke gå en meter uten å kollidere i en dimling,som stopper opp og ska ta en selfie av seg.

Så her er jeg litt enig

Må gå ann å gjøre noe uten å trenge å dele det med hele verden

Ærlig og står for det du mener. Tøff!

Knut Christiansen

Knut Christiansen

Hei Maria

Jeg synes du er ærlig, oppriktig og reflektert. Er ikke enig med deg i alt, men du viser et realt ansikt som det stadig blir færre av. Hilsen bestefar på 72. Stå på, og lykke til med alle dine prosjekter!

Du viser deg frem som du er Maria, med helt unødvendige skrivefeil, prosjekter som du ikke helt får til, og jeg likte ikke at du legger ut på Youtube at du stjeler et pledd fra en kafe i Oslo. Du kaster det i tillegg bare fra deg når du har kommet frem dit du skal. Kanskje hadde dette stedet dårlig råd, uansett så må du heller ikke vise barna dine eller andres at det er i orden å gjøre ting som dette. På en annen video har strømmen gått, og mannen din vil da snik-koble seg på naboen. Det går an å spørre Maria!

For meg er disse tingene langt mere problematisk enn bildene du legger ut. Du spør om du er selvsentrert Maria. Jeg vil si at du har en lys ren side i personligheten din, som kommer frem når du er aktiv i samfunnsdebatten, deler tips om trening og kost, og gir en fattig mann på gaten i LA mat. Du har mange fine verdier. Bildene du legger ut på bloggen din er fine! Men uansett, kjøp et nytt teppe til kafeen. Om de ser videoen på Youtube, og i tillegg f.eks. har dårlig råd - så vil de bare føle seg tråkket på!

Ha en fin sommer Maria!

Klem fra Nathalie

Anonym: Hei kjære deg. Jeg må bare svar deg at teppet ble levert tilbake. Jeg ville aldri funnet på å kaste andres ting:) Det ble lånt av filmkafeen i Oslo og jeg gav beskjed til Carina etterpå. M

Skriv en ny kommentar