hits

Nå er det ikke lenge igjen

Hei kjærer lesere

Nå er det ikke lenge igjen.

Vi hadde planlagt å flytte for et år siden. Men det ble ikke helt slik vi ønsket. Grunnet personlige årsaker, ble det hele utsatt et år.

I August emigrerer vi til USA. Grunnen til at vi valgte å bosette oss i Venice LA, var en enkel avgjørelse.

Mellom palmer og sand, dukker små fargerike butikker opp. Det er kunstnersjelene som søker den amerikanske drømmen. Så langt man kan speile langs promenaden, står de på rekke og rad, de førsøker å bli den nye store. Noen lykkes, andre forsetter å strebe.

Kunstverkene og klærne er alltid annerledes. Noe man aldri har sett før. Individualismen vokser og spirer.

Dette er drømmen mange ikke har våget å drømme. Inkludert meg selv.Men nå skjer det. På våre reiser har vi gått langt utenfor vår egen akse. Vi opplever verden. En annerledes verden.

Menneskene er blandet i en stor gryte av forskjellige smaker og krydder. De smiler og ler, uavhengig av tilstand eller veien de har vandret. Jeg lærer om livet, livet utenfor.

Barna blir 4 språklige, det er en gave. En unik start på livet. På skolen lærer det fransk, spansk og engelsk.

Vi voksene vet aldri hva som venter oss. I en verden av muligheter så endres stadig stien vi vandrer.

Å leve i nuet har gjort oss godt. Man kan vel si at vi er drømmere eller urealister. Men er ikke alt et luftslott før det blir realisert? Mange vil tro at det beste livet er det stabile. Der man går på jobb og kommer hjem til middag. Ser på et par tv programmer, eller leser en bok. En liten stund til familien. Så er det hele over, dagene repeterer seg. Men gleder seg til feriene. Jobben kan mange ganger være et slit. Men kanskje er det intet valg. Du er fanget i det eksterne og det grunnleggende.

Å leve etter muligheter er fantastisk. Hvilken gave.

Når vi bosetter oss har vi ingen spesifikk plan. Vi bare flyter med. Det er klart man må ta i et tak. Vi jobber, men med det vi elsker. Derfor blir det ingen jobb, kun glede.

Jeg har flydd, langt over skyene har jeg både vært pilot bak spakene og på veien gjennom skyene har vi hoppet i fritt fall. Vi utforsker verden.

Hver dag er forskjellig, du vet aldri hva som møter deg.

God morgen og live vi lever kan du følge med om du vil. Jeg skriver og min mann filmer. Vi har mye spennende på gang. Jeg vet det ikke er lett å lykkes i det man gjør. Det krever disiplin og svette. Bekymringer følger med, men som regel er det spenningen. Vi nyter de små fremskritt.

Tilbakelagt finnes det mye erfaring, ikke bare god eller enkel. Man lærer så lenge man lever, ordtaket snakker sant. Man skal ikke vandre i endeløs ring. Det er viktig å ta tak i gleden, latteren og kjærligheten.

Lykkehjulet gir oss kanskje en pekepinn, om man tror nok så skjer det. Styrer du ikke din egen vei?

Gode venner er alfa omega. Vi har en liten gjeng av mennesker vi elsker.

I Norge er det mer motgang en fremgang. Mye henger i ærligheten og åpenheten.

Sjelen min er ikke tilslags. Jeg kommer alltid til å stå for det jeg mener, i øyeblikket. Dobbelmoralisme er en del av deg som menneske, slå deg til ro med det.

Man endres hver eneste dag. Det man kanskje trodde for et år siden, er muligens ikke nåtidens sannhet. For om det hadde vært det, hadde det vært stagnasjon i tankesettet.

Å være menneske er underlig. Jeg ser rundt meg på alt som lever, fuglene som danser i luften, gleden av at de bade i fontenen. Man har vel glemt det hele om man ikke åpner øynene for verden utenfor seg selv.

Vi flyr bare ved hjelp av teknologien.

Team play er like viktig som å være seg selv. Alene står du, om du velger det. Å være en del av, er essensielt. Men å gjøre alle tilfreds er umulig. For meg er dette helt greit.

Varmen lokker de fleste. Norge er kaldt og stritt. Ikke bare klimatisk. Det opplever jeg hver eneste dag.

Skriften om historien, din vei kan læres bort. Ikke hold det inne, del.

Jeg blir fasinert gjennom samtalene, åpenheten. Man kan velge å være åpen, eller man kan velge å lukke det ute. Stå i egen tro, and thats it.

Hva en du gjør, ha troen. Hva du søker etter, kast masken. Våg å være sårbar. 

Dagens vlog under:

Følg meg gjerne på:

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Snapchat: Prettysmooth

MARIA

 

13 kommentarer

god tur og lykke til kjære maria og din man + ungene

Snill bestefar

Snill bestefar

Jeg synes det er litt trist at du flytter permanent til et annet land. Trist, fordi Norge trenger ressurspersoner som deg.

Men jeg må innrømme; i min ungdom flyttet jeg også ut, og ble borte en stund fra fedrelandet. Men når jeg fikk alt på avstand, og det nye ble rutine, begynte savnet etter det gamle å melde seg.

For bak alt det trivielle, det typisk norske, som kan bli slitsomt i lengden, finnes det selvsagt noe mer, noe diffust og annerledes, som går ut over vakre fjell og daler, noe som ligger rotfestet i oss alle, lengselen tilbake til opprinnelse, der vi lekte som barn og vokste opp.

Jeg kom derfor tilbake, og har ikke angret på det.

johannes taranger

johannes taranger

Ja.Lykke til med flyttingen. Har vært i Venice og synes det er et trivelig sted. Deilig klima. Bare litt lenger inn er sommeren temmelig het med smogproblematikken. Selv om Venice er et flott sted og sikkerheten er blitt bedre, er det dessverre noen problemområder på kvelden. LA er en stor by , enorm, og sikkerheten er ikke på samme nivå som i Norge. Går ut fra at dere bor i et sikkert område for dere og barna med trygg skolevei. Venice er dessuten et senter for kroppskulturen. Særlig i helgene og langs strandpromenaden. Alt er tillatt. Og så har man også Santa Monica Pier i nærheten som er en severdighet i seg selv, eller oppover veien til Malibu der fiffen bor. Ja, skulle selv gjerne bodd i California, men får klare meg med Spania, med nesten identisk klima

Ja, da skal du altså bidra masse til det amerikanske samfunnet. For ellers kan jo Trump hive deg ut, innvandrer som du er. :) Lykke til.

Kjetil i senga

Kjetil i senga

Slapp av, samme hva man gjør så er det bare tomhet og jag etter vind, ingen mening hvis man ikke har godt forhold til Gud og evig liv i vente.

8 ?Absolutely pointless!? says the spokesman. ?Everything is pointless!?

Lifelong Duty?Fear God and Keep His Commands

9 Besides being wise, the spokesman also taught the people what he knew. He very carefully thought about it, studied it, and arranged it in many proverbs. 10 The spokesman tried to find just the right words. He wrote the words of truth very carefully.

11 Words from wise people are like spurs. Their collected sayings are like nails that have been driven in firmly. They come from one shepherd. 12 Be warned, my children, against anything more than these. People never stop writing books. Too much studying will wear out your body. 13 After having heard it all, this is the conclusion: Fear Elohim, and keep his commands, because this applies to everyone. 14 Elohim will certainly judge everything that is done. This includes every secret thing, whether it is good or bad.

Flott. Norge blir bedre uten deg her.

I L.A. vil kunstig fylte lepper ikke legges merke til da flere har det enn ikke. Synd at man ikke kan få fine lepper med trening og kosthold. Good luck and grab L.A. by the balls.

Var en tur innom LA og Santa Monica Ifjor høst. Bodde noen dager i air bnb leilighet,på selve beachen. Som vanlig fattiglus,syntes jeg det hele dreiet seg veldig om flotte kropper, status, og tjene penger. Det går jo mye på det samme her heime etterhvert også, riktignok. Det var et dyrt sted å være norsk turist! En typisk "touristtrap" vil jeg si. Er forresten født og oppvokst i USA, men må si at jeg har gjennom livet blitt utrolig glad i denne "steinrøysa", og kunne ikke tenke meg å flytte tilbake. Til det har jeg sett for mye av det andre, og fattig delen av Amerika

Herlig, dere er heldige som har økonomisk frihet til å gjøre hva dere vil :)

Nattens dronning

Nattens dronning

Er utøvende kunsner ,og forstår din kunstnersjel. Stor klem til dere

De krekselige trollene som skriver dritt til deg,er mest sannsynlig født ferdig lobotomert :-( Jeg ønsker deg og familien alt godt. Du er forresten rå på å skrive.Vakker er du,og det tåler ikke disse tilbakestående uten selvinnsikt.

Ønsker dere lykke til <3 Klem

Skriv en ny kommentar