hits

Bollemus og hengepupper

Hei kjære lesere.

Kropp mot barn er en enkel avgjørelse.

Ja, for det er faktisk slik kvinner, at man ikke kan forvente at man ser ut som en fotomodell på 1,2,3

Alle kvinner vet at det ikke er sannheten man ser på sosiale medier og når kvinner viser frem hvordan det egentlig står til, så blir man hyllet? Hvorfor er vi så redde for å vise oss frem?

Om det er uhyre viktig å komme tilbake i gammel form, så er det enkelt å gjøre noe med det, alt handler om viljestyrke.

Noen bryr seg ikke, mens for andre er det kjempeviktig for, vi er forskjellige. Så lenge man er fornøyd med det man ser i speilet, burde ikke dette være et stort problem.Bollemus og hengepupper får vi alle, i denne perioden. Det er sannheten.

Strekkmerker, hemorider og humørsvingninger, følger med pakka, sånn er det i den virkelige verden.

En graviditet og all elendighetene det fører med seg er verdt sluttresultatet, et barn er verdt all verdens kroppshysteri. 

Sunne og friske mødre, med stabil psyke og minimalt med hastestress for å komme tilbake i form, er det beste. Men for all del, ikke sitt inne og forvent resultater. Ut og trill og nyt vårværet:=) 

Følg meg gjerne på:

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Dagens Vlog under:

ZoXOx5DXT50

Kommentarene forhåndsgodkjennes. 

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent

Takk for at du leser.

Maria

 

 

12 kommentarer

Er vi virkelig så opptatt av kropp og utseende? Det må være den yngre garden vil jeg tro. Selv er jeg 47 år og er ikke så veldig opptatt av hvordan folk ser ut. I mitt syn er det viktigere hvordan folk oppfører seg og hva de sier som er sjarmerende. Under dyna er "alle" like uannsett.

Skulle nesten tro bollemus var noe negativt?

Hvad er galt med bollemus, den er ikke laget av betong

Kjetil på stolen

Kjetil på stolen

Jeg er faktisk aldri fornøyd med mitt utseende, så prøver jeg overbevise meg selv om at det ikke er min feil, jeg er et resultat av to mennesker som hadde sex.

Bollemus er saftig og godt!

Jeg er da ikke flatmusbanker! 😨

Liker bollemus jeg.

Hva er galt med bollemus?

Det er jo bare sexy <3

Bollemus er deilig, helst med masse hår på

Tror generelt,at alt i livet kommer med en pris.Alle valg man tar har en konsekvens.Problemet er bare an mennesker vil ikke godta det.Vi vil ha pose og sekk ,hele tiden.

Tror kvinner er litt verre en menn der.Men generelt liker ikke mennesker og ta konsekvensen av handlingene/valgene sine

Bollemus har jeg i mitt 47årige liv aldrig opplevd som noe negativt, kun det motsatte, de partnere jeg har hatt har satt pris på en skikkelig bollemus :-D

Problemet var vel heller etter en GBP i 2014 og -40kg, da min bollemus så ut som en bollemus med dårlig gjærtilførsel :-/

Forsåvidt enig i at det kan bli litt mye når det plasseres metervis med godis i høyde med de små. Sikkert vanskelig for foreldre å si nei. Sukker er forøvrig svært vanskelig å kutte ut når man først er blitt avhengig. Litt kan man dog unne seg i ny og ne! :)

ehhh, jeg håper du vet at gutter flest syns bollemus bare er deilig?? er det mulig

Skriv en ny kommentar