hits

Jeg gir bort en halv million

Hei kjære lesere.
 
 
Håper dere vil være med oss på reisen, der vi støtter forskjellige humanitære prosjekter. 1 episode ligger under:)
 
Link til Sabona 
https://sabona.no/

Vi vil oppfordre andre til å gi mer til lokale eller små veldedige organisasjoner.
Grunnen til dette, er at vi da vet, at vi utgjør en stor forskjell for akkurat disse menneskene. Det er meget givende og betyr så utrolig mye for dem som trenger hjelp! 

Vi har valgt en litt utradisjonell måte, som kanskje vekker flammen i enhver. 

Følg med hver Søndag klokken 19.00 for nye episoder av vår nye "Charity run" serie!
 
 
Tusen tusen takk for at dere ser, leser og ikke minst bryr dere:)

Maria Høili

 
 


 

9 kommentarer
Kjetil med kaffe

Kjetil med kaffe

Fattige i mange land behøver plaskanner for oppbevaring av vann, da slipper de gå mange mil hver dag for å hente vann, 20 liters plastdunker.

Fantastisk ide av et fantastisk menneske! Jeg digger deg!

Dette er helt i min ånd og gleder hjertet mitt. Det handler om tanker jeg selv har gjort meg. Jeg tror hjelp til selvhjelp er nøkkelen til en bedre tilværelse. Jeg har mye større tro på små projekter enn enn store prosjekter hvor mesteparten av pengene forsvinner bort i administrasjon og ikke minst korrupsjon. Så fint med små spesifike prosjekt hvor en kan følge utviklingen og se at det nytter.

Vi gir så mye bistandsmidler, og jeg føler meg helt oppgitt over hvor lite resultater det gir. Det føles som sløsing med skattepengene våre. Jeg har snakket med mange personer som kommer fra land med krig og uro. De mener at det er vanskelig å hjelpe disse landene til å komme på fote fordi korrupsjonen gjennomsyrer systemet og involverer både de som styrer landet, politikere, politi, og ellers andre som lar seg bestikke. Når systemet svikter på disse sentrale områdene, er det umulig å yte god hjelp. jeg synes vi stiller for lite krav til land vi bevilger penger til.

Ellers er jeg ikke enig i å betale mer skatt. Vi er skattet høyt nok som det er. De fleste har så de klarer seg, men jeg vet at mange ikke har så mye til overs når regningene er betalt. Det er godt å kunne unne seg litt luksus selv også, som en ferietur i året, noen restaurantbesøk og litt pene klær innimellom. Føler man at man har det godt selv blir en snillere og mer motivert til å ville hjelpe og ønske det samme for andre.

Hvis du virkelig vil gi bort penger er det kjempebra,

men hvorfor går du til media med dette? Hvorfor må

du i tillegg legge ut bilder av deg selv? Det ser ut

som om du VIL VISE hvor snill du er. De som gir fra

hjertet, går aldri til media. Og det er nok pappas

penger du deler ut. En som bare skriver om penger,

pleier å være grådig. Dette er bare show.

Jeg føler for å forsvare Maria her. Vi kommer da inn på tema i går som går på å f.eks. eksponere barn eller benytte andre ressurser for å bli kjent, tjene penger, ønske seg kjendis status eller hva det måtte være. Alle bloggere gjør dette. Maria har uttrykt her på bloggen at hun 1)har lyst å skape noe eget ved hjelp av blogging og 2)hun ønsker å gi økonomisk hjelp til noen som trenger det. Maria bruker bilder av kropp og utseende og nevner ofte penger, men gjør ikke alle rosabloggerne f.eks. det samme? Og på instagram vises stadig veltrente kropper, nye lepper og vipper, dyre vesker, sko, klær, hus, interiør, barn osv. Folk vil vise frem det de er stolt av. Maria har penger, men som hun selv sier, også utfordringer. Det lyser ofte misunnelse her i debattforumet. Livet er ikke rettferdig, men alle kan prøve å gjøre det beste ut av sin situasjon i stedenfor å misunne andre. Mange er fornøyd med sin alminnelige situasjon og føler de er rike fordi de f.eks. er flink på noen områder som f.eks, sport eller musikk eller har en snill kjæreste, en flott familie og ser stolt på det som noe de har klart å skape seg og føler seg vellykket på det området. Lykken ligger ofte i de små gledene. Det er sunt å måtte yte for å kunne nyte. De som har knekket koden å kunne se dette er heldige. Og hvem vet, kanskje Marias familie også gir penger anonymt?

Vinn-vinn situasjon: Du får seere/lesere og et godt rennomé. Veldedige organisasjoner får penger. Blir på en måte som å betale et reklamebyrå en halv mill for å reklamere for deg - bare at pengene går til trengende i stedet for til et reklamebyrå.

har du penger til sånt noe du da?

Liz : Flott skrevet av deg :) ja her skal vi forsvare Maria. Men det er jo noen som må slenge med leppa dessverre !! Maria gjøre en glimrende bra jobb :)

Bilanos Shide

Bilanos Shide

Å VÆRE KJENDIS, DT ER BARE ET STATUS, MEN ALLE KOMMER Å DØ NAKEN , UTEN PENGER. HELSE ER VIKTIG , PENGER ER KUN PAPIR, AT HUN GIR PENGER BORTE TIL FATIGGE, DT ER BARE POSITIV, BEHØVER IKKE Å VISE FREM TIL MEDIA.

Skriv en ny kommentar