hits

Det føles godt å ha gitt bort 50.000 kr i dag

Hei kjære lesere

Det føles god og bidra. Det gjør det virkelig.

I dag har jeg gitt bort 50.000 kr, med hjelp fra to veldig flotte menn. Som brenner for sine hjerteprosjekter.

Seriene om våre Charity Runs, kommer på youtuben hver søndag fremover. Følg oss her.

For å få, må man gi.

For å være lykkelig, må man gledes over andres lykke.

Tilfredshet og tilstedeværelse, det å være en del av, er essensielt for livsgleden.Å vite at man bidrar, er en viktig del av livet, jeg tror at nettopp dette, er et samfunnsproblem vi møter på i dagens Norge.

Vi lever I verdens beste land, i den tryggest tilværelse noen sinne. Vi har aldri hatt det bedre en det vi har det i dag. Rent sånn behovmessig. Men likevel finnes ikke alltid lykken. Jeg har en formening om etter å ha lett selv i mange år, at selvopptatthet er drepen for lykke.

Det handler om ha fokuset utad. De som ser kun på seg selv, ser ikke på andre. De som kun er I egen person, kan ikke sette seg inn I andres. Man skal tenke trygghet og kjerne først. Men om kapasiteten er til stede, ikke sitt å vent, gjør heller noe selv.

Mange av dere vet at jeg brenne for å hjelpe fattigdom. Men jeg tror likevel ikke lykken er, for de som trenger hjelp, å ha overflod, slik som oss andre. De er fornøyde med det primære.

Vi må alle kjempe mot noe, for å nå lykken. Jeg trenger hjelp til å bidra til noe større en meg selv, håper dere vil hjelpe meg på veien.

Jeg ønsker å øke fokuset på hjelp til selvhjelp. Fokus på infrastuktur som er levedyktig for selvhjelp.

Takk til alle som hjelper meg på denne ferden og jeg ønsker og håper, også andre blir inspirert når de ser vår serie hver søndag fremover:) 

Følg meg gjerne på : youtube  Instagram  Facebook

Dagens Youtube episode under:

DLPspy3K1PA

Kommentarene forhåndsgodkjennes. 

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent.

Takk for at du leser.

Maria

Bilderesultat for tømrer terjer

Trenger du snekker? Vi får jobben gjort, raskt og effektivt. 

8 kommentarer

Herlig skrevet Maria. Veldig sant!

Jeg synes du helt fantastisk dame. Jeg har aldri hatt karma med meg el lykken men noen ganger så har lykken kommet. Jeg prøver i dag sammen med min tvillingen søster å nå målene men lang vei å gå. Akkurat fullført skole med tre barn sammen med min søster og prøver å bygge oss opp med det lille vi har. Til slutt så får vi det til. Lykken kommer vis man jobber ekstra hardt for det :(

Snill bestefar

Snill bestefar

Jeg vil bare kort si at jeg synes det er veldig flott at du engasjerer deg og vil/kan hjelpe trengende!

Fint gjort av deg Maria:)

enda snillere er det at du lar mannen din kjøre stolt rundt i en jaguar betalt av din far. OG ta dere ett engelsk muntlig språkkurs.

jeg ga hundre kroner i koppen til en sånn som du hater, en rumener......

Ga den til en godt eldre dame da, selv har jeg 15 000 pr måned å leve for som skal dekke husleie, strøm, internett, mat og andre ting som legebesøk og tannlege....

Men husk Maria Høili, du er jo den beste, du er den største, du er jo, ingenting annet en en stor taper i det virkelige liv....

Så sånn er det, trist å informere deg om at du blogger om at du ga bort, da for å tjene....sånt fungerer aldri da

Helt topp Maria :) Min største drøm er å en gang tjene nok penger til å kunne gi til andre som trenger litt ekstra og til familien. Jeg er dessverre blitt feilbehandlet og kan ikke lenger jobbe fullt, men jeg er bestemt på å finne min vei, slik at jeg kan bidra :) Ha en fin dag!

Hei Maria, Sabona er en liten grasrotorganisasjon som driver med hjelp til selvhjelp, og vi er er en av de små organisasjonene som får nyte godt av dette - det er midler vi får gjort mye for og som virkelig er med på å gjøre en forskjell! Dypt takknemlige, tusen takk!

Skriv en ny kommentar