hits

Krever vi kvinner for mye av mannen?

Hei kjære lesere.

Krever vi kvinner for mye av mannen?

Jeg skrev et innlegg nylig, om hva slags egenskaper kvinner ser etter hos mannen og hva slags preferanser vi foretrekker.

Men hva vil menn ha?

Noen ganger tenker jeg stakkars menn. Jeg har følelsen av, inklusive meg selv, at kvinner kjefter og smeller mer en nødvendig.

relationship problems people
Licensed from: adam121 / yayimages.com

Jeg skal holde meg unna det biologiske aspektet i dag og gå over til antagelser og synsing. Utifra mange artikler jeg leser på nett. Rømmer mange menn hjemmebane og ønsker heller å jobbe overtid og være mest mulig borte fra hjemme i våre dager.

Jeg spør meg selv hvorfor? Er det mange der ute som lever i ulykkelige forhold og ekteskap? I så fall hvorfor velger man å bli?

Menn er ikke like kompliserte som kvinner (no offence) Heldigvis.

Men jeg tror nok at de har mange av de samme kravene, i tillegg til noen som ikke nødvendigvis er like viktig for kvinner.

Jeg studerer litt om hva menn foretrekker og de er nok ganske så overfladiske i tillegg til at de foretrekker den trygge basen.

Menn elsker vakre kvinner, her teller symmetri og fasong. Utseende er viktig for tiltrekning.

Kjærlighet er viktig, samme med omsorg, ambisjoner og mål, selvtillit og intelligens. Sistnevnte overasker meg en smule og kan bety at mannen setter større pris på karrierekvinner en morsfigur?

Gjensidig respekt og ærlighet, er byggesteiner i et godt parforhold og dette går begge veier. At man kan le og smile med partner er uhyre viktig. At man er bestevenner samtidig som elskere.

Kan det i tillegg ha en stor betydning, om kvinner hadde gitt litt mer av seg selv i hverdagen? Og svelget noen kameler? Ikke brydd seg om små bagateller og kritisert litt mindre, hadde ført til et bedre samliv?

Det som overasker meg er at ikke sex er nevnt noe sted som en viktig del av et forhold. Siden dette er et primærbehov? Er det derfor menn er utro? De søker heller utover en å mase på partner? Bare en tanke på sidelinjen? Kan dette være en årsak? At man er lei av å  få nei, eller at kvinnen blir sur og lei?

Hva tenker dere om tema? Tilføy gjerne hva som teller hos partner:)

Følg meg gjerne på : youtube  Instagram  Facebook

Kommentarene forhåndsgodkjennes. 

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Maria

10 kommentarer

Maria; I dag er du min beste venn.

Kjetil kvalvik

Kjetil kvalvik

Du er inne på noe her Maria. Men jeg tror og opplever at det viktigste en mann trenger hos en kvinne, som også er det som gjør at en mann vil gjøre hva som helst for sin kvinne er hengivenhet, hengivenhet, hengivenhet. Har han det så vil han garantert være en god mann for sin kvinne også. Hengivenhet er veldig undervurdert i dagens samfunn og nøkkelen til veldig mye av det andre du nevner i innlegget. Det triste er at veldig mange kvinner i dag ikke vet hva hengivenhet egentlig er. Men det ligger i kvinnens natur å være hengiven til sin mann. Mange har bare ikke nok kontakt med seg selv til å forstå hva det er. En man. Med en hengiven kvinne vil alltid være en lykkelig mann.

Så morsfigurer kan ikke være intelligente?? Og intellekt betyr automatisk en karriere?

Hei! Kan du lage et innlegg om LA? Tips og ting å gjøre, gjerne for treningsinteresserte?

☺️

"Menn elsker vakre kvinner, her teller symmetri og fasong. Utseende er viktig for tiltrekning."

Det er nå en sannhet med modifikasjoner. Du er veldig fokusert på det ytre du som sier man må fokusere på det indre... 🤔

Menn, i likhet med kvinner, vil ha en partner de kan føre gode samtaler med, en de trives omgås med, en som forstår, en som er positiv og omgjengelig etc etc.

Med ymse egenskaper ala dette blir den personen verdens vakreste uansett symmetri, fasong og utseende.

Finnes utrolige mange symetriske og vakre nepskrell. Det ytre blir etterhvert overskygget av det indre og da er det mange vakre damer som blir sendt ut i kulden til fordel for en mindre pen, men varmere dame.

Å fokusere på det ytre er så overfladisk som det bare kan bli.

Kjetil på stolen

Kjetil på stolen

Jeg har noen ønsker, personlige ønsker!

At dama smiler hver dag, at hun vil ha sex hver gang jeg vil, Og at hun vil ha sex på kjøkken og på badet ikke bare senga.

Så må hun holde huset pent, og alltid rene klær i skapene, og så må hun lage middag hver dag og frokost og matpakke.

Og i helgene morgen sex og at hun kommer med kaffe til meg i senga etterpå.

Og ikke mase om ferier.

Da føler jeg at det meste er på plass.

Tror de fleste menn er langt ifra så opptatt av utseende som dere kvinner tror!!

Er ærlig kvinnfolk , med bein i nesa, som ikke driver med drama og spill.

Et uhøytidelig kvinnfolk som kan le av seg selv , og som ikke er redd for å drite seg ut.

.. og sisst men ikke minst, ei som LIKER sex , og ikke er redd for å være naken !!

Kjetil på stolen: Du må da være drømmemannen! Not.

utseende til et kvinfolk er ikke så extremt som dere skal ha det.greit nokk går også ann og ta vare på selv.

forventer ikke akurat den perfekte bikini kroppen.

for meg er en morsfigur viktig. viss det er snakk om og ha en familie alpha og omega!ikke før meg men barnas skyld.

selvinnsikt at man kan se seg selv i speile kansje det er du som er mærra her.

om hun er på nav eller jobb eller selvstendig neringsdrivene. kunne ikke har brydd meg mindre. men viss det er noe du brenner for så gjør det!

og e vill persjonelig støtt uansett valg.så lenge det ikke går uttover barna.

hjelpsom!byr på seg selv og ser hva som trengs

empati noe som er totalt mangelvare oss et norsk kvinnfolk.

struktur så at det går ann og ha litt tid for oss selv.

sex, ute og spis eller en gå tur ilag eller noe!

og hun er snill og grei.alle fall mest parten av tia!

man har dålige og gode dager.

Utseendet hadde litt å si i begynnelsen, men så ble jeg forelsket i personligheten og bryr meg overhodet ikke om damen går opp i vekt eller hva så lenge hun selv har det bra.

Tror mange menn rømmer hjemmet fordi mange kvinner stresser så sinnsykt! I forhold til hjemmet, oppdragelse, hva andre synes om dem, foreldrerollen osv. Mange kvinner klarer ikke å slappe av og å bare synes ring er godt nok. Og å innse at ting ordner seg som oftest. Det er lov til å være menneskelig. Dette synes ihvertfall jeg som mann at er utslitende trekk. Det betyr overhodet ikke at jeg er noe annet enn lykkelig i forholdet mitt og elsker damen over alt på jord, men det hadde av og til vært deilig om man kunne svelge noen kameler, ikke gjøre en stor sak ut av ubetydelige ting, gi bæng i hva andre mener, hive beina på bordet og bare chille! Det blir mye kjefting for småting eller ting man ikke kan noe for.

En kompis ga meg noen visdomsord. Han sa at alle damer har behov for å bli sint og kjefte fra tid til annen. Så av og til la han boxeren sin midt på badegulvet med vilje, slik at hun kunne kjefte på han og få utløp over en slik ubetydelig ting framfor at det kom opp i de viktigere sakene :-D

Skriv en ny kommentar