hits

De mennene som er mest attraktive, har disse egenskapene

Hei kjære lesere.

Den Norske mannen kommer i mange utgaver:

Jeg vil likevel påstå selv, om jeg snakker om egen preferanse, at de menn som er mest attraktive , er de som er 100% ekte. 

young stylish man sitting on a banch
Licensed from: peus / yayimages.com

Sjekkliste:

 • Snille 
 • Hensynsfulle
 • Trofaste
 • Rettferdige  
 • Seksuelle
 • Stabile
 • Kunnskapsrike
 • Kloke
 • Familiekjære
 • Voktende
 • Omsorgsfulle
 • Tålmodige
 • Humoristiske
 • U-selvhøytidelige
 • Har selvtillit
 • Eventyrlystene
 • Kjærlige
 • Lekene
 • Bestemte
 • Målrettet
 • Tillitsfulle

Menn må fortsatt vite betydningen av hva en mann skal være. Han må kunne ta tak i deg og vise hvem som er sjefen (På en respektfull måte) Være seksuell og direkte. Klåing og klasking er viktig på daglig basis. 

En god og stabil personlighet er også å fortrekke. Jeg liker ikke vingling. Kunnskapsrik og klok er veldig plussfaktorer i min bok. Familiekjær og voktende. Han må være glad i barn, men ikke oppføre seg som mammaen. Det må være et klart skille mellom mann og kvinne i forholdet, at grensene blir for vage er usexy.

Romantikk er vel ikke sånn kjempeviktig for meg personlig. Men det er å foretrekke at han husker bursdagen din. Kjøper blomster i ny og ne og gir en gave en gang i skuddåret. Tålmodighet er essensielt.

En kvinne er et komplisert individ og det beste er om du overhører 70% av det hun sier. Nikking kan til tider være klokt for å ikke skape konflikter, litt ironisk men likevel meget sant. Monogami er noe som du må innfinne deg med, om du skal være med en ekte kvinne. Om du har et problem, så snakk om det før det går for langt. Jeg liker at man kan dele interesser og opplevelser. Det er viktig med felles humor og hygge. Man skal dog ikke glemme at mannen er en viking. Å ta vare på seg selv er like viktig for egen selvtillit som for partnerens. Det er viktig med fysisk tiltrekningskraft og passion. Du må være den som bestemmer i forholdet og være klar i talen. At du er leken og uhøytidelig er et kjempepluss. Du må være selvsikker i viktige valg og være målbevisst og stolt av det du står for. Vær ekte og ta til ordet om du har noe å tilføye. Man trenger ikke alltid være enige, men det viktigste er at man kjemper for det man tror på. For meg er det ingenting verre enn kjepphøye menn uten substans. Et vakkert ytre er heller ikke å forakte, men tross alt skjer det viktigste på innsiden. Egoisme hører ikke hjemme hos en flott mann.

Kjærlighetens 3 stadier, hvorfor tiltrekkes dere av hverandre? Hva er forløpet?

Begjær: Mange faktorer påvirkes av hvem vi tiltrekkes av. Utseende og personlighet er viktig og påvirker hvem vi tiltrekkes av. Forskning viser at vi tiltrekkes av personer som minner oss om foreldrene våre. Luktesansen er viktig og det viser seg at vi tiltrekkes av personer som har immunforsvar forskjellig fra vårt eget. (Slutt med parfyme, det forstyrrer)

Tiltrekning: Dopaminproduksjon fører til lykkefølelse, minsker matlysten og du sover dårligere. Du svetter og stresser mer. Hjernen har vanskelig med å tenke på noe annet en person du er forelsket i. Du idealiserer og overser eventuelle feil og mangler.

Tilknytning: Om et forhold skal vare må man knytte sterke bånd. To viktige hormoner, oksytosin og vasopressin spiller nøkkelroller. Oksytosin slippes ut når vi klemmer, kysser og har sex. Det er med på å bygge opp tillitt og nærhet. Vasopressin er et hormon som regulerer kroppens lagring av veske. Dette skilles også ut under sex. Det er hjernes belønning for monogami. Endorfiner er også viktig for tilknytning. Når disse sendes ut, minker følelsen av smerte og øker følelsen av trygghet. 

Mitt råd; Vær ekte fra dag 1, vis hvem du er og hva du står for. Det er klart at visse egenskaper kan formes og løpe er ikke kjørt selv om dere er uenige om forskjellige verdier. Dette gjør forholdet mindre overfladisk, slik kan du enklere evaluere om du kaster bort tiden, eller om du har møtt den rette.Følg meg gjerne på : youtube  Instagram  Facebook

Kommentarene forhåndsgodkjennes. 

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Maria

 

22 kommentarer
Kjetil i senga

Kjetil i senga

Ingen mann er perfekt, og når du savner den sjefete mannen fordi han er snill, da vil du savne den snille mannen når han er sjefete.

Hvorfor i all verden skal en mann være sjefete hjemme?

Det er bare i kritiske situasjoner du behøver være sjef, og de situasjonene oppstår nesten aldri.

Oppskrytt fantasibilde den matcho mannen hjemme.

Er dette en uoppnåelig liste kanskje? Er vel vanskelig å presse alle disse egenskapene inn i en person. Om ikke du mener å ha feks. fem menn, da kan det jo gå.

M. Tvedt: Hei, ja, det er ganske uoppnåelige, men det gjør ikke noe å jobbe med seg selv? Gjør det vel?

Dere er flinke og står på. Maria en kamerat av meg jobber med et veldig bra konsept, han trenger noen Engler. Veit du om noen vi kan ta kontakt med? Alt er it bassert og app.

Vidar: Hei, anbefaler han å bruke App Media, de er dyktige på utvikling.

Nå har jeg gått igjennom hele sjekklisten din og jeg fyller alle kriteriene (hehe). Hvorfor er jeg derfor single? Kanskje fordi jeg har en kravspesifikasjon for kvinner som går litt for langt og ikke er realistisk? Tror bare jeg er blitt altfor kresen og jeg blir bare verre med årene virker det som :).

Berg: Hei, hva er din sjekkliste for kvinner? Skriv det gjerne:)

og bruke god lokt er helt ok!! men parfyme er litt heftig. Cologne er ok den har 2-4% parfyme.

også mange dusjer seg med den. en spray er ok enten på halsen eller brystet ect(e liker en dursj på brystet). men når man bruker god lokt så ikke dynk se i den. den ska oppdages. når man gir en klem kyss ect.

det har faktisk også bevist at det gir en bedre selv tilit til manfolk spesielt den svake lukten av sitrus.

og ikke minst når du har funne lukta! ikke bytt det er noe du bruker hver dag(ny durs hver andre time).og parfymer og sånt som du har fått av folk kast det. og di på buttiken som anbefaler deg hvilken parfyme ikke hør. se de rundt prøv du finner den selv.

og den sjekk lista trur egentlig alle manfolk har den egenskapen. men til en hvertid nei.

for ex du har en vanskelig periode på jobben ting har gått dålig i en periode så reduserer man selv sikker heta.men folk som klar og riv se laus og bygg se opp igjen det er karakter.

ting går i bølger.

og manfolk blir ganske provusert av kvinfolk med lange lister som er 110% umulig og følge opp til en hvær tid.

vi er ikke roboter selv om dere ønsker det

ellers godt innlegg liker bloggen din.

Dette er ikke sant. Alt som betyr for kvinnen er menn med feit bankkonto, høy inntekt og status. Alt det andre som er listet opp er uvesentlig.

Er noen få ting jeg trenger i en kvinne:

- Naturlig fin kropp

- Like husarbeid

- At hun utstår min personlighet

- Ikke så ofte sur

Vil si jeg har et velfungerende forhold med kjerringa.

Enig med Ove,pluss at mannen gjør husarbeid,passer barn,handler og lager mat..men det er jo likestilling for søren..helt til det kommer til dekkskift på bilen... og jaggu må ikke mannen gjøre det også...

Jeg ville ikke krevd så mye av en mann, for jeg ville neppe klart å leve opp til en så lang smørbrødliste selv. Er han grei og pålitelig, dekker det opp for det meste. :)

Pippi Rødstrømpe

Pippi Rødstrømpe

Bra at denne lista settes opp, men jeg synes den er altfor kort og for lite spesifikk. Vi kvinner må stille mye strengere krav til menn enn dette. Jeg reagerer også på at ikke husarbeid er nevnt som et eget punkt. Hva skal være viktigere, liksom? Men alle menn som setter opp sin egen liste over kvinners egenskaper må bare slutte med det. Det er nemlig både kjønnsdiskriminerende og høyreekstremt, det har både Kvinnefronten, Ottar og alle mulige politiske kvinnegrupper fra venstresida vedtatt, så det går det bare ikke an å diskutere engang. Ellers skal dere få med oss å gjøre i neste 8. mars-tog, for der marsjerer vi i takt.

Judas Iscaroit

Judas Iscaroit

Det som er tragisk er at slike menn blir utnyttet av kvinner. Når dem ikke får sin vilje stikker kvinnene av. Så finner slike kvinner seg en muskelbunt som slår henne helseløs.

Det aller viktigste er at mannen tar avstand til vold,men da er det også viktig at kvinner aldri bruker psykisk vold ,noe enkelte dessverre gjør.Observert dette gjennom et halvlangt liv.Da kan det faktisk i få tilfeller,være forstålig at en mann til slutt klikker etter år med psykisk plaging. Tilogmed blir menn utsatt for fysisk vold av kvinner.Forsvarer ikke vold,men nok kan bli nok selv for en mann. Jeg er kvinne,og har opplevet dette i alle varianter.

Nattens dronning

Nattens dronning

Menn som hater kvinner,bør vel tenke at uten kvinnen hadde de aldri eksistert!

Skjønner ikke helt hvorfor dette bør være noe i nærheten av uoppnåelig. Mulig jeg er ganske unik, noe de fleste sier, men alle disse egenskapene er noe mine venner ville sagt at stemte på en prikk på hvordan jeg er. Synes du skildrer godt hva som bør ligge til rette hos mannens egenskaper for et godt samliv. :-)

Klåing og klasking i det daglige?

Skal prøve det fremover. 1 finger i rompa og et realt klask på Skibladner hun våkner.

Tipper det hjelper.

Alle damer liker en som tar tak i henne og har kontrollen.

Synd europeiske menn blir stadig mer feminine.

Martin på 13

Martin på 13

"U-selvhøytidelige"? Kan man kalle en død person "u-levende" og en fattig person "u-rik" også?

Stakkars Kevin! Du må ha møtt svært få kvinner på din vei. Dakkar. ALLE damer? Hvilken kompetanse og empiri har du når du påstår noe sånt? De fleste kvinner har kontroll på jobb, seg selv og barn. Det er vel heller du som hadde ønsket at samfunnet fortsatte slik det var på 50-tallet?

Den lista funker for meg. Det faller helt naturlig å innfri ønskene, kanskje med unntak av å være sjefete, å ta siste ordet i viktige valg for eget liv må jeg nok, men er dog ganske fleksibel.

Nå vkl nok ikke alt væer lett hele tiden, da en bruker livet på speiling av arven fra sine foreldre og brenne ut karma.

Synes du virker som en sunn og god dame.

Skriv en ny kommentar