hits

Jævla homo!

Hei kjære lesere.

Jævla homo!

Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor det skal være et problem å være homofil i dagens samfunn? Homofil legning har eksistert gjennom alle tider, akkurat som andre kjærlighets forhold.

I kjærligheten finnes det ingen grenser, ekte kjærlighet er ubetinget.

Blir vi kvalmere eller støtt fordi menn velger å ta hverandre i ræva? Jeg mener hva er forskjellen, fra en mann og en kvinne, jeg vil si at det forekommer ganske hyppig i slike forhold også, altså anal sex.

Det er ikke kroppen som tilsier hvem man skal elske, det er sjelen.

Vi tiltrekkes av mennesker vi kan assosiere oss med. Slik skapes de beste forhold. De er bygget på like verdier og likt syn på verden, respekt og tillit. 

At det ennå i vår tid skal være et problem er skammelig. At samfunnet ennå ikke har respekt eller har aksept for likekjønnede kjærlighetsforhold, er en stor synd i mine øyne.

Er det de av den gamle skolen, som ødelegger for fri bestemmesrett? 0m hvilket menneske du vil dele livet ditt med? Eller er kirken med på å bryte ned aksepten av likekjønnede ekteskap?

Jeg vet med sikkerhet at mange menn drar til utlandet for å ta gutter i rompa, fordi de er for feige til å akseptere sin egen legning. Jeg vet at de har menn/ eller gutter på si, og angivelig lever i et lykkelig ekteskap med barn og kone.

De vil ikke innse det faktum at de er homofile. Det handler om hva samfunnet sender av signaler som u-aksept.

Folkens, skjerp dere. Faen eller. Hva slags rett har du der du sitter og dømmer og ødelegger for mindre grupper som velger annerledes? Jeg tror mange ser på disse menneskene som avvik, de strider mot naturens gang til reformering. Men det gjør strengt talt mennesker som ikke lar seg befrukte naturlig også, selv om det er mann og kvinne.

Er homofile som bidrar til adopsjon dårligere foreldre? Neppe. Er det noen som tror dette? Blir barn av homofile foreldre mer mobbet? I så fall er det samfunnets syn på saken som er avgjørende i mobbekulturen.

Hvor setter vi våre moralske verdier? Er det samfunnets oppgave å dømme de som er annerledes, eller er det de feige av samfunnet som bryter ned mennesker som er annerledes en seg selv.

Ja, til mangfold sier jeg bare. Dere som hater folk som er forskjellige fra deres eget verdensbilde, kan gå i skammekroken og stå der, til man revurderer aspektet av problematikken disse menneskene må tåle for deres kjærlighet til partner.

Kjærligheten er den sterkeste av alle lidenskaper, fordi den angriper hodet, hjertet og sansene på samme tid.

 Sitat av François-Marie Arouet de Voltaireu9zHtbTyHHM

Følg meg gjerne på : youtube  Instagram  Facebook

Kommentarene forhåndsgodkjennes. Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Maria

 

25 kommentarer

ja vi er Menesker alla sammen her på vår jord så elsk den neste som du elsker deg selv ha en fin fin fredag

Fra apostel Johannes død til Jesus komme er det ingen sann kirke, det oppstod et frafall og det frafallet overskygger all sannhet til Jesus kommer.

Derfor er det umulig å se forskjell på utvalgte og ikke utvalgte, som Jesus og Paulus sa.

Du skriver: "Dere som hater folk som er forskjellige fra deres eget verdensbilde, kan gå i skammekroken og stå der".

Jeg er i stor grad enig, men med ett unntak; Muslimer.

Og det er fordi de er de du beskriver med setningen din.

Spesielt ille er de i forhold til kvinnesyn.

Jeg tror der er en allmenn aksept for at folk har en medfødt eller ervervet homofil legning.

Dette opplevde jeg nylig.

Setting: Middag hos bestemor

Tilstede: 3 generasjoner. Bestemor, noen foreldrepar og noen unge heterofile par.

Bestemor: Tenk, naboene er homser. Kan du tenke deg!!

Foreldrene: Ja, ja. Greit nok. De kan jo ikke hjelpe for det.

De unge: Hold opp! Spiller det noen rolle da om jenter blir glad i jenter eller gutter blir glad i gutter?

Generasjonene har gått fra en virkelighet hvor det var forbudt og hysj, hysj, til at det ble legalt, folk sto frem og snakket om det. Det ble åpenhet og aksept og i dag godtar de fleste unge det som en likestilt form for kjærlighet.

Hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmm, sjølv om eg e samd i at me inkje ska nytta ein sånn djevelsk språkbruk, så e det ôg det einaste eg reagera på av di det så dokke kalle homofili e det same så sodomi og det e inkje i tråd med Herrens bod, det e sikkert ôg, det. Og det e Herren så set dei moralske verdiane, me så samfunn ska setta dei etter Bibelens ord og Pontoppidans forklaringar, slavisk og utan atterhald. Det e betre at me dømme sodomistane enn at Herren ska dømma dei te Helvetes eld, det e sikkert ôg, det. Difor e me nøydde te å freista kurera dei med bøn og djevleutdriving slik at dei ôg kan verte frelste. Halleluja!

Håper du ikke mener det du skriver med dette:

"Jeg vet med sikkerhet at mange menn drar til utlandet for å ta små guttebarn i rompa, fordi de er for feige til å akseptere sin egen legning. Jeg vet at de har menn/ eller gutter på si, og angivelig lever i et lykkelig ekteskap med barn og kone."

Indirekte sier du at homofile ikke bare er homofile, men også pedofile i tillegg!!

Jeg kjenner mange homofile og ikke EN av dem drar utenlands for å ta "små guttebarn i rompa"!

De synes faktisk også i likhet med folk flest at pedofili er fullstendig usmakelig!!

Når jeg var ung hørte vi aldri om noen som var homofil eller så noen av samme kjønn som gikk og holdt hverandre i hånden osv..

Det kan ihvertfall ikke være medfødt,da hadde vel ikke så mange giftet seg først med det motsatte kjønn og fått barn,for så å bli homofil senere i livet..(Eller kan en bare skru av og på etter som det passer)Vet om mange slike tilfeller. Fordømmer ikke homofile,men kommer aldri til å skjønne hvorfor noen har den legning...

Selv er jeg ikke helt enig med deg denne gangen Maria.Men at vi må vise medmennesklighet mot andre som har denne legningen er greit,men snart kommer pedofile også til å forlange det samme.Ønsker deg god helg flotte du :-) Må i samme slengen få si at du har en spennende blogg :-) Klem :-)

"Jeg vet med sikkerhet at mange menn drar til utlandet for å ta små guttebarn i rompa, fordi de er for feige til å akseptere sin egen legning. Jeg vet at de har menn/ eller gutter på si, og angivelig lever i et lykkelig ekteskap med barn og kone.

De vil ikke innse det faktum at de er homofile. Det handler om hva samfunnet sender av signaler som u-aksept."

??????????

Hva i himmelens navn er det du skriver??

Sier at homofile er omtrent synonymt med pedofile??

Få noen til å godkjenne det DU skriver før du legger det ut.

Dette var kvalmt.....

" Indirekte sier du at homofile ikke bare er homofile, men også pedofile i tillegg!!

Jeg kjenner mange homofile og ikke EN av dem drar utenlands for å ta "små guttebarn i rompa"!" Enig med innsendere av denne kommentaren. Den var mindre pen for å si det mildt. En annen ting er at jeg synes det virker som om menn er de som vanskeligst godtar homofili MEN samtidig så ser veldig mange av dem gjerne på sex-videoer av 2 damer som "har seg". Selv fordømmer jeg selvfølgelig ingen homofile i det hele tatt men jeg behøver ikke å like å se på at de kysser osv...Det samme kan jo godt være tilfelle den motsatte veien - at homofile ikke liker å se på heterofile som gjør ditt og datt. Og det er greit.

Takk for at vi har bloggen din.Litt for mange hjernedøde blogger der ute,som sjelden tar opp saker som du gjør.Beklager likevel at jeg kaller noens blogger for det jeg gjorde,alle har ikke kommet like langt i livet ang filosofering rundt samfunnsaker.

De hele dreier seg vel om sex-sex og atter sex. For øvrig leser jeg innlegget dit mellom linjene og er delvis enig med deg :) Kunne sikkert skrevet litt om emnet men klok av skade får dette holde :)

Oi sann, det var overhode ikke ment at homofile tar små gutter i rompa. Om man leser videre er det de som later til at de lever i lykkelige ekteskap med kvinner og ikke står frem som kan finne på dette. Det er satt på spissen, som alt annet jeg skriver. Beklager om dere misforstod mitt budskap.

Så ikke skriv det slik hvis det ikke var slik du mente det.

Men "sagt er sagt" og jeg vil påstå at du med dette utsagnet har ødelagt mer enn hva du eventuelt tenkte skape forståelse for med dette innlegget.

Innlegget ditt med det ene utsagnet er overhodet ikke satt på spissen! Det er så langt unna spissen som det kan være!!

"Om man leser videre er det de som later til at de lever i lykkelige ekteskap med kvinner og ikke står frem som kan finne på dette."

Så homofile som ikke har "kommet ut av skapet" kan finne på å dra utenlands for å finne ei gutterompe?

Skjerp deg!!

Hvorfor skulle de "finne seg ei gutterompe"? Hvorfor kan de ikke bare treffe andre menn i samme situasjon?

Diskret møter?

Budskapet ditt blir vel som regel misforstått 80% av gangene... hvor tror du feilen ligger?

Sånn, da ordnet jeg opp i det! Beklager til de som følte seg truffet.

Hvorfor skriver du ikke bare at menn drar utenland for å treffe andre menn?

MÅ du skrive menn vs gutter?

Og hvorfor er du så analfiksert?

Mange homofile menn bedriver ikke analsex på samme måte som heterofile ikke gjør det. Det finnes haugevis av andre måter å både ha sex samt vise kjærlighet på.

Tror du egentlig er litt fordomsfull, men vil gi inntrykk av at du ikke er det.

Hvordan hadde det tatt seg ut hvis du skrev at menn reiser utenlands for å penetrere småjenter? Blir det samme som det du skrev bare det at kjønnet på barnet ikke er det samme...

KVALMT!!

Du vet ikke mye om mannlig homoseksualitet - "menn tar hverandre i rompa". Derimot fremstår du som et klassisk homofobt naut - ja et naut.

Analt samleie er ikke så vanlig i homofile miljø som alle tror - og mer vanlig at mannen tar kjærringa i ræva siden det er 95 % heterofile sammenlignet med 5 % homofile.

De lesbiske slikker hverandre i dåsa - hvorfor skriver du ikke det?

Innleggene dine er morsomme å lese, kanskje ikke på dine premisser, men dog. 😁😁

Selv om du prøver hardt å virke kunnskapsrik og klok og belære allmuen, fremstår du ofte fordomsfull og j... lite reflektert. Så også i dag. Du nærmest briljerer med dumskap når du ytrer deg om homofili, anal-sex og å pule smågutter i rævva.

Dersom vi legger den historiske demografiske utviklingen til grunn for en fremtidsanalyse kan vi allerede nå slå fast at Norge i løpet av relativt kort tid vil bli et muslimsk land.

Og i muslimske land gjelder sharia, som blant annet setter forbud og streng straff for homofilt samliv.

Homofile samliv er med andre ord noe som er forbigående i Norge.

Hurra hurra hurra så bra sagt👏👏👏

Forresten så er det synd at endel mennesker har stått stille og ikke kommet videre.

Ha en fin dag😉

Hvorfor dømmer du mennesker som ikke synes homofili er normalen. Samfunnet er kommet så langt ut på viddene som det er mulig å komme, det er snart ingen grenser for hva som er normalt lenger. Når noe blir normalt, blir det akseptert, deretter blir det legitimert. Hva i huleste er normalt?

Hvor er du blitt av Maria???

Skriv en ny kommentar