hits

"Vi bare danner et nytt Islamsk Folkeparti og stiller til neste valg"

Hei kjære lesere.

Nå som vi står midt oppi debatten om forbud mot religiøse symboler, så må jeg si at jeg blir veldig provosert at nordmenn alltid skal bli kalt rasister når vi utøver eller synliggjør vår egen tro og kultur? Når vi står opp imot det vi mener er urett som andre religioner utover her i Norges land.

Jeg fikk noen kommentarer svart på hvitt hvordan muslimene opererer for å få viljen sin.

Fra: Muhammed

Blogg:

E-post:

Innlegg: "Det er ikke rart at muslimen...

Postet: 09:49

IP: 77.19.223.10

Snart skal vi innføre sharia i Norge, og da blir det slutt på alle voldtekter!

Godkjenn Opphev Slett Svar

Fra: Muhammed

Blogg:

E-post:

Innlegg: "Det er ikke rart at muslimen...

Postet: 09:49

IP: 77.19.223.10

Snart skal vi innføre sharia i Norge, og da blir det slutt på alle voldtekter!

Godkjenn Opphev Slett Svar

Fra: Iqbal

Blogg:

E-post: afzhal.iqbal@nis.no

Innlegg: "Det er ikke rart at muslimen...

Postet: 12:13

IP: 144.127.83.105

Det være bra, Muhammed, alle reaksjonene fra vantro nordmenn viser hvor viktig det er med Sharia-lov i Norge. Heldigvis, det er lett å få gjort. Vi bare danner et nytt Islamsk Folkeparti og stiller til neste valg. Vi inngår allianse med SV, KrF, Venstre, Rødt og MDG, det også veldig lett, vi bare sier at de er rasister hvis ikke de vil i allianse med oss. Når vi fått regjeringsmakt vi kaster bare de andre partiene ut og forbyr dem etter Sharia-lov. Da vi sørge for at det går bra til slutt. Takk for seg!

Jeg var nylig i en debatt mot en somalisk feminist på NRK ukeslutt, det var ingen ramaskrik om at jenta ikke fikk bære hijaben i debatten. Men er det slik vi skal ha det? Forskjellsbehandling fordi noen kaller hijaben kulturellere plagg og ikke religiøse plagg? mens Sylvi Listhaug ikke kan bære et kors rundt halsen?

Uansett på hvilket grunnlag det måtte være, så skal vi ikke frasi oss retten til å beklede oss eller bære det vi alltid har gjort.

Jeg fatter ikke at vi finner oss i at vi skal bli kaldt rasister fordi vi står opp for egen tro og at dette i tillegg skal bli brukt imot oss for at muslimene skal operere seg inn i systemet å innføre sharia-lover på bakgrunn av regjeringens svakheter?

Nå må vi skjerpe oss!

Jeg legger til at jeg ikke generaliserer muslimer som ikke står for disse utsagn. 

Følg meg gjerne på : youtube  Instagram  Facebook

Dagens vlog under:

Kommentarene forhåndsgodkjennes. Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Maria

 

 

16 kommentarer

"Jeg fikk noen kommentarer svart på hvitt hvordan muslimene opererer for å få viljen sin."

Kjære deg! Skjønner du ikke ironi og morsomheter?

Tror du virkelig på det som vedkommede skrev? Jeg for min del lo godt da jeg leste det, men haka falt ned i gulvet da jeg skjønte at du tok det seriøst.

Apropos forstå...

Alle de innlegga du slettet på fb i går der en fyr fortvilet prøvde å forklare deg hva han mente; du forstod det ikke i det hele tatt.

Flere andre forstod det, deriblant ha som korrigerte innlegget sitt fra å skrive "inviterer til voldtekt" til "invitere til sex".

Tror du må få noen til å forklare ting for deg..

Anonym: Det kan jeg, han ba meg slette de. Så da gjorde jeg det;)

I don't understand this.

People in Muslim countries are unhappy.

They want to go to countries where people are happy.

They want to go to England, Germany, France, Belgium, Sweden, Norway and the USA. But when they come to the countries where people are happy they want to change it back to the way it is in the countries where people are unhappy. Why..?

Jeg synes den siste kommentaren du henviste til virker ironisk, skrevet av en normann som vil ha det litt gøy:)

Hi

Yes you have right about that ...but this poeple are not unhappy because of there faith...unhappy because of distortion of there politique caused buy corruption in complicity with this countrys you named.

Men det er jo en sammenheng mellom religion, kultur og politikk ... Vis meg et muslimsk samfunn hvor folk er like glade og lykkelige som i et samfunn basert på kristne verdier. Det finnes ikke, har aldri og vil aldri finnes. Muslimske verdier og kultur er uforenelig med et lykkelig liv.

Selvsagt vil det komme muslimske partier. Det er jo ikke for ingen verdens ting at politikere kryper for muslimer. Da spesielt Arbeiderpartiet. I England måtte rådgiver for Labour krype til korset og medgi at de hadde kun satset på åpne grenser for stemmegivere. Gahr Støre har i all offentlighet sagt at de ikke frykter islam. Arbeiderpartiet ønsket på deres nettsider ikke god jul - men, de ønsket alle muslimer en riktig så "god Eid".

Videre - tilbake til England. Sharia lov i full utstrekning:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4267956/Rare-look-inside-Muslim-Sharia-Court.html

Så tar jeg selvsagt med at TV2 reporter Kadafi Zaman i sin tid som lokalpolitiker for Arbeiderpartiet - stod på talerstol i Drammen og lurte på mulighet for en egen muslimsk kommune. Egen kommune?!

Independent Labour Party (ILP)har blitt nevnt et par ganger som et parti for muslimer i Norge.

Selvsagt vil det etterhvert også blir Sharia lover og muslimske partier her til lands sånn som ferden går nå.

Politikere vil ikke lytte eller se skadeverket av denne skandaløse innvandringspolitikken som har blitt ført. Det hele ender opp med som i Frankrike. Der ser man statsminister Hollande frykte ytre høyresiden skal komme til makt. Det hele mens ytre venstre og muslimer skaper krigssoner.

Som tidligere vist i dag - her er hva Hollande og resten av våre norske politikere ikke vil se:

Frankrike brenner: https://www.youtube.com/watch?v=gB7YI30wWso

Rabiate muslimer viser hvor glade de er i Frankrike: https://www.youtube.com/watch?v=36yc1QV0YSk

Følgene av feministisk politiske holdninger - som ingen kvinnegrupper her til lands vil se eller høre om: https://www.youtube.com/watch?v=vC5PuDm99fk

Tar med til slutt at i år 2003 åpnet Regjeringen for Sharia råd i Norge. Alle våre Statsministere i nyere tid har entret Moskeer med bøyd hode. Politiet har også vært i moskeer og bøyd seg for de troende. Ferden videre - hvordan blir nå den mon tro?

Avslutter med følgende ordelag i denne her sammenheng: "Lederen for den britiske sharia-domstolen Muslim Arbitrary Tribunal, Faiz ul-Aqtab Siddiqi, oppfordrer Norge til å etablere sharia-domstoler. Det vil hindre ekstremisme, tror han."

Den dag norske lover og regler er nok til å få stoppet ekstremisme - er det ikke mye håp.

Selvsagt kommer det muslimske partier. Og det er et demokrati basert på menneskerettighetene, nødt til å akseptere. Demokrati forutsetter en fri meningsdannelse, og det innebærer naturligvis at også muslimske synspunkter må få sin stemme, og gjennomslag dersom nok stemmeberettigede stiller seg bak. Forutsatt at meningene ikke er i strid med nettopp menneskerettighetene (noen sider ved sharia er det).

Ingen kan pålegges å følge "norske verdier". Et slikt krav er faktisk i strid både med menneskerettigheter og forutsetningen for demokratiet (fri meningsdannelse). Tradisjonelle, norske verdier kan bare vernes gjennom:

1. Begrense innvandringen.

2. Ikke gi statsborgerskap til innvandrere.

Uten statsborgerskap kan ingen stemme ved stortingsvalg, og dermed ikke være med å bestemme utviklingen i rikspolitikken.

Hvorfor skal innvandrere få norsk statsborgerskap i det hele tatt? Oppholdstillatelse er tilstrekkelig. Statsborgerskap i Norge bør være forbeholdt mennesker som er født og oppvokst i landet.

FN kan med et pennestrøk fjerne artikkel 18 i menneskerettighetene, så er all religion borte.

Nattens dronning

Nattens dronning

Se hvilke tilstander Sverige har.Politiet våger ikke gå inn i deler av storbyene muslimer har okkupert. Skyting ;steining og drap i gjengmiljø.Snillisme,som muslimer ler av. Rasisme mot nordiske kvinner og menn.Muslimer ser på oss som vil hjelpe,som blåøyde svin dessverre. Det er neppe de som virkelig er i nød.

Flott at du tar opp dette høyaktuelle tema som ikke er politisk korrekt i venstrevridd miljø.

Litt rart å trekke frem et enkelt innlegg for å poengtere saken din. Finnes ekstremister overalt, fra begge sider..

Det du skriver er kanskje ironi men har også et snev av sannhet -dessverre.

Venstresiden har tatt kontroll over media og fører nå en kulturrevolusjon mot alt som minner om vår norske kultur og tradisjon. Vi skal vike plassen for våre nye landsmenn - med en barbarisk religiøs bagasje som det har tatt oss over 200 år å bli kvitt.

I dag fører venstresiden korstog mot kors på halsen - i morgen er det korset i det norske flagget som skal vekk. Realitet eller skremselspropaganda - vent å se..

Om innleggene over er skrevet av muslimer eller om det er noen andre som ønsker å tulle, spiller vel egentlig ikke så stor rolle her. Poenget er at det er nok av muslimer som ønsker å innføre sharialover i de vestlige landene de velger å bosette seg i. De har allerede begynt. Se til enkelte bydeler i London og andre større europeiske byer. Der styrer sharialover, dessverre. Veldig trist overfor de mange muslimer som ønsker å skape seg et nytt liv i et annet land.

Sett dere mer inn i konservativ Islam og hva den står for. Det finnes nok av fakta om denne elendige ideologien, så det er ikke det det står på, men heller viljen hose den enkelte til å lese seg opp.

Klart det vil komme et islamsk parti, det er en selvfølge. Ikke-muslimene vil dessverre tape på sikt.. Det må være dette de styrende de siste 50 årene har hatt som plan..

Det vi ikke må glemme er at Listhaug ikke bare er Innvandringsminister, men også integreringsminister. For alle.

Ett tenkt scenario. Etter valget i høst får vi en muslimsk Innvandring og integreringsminister. Er det ok at denne personen bærer hijab?

Skriv en ny kommentar