hits

"Det er ikke rart at muslimene blir kåte og voldtar jenter når de går kledd slik"

Hei kjære lesere.

Jeg skreve et kort innlegg i går, der jeg mener at trenden for shorts er altfor kort og upassende. Jeg la ved noen bilder av meg selv som et statement for min påstand. Greit nok at bildene kan det virke støtende på mennesker (som ikke tåler å se hud) og det kom mye gloser herifra også. Men ærlig talt!

Men når jeg får tilbakemelding som:

"Det er ikke rart at muslimene blir kåte, og voldtar jenter når de går kledd slik"

Mener du at jeg er en slags pådriver på at jenter blir voldtatt, da jeg fraråder andre å gå slik?

En annen:

"PS. og da du skrev fra Tyrkia at de glodde på deg? Ja

hva tror du i et muslimsk land, du burde skamme deg

dypt, man tilpasser seg land man drar til. Du elsket

vel at alle glodde på deg. Men hva de trodde du var,

har du tenkt på det??? Sykt"

For opplysning var jeg gravid når jeg var i Tyrkia og hadde full bekledning når jeg gikk utenfor det de kaller de trygge områdene å ferdes. Likevel GLODDE de ja. Ubehag og ikke bekreftelsesbehov.

Jeg er meget nysgjerrig på hva slags mennesker som gjemmer seg bak disse anonymitetene?

Skal ikke kvinner kunne gå kledd som de vil, uten fare for å bli voldtatt av muslimske menn?

Å hva når man går i bikini, i vårt eget land, Her er det faktisk vanlig å gå i bikini eller andre former for lettkledde plagg om sommeren, blir disse muslimske mennene mindre kåte da?

Jeg lurer på om kvinnene over er komfortable med å dra på seg en burka?

Det er ikke noe som heter enten eller med bekledning og man skal da kunne velge hva man skal gå med uten å bli voldtatt? Herregud.

Igjen innlegget mitt i går var basert på at jeg ikke synes vi skal lære opp trendmessig unge jenter å gå slik.

At jeg vil viser rumpa gjør jeg til stadighet og jeg har ikke behov for å vise rumpa mi i en stygg tilstand for å få negativ oppmerksomhet, skjerp dere.

Igjen om dere mener at det er rett at man skal bli behandlet som en hore, fordi man viser hud eller må regne med å bli voldtatt ,så synes jeg deres kvinnesyn er forkastelig.Dagens vlog under:

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Maria

 

38 kommentarer

Enig med deg Maria, at man ikke skal kunne gå kledd som man vil i sitt eget land uten at muslimene skal gå bajas i trusa er helt jævla sinnsykt!!!!

Maria dine offentlige intervjuer, kommentarer og blogginnlegg viser at du er en rasist og islamofob. Har noen muslimske menn voldtatt deg? Det eneste de gjorde var å se på deg. Når du skriver om dine opplevelser med etnisk norske menn som tafser på deg på byen og prøver vil knulle deg så kaller ikke vi de voldtektsmenn. Eller kristne voldteksmenn. Uansett muslimske menn trenger ikke voldta jenter. Holder å gå ut på byen og finne en jente som liker deg, som du liker, så har du din one nightstand. Muslimske menn er like mye voldtektsmenn som kristne kvinner er horer.

Undres over at noen personer mener så sterkt at VI (europeere) må innrette seg etter kleskode og tradisjoner i muslimske land, mens det skal være fritt fram for muslimer i Europa?

Dette gjelder både hvite etniske europeere og ikke-vestlige innvandrere, kanskje noen bør stikke fingeren i jorda før de åpner kebabbhakka og skriker ut!

Per Ivan Thomsen

Per Ivan Thomsen

jeg syntes du skriver veldig godt og du får satt riktig ord på dette problemet

Margrete sofie Olsen

Margrete sofie Olsen

Liker bloggene din godt..du tar til ordet på tabu temaer som vi absolutt burde snakke mer om. Er skammelig at vi ikke skal tørre å gå "lettkledde" I Norge I dag fordi muslimene da kan voldta oss fordi di mener det er deres rett...blir rett og slett kvalm over dette synet deres😡😡😡😡😡

For meg kan du gå naken, jeg kan bare ha sex innen ekteskap uansett 😇

Muslimske menn blir åpenbart kåte av det meste, selv jenter som viser håret sitt.

Er det ikke derfor de krever av kvinnene skal gå i hijab?

Judas Iscariot

Judas Iscariot

Tankegangen til muslimer er basert på en primitiv samfunnsoppfatning som er utdatert.

Ikke uten grunn at islam betyr underkastelse, at både menn og kvinner ikke skal tenke. At muslimske menn har ikke kontroll på seg selv, slik som bortskjemte barn som klikker når den ikke får viljen sin. Men også mener at det er helt korrekt å ta til seg uten å ta hensyn til andre. Der kvinner er lavere på rangstigen. Dette avsløres når "flyktninger" klaget på finsk tradisjonell mat. Med utsagnet "dette er ikke mat, dette er kun for hunder og kvinner".

Jeg har virkelig problem med de kvinner som forsvarer islam og muslimer. Det er på lik linje som å invitere inn med viten og vilje inn en gal morder.

Men er man gal så er man gal. Se bare her.

https://www.youtube.com/watch?v=PsF3Dz1orQk

Yoyo: Følte du deg truffet siden du må spy ut så mye gørr?

Jeg har familie som var på ferie i Tyrkia. Hun er blond og barmfager som det så pent heter. Hun valgte å tilbringe halve ferien på hotellrommet - bare for å være i fred.

Her også vært i Tyrkia, hvor jeg fant det som et sant lite helvete. Med en gang man kom over til Hellas, var det en helt annen takt og tone.

Ellers er det jo ikke noe nytt at muslimer krever at man utviser denne respekten. Det verden har lært meg - går den respekten bare EN vei. Det er ikke måter på hvor mye man må respektere og bøye oss for deres verden, levesett, tankegods og væremåte. Omvendt derimot? Det skal aldri herske noe tvil om hvem som eier verden når de gjester Norden.

Venninne av meg har blitt kjeftet på etter hun gikk med bikini i butikk ved sandstrand tilhørende "det blide Sørlandet". Mannen? Han var ikke særlig norsk. Vel, annet enn at han også helt sikkert hadde norsk statsborgerskap. Det norske statsborgerskap som har blitt kastet ut i hytt og pine - som igjen har medført at man leser at nordmann har blitt statsminister i Somalia.

Så avslutter jeg med atter en gang høylytt hyllest til deg for din ferd langt utenfor alt av det bloggere stort sett gjemmer unna her tilhørende Nettavisen. At det vil bli mye mer vanskelig å være deg - når, disse som snakker så høyt om respekt? Dessverre. Men, integritet og ære? Den kan ingen ta ifra deg.

Takker også at du ikke rendyrker det hele inn til noe feministisk ståsted - med å angripe alle menn. Du tar de som begår overtramp. De kan vel ellers også glemme støtte fra de nevnte feminister. Du passer ikke inn i bildet deres når det kommer til overtramp mot kvinner. For feminister er det helt greit at du blir hakket på - selv om du står opp for kvinners rettigheter til å gå med tøy dere selv vil her i Norge. Til tross for at feminister snakker så høyt om "body shaming" og annet ralling - vil de ikke hjelpe deg da du fronter en virkelighet de ikke vil se eller høre noe om.

Takker igjen for ditt bidrag.

@Thomas Olsen. Hahahahaha... Hahaha.. Hahaha... Les Terje Bakken.

Yoyo, takk for at du er til. Takk for at du er med i aller høyeste grad på å understreke sprekken mellom etnisk norske menn og iltre troende tilhørende den pedofile gud.

Her er ellers også noe hele Norge holdt kjeft om - annet enn sinte feminister som selvsagt pakket det inn til å være gjeldende for alle menn.: http://www.tv2.no/2014/08/15/nyheter/ikkegreit/5885579

Alle menn? Hvem ser man åpenlyst trakassere?

For ikke å snakke om hvordan verden fikk servert sannheten under den "arabiske vår": https://www.nrk.no/urix/kvinne-gruppevoldtatt-i-egypt-1.11769059

Nærmere 100 kvinner antastet under protestene i Kairo leste man. Hvordan var det i Køln? Hvem var det som stod bak ugjerningen på svenske festival?

Hvordan var nå kvinnesyntet tilhørende islam igjen? Selv under bønn er det ikke snakk om likeverd. Man kan prøve å være kvinne og bli voldtatt i et muslimsk land. Hvem blir pisket - hvem får straffen?

Ps: Hvorfor har muslimer så eitrende trang til å ta i bruk ordet hore?

Neste!

Enten kvinnen, det hypotetiske offeret spreadet rundt naken, I kort skjørt eller bobledress, er det akkurat de samme forventningene som stilles mannen.

Ikke under noen som helst omstendighet er det greit å tafse, voldta eller forgripe seg på en kvinne. Bekledning er irrelevant

Nøyaktig de samme forv

Enten kvinnen, det hypotetiske offeret spradet rundt naken, I kort skjørt eller bobledress, er det akkurat de samme forventningene som stilles mannen (eller andre).

Ikke under noen som helst omstendighet er det greit å tafse, voldta eller forgripe seg på en kvinne. Bekledning er irrelevant

http://www.aftenposten.no/norge/Politiet-har-avdekket-51-personer-involvert-i-omfattende-pedofilt-nettverk-609436b.html

Dere er veldig stille når dere etnisk norske kristne menn puler barn. Dere lar ikke nyfødte slippe unna engang. Virker som dere følger denne profeten mer enn meg. Hvilken profet følger dere når dere går på nett å lurer småjenter til å møte dere for 0 utnytte dem? Eller er det bare et vanlig gen i kristne nordmenn?

Nå har jeg tenkt, muslimdamene går tildekt, så gifte menn ser bare naken dame under dyna, og ugifte har aldri sett naken dame i virkeligheten.

Så når menn der nede får se ei sexy kledd dame, så kutter hjernen ut, det er hjernen der nede som overtar, og alle menn vet jo hva man ønsker når den overtar fokus 😃.

Men her blir det et stort problem, vi som er vandt med dette vi har jo kontroll, men de de blir kåte hunder, egentlig skummelt.

Så man må forby burka og slik veldig tildekking over hele verden, det burde blitt ulovlig når du tenker på kvinners sikkerhet.

Om Maria er rasist er mange millioner vestlige rasister.Det tror jeg ikke noe på. Men at det er mange millioner som har våknet, til tross for flere tiår med indoktrinering fra sosialistene, er nok tilfellet. Vi ser at muslimer og islam ikke kun er berikelse, men at det er store negative sider ved deres menneskesyn og oppførsel. SÅ enkelt er det, vi ser med egne øyne alt dette, og lar oss ikke lenger lure av solskinnshistoriene til den feige pressen.

Flesteparten av etnisk norske menn,behandler kvinnene med respekt,også om de er på byen :-) Blir jenter kalt hore,er det et kompliment siden disse muslimene tydeligvis synes nordiske kvinner er vakre :-) De er så fulle av sinne til enhver tid at det blir komisk:-) De får kollektivt sprenge seg i lufta på et øde sted,slik at de kommer til Muhammed med alle jomfruene som venter. De får seg nok en overraskelse :-)

Yoyo: Pene ordelag. Si meg - nå var det samlet over 40000 mennesker - stort sett av etnisk tilhørighet i Finland. Hvor mange overgrep leste man om fra Lahti? Hvor mange voldtekter? La meg svare: 0.

Ellers hvor berikelsen ferder i store grupper - er det horrible tall som siver til overflaten til tross for iherdig jobb med å dekke over sannheten.

Rotherham, England. Hvem var overgripere? Etniske engelskmenn? Nei. "At least 1,400 children were subjected to appalling sexual exploitation in Rotherham between 1997 and 2013, a report has found."

Muslimer nektet å delta i etterforskningen. Store muslimske grupper satte seg til motverge og nektet å hjelpe politiet. På samme tid ble det jobbet iherdig med å rope høyt om rasisme. Hvordan var enden på visen? Alle som stod bak var muslimer - til tross for at det muslimske samfunn nektet å hjelpe myndighetene.

Har man sett etniske nordmenn sette seg imot pedofili? Nei. Men, så har vi heller ikke dette med å dyrke en pedofil gud. En som gifet seg med et lite barn. Norge har null forståelse eller klappsalver for pedofili. Saker som har kommet opp i det norske rettsvesen - viser at etniske nordmenn er (selvsagt) motstander av overgrep mot barn. Nevner forøvrig at - det står intet om etnisitet på disse som ble tatt for disse kvalmende overgrep.

Etnisitet på de som voldtok, tafset og viste et kvinnesyn lik grisen på den meget omtalte svenske festival? Ikke en etnisk svensk. Grisene som forgrep seg i Køln? Ikke etniske tyskere. Har man sett noen form for oppstandelse til de andre med tilhørighet fra samme land? Nei. Har man sett stor oppstandelse når etniske nordmenn har forgrepet seg? Det har man såvisst.

Så kommer asylsøkere. Da er det visst unntak. Da er det visst greit at en 14 år gammel pike er gravid med sitt andre barn. Mannen på 23 slipper straff! Slipper straff, alt for å bøye seg ned for de nye troende.

Hvor mange etniske nordmenn har voldtatt muslimske kvinner i Norge? Hva med Norden? Aldri lest om. Omvendt derimot - det leser man til stadighet. Og media og politikere mener at slikt må man tåle. Det er jo på grunn av den politikk som er blitt ført som har skapt denslags - så selvsagt kjempes det sammen med nye borgere av vårt land for å holde det mest stille og neddysset.

Atter en gang avkledd. Men hei, bare måten du ordlegger deg på, burde man jo avstå fra å svare. Derimot - alltid greit å sette fakta til bordet til dere febrilske rasister.

Judas Iskariot

Judas Iskariot

Yoyo: For meg virker du ikke helt stabil.

Nå er det slik at alle forkaster overgrep for barn. Noe du overser. Se bare på fengslene der disse blir banket opp, men jeg vet også at folk ansatt i fengselvesenet har ønsket å henretting av slike overgripere.

De folkene som er for pedofili er faktisk de venstreradikale feministene.

Liberalernas ungdomsförbund: Tillåt incest och nekrofili

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22305329.ab

Faktisk er det kun muslimer og venstreradikale som aksepterer pedofili.

Yoyi, hvis du hadde hatt evner til å sette deg inn i den pedofilisaken du linker til ville du funnet ut at 40% av de det gjelder var utenlanske statsborgere, blandt annet fra land som Eritrea, Somalia og Syria. Men slikt er vel for vanskelig for en fjott som deg å finne ut av...

Snart skal vi innføre sharia i Norge, og da blir det slutt på alle voldtekter!

Muhammed: Ja, da blir det lov med voldtekter mener du? Er du gal???

Til Muhammad

Hvorfor bor du I mitt demokratiske Norge, med drømmer om om sharia lover i Norge. Du bør pakke sammen og flytte til Saudi der kan du leve ut din sinnsyke overbevisning. Det er verken raushet eller forståelse for en pedofil Gud som dere tror på i vårt land.

Muhammad, så du skriver at muslimske menn IKKE voltar?

Det er jo dere som voldtar MEST. Og hvem er VI som du

så latterlig skriver, skal innføre Sharia i Norge ?

Er du ikke helt bra, eller. Det blir ALDRI sharia i

Norge, før det blir alle muslimene kastet ut. Måte på å

oppføre seg i et land som har hjulpet deg. Men slik er

det, muslimer er ikke fornøyde noe sted. Hvor de enn

er, blir det stilt krav, får de ikke det de vil, blir

det bråk. Hvorfor er dere slik ? Alltid sinte, det

betyr for meg at dere ikke er fornøyde.Og det skjønner

jeg godt, stakkars dere slik dere må leve. Hele ung-

domstiden er jo ødelagt, dere får jo ikke engang lov til

å være sammen med en jente før dere er gift. Og jentene

får aldri være alene. Hvorfor er dere så mistroiske mot

hverandre. Min mann og jeg, vi stoler på hverandre, og

når man stoler på noen, da må man ikke kontrollere dem

Så for meg betyr det at dere ikke er til å stole på,

derfor lar dere deres kvinner aldri være alene. Egentlig

en stor skam for muslimske menn. Ikke kan dere kontrollere dere selv heller. Hva slags mannfolk er

dere? Jeg skjønner det ikke.

Det være bra, Muhammed, alle reaksjonene fra vantro nordmenn viser hvor viktig det er med Sharia-lov i Norge. Heldigvis, det er lett å få gjort. Vi bare danner et nytt Islamsk Folkeparti og stiller til neste valg. Vi inngår allianse med SV, KrF, Venstre, Rødt og MDG, det også veldig lett, vi bare sier at de er rasister hvis ikke de vil i allianse med oss. Når vi fått regjeringsmakt vi kaster bare de andre partiene ut og forbyr dem etter Sharia-lov. Da vi sørge for at det går bra til slutt. Takk for seg!

Iqbal: Vi skal nok sørge for at dette ikke skjer.

Begrepsblanding?

Begrepsblanding?

Hvis en "muslim" voldtar noen så er han IKKE muslim. Akkurat som det ikke finnes Kristne voldtektsmenn. Enten er man kristen eller så er man voldtektsmann. Det går ikke an å være begge samtidig.

Snakk om å blande sammen begreper her!

Kall dem folk fra midtøsten etc. Men slutt å fremstill dette som er representativt for Religionen Islam. Det er ikke lov å voldta dette vet alle sammen. Dette har med kultur og gjøre. Ikke religion. Hvis de hadde fulgt det som står i boken deres om å ikke stirre på kvinner så hadde de vært bedre mennesker.

"Hva er det med de kristne at de skal ha seg med alle døtre i hele verden? Er de bare objekter for dem? Skitten kultur og et ufyselig kvinnesyn!"

Det var bare for å vise hvor idiotisk denne artikkelen er.

Hvorfor er det slik at hvis man er fra et muslimsk land så antar alle at den personen er "representativ for Islam som religion", mens en mann fra et kristent land aldri vil blir "representativ for Kristendommen som religion". Jeg er lei dette tullet!! Det er noe galt i hele dette forskrudde systemet deres. Null logikk. Håper dere får smake på egen medisin snart.

det er rett ,så fort man opner skjeften sin,bli man kallt en rasist dritsekk,men i virkligheten det er de som er rasistisk "maniak";besatte sexuelle sykopater.en syk kultur.

dere kvinnfolk eller mødre og beste mødre har gjort det så koselig i Norge.

og nu er dere di eneste som kan gjør noe med det stop stem på arbeiderpartiet har ikke deres beste intensjon. drit i tryggheta fra staten bry om selvstendig trygghet

https://www.youtube.com/watch?v=anar9vIGGiY dette er en video fra Norge i en moske i NORGE

Yoyo: bra du også innrømmer at Muhammed er pedofil da.. :-)

Ja jeg innrømmer at jeg er ``pedofil``...som dere kaller det.

Vår religion gir oss nemlig FRIHET til å utøve kjærlighet over alle grenser...kjærligheten kjenner nemlig ingen aldersgrenser hos oss.

Velkommen etter...Allah o akbar...:)

Dere skal få se ... en dag om ikke lenge skal sharia herske ikke bare i Norge, men OVER HELE VERDEN!

Og da blir det slutt på deres syke, unaturlige ``kultur``.

Dere er så stolte, dere tror dere er frie ... mens dere i virkeligheten bare er slaver av den internasjonale pengemakten.

Du burde få deg en nikab Maria, gå rundt med den i noen dager og føl den FRIHETEN den gir deg! Friheten fra å bli beglodd og bedømt av andre mennesker som bare nok et vandrende kjønnsorgan, friheten fra det forferdelige skjønnhetstyranniet vestlige kvinner vansmekter og lider under. Du vet ikke hva frihet og verdighet er Maria Høili ... så jeg utfordrer deg...skaff deg en nikab...og så skriver du om dine opplevelser etterpå her i denne bloggen.

Jeg garanterer at du vil bli overrasket...:)

Alla o akbar!

Maria, takk for denne bloggen. Flott at du får

muslimene "ut", jeg sendte gårsdagens kommentar om

at sharia skal overta Norge og det nye islamske partiet

til statsministerkontoret. Mener hun måtte lese slikt

selv. Det er bra at du legger ut slik latterlig

tull. Hvem tror de at de er? Menn uten selvkontroll,

derfor må de kontrollere kvinnene sine. Det jeg ikke

skjønner er at hvorfor går ikke ALLE muslimske kvinner

ut på gata og roper at NÅ VIL VI ENDELIG VÆRE FRIE

OG SELVSTENDIGE? I Norge har vi likestilling, det betyr

egentlig at hvis en kvinne må gå med hijab MÅ mannen

også gjøre det. Så Muhammed, ta på deg HIJAB DU, så

lærer DU hva likestilling er. Det er sånn vi har det

i Norge og dere må tilpasse dere!

Kjære vene...

Nå blir den ene værre enn den andre...

Jeg er fullstendig klar over at vi med tid og stunder får et muslimsk parti her i Norge, men at enkelte (les: Maria og Unni kl 09:49) faktisk tror at det innlegget som det henvises til er "oppskrifta" på hvordan muslimene skal overta Norge er jo enten veldig bekymringsverdig for disse to det er snakk om eller så er det så latterlig banalt morsomt fordi de vet ikke bedre!

Og attpåtil sende "oppskriften" til statsministerkontoret!! 😂

Arthur Rimbaud

Arthur Rimbaud

Herregud, forstår dere virkelig ikke at de troller med dere? Er ikke akkurat skarpeste knivene i skuffen?

😂😂😂😂

Du er fornøyelig lesestoff Maria 😂

Enten skriver du svada for å provosere eller så skriver du svada fordi du ikke vet bedre.

Blir like fornøyelig uansett 😂

Kjære Maria...vær så snill og ikke vær redd oss muslimer!

Når jeg blir kalif av SkandiNAVia skal du få bli en av førstekonkubinene i haremet mitt.

Og din mann skal vi også ordne en fin stilling ... kanskje som kameljockey eller noe annet prestisjefylt...:-)

Skriv en ny kommentar