hits

"Den usminkede sannheten"

Hei kjære lesere.

VGHelg.
Portrett med Maria Høili.
Foto: LINE MØLLER, VG

Bilde over er hentet fra VG

Jeg vil dele youtube kanalen vår i dag. Her kan du ta del i min hverdag og se personen bak alle de harde og brutale meningene som dere får servert.

Mange vil nok anta at jeg både er arrogant og u-empatisk, men dette er langt fra sannheten, selv om du kanskje leser meg på denne måten.

Jeg synes det kan være nytte å danne seg et helhetlig intrykk av meg som menneske, om du vil da så klart, slik er det kanskje enklere å tolke min tenkninge via skriveriene mine.

Dagens vlog under

Min blogg er skrevet ut fra mitt subjektive perspektiv og tar tempen på alt som er ubehagelig å snakke om. Jeg skriver mye med humor slik at ikke man skal føle seg direkte støtt. Det er klart noen tema er alvorlige og der jeg veldig direkte. Jeg mener ikke støte noen, men innimellom trenger man et spark bak for å endre kurs. 

Ta del om du ønsker, du kan også trykke abboner så får du varsler om når det kommer nye innlegg:)))

Håper dere ikke synes jeg er klin gal:) Jeg pynter aldri på sannheten og er en ærlig sjel på godt og vondt. Det dere ser i serien vår er den usminkede sannhet, vi planlegger aldri vår hverdag og reiser verden rundt med vår vakre familie.

Ønsker dere alle en strålende dag. Så får dere servert et nytt meningssterkt innlegg i morgen:)

Følg meg gjerne på : youtube  Instagram  Facebook

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Maria

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar