hits

Jeg vil takke dere som har hetset meg

Hei kjære lesere.

Jeg vil fortelle litt om følelser. 

De siste årene har vært en hard tid for meg og noen ganger undres jeg over at jeg orker å utsette meg selv for så uendelig mye negativ kritikk. Jo, jeg har jo dere positive heier også og dere skal vite at dere holder meg oppe i de vanskelige tider og svake dager.

Tilbake til å utsette meg for. Noen ganger spør mannen min hvordan jeg orker, han mener jeg driver med en form for selvskading. Finner feil, på meg selv og alt jeg mener ikke er rettferdig samfunnsmessig.

Det som driver meg fremover er at jeg vet, om jeg maser nok, eller mine meninger synes, så kan det skape endring. Husk vær så snill, at min intensjon er alltid god. Jeg ønsker alle det beste, det er viktig for meg at dere vet.

Jeg er meget sårbar som person. Man blir ikke mer hardfør fordi man har det fint rundt seg. Følelser kommer fra innsiden og det tok meg mange år før fasaden min brast og da gikk alt praktisk talt til helvete. Både selvfølelsen og selvtilliten. Jeg ble mer innadvendt og redd for å vise at jeg var sårbar. Trakk meg tilbake i min egen verden. Derfor var det enklere å kommunisere via skriveriene mine.

Jeg forsøkte vel å bevise når jeg begynte å blogge, at jeg var tøffere i tryne en det som var sannheten. Jeg gikk til angrep på de som var uenige og jeg var ikke så åpen for diskusjon som jeg burde ha vært, beklager det. Man gror på seg selv og lærer hver eneste dag.

Jeg vil takke dere som gav meg motstand, dette har gjort meg mer selvsikker igjen. Jeg vil takke dere som har hetset meg, dere har gitt meg styrken tilbake, og lært meg å sortere bort hva som betyr noe og ikke.

I dag viser jeg hvem jeg er, det er dette som gjør meg sterk, det er dette som gjør at jeg kan stå i, uansett hva det måtte være av motgang. Er man ærlig med seg selv, blir man så uendelig mye sterkere en man kunne forestille seg.  

Per nå, er det lite som kan knekke meg. Selv om jeg gråter mye på hjemmebane om personlige problemer (som alle har) eller når jeg er langt nede i depresjonens verden. Lyspunktene vet jeg kommer tilbake, så det har jeg sluttet å bekymre meg for.

Jeg vil oppfordre alle å utsette seg for ubehageligheter, selv når alle celler i kroppen stritter imot. Det er dette som får deg til å gro som menneske. Uredd kan være fornuftig i front. Men utrolig dumt i mange tilfeller. Men jeg har valgt å være meg selv og jeg er uredd, ærlig og rettferdig, selv om jeg kan generalisere eller formulere meg litt brutalt til tider.

Det er viktig for meg å skape reaksjoner, slik får jeg folk til å reflektere. Dere kan bli sinte, være uenige eller enige. Det er ikke så viktig i øyeblikket. Det som er viktig er at ting går fremover og helst på den konstruktive og vektutviklende måten. 1000 skritt tilbake og 1 frem, er fortsatt fremskritt, er det ikke?

Vi som mennesker trenger hele følelsesregisteret for å være helhetlig. Om du intet våger intet vinner og det er bedre og prøve og få nei eller motstand, enn å ikke prøve. Ikke spenn hjul på deg selv, vær sterk og push fremover, da skal jeg love deg at du vil lykkes, kanskje ikke eksternt men i deg selv.

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Instagram

Facebook

Maria

Følg meg gjerne på youtube 


 


 


 

6 kommentarer

Kjære Maria!

Stå på. Vi trenger folk som deg som tør å ta opp upopulære tema og skape debatt. For å skape reaksjoner må du, som du sier, provosere, noe som igjen gir deg mye ufortjent tyn og også mange tullete kommentarer. Du utsetter deg for hets og hatere. Haterne elsker bloggerne. Edvard har rett i det han sier. Det ser ut til at han forstår deg. Hold godt fast på han. Han virker snill og støttende og fin mot barna. Du må kjenne på hva som er best for deg og psyken din. Du vet nok at du som bipolar er mer utsatt for å bli syk ved stress og press, så husk å kjenn på hvor grensen går. Du er tøff som står frem. Åpenhet hjelper andre. Motgang gjør mange sterkere, men ikke alle. Selvfølelsen kan være skjør hos mange og gå opp og ned i forhold til tilbakemeldinger en får. En skal være hardhudet for ikke å ta seg nær av negative kommentarer. Håper du snart kommer ut av din depressive fase. Liker vloggen deres. Det viser en annen og mykere side av deg enn de provoserende overskriftene :)Heier på deg!

Lisa: Hei:) Jo, jeg henger jo ved den tanken og kjemper meg igjennom, nettopp fordi jeg mener det er viktig å være ekte. Om man alltid skal pynte på sannheter kan de bli en vanskelig affere å bryte sirkelen og stå i seg selv og individuelle meninger, noe som kanskje har en avgjørende effekt i mange tilfeller. Tak for at du heier og takk for at du liker vloggen vår. Edvard gir jeg aldri slipp på... Om han vil eller ei... Hahaha

Er innom og besøker bloggen din hver dag Maria. Det jeg liker så godt med deg er at du skriver rett fra levra :) Du gir så mye tid av deg selv til andre. Takk for den du er : Min favoritt blogger nr 1 :)

Stina: Dette var meget hyggelig å høre:))) For meg er det viktig at man har tillit til det jeg skriver, uavhengig om man er enig eller ikke:) Takk for at du stikker innom, det setter jeg pris på:)

Blitt avhengig av Marias blogg :-) Andre bloggere er gjerne overfladiske og pynte-pene-aktig. Denne finner jeg spennende og godt formulert,med høyaktuelle saker:-) Stå på,ønsker deg alt godt :-)

Skriv en ny kommentar