hits

Vi glemte å betale strømregningen

Hei kjære lesere.

Jeg sitter på TOMS og skriver til dere i LA time, 9 timer bak, jeg og familie er rimlig jetlegde.

Dagens trenings økt er unnagjort på Golds Gym.

Når vi kom ned sent på fredag kveld, var huset strømløst. I øsende pøsende regnvær hopper vi over den elektriske gaten, med 1-2-3 unger, koffert og full stas.

Da må jeg innrømme at det kom noen Heavy gloser. Vi er på dag 2 uten strøm. Hvorfor? Vi har ikke betalt regningen. Sånn kan det gå innimellom.

Siden solen går ned i 17 tiden, så er det på med 100 stearinlys. Lite praktisk med små barn. Uten kjøleskap eller ovn. Er det en ganske interessant atmosfære.

Det var også mye kaldere en hva vi forventet. Så jeg fryser praktisk talt i hjel. Ungene ser ut til å ha en bedre hardførhet en meg selv og flyr rundt i sommertøy, mens mor hakker tenner under dyna.

Det er opp og hopp kl 03.00 amerikansk tid. Da er det game over med soving på de små. Flyturen gikk overraskende bra, 10 timer er ikke barnemat, men de er vane med å fly, så det var ikke en enste tåre felt.

Siden overnevnte er tilfelle, ingen strøm i huset, er det vanskelig å få gjort noe som helst. Jeg har problemer med å oppdatere sosiale medier og må snylte nett og strøm offentlig. Forhåpentligvis er vi back on track i morgen.

Edvard Prøvde å klatre over gjerde til naboen i natt for å stjele litt strøm i uteledningen. Jeg ler meg i hjel.

Å sitte her nede og jobbe er litt underlig. Vi har jo i å for seg bare noen måneder igjen før vi blir borte 1 år. Vi gleder oss store som små. Det blir en ny hverdag med nye utfordringer.

Det er enkelt å skape relasjoner. Folk er åpne og snakkesalige, og usedvanlig gode på tørrprat. De virker genuint interessert. Jeg har ennå ikke vent meg til I LOVE YOU det ene og det andre.

Jeg har litt å lære på den fronten. For meg er et nikk på treningen hei. Om jeg sier hei får jeg ikke trent. Folk er overnyskjerrige. Så å komme fra a-b uten å utveksle ord er umulig.

BTW, tightsen rakna på trening. Morsomt for alle, bortsett fra meg ...

Jeg sitter fortsatt her på TOMS med barna løper rundt og forstyrrer alle andre som jobber. Akkurat nå har ungene tegnet ansiktet fulle av kritt i alle farger. Happy snappy.

Nå må jeg løpe. Så oppdaterer jeg dere på denne fronten senere. Håper på strøm i kveld ....

Følg meg gjerne på youtube.

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Instagram

Facebook

Maria

 

6 kommentarer

Det var jo nå jeg skulle vært der :D Knegg,knegg :)

Helstrøm: HMMM... Det var ikke like morsomt for meg. Men, men sånt skjer...

Vi haddde ikke råd til å betale strømregningen.

Takk så mye for at du deler luksusproblemene dine med hele verden. /s

Tomas: Hei, det skulle være morsomt, ironi og ikke irriterende. Det beklager jeg.

Dere to er kule 😃👍

Skriv en ny kommentar