hits

Så mange har jeg hatt sex med

Hei kjære lesere.

Det er ekstremt mye snakk om sex, sexbytte, prostitusjon, swingers, hemmelige sexklubber, åpne forhold der man kan ha sex med andre og kjønnssykdommer osv. osv.

Jeg vet ikke. Men er det så vanlig å gå rundt å ha sex med alle? Er folk monogame lenger? Eller har vi gitt opp?

Noen ganger tror jeg folk kjeder seg så jæklig i eget parforhold, så istedenfor å kommunisere og gjøre det spennende på hjemmebaner, er det nesten som man hoppe på det første og det beste med øl briller på. Akkurat som dette skal gi bedre nytelse? Jeg tror det nok heller fører til mer oppkast og dårlig samvittighet dagen derpå?

Den verste sexen man kan ha, er vel den man ikke kjenner partneren sin med?

Det er jo et samarbeidsprosjekt, er det ikke?

Hilser fra LA, BTW:)


Ikke vet jeg hvor mange sexpartnere det er vanlig at folk har der ute? Det kommer helt an på om man er i et forhold eller ikke så klart.

Hvor mange er utro? Er dette blitt vanlig? Er det enkelt i så fall å leve med skammen om at man har bedratt sin partner?

Jeg tror jeg er unormal når jeg sier at jeg har kun hatt sex med 6 stykker i mitt liv. Dog har jeg aldri vært singel. Eller ikke så lenge.

Jeg har inntrykk av at det er vanlig å ligge sammen bare over et glass øl på byen en sen kveld. Eller en i like på Tinder?

For meg er dette merkelige fenomen. Kanskje begynner jeg å bli gammel? Hvem vet, man blir vel sær med alderen, heldigvis.

Fortell meg deres meninger.

Følg meg gjerne på youtube 


ZkcFr6XCMuo

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Instagram

Facebook

Maria

Cosmo Clinic er en privat kosmetisk plastikkirurgisk klinikk som er opptatt av at du skal få et naturlig resultat når du velger en operasjon

Lik oss på Facebook 

 

 

 

26 kommentarer

Du har ikke en tvillingsøster jeg kan gifte meg med?

Ronny: Dårlig med det gitt:) Har en venninne som ligner. Hahahha

Kong Salomon hadde 600 koner og 300 medkoner.

Jeg antar han hadde sex med alle, men det ble veldig lite sex på disse damene.

Kvalitet fremfor kvantitet.....alltid.

Har haft 274st olika på nätet

Roger: Har du så høye tall? Og hvorfor?

Ja, du har hatt veldig få. Selv har jeg ligget med ca 1400 menn. Og for meg og mine venner dreier praten seg stort sett om sex, posisjoner, prostitusjon, sex-klubber, swinging osv.

Gardnerella: Var det ironi? Ikke godt å vite nå tildags?

Hvordan er det med moren din? Er hun og jøre det sammen?

Jeg heier på ekteskapet,og trofasthet:-) Jeg tror at de som har mange sexpartnere blir som et eple,alle skal ha en bit av deg,tilslutt er det bare skrotten igjen:-/ Flott at du respekterer deg selv og kropp og sjel Maria:-) Man gir seg ikke bort til hvemsomhelst,føler det blir urenslig også.for mange partnere øker faren for livmorhalskreft også.Bare å google.

Nobodys wife: Hei, ja, jeg leste om sammenhengen med livmorhalskreft, dette skulle vist vise seg å være et seksuelt overførbart virus om jeg ikke husker feil? Nå blir heldigvis unge jenter vaksinert for dette i fremtiden. Ellers meget enig i dine utsagn:)

Hei Maria og alle andre der ute. Sex skal være godt og trygt og et ønske fra alle parter i akten. Husk også at sex er mye mer enn bare samleie....det er også kjærtegn, berøring, massasje og godhet mellom to eller flere nesten nakne eller helt nakne medmennesker eller venner. Og til Maria, tusen takk for fine, ærlige og interesante innlegg og delinger av synspunkter og meninger om livet og forskjellige temaer :-)

Svein: Takk for et korrekt og meget opplysende tilsvar. 150% enig:) Takk for at du setter pris på bloggen min:9

Her må jeg nok melde pass,men høres ikke særlig aktivt ut når man kan tallgi sine erobringer. :) :) (Gjelder gutter)

olav: Det var ikke sånn ment. Mer en oppfordring til å ikke ligge med alt å alle. Slik som samfunnet har blitt nå er sex en bruk og kast vare, denne kulturen skjønner ikke jeg bæret av.

Snill bestefar

Snill bestefar

MH: Du er jo bare 33 år så dette har neppe noe med alder å gjøre. Du er bare det jeg, og mange med meg, vil kalle ei skikkelig bra dame.

Snill bestefar: Takk, det var hyggelig å høre:)

Jeg er litt yngre enn deg, men har kun hatt sex med 8 stk.. aldri (selv når jeg er i ett forhold) hatt sex i beruset tilstand! Alle rundt meg har ligget med alt og alle.. syntes det blir for dumt..

hilsen ung kvinne 😄

:): Helt enig. Del deg selv kun med de som bryr seg sier jeg bare. Godt råd fra gamlemor:))

Jeg har vært trofast alltid, bare hatt sex med min kone 😃👍

Men en saint kan bare ha sex med sin kone, hvis han horer så mister han saint tilstanden, så lenge han ikke angrer eller er beseglet på pannen. Er han beseglet på pannen så er han alltid saint selv om han feiler eller dør, han får livet tilbake når Jesus kommer, udødelighet, selv engler har ikke udødelighet bare Jesus og Faderen.

Kjetil saint: Godt å høre.

God sex forutsetter et emosjonelt bånd. Uten dette blir sex redusert til en instinktiv, mekanisk greie lignende det dyrene driver med. Mennesker som har redusert evne til å danne emosjonelle bånd, er også de som har flest partnere. De har følgelig også den dårligste sexen. Det er trist, og det er synd i dem som ikke har evnen til å nå de riktig stor høydene.

Pelle: Gud så enig jeg var i denne uttalelsen, takk for at du tilføyde noen viktige ord til innlegget mitt.

Her var det mange eksperter! Med referanser til både Bibel og Victoriansk tidsepoke! :-D Personlig foretrekker jeg forskning og fakta!

Det blir gjort jevnlige undersøkelser!

http://forskning.no/sex-samliv-seksualitet-homoseksualitet-stub/2008/02/norske-sexvaner

Skriv en ny kommentar