hits

Det er ikke SÅ vondt å være rik

Hei kjære lesere.

Lille prinsesse på kjøkkenet står, med nysminket ansikt og langt flott hår.

Jorden kaller ....

Bilde under er hentet fra en parodi, etter innlegget det er vondt å være rik... Litt festlig og sårende på samme tid. 


Nei da, det er langt unna sannheten. Men livet til mange er vel slik? En evig løgn. I alle fall utad. Når jeg sier løgn så beskylder jeg ikke deg altså.

OPP og hopp. Her hjemme er jeg usedvanlig privilegert. Min fantastiske mann elsker å stå opp med barna og lage frokost og kaffe. Diltende nedover trappen kommer jeg. Øynene er som regel ikke åpne før jeg treffer det siste trinnet. Spesifiserer, jeg befaler ikke mannen, han ELSKER faktisk å ordne med overnevnte. 

Jeg er ikke sist, men alltid nest sist. Sønnen sover så lenge han kan.

Her i huset er det alltid god stemning, helt til siste minutt før avreise. Disse barna har alltid så usedvanlig god tid. Heldigvis så slipper de tidspress per i dag. Selv om vi foreldre får høye skuldre av å mases.

Fikk forøvrig medisinsk Botox her om dagen som følge av stresset....

Over til sport.

Min morgenrutene er som følge. Ut av senga 06.30, ok jeg lyver litt her, jeg kan drøye til 07.30 også. Ned, blide unger, blid mann.. "Kaffe kjære?" "Ja, tusen takk" Kyss og klem og alt det der (Sitat: Hentet fra Doktor Proktors Prompepulver, for de som har sett den?) Rett inn på facebook, blogg, youtube sjekke statistikk. Insta og snapchat, om jeg har tid.

Enda en kaffe, kanskje noe mat. Ned i sofaen. Bla gjennom alle nyheter. Finne feil, smile litt. Så er jeg ekstremt opptatt av flotte mennesker eller mennesker som imponerer meg. Studerer suksesstrategi.

Blir litt oppgitt om jeg ikke vet hva jeg skal skrive om. Jeg går aldri inn på andres blogg for å få inspirasjon. Det gidder jeg ikke.

Som regel orker jeg ikke verken å kle på meg, børste håret. Eller som i sangen ( The moment i wake up, i got to put on my makeup)  Be en bønn du liksom. Jeg ler meg i hjel.

Trollmor.

Forfengelighet har jeg lagt fra meg for lenge siden. Som regel er det rett inn i treningstøy. Selv om jeg skal ha fancy møter i Oslo. Bryr meg ikke lenger, rett og slett. Burde hatt svart stramt skjørt og dressjakke. Men vet du hva, i dont care. Ingen uniform på denne dama.

Som mange av dere vet, så elsker jeg motstrøm av relevans. Jeg blir som Sylvi Listhaug ofte misoppfattet. Kanskje er jeg alltid litt tidlig ute. Eller jeg ER tidlig ute. Folk rister på hode og synes jeg er stokk dum, som skriver mye ræl. Men vet dere, dette dukker opp i nyhetene ca. 3-6 mnd. senere. Så ler jeg litt for meg selv. En sarlig bekreftelse som haterne eller feilfinnerene, i de som ønsker å leve i den tro, det går et hus forbi, eller de holder kjeft. Da refererer jeg her til, ASYL POLITIKK, som Nettavisen har gitt meg klar beskjed om at de aldri kommer til å fronte. I know, for brutalt og jeg er ikke dybde dykker med faktaorienterte linker. Selv om jeg klarer å tenke selv og SER konskvenser og leser så klart. 

Jojo, man kan si jeg tar feil også, masse feil. Men den som "intet våger intet vinner" I min verden er det riktig å skrive sannheten fra subjektivitet. For å være på den sikre siden, tar jeg en objektiv vurdering av mine innlegg, noen dager senere. Jeg skjønner hva dere mener om skrivefeil. Men i øyeblikkets hete så blir man blind på seg selv.

Rett fra levra. Men nå glemte jeg nesten kaffe nr 3.Nespresso med vanilje eller karamell. Nam.

Jeg skriver og tenker. Undres over alle tankene, så kommer jeg på medisinene. Som regel slår ikke tankene inn før jeg begynner å skjelve. Mulig det er kaffeantallet også, hvem vet.

Inn med en god dose. 1-2-3-4-5-6 stykk. Vann, ferdig.

Ok, da er jeg tilbake. Som regel piper det fra vaskerommet. Tørketrommelen gir seg ikke så lett når jeg drøyer. Irriterende. Miele som liksom skal være det beste, verre en en masekjærring.

Jeg vet aldri hva dagen bringer, heldigvis. Det avgjør mailboksen, eller alarmen fra telefonen som jeg har glemt. Fader ... U-struktur på sitt verste.

Timene tikker så fort. Jeg skjønner hva man mener med alderen og antall timer i døgnet blir bare kortere og kortere, litt som vinterstid og lyset og mørket.

I morgen er det LA. Jeg glemmer hvor ofte jeg reiser. De siste 6 ukene har det vært LA, Portugal, Marokko og LA igjen. Mye jobb. Men er det en ting jeg skal bruke penger på fremover så er det reising. Ta med barna verden rundt og jobbe freelance. Takk gud for denne muligheten (det var bare en utrykk, jeg er Anarkist/ Liberal/Konservativ...)

Avslutningsvis.

Vet man ikke hva man skal skrive om, så skriv om seg selv, jaja, sjøldigger!

Tror du ja.

Stavekontroll ferdig. Fra word sitt perspektiv.

Det er ikke så vondt å være rik, det er en metafor. Men det er vondt at folk i mange tilfeller har en " Regne, istedenfor dryppe på klokkeren, intensjon"

Men da legger jeg for sikkerhetens skyld i bunn her, humor folkenes eller humoristisk vri. Le litt nå, så kanskje dere får en bedre dag:)

Så hadde jeg satt uendelig stor pris på at dere abbonemerte på Youube kanalen vår, så ser dere livet mitt ufiltrert:) 

BTW: Så er det artig å lese at folk søker på, Maria Høili Pupper, når de forsøker å finne meg på Youtube. Jeg HAR statistikk her, hahha. Kanskje jeg drar frem en pupp etterhvert, hvem vet... Hahhahh... Dagens Vlog under: 

_G6F2rD1REQ

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Instagram

Facebook

Maria

 

 

 

 

 

29 kommentarer

subscrivers= 0

haha

Anonym: ? Snart 500 er meget fornød med det;) sinna?

Akkurat sånn er livet for de aller fleste ja..Selv for de ikke rike!!

Ellers mange tullinger...som blant annet søker på puppene dine.

Ja måtte faktisk le..

Ha en god tur til la.

Anonym: Ja, haha, morsomt, er det mulig liksom? Takk, vi drar i morgen;)

Dere måtte legge om til engelsk pga folk som fulgte dere fra utlandet... men England og USA har 1 subscriber til sammen?

Anonym: vi funker bedre på norsk, vi hadde 4% ca 60 fra utland. Men det er nok bedre å begynne i Norge;)

Disse pengene fortjener du ikke. Verken du eller din far fortjener å ha så mye penger. Det er bra med arveavgift, formueskatt og eiendomsskatt. 90% arveavgift, 90% formueskatt og 90% eiendomsskatt. Slik burde skattelovene i Norge være for disse pengene fortjener du absolutt ikke.

Derfor stemmer jeg på ARBEIDERPARTIET. De rike er onde og må straffes. Lenge leve Arbeiderpartiet. Bekjemp de rike. Bekjemp de onde. Ja til arveavgift og formueskatt. Ta alle pengene fra de rike og gi dette tilbake til folket. Stem på ARBEIDERPARTIET 2017. Maria Høili. Du er ond. Du er født rik og ond. Derfor er det viktig for deg å ikke ha så mye penger. Du fortjener ikke pengene. Din far fortjener ikke penger. Dine familier og slektninger fortjener ikke penger. Derfor må dere alle stemme på Arbeiderpartiet. Vi må straffe de rike onde kapitalistene.

https://www.arbeiderpartiet.no

Maria Høili, du er utrolig søt, men du er født ond kapitalist og fortjener derfor ikke disse pengene. Vennligst ha en god dag.

Til sosialisten:

Spar deg for det lavmålet/svadaen du spyr ut. Du virker jo helt "blåst", men du har vel kanskje ikke noe annet å bedrive tiden med enn å slenge med leppa og forfatte innlegg med usakelige, usmakelige og negative uttrykk. Man kan med rette kalle DEG ondskapsfull

Ønsker deg riktig god bedring.

Anne: :) Takk for støtten her Anne:)

Den Røde Arme

Den Røde Arme

Maria Høili, du er vakker, pen, nydelig og veldig søt.

Jeg hater deg ikke, men din rikdom er ondskapsfull. Alle mennesker er ikke like når det finnes rike og fattige mennesker. Likhet er en viktig norsk verdi i Norge. Alle skal være like og dermed er det viktig at det ikke eksisterer rike mennesker. Jeg gleder meg til venstresiden får regjeringsmakten tilbake i 2017. Da skal vi beskatte dere alle rike mennesker så mye at samfunnet oppnår likhet. Ulikhet er urettferdig og dermed må dere rike betale 99% skatt slik at vi kan bli like. Nei til kapitalister, nei til rike onde mennesker og ja til likhet mellom alle mennesker.

Lenge leve sosialismen, lenge leve likhet og lenge leve venstresiden. Dere rikinger har fått nok skattelette. Når venstresiden får tilbake makten i 2017 så skal dere rikinger betale tilbake alle skattelettene dere fikk av FRP og Høyre.

Jeg har ikke deg som person, men det er din rikdom vi hater. Din rikdom er kapitalistisk og ondskapsfull. Derfor fortjener du ingen av pengene.

Den Røde Arme: Likhet er umulig. Man trenger variasjon, ellers går ikke hjulene rundt. Tenkt det senario, om ingen hadde hatt mulighet til å bygge og skape arbeidsplasser. Hvordan tenker du at dette er gjennomførbart i det virkelige liv?

Sosialisten:Er du full av misunnelse??Uansett en meget stygg komentar..

Anonym: Enig. Merkelig utspill. Takk for støtte.

Sosialisten/ Den Røde Armé (hva blir ditt neste alias?)

Hvis du først skal angripe noen og deres rikdom, burde du sjekke fakta omkring formuende AP-politikere. Du er jo stor tilhenger av AP, ikke sant?

Til informasjon er det ca. 1 av 10 stortingsrepresentanter som kan kalle seg millionærer......og vet du hva? (nei det gjør du neppe) Flertallet av disse er representanter for ARBEIDERPARTIET!!!!

Om du skal "gå i strupen" på noen, kan du jo starte med Jonas Gahr Støre. Hans formue er på mer enn 50 millioner ( du får lese deg opp så du får litt mer kunnskap om hvordan Støre har havnet i den situasjonen) Kanskje du skulle henvende deg til han i første omgang og be han fordele sin formue på de som ikke er like heldige som han? Kanskje han gir deg en slant, hvem vet.

Et godt råd: Les og lær, og inntil videre burde du moderere deg hva gjelder usakelige og ufine kommentarer, eller rett og slett holde kjeft.

Fortsatt god bedring.

Maria: Riktig god tur til LA og vær rik med god samvittighet :-)

Sosialisten og den "Røde",får gratis flytur med fallskjerm av meg:-) Droppe dere over Nord-Korea. Ellers bør dere ignoreres :-) Uttalelsene avslører mangel på blodomløp mellom ørene:-) Karma biter dere i den misunnelige røven deres :-))))

November: Takk for alltid så god støtte fra deg. Jeg setter utrolig stor pris på det:)

Jens Voltersvik

Jens Voltersvik

JEG reagerer slett IKKE med avsky på Maria Erken Høili's "usmakelige" og "ondsinnede" materielle rikdom. Jeg vil så inderlig gjerne være like rik som henne. Og det lar seg ikke nekte(det sier seg heller seg selv): Rike og pene er generelt lykkeligere enn fattige og stygge. Derimot REAGERER jeg med avsky på kommenterane til Sosialisten og Den Røde Arme. Smålighet og missunnelse fra ende til annen. Likhet = Rettferdighet? NEI, NEI og atter NEI!!. En som er uærlig og lat fortjener ikke den samme belønning som en som er ærlig og driftig. Og motta arv fra sine foreldre(fritatt fra denne dødskatten)- det er noe som kan være basert på arvelaters avgjørelse. Og den som mottar arv fra sine foreldre - han/hun fortjener det langt på vei, gjerne fordi arvtager har hatt et godt forhold nettopp til sine foreldre. Så regner jeg med at ovennevnte sosialist-debattanter hedret dette "fantastisk lykkelige Likhetsparadiset på Jord" som den gang Østblokken og Sovjet-unionen. Der i denne "klasseløse" verden våknet jo alle og enhver opp hver bidige morgen til 100% trygghet og 100% forutsigbarhet. Og der slapp du å se at naboen hadde det hakket bedre enn deg. Hvordan i all verden kunne det der allikevel gå aldeles overende sånn vel 25 år tilbake?

Jens Voltersvik: Gode poeng, takk for et fint tilsvar:)

Nattens dronning

Nattens dronning

Ville bare ønske deg og fam. god tur til LA:) Du skriver bra som,vanlig.

Nattens dronning: Tusen takk for det:) Fint å få feedback på innleggene mine også:)

Så spennende at dere skal til USA! Hva slags jobb er det du skal drive med freelance der borte?

Ina: Hei, jeg personlig jobber med utvikling/markedsføring,blogg og vlog. Vi er jo to håpløse entreprenører/drømmere. Vi er altfor kreative og har 100 baller i luften. Om en treffer kurven er jeg svært fornøyd. Ellers driver min mann med å skaffe oss distribusjonskanaler i større kjeder. Både med vann og smoothie. Vi har også en sosial app pågående, samt at jeg er ambassadør for et kasino.

Jeg behøver 10 milllioner norske kroner, hvis noen vil hjelpe meg så er min konto: 16196858478.

Hva med å legge ut et usminket bilde av deg selv?Og med det mener jeg null sminke og null filter.

Sånn at vi kan få se din nakne "sannhet"...

Frida: Det er bare å se dagens innlegg det:) Null sminke og null filter. Det bilde som ligger i dette innlegget, er en parodi av meg, som andre har laget.

Skriv en ny kommentar