hits

De vil kjøpe meg og skriker hore

Hei kjære lesere.

 

Jeg ser ut av flyvinduet.

Trærne er kunstig plantet. Rundt er det lyserød sand, tærer ser ut som små dotter innenfor avgrensede områder. Vi er i ferd med å lande i standbyen. Husene går i ett med sanden, merkelig, mulig de har forsøkt å bygge det inn i landskapet. Alt ser likt ut. I alle fall fra utsiden.

Det er 21 grader og sol.

Jeg befinner meg i den skrivende stund i Marrakech. Når jeg landet på flyplassen i går hadde jeg helt andre forventninger en det som ventet meg.

Vi ankommer hotellet, det første som møter oss, er en sikkerhetskontroll som leter etter bomber.

Vi har booket en suite med 2 soverom siden vi reiser med våre redigerere. Vi skal spille inne en reklamefilm for en av mine sponsorer.

Suiten er dobbeltbooket, så de sender oss til 2 separate rom. Irritert og sulten klager jeg, og ber de slå av regningen, siden vi allerede har betalt for en suite. Damen i resepsjonen sier det er ok.

Hotellet er ikke high class, men det var det med den beste ratingen. Når jeg snudde på puten var det fortsatt sminkerester fra forrige gjest. Jeg orket ikke klage igjen.

Det er fortsatt litt igjen av dagen og vi blir enige om å gå på markedet. Du vet, det man ser på film ....

Vi førsøker å navigere oss frem med kart, men til ingen nytte. På veien ser vi bare elendighet, folk i søppeldunker, fattige langs gatene og nedlagte bygninger. Det er skittent.Vi leter febrilske etter mat, Til slutt blir vi enige om å bare velge det første og beste vi kommer over. Jeg skuer over gaten et sted der mange sitter, det er som regel et godt tegn, så vi tar sjansen.

Alt står på Arabisk. Innenfor skranken står folk med store gryter, jeg forsøker å si at jeg er vegetarianer, de drar opp en linsesuppe, så vi blir enige om den.

På gulvene rundt kryper det katter, å gud vet hva som er i de grytene som kokes.

Vi setter oss ned, det smaker helt ok. Vi får servert varm te til måltidet, vann er ikke å oppdrive. Når vi er ferdige innser vi at vi er på et herberge. Det var første og siste gangen ....

Jeg gir de 200 dirham i driks, de skjønner ikke bæret, så går vi.

På veien finner vi en hestevogn, vi velger å hoppe i å kjøre til markedet. Som jeg alltid gjør pruter jeg halvpris på turen.

Når vi ankommer, er det folkemengder jeg aldri har sett maken til. Jeg velger å holde vesken godt klemt til bryste. Folk kommer i hopetall og tigger. En kvinne med en baby på magen, sparker etter en liten jente som forsøker å komme bort til meg. Det er grusomme tilstander.

Vi fortsetter innover. På innsiden havner vi i labyrinter med klær og suvenirer. Det tar aldri slutt og vi går oss bort.

Mørket har begynt å melde sin ankomst. Vi blir stresset og forsøker å finne veien ut til ingen nytte. Bak oss kommer gjenger av menn som roper både nedlatende og skjellsord etter meg.

De vil kjøpe meg og skriker hore. Jeg velger å vis fingeren, det er ikke særlig lurt i Marrakech, men jeg gjør det for det. De hisser seg opp og skriker ennå mer. Til slutt gir de seg.

Vi begynner å bli desperate, ser etter mulige veier ut. Fra sidelinjen kommer en mann som spør om han skal hjelpe. Vi sier ja. Han fører oss til taxisentralen. Når vi ankommer krever han penger. Jeg gir han 20 dirham og han hisser seg opp å skal begynne å sloss. Jeg sier ta den eller ikke før jeg snur meg og går, han kaller oss ting, og forsvinner sakte inn i mørket.

Det kommer ingen taxi, så vi fortsetter innover i labyrinten. Nå begynner vi å bli redde. Vi møter på gjeng etter gjeng, en prøver å falle på oss for å forsøke å lure til seg penger. Vi går alt vi kan.

Tilslutt finner vi en taxi. Mannen i taxien kjører som en gal gjennom folkemengdene. På veien snidter han barn og unge på mopeder. Han ler ... herregud tenker jeg for meg selv livredd der jeg sitter.

Tilslutt ankommer vi hotellet. 

Følg meg gjerne på youtube.

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser

Instagram

Facebook

Maria

23 kommentarer
Judas Iscariot

Judas Iscariot

Husk at i islam er alle vestlige kvinner horer. Dette er basisen i islam.

Back in 2011, a female politician and activist trying to combat sexual immorality in Kuwait suggested that Muslims import white sex slaves.

les mer her.

http://www.thecommentator.com/article/6020/islamist_rape_of_white_women_as_old_as_islam_itself

Dette beviser at det er mange dumme kvinner her i Europa som har sympati for muslimer. Disse må være mentalt forstyrrede. Ønsker å importerer inn sine voldtektsmenn. Galskap.

Så du har vært i den virkelige verden nå også. Ikke verst. Slik er det for de fleste, og det er interessant å reise til slike steder for å utfordrere sin egen komfortsone. Jeg kan fortelle deg at Marrakech er barnemat å regne sammenlignet med f. eks Bombay, Bagdad, Teheran og mange andre steder i verden. Sleng fra deg vesker og dyre sko, la penge være hjemme og reis en runde med en ryggsekk rundt i verden, så får du et annet syn på det meste. Det kan jeg love deg.

Jeg synes du skriver ålreit jeg, men ærlig talt, den overskriften har ingenting med innlegget å gjøre. Det tas helt ut av kontekst og er clickbait på sitt aller verste(/beste). Derfor kommer ikke jeg til å følge deg i fremtiden.

Selv fikk jeg nok av Marokko da jeg reiste med moren min dit som 12-åring. Gamle menn syntes det var helt innafor å klå meg åpenlyst i skrittet og brystene mens jeg sto foran dem i kø. Null respekt for kvinner uten følge av mann - og sånne mennesker gidder sannelig ikke jeg betale for å feriere blant. Parferie er sikkert greit, men glem respekt om du ikke har med deg hankjønn på turen.

Du må bo på et topp hotell midt sentrum. Og viser du fingern i Oslo også får en tilbake. Ellers kos deg i varmen

En lærerik tur om ikke annet.

Ja, de koker sikkert katter i marrakech.

Oi, skal tro om vi har vært i samme Marrakech? Har som motto, "Smil til verden, og verden smiler tilbake" :)

Jau, nett slik er det i detta ofslege utlandet, beint fram heilt forhufseleg. Nei, me lyt ikkje reisa slike stader i det heile, det er altfor farlegt. Me lyt halde oss heime på garden heile året istaden, det er det tryggaste, det. Då slepp me slike illskapar som all denna fattegdomen og alt det andre som er typisk utlandsk fører med seg au. Jau!

Jeg er en bestefar på 69.

Er langt fra enig i alt du skriver...men jeg bøyer meg i støvet for en slik frittalende, og allsidig kvinne!!!

Fortsett! Du er bare fantastisk!!!

Slik er hele den Islamske verden, en diger søppeldynge. Grunnen til at det er slik er den forkastelige kulturen som har oppstått i kjølevannet av at den ondskapsfulle religionen Islam som dukket opp på 800-tallet.

Judas Iskariot

Judas Iskariot

Ser at min link ble forkortet. Korrigert dette.

http://www.thecommentator.com/article/6020/islamist_rape_of_white_women_as_old_as_islam_itself

Hva i all verden. Er dette seriøst? Hvem i all verden er Maria Høili? Hvor kan vi se den reklamefilmen som skulle spilles inn?

Reiser dit hvert år i vinterferien.

Helt annen opplevelse enn du har hatt.

Men kanskje greit du får tatt en titt på virkeligheten.....Norwegian flyr direkte til Marrakesh hver uke og har god dekning på turene. Det er ikke på grunn av at det er så utrolig god kattegryte der nede. For meg som kjenner byen godt er det tydelig hva som er problemet. Du stikker deg ut i mengden og oser penger. Hadde du fulgt turisters råd nr 1.when in Rome..osv... hadde du hatt en annen opplevelse. Om du snur livet ditt på hodet. Vanlige folk der tjener 3000,- i måneden og kostnadsnivået ligger på omtrentlig en fjerdedel av Norge. Dvs en kaffe koster ca 5,- istedetfor 20,- her. Du er en vakker dame med tydelig tid og ressurser til å trene og ta vare på seg selv. Penger til fine klær og restylan. Om du bor på gata gjør du alt for å få en krone eller to (dirham) for å gi barna dine mat. Det er ikke noe sosialt nettverk i Marokko som i Norge. Jeg skal love deg at jeg hadde hengt på hu dama med pengene og tigget til hun til slutt hadde gitt opp og kasta en femmer etter meg for å bli kvitt meg. Om du vil ha en riktig opplevelse der nede av kultur og glede, send meg en Mail så skal jeg ta med deg og hubby på en rundtur.... ellers fin blogg.

Hvorfor er det slik i disse landene? Jo fordi alle er korrupte, så for å overleve må folk bruke knep og lureri, alle driver med lureri for å overleve, resultatet blir et samfunn uten empati.

For de som leder landene og sitter i viktige stillinger er bare opptatt av sitt eget ego og forlystelser og eiendeler.

Selv om mennesker må dø i denne verden i sin elendighet, så kommer det en dag da alle døde får livet tilbake, og når de tusen år er ferdig og alle mennesker skal prøves, da vil de råtne typene være ferdig for evig og alltid, og de gode får evig liv.

Ikke overrasket i det hele tatt. Jeg kommer aldri til å sette mine føtter i et muslimsk land igjen, og det av mange ulike grunner. Sol, varme og strender finner man plenty av andre steder. Har vært i Tyrkia en gang, og det var mer enn nok av den sorten. Tenk at det finnes sterke krefter i vår del av verden som vil gi Tyrkia og 80 millioner tyrkere fri tilgang til EU og Europa. Iblant må man bare lure på hvem de virkelige gærningene egentlig er..

Jeg bor i en liten by på sørlandet. Byen er invadert av arabiske flyktninger. I fjor sommer satt jeg alene på en uterestaurant på dagtid for å nyte en kald pils. Det skulle jeg kanskje ikke gjort. Rundt halsen hadde jeg et sølvkors,ved et bord like ved, satt fire arabisktalende menn med måltidene sine og vannglass. Mens jeg satt å nippet til glasset, begynte mennene å stirre i min rettning å snakke høylydt. Den ene pekte mot meg . Den opplevelsen har jeg kringkastet venner og familie,for jeg fikk virkelig føle på kroppen,litt av det du skriver om.Disse mennene oppnådde det de ville.Jeg ble utilpass,og gikk.

Typisk Islamske menn :-( Ser de en vakker norrøn kvinne,blir de som oftest seksuelt tiltrukket,siden de i sine hjemland kun ser kvinner/menn med brune øyne og sort hår som på folkemunne kalles kommunefarge.Forståelig nok at de blir fokusert av vårt mangfold av hårfarge/øyefarge. Det som ikke er forståelig, er frekk og ubehøvlet oppførsel mot kvinner i landet de flykter til. Mistenker at noen av disse ikke er reelle flyktninger som har blitt undertrykket i sine hjemland.Takk for at du blogger om disse viktige sakene Maria.

Fantastisk blogg! Ble temmelig irritert over det du opplevet,som er gjengs blant flere jenter/kvinner i Norge som også gjerne har bra utseende.De med mindre godt utseende,har vel en tendens til å forsvare innvandrere som har denne hangen til rasisme mot vestlige kvinner/menn. Mulig de slipper oppmerksomheten.

Mange som ikke forstår hva religion, dogmer og ideologier kan gjøre med mennesker. I islam er det materielle livet, altså livet vi lever nå, mindre viktig enn hva som venter i det neste liv, i "paradis". Dette påvirker nivået av empati i hver enkelt svært negativt, og det nedgraderer behovet for å skape et fungerende samfunn utover familien, subsidiært klanen. Det viktigste blir å følge lovene som definert på 600-tallet, som utvilsomt står i sterk konflikt med dagens menneskerettigheter. Koranen og hadith tillater og foreskriver slaveri, apartheid, folkemord, tortur, etnisk rensing, pedofili, osv, osv. Dette er virkelighet i 2017, i motsetning til hva selvhatende liberale og sosialister later til å tro.

Ekkel opplevelse som vitner om at disse som roper høyt om rasisme,er vel så ille rasister selv når de møter en hvit kvinne eller mann :-/ Bloggen din er svært aktuell i disse "ulvetider". Det som opptar politikere er for det meste idiotsaker,som om man skal redusere ulvebestanden.Selv er eg mest engstelig for de tobeinte rovdyrene.Vi kunne vel sysselsatt endel NAV-utnyttere til å gjete sauene,slik som var vanlig i gamledager for å beskytte dyrene på gården.Vi trenger politikere som tenker utenfor boksen.

svein andersen

svein andersen

Muslimer er noen store rasister selv. Muslimer ser på jenter og kvinner i Norge som horer. De aksepterer bare tildekkete muslimske jenter og kvinner som bra nok. Muslimer er middelalderske i tanker og levesett. For dem står verden stille. Jeg drar ikke engang på ferie til slike land.

Skriv en ny kommentar