hits

Jeg liker å være naken

Hei kjære lesere.

Jeg vil snakke om nakenhet.Jeg står i dusjen på svømmehallen. Jeg og jentene har fast svømming på søndager i Lierhallen.

I garderoben bogner det av kvinner og barn i alle fasonger.

Noen er på vei inn i dusjen, andre er på vei ut. Ved dusjsonen er badstuen, noe som jeg personlig foretrekker før og etter bading, som den frysepinnen jeg er. Barna synes også det er deilig.

Beskrivende situasjon. Folk flest vasker seg etter at de har badet, ikke mange er så flinke til å ta en grundig dusj først, noe som jeg synes er ganske grose. Jeg mener vi skal jo i felles basseng. Ta hensyn, vask deg, står det klart og tydelig på skilte før du passerer slutt enden og går igjennom døren inn til svømmehallen. Duften av svette sitter igjen i luften.

Poenget mitt kommer snikende. Nakenhet, naturlig nakenhet? Jeg dusje, vasker håret, og setter meg i badstuen med barna. I mine tanker så undres jeg over hvorfor folk dekker seg til? De skifter på do, store som små, de vasker seg med badetøyet på og gjemmer seg under håndklede i badstuen. I varmen sitter de der og svetter inntullet.

Hmmmm, jeg føler meg litt blottet der jeg sitter kliss naken alene, men det er vel sånn det alltid har vært? Ute i garderoben føner jeg håret før jeg kler på meg. Jeg mener er ikke dette naturlig? Jeg ønsker ikke våte klær før jeg er ferdig med håret

Eksisterer ikke den naturlige nakenheten lenger?

Når jeg kommer hjem sjekker jeg sosiale medier. Det bugner av nakenhet, unaturlig nakenhet. I alle posisjoner. Jeg er med på å bidra til dette selv og har ingen problemer meg å legge ut bilder av meg selv i bikini? Jeg mener, hvorfor ikke? Jeg er stolt over kroppen min. Jeg soler meg toppløs i Syden. Jeg ser folk har sluttet med dette også. Særlig de som er flottest, de skjuler seg også bort i den naturlige nakenheten.

Men jeg er stolt av meg selv og føler meg komfortabel med og uten klær på kroppen. I mitt hode er den naturlige selvsikkerheten rundt nakenhet totalt kvalt samfunnet. Overøsning av retusjerte unge jenter som blotter seg i alle stillinger gjør vel noe med resten av kvinnene.

Jeg vet ikke om de skammer seg over seg selv, eller at føler at de må gjemme seg bort av andre årsaker?

Hjemme vandrer jeg også naken. Jeg vil da anta at barn får et mer anstrengt forhold til egen kropp om foreldrene skifter i skjul? Er ikke dette en del av utviklingen og sikkerheten rundt sin egen kropp som dannes på hjemmebane?

Mange har sex i mørket, de slår av lyset før de skal kose seg, jeg mener hvorfor? Er ikke litt av kjærligheten og nytelsen å se sin partner naken?

Videre tenker jeg kanskje at jeg har blitt sikkert på meg selv via mamma. Hun dekket seg aldri til å forholde hun hadde til nakenhet var naturlig, mulig det smittet over.

Hva tenker dere? Er det blitt en skam å vise seg selv slik som man er skapt?

Hvorfor er kontrasten så stor fra media til virkeligheten?

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

Følg meg gjerne på youtube:

Maria

 

 

 
11 kommentarer

"Eksisterer ikke den naturlige nakenheten lenger?"

Min teori er at kroppsfikseringen i samfunnet/media/sosiale media er mye skyld i at det er gått så langt at folk dusjer med klær på i en svømmehall.

Håper det ikke oppfattes som et personangrep, men jeg kan vel ikke si at jeg oppfatter bloggen din til å være en oppfordring til å ha et naturlig forhold til kropp.

Jo, mer det skal fikses på, jo mer blir det "unaturlig" å ha en kropp som bærer preg av gjerne alder og barnefødsler.

Men jeg håper virkelig at de fleste er sterke og stolte nok til å like og akseptere kroppen sin som den er.

Ønsker deg en fin dag! :-)

Mvh. Frode F

Frode F: Hei Frode. Nei, dette er overhode ikke personangrep. Jeg står for mine spise og treningsvaner. ellers er jeg naturlig, bortsett fra at jeg har operert puppene.

Jeg synes det er viktig å ikke være for retusjert, jeg selv arr og strekkmerker. Det er en del av historien og preget av å føde 3 barn. Men jeg går ikke rundt å er redd for å vise meg frem, dog tar jeg godt vare på meg selv.. Jeg tror mye av selvtilliten henger på vedlikehold. Om man begynner å sammenligne seg med andre, blir det veldig vanskelig å akseptere seg selv.

Just det :-) Det handler om hva man dytter i seg og ta vare på seg selv osv. Det har dessverre blitt slik,at har man flott kropp,tror folk det må være plastiskkirurgi. Har noen naturlig store pupper eller lepper,er dette også misstenkelig :-/ Dette er også et aber for de som stod først i køen da disse kroppsdelene ble delt ut av vår Herre :-) Alt er ikke juks.

Du er et godt forbilde for mennesker som missbruker mat. Det er deres rus,og det er ikke andres feil at de trøstespiser og lar være å trimme. Det bør ikke bli slik at de mindre vakre og slanke,har lov å trolle med Maria og andre av hennes kaliber.Å være menneske har heller aldri vært enkelt,da mennesker alltid blir hektet på noe.

Nobodys wife: Hei, takk for støtte. Jo du sier noe, vi har alle et jag etter å være avhengig av noe, det er de forreste som har disiplin til å velge hva:)

Elsker at du kommenterer selv på bloggen under falske navn som hyller deg selv...skrivefeilene røper deg konstant! :) LOL

Jens N: Jaja, det ville jeg aldri funnet på å gjøre:))

Enig med deg at vi trenger å få tilbake et sunnere forhold til kroppen vår. Og det å vise seg naken fremfor sine bar feks på naturlige steder, tar nok ikke skade av, men vi behøver jo ikke å løpe nakene i huset til en hver pris. DEE går vel 99% av folk mer kler, så der kan også du gå med klær.

Når det kommer til svømmehaller må jeg først starte å si dette. Det er en regel at alle MÅ dusje før de skal i bassenget. Det er direkte farlig å la være. Bakterier kan fremkalle sårinnfeksjoner, lungebetennelse og slimhinneinfeksjoner mm. Så alle må starte å tenke personlig hygiene. Har man ikke dette tilstede mener jeg at de kan holde seg unna slike steder og ikke utsette meg og andre som faktisk vasker oss først. Når det kommer til trygghet med sin egen kropp og fokus på kropp må jeg si det er deilig med folk som ikke bryr seg. Om du er tynn eller tykk det spiller ingen rolle. Jeg har personlig vært ekstremt godt trent og er nå 110 kg utrent med mage og er faktisk fornøyd med kroppen og ønsker at mine barn skal få samme forhold til kropp som meg selv. Bra artikkel og fortsett slik :)Kropp er også smak og behag. Noen liker tynne og noen liker tykke.. Dette er noe vi alle må huske på.

Hei jeg går selv Naken hjemme og hos de jeg er på besøk hos.

Dessuten syns jeg å ha på meg minimum truse er noe tull.

På stranden gjelder det samme.

Skriv en ny kommentar