hits

Plastiske operasjoner

Hei kjære lesere.

Ekstern snakk.

Jeg skjønner at mange irriterer seg over det faktum at unge mennesker velger i hyppigere grad å operere seg fremfor å godta sitt naturlige utseende. Jeg har lest innlegget: Bloggeren Kona til lever fint uten «thigh gap». Det får hun jubel forJeg mener jo dette er en individuell avgjørelse.

Problemet med sosiale medier i dag, er at de danner en sammenligningsproblematikk, det er vanskelig å komme seg ut av. Via å fronte vakre, trente, vellykkede personer, så er det klart at man danner seg rollemodeller. Man vil bli som sine rollemodeller.

Men det er dette vi vil se, det er dette som selger. At det skaper ekstra press på enkeltindivider, handler om, om du står støtt i deg selv. Å godta, selv om du synes andre er flotte. 

Før i tiden spiste de bendelormer for å bli tynnere og gikk med stramme korsetter for å lage midje. De hadde ikke kniver, men slik har det hvert gjennom hele historien. Mange prøver å nå det ultimate av seg selv, eller det de ønsker.

Jeg synes overhodet ikke det er feil at voksene mennesker velger å operere seg, særlig etter barn, ser jo de fleste ut som vrengte baklommer, om man ikke setter inn drastiske tiltak.  Flate rumper og slappe mager.

Jeg har selv født 3 barn, vært feit og hatt cellulitter. Men jeg har jaggu klart å riste av meg fettet og cellulittene 3 ganger.

Det er snakk og hard jobbing og betyr det nok for deg, så klarer du det.

Dog tok jeg silikon som 18-åring, noe som var dumt siden jeg ikke hadde fått barn, puppene ble jo som ballonger når melka kom farende. Så måtte jeg da operer igjen og igjen. Så nå er jeg så og si flat. Noe jeg foretrekker personlig på dette stadiet i livet. Puppene blir faktisk ganske så fine etter en brystreduksjon også.

Vi endrer oss og hva som er viktig for oss hele tiden. Det er ikke slik at man trenger å angre, ting kan alltids reverseres om man er misfornøyde med tid og stunder. 

Preferansegrad er forskjellig, men jeg vil vel si det er ganske ut, å se ut som en "plastiskdukke"Tynne pornobryn og enorme silikonpupper tilhørte 90 tallet. Det som gjelder i dag er en stram veltrent kropp, ikke tynn eller feit, naturlige øyebryn og naturlig sminke, lite hårfarging. Så jeg mener, er det så farlig om folk vil operere en nese eller en pupp?

Når jeg var yngre tok jeg Botox og restylane for å leve opp til rollemodeller. I dag tar jeg restylane fordi jeg liker utseende mitt bedre slik.

Om du farger håret, barberer deg, fikser neglene, hud og sminker  fordi du vil se bedre ut så ligger dette i samme kategori sett fra min vinkel. Forfengelighet. 

Om du lever i skogen, uten dusj, har aldri brukt sminke eller ordnet på deg selv, så skal jeg lytte.

Jeg tar haugevis av Botox, ikke fordi jeg er full av rynker, men fordi jeg har stressnakke. Det er en forskjell på kosmetisk og medisinsk. Botox er ikke bare negativt, den kan bidra til å slippe hodepine og høye skuldre.

Men jo, akkurat nå liker jeg ikke være så stram i masken som før. Jeg vil ikke se fake ut. Forebygge er vel det beste ordet jeg kan relatere tilstanden til.

Man kan faktisk ikke kjempe mot strømmen. Det kommer til å bli verre og verre med trender, kropp, klær og kamuflasje.

Så denne kampen er bare å gi opp, føler du deg ikke bra ,så kommer du til å gjøre noe med det allikevel uavhengig av andres mening.

Følg meg gjerne på youtube


Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på 

Instagram

Facebook

Maria

 

 

 

 

13 kommentarer

Hvis din mann er av polsk opprinnelse, kanskje du skulle feie over din eget........

Det er ikke til å legge skjul på at de fleste tyverier og kriminelle aktiviteter utføres av polakker i Norge i dag:.. Skal din mann kastes ut????

Det er jo verre enn å leve på NAV, bryte seg inn i gamle folks hus å robbe dem, gjøre dem til psykiatriske pasienter å de ikke får jobbet

???

KArl: Min mann er norskfødt, men godt at du generaliserer polakker. Kan du henvise til de statistikker du har påstander om.

Enig livet er blitt vanskelig å leve pga dette fokuset på det ytre, et perfekt utseende 😃👍

Kjetil saint: Slik har det nok vært gjennom alle tider. Tror du ikke?

Du virker veldig hissig på å rettferdiggjøre de valgene du gjør og kaller det "naturlig" uansett om det gjelder alkohol, operasjoner, røyking, sløsing etc etc.

Hvorfor det???

Anonym: Rettferdiggjøre? Neppe, jeg deler mitt syn på sakene, subjektiv mening.

Sitat:

"Man kan faktisk ikke kjempe mot strømmen. Det kommer til å bli verre og verre med trender, kropp, klær og kamuflasje."

Hvorfor skal man egentlig kjempe imot strømmen?

Kan man ikke heller bare gi F i trender, og heller gjøre det som måtte passe en selv!?

Man kan godt være velstelt uten at det koster for mye.

Å føle behov for å følge trendene vil jeg påstå er en evigvarende mental tvangstrøye.

Slipp fangene fri, det er vår!

Mvh. Frode F

Frode F: Hei, det er neppe så enkelt. Unge mennesker er avhengig av å finne en tilhørighet. Dette søler de sammen i grupper, slik at det blir sammenhold. De som ikke har det samme faller utenfor. Slik er det, trist men sant. Å gjøre sin egen greie, er vanskelig i Norge.

Det som er farlig med dette usunne fokuset på det ytre, er at man kaster bort mange år der man faktisk glemmer å " leve ", puste gjør man jo automatisk og tenker ikke noe særlig over det. Det er selvsagt ikke nytt at kvinner er opptatt av skjønnhet, det har man vært siden tidenes morgen. Det nye er at påvirkningskraften er mye større nå enn den noengang har vært, takket være den digitale verden, der man eksponeres for ytre skjønnhet overalt. Man skal ha god helse for å følge opp det korrekte idealet man får presentert via media som bruker bloggere og annet til å fremme dette. Mange unge jenter får et løgnaktig speilbilde av seg selv og begynner å leite etter skavanker de ikke har, plutselig er alt feil og man må rette på det ene og det andre. Paradokset er jo at noen av de som fremmer dette i media via blogger og annet, har lavt selvbilde og sliter med ulike psykiske utfordringer som de er åpen om. Blir man lykkeligere av alt dette jaget?

En får væra som en er, når en ikke vart som en sku...

Er så glad i mennesker som klarer å være seg selv,har humor og ikke tar seg selv høytidelig uavhengig av utseende og status...

Jeg tror ikke menneskehjernen har kapasitet til å takle internett slik det er i dag, det blir for mye.

for ved å surfe en dag på nettet, så har du inntatt i hjernen like mye informasjon som et menneske på 18 hundretallet fikk gjennom et helt liv.

Hei! Morsom blogg og artige synspunkter. Kan du anbefale et sted for medisinsk botox?

Mvh Kerston

Kerstin: Hei;) Jeg går hos Sandvika Nevrologiske. De er flinke. M

Skriv en ny kommentar