hits

Jeg kunne avslørt mye. Idrettsstjerner, finansfolk og kjendiser som vil ligge med meg

Hei kjære lesere.

Et halvt år som nykter.

Jeg har ikke drukket en dråpe alkohol på 6 mnd. Jeg trodde det skulle bli umulig, siden jeg ofte var tvunget ut i sosiale settinger jobb messing. De første gangene jeg var ute i middager eller på fester, var det unaturlig å stå der klinkende edru, mens stemningen steg i være.

Jo fullere, jo mer snakkesalige blir folk. Egentlig anser jeg meg selv som en meget sosial person, jeg liker å snakke og bli kjent med nye mennesker. Men nå har jeg på en måte gitt litt opp.

Når man er full, så tror man at man eier verden, ingenting betyr noe i det øyeblikket man mister hevningen.

Røykånden er fryktelig, var jeg slik? Jo, det var jeg vist, jeg røyket en del på fest. Så mye at jeg var hes dagen derpå. Å jeg skulle liksom være et godt forbilde helsemessig? Neppe.

Folk lurer på hva som feiler meg fordi jeg ikke drikker.

Jeg har bestemt meg for å late som, dette tar lokket av trykket. Slik slipper jeg å gjenta meg selv gang etter gang.

Jeg er blir manisk på å dobbeltsjekke at drinkene ikke inneholder alkohol, for da har jeg brutt sirkelen.

Hva feiler det deg siden du ikke drikker? Jeg kjenner alkoholånden slår mot meg. Du er så deilig, folk prøver å grafse. De er ufyselige.

Jeg hadde et kjempeproblem på forrige event. Jeg hadde en slimål etter meg, en dritafull en som simpelthen ikke ville gi seg så lett.

Jeg måtte gjentatte ganger holde meg rundt min mann for å unngå at han snek seg inntil meg,Det verste er de som lukter på deg. Ikke bare i fylla, det kan også forekomme i køen på Kiwi.

Jeg kunne avslørt mye. Idrettsstjerner, finansfolk og kjendiser, gifte eller ikke, de gir FAEN. Agenda, å kose seg litt i fylla.

Akkurat som det ikke har skjedd. Tja, livsløgn.

Konene er ikke bedre, de henger i barene og skratter, mens ukjente menn stryker hendene under skjørte. De morer seg. Føler seg kanskje litt mer attraktive.

Mannen har de vel gått lei av, tenker jeg for meg selv.

Det går begge veier, så jeg bryr meg ikke, bare observerer.

Før stod jeg på bordene og danset. Herregud for et opplegg. Jeg har aldri vært av den rasen som har latt folk ta på meg eller flørtet. Det har jeg ikke hatt noen behov for.

Men det er mange av dem, grusomt mange.

Du kan vel si at jeg har blitt litt skadeskutt av dette. Jeg har innfunnet meg med at folk bare er slik. At de ikke har nok med hverandre.

Et tilfeldig ligg, så er det hele over. Men ved neste sving, der alkoholen melder sin ankomst, mister man huet, hvert fall den øvre delen.

Jo, beskuelse. Det er interessant, hele prosessen. Å nyte er ikke en synd. Det er bivirkningen av nytelsen som er elendig. Å da mener jeg ikke det seksuelle. Da mener jeg at huet ikke henger med de første dagene etter synden.

Hvem vil vel ha en ansatte som ikke fungerer? Eller familie fedre elle mødre? Ikke jeg i alle fall.

Jeg har opplevd mye. Venninner som har drukket en helflaske vodka om dagen, bare for å overleve det miserable livet de har skapt for seg selv.

De uten en følelse av uten verdi og alkoholen som sin bestevenn.

Jo, det er ganske mye rart man gjør og skal igjennom.

Jeg har mye erfaring for å si det mildt. Men for meg er jeg temmelig fornød med at jeg hoppet av toget for 6 mnd. siden.

Nå føler dere sikkert at jeg dømmer alle som drikker. Jo, det er nok min unnskyldning for å ikke drikke selv. Jeg vil ikke, jeg er ferdig med det hele.

Ja, jeg vet det er en forskjell på et glass i ny og ne. Men dere tar nok budskapet, vil jeg tro.

Følg meg gjerne på youtube

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser.

Youtube

Instagram

Facebook

Maria

 

13 kommentarer

Respekt til deg😊 lykke til videre. Du er en bra person Maria😚

Hei, tipper Tone damlie er sånn i baren ? ;)

Snill bestefar

Snill bestefar

Fornuftig valg på alle måter!

Veldig bra at du deler dette med andre, som dermed ser at det er fullt mulig å kutte ned, eller helt bort, alkoholen.

Når jeg ser på bildet av deg forstår jeg imidlertid hvorfor enkelte kan miste hodet, spesielt når det i tillegg er beruset :-), uten at det unnskylder dem.

Judas Iscariot

Judas Iscariot

Jeg har ingen problem med folk som ikke drikker. Drikker for det meste til mat, vil ikke pimpe en type øl, må variere. Vin har mye syre, så det blir det lite av. Drinker er ofte for mye sukker fra brus. En GT kan gå, men en er nok.

Dansing er for meg tull "en musiker danser aldri".

For meg er det en fornærmelse å igle seg på andre. Heller ikke å bedra sin nærmeste. Man er voksne ikke barn.

Enkel regel. Bruk hue!

Jeg har aldri vært full, aldri vært full, og aldri vært utro, jeg er som en helgenen 😇

slem bestefar

slem bestefar

sånn blir det med med sexkjøpsloven ola dunk er blitt en mester i og ronke.Når han blir full mister han alle hemninger og er en sprengkåt fitte tigger.Sender en stor takk til åndshorene for det

Det triste her er at man resignerer og lar dette sosiale forfallet pågå uimotsagt.

Personlig sier jeg fra når jeg ser den typen oppførsel ettersom jeg mener det er FEIL av en EKTE mann å ta på en annen manns kvinne (på en seksuell måte) for i det sekund han gjør det er han ikke lengre en EKTE mann, men en tåpe og taper som ikke respekterer ekteskapet.

En EKTE mann beskytter og tar vare på sinn kvinne, og om han sitter og aksepterer at en annen mann tar på hans kvinne uimotsagt er han INGEN EKTE mann, men en tåpe som lar seg utnyttes og overkjøres.

En mann blir egentlig først en EKTE mann når han inngår et EKTESKAP med sin kvinne og stifter en familie.

Når det gjelder kvinner så mener jeg de samme gjelder for dem, og en gift kvinne som lar andre menn en dems ektemann ta på dem på en seksualisert måte ikke er hakket bedre en horer, og at dems valuta ikke er penger, men oppmerksomhet og selvgodhet.

Vi som ønsker et bedre samfunn bygget på gode verdier og respekt mellom menn og kvinner må begynne å snakke ut, og ROPE når vi ser dette sosiale forfallet.

Jeg kunne avslørt mye. Idrettsstjerner, finansfolk og kjendiser som vil ligge med meg

Sorry Maria

Denne kommentaren kjøper jeg ikke

Jeg trur at dette innlegget er bare for å få masse klikk for å lese dine innlegg

Så heit er du ikke

Hei Maria. Fikk lyst til å kommentere dine opplevelser.

Du bør kanskje vurdere å skifte omgangskrets. Hvis du virkelig må forklare og bortforklare til stadighet til dine bekjente som spør deg om hva som er feil, så er du i feil miljø.

Det du beskriver om kjendiser og idrettsfolk sier jo ikke annet enn at de også er mennesker. Det du opplever er nok ikke så unikt. At du skal avsløre noen, blir for dumt. Forstår ikke en slik tankegang. Skal du prøve å få et 10000 kroners tips fra Se&Hør.

Selv om du selvfølgelig er unik i deg selv, så er du ikke såpass unik at ikke mange andre har opplevd mye av det samme som deg.

Så når du sier at "du har opplevd mye for å si det mildt", så er nok sikkert det riktig, men også en sannhet med modifikasjoner. Det er svært mange som har opplevd mildt sagt mye. Både på godt og ondt. Du lever tross alt et privilegert liv med muligheter mange kun kan drømme om. Så det burde heller ikke være så vanskelig å kunne se at mange andre her i livet også har opplevd like mye, og mye mer med mindre muligheter til endre det. Det er visse sider av livets hverdager du har bedre muligheter til å takle enn hva mange andre har. Men selvfølgelig, ingen går gjennom livet uten å bli merket av det. Enten man har et slikt eller slikt utgangspunkt. Det er livet.

Det er det du må takle uten å måtte bli satt helt ut. Selvfølgelig oppleves det slitsomt og ubehagelig, men du har selv dine grenser. Da er du også istand til å takle det. Du kan dessverre ikke oppdra hele befolkningen som ikke tilfredsstiller dine krav til oppførsel. Hvem kjenner ikke på det noen ganger. Tenker mange ganger jævla idioter. Men let it go. Livet er for kort til å irritere seg over det meste. Det går bare ut over eget blodtrykk. Kjør ditt eget løp og hold deg litt unna miljøer der du kanskje vet at du kan bli konfrontert med ubehageligheter. Så selv om det selvfølgelig også er feil at det er du som må tilpasse deg, så er det nok slik virkeligheten er.

Menn skal ofte briske og vise seg og tror de er Guds gave til kvinnen og menneskeheten. Men kvinner kan også ta av ofte. Har opplevd (riktignok endel år og kilo siden) at kvinner har fulgt etter meg på utesteder. Funnet ut hvor jeg bodde etter å sett meg komme ut av bilen. Ringt på hos meg om natten og bedt om å få komme inn. Min venninne hang ut av soveromsvinduet med hele overkroppen å ba henne ryke og reise. Komisk i etterkant. Kom en gang en dame bort til meg på et utested i Oslo og spurte om jeg hadde ligget med mange av de som var i lokalet. Det var hun overbevist om at jeg hadde. Hun sa seg ikke uinteressert i å være med hun heller!!I det hele tatt.

Slik er noen damer og dessverre mange menn. Alt ligger ikke til rette for at man bekymringsløst skal skli gjennom det hele uten å bli merket av det. Greit også å holde seg unna alkohol hvis det har lett for å skli ut. Selv så klarer jeg ikke nekte meg selv et glass rødvin eller tre en gang i blant. Men det blir med det.

Henger meg på Jan her oppe. Det er ikke noe spesielt fordi noen "kjendiser" vil ligge med deg. Vi menn kommer til et stadie i fylla der vi generelt sett vil putte pikken i alt som har puls ute på byen. Når det er sagt så tror jeg ikke du har fått så mange sex-tilbud.

Hva du oppfatter som at noen vil ligge med deg hadde jo vært interessant å høre, siden det generelt sett bare er et dønn alvorlig spørsmål om dere skal ha sex som faktisk er innenfor kriteriet.

Til Jan W:En behøver jaggu ikke være så "heit"for å bli klådd på...Det Maria prøve å formidle er så velkjent ,så velkjent.Er nok mange som vil kjenne seg igjen i dette, både kvinner og menn. Ta deg en kveld eller to på byen,hold deg edru og observer...

Nattens dronning

Nattens dronning

Menn og kvinner oppfører seg som aper i parringstiden når de er på byen enkelte ganger :-/ Dyreparken neste ?

Vanskelig å forholde seg til hva andre føler? Jeg tror jeg melder pass til den debatten?

Skriv en ny kommentar