hits

Sex med en vilt fremmed?

Hei kjære lesere.Jeg må innrømme at jeg har vært litt fordømmende mot menn når det gjelder å hive seg over alt som puster. Beklager det, etter disse artiklene fikk jeg et litt annet syn på det hele.

Jeg må si det overasket meg at så mange avslo. Noe jeg respekterer. Kvinner er nok på en måte litt dømmende i dag når det gjelder menns lyst til å ha sex med ukjente.

Gang på gang opplever jeg en seksuell tilnærming av menn både i forhold, og single så klart, siste gruppering er i og for seg ok.

Menn gir seg heller ikke så lett selv om de vet at jeg er gift. Jeg vet ikke om dette har med selvrespekt å gjøre? Man kan jo prøve å sette seg inn i motsatt posisjon.

Særlig enkelt blir det for menn som har fått litt innabords, jeg undres ofte over om de glemmer alt annet enn driften der og da?

Jo, eksperiment. En vakker kvinne spør 100 menn om de vil ha sex med henne, hvor mange svare ja? Se selv 

Omvendt sett, en mann spør 100 kvinner om de vil ha sex med han, hvor mange svarer ja? se selv

Ville dere hatt sex med en vilt fremmed på gata? Svaret blir nok ganske forskjellig fra edru til beruset, vil jeg tro:)

Følg meg gjerne på youtube 

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser.

Youtube

Instagram

Facebook

Maria 

 

 

 

20 kommentarer

Ja begge deler

Roar johansen

Roar johansen

Hei Maria, herlig og følge din blogg ! særlig likte jeg stykket du skrev ang. han som har jugd ang opphold, Ingeniør, kontra vaskehjelp. for inderlig håpe noen av våre folkevalgte, leste dette og får opp øya..hilsen Roar i fra Fredrikstad

Dama i den filmsnutten er ikke akkurat av de mest uimotståelige. Det er vel ikke han karen i det andre eksemplet heller. Begge er temmelig alminnelige, selv om de tilsynelatende begge er i brukbar fysisk form. Eksemplene hadde nok kanskje stilt seg litt annerledes hvis mannen som spurte om sex hadde hatt et utseende og framtoning på nivået til karer som Channing Tatum, Henry Cavill, Josh Hartnett og Charlie Hunnam. Hadde dama utseendemessig vært på nivå med Salma Hayek, Gina Carano eller Kate Upton hadde hun antakelig ikke fått noen avslag, med mulig unntak av menn som ville sett situasjonen som for god til å være sann og avslår av frykt for noe lureri.

Hadde damene visst de kom på tv, ville nesten alle sagt ja :)

Ville ikke hatt sex med en rett fra gata nei,hverken i edru eller beruset tilstand...Et sted må grensen gå...Eller for å si det på godt norsk:Så trengende har jeg aldri vært...

Pleier å si at jeg har vondt i hodet...

Menn er visuelle, mens jenter går etter sosial statu/sosial verdi.

Ergo, skulle man virkelig gjort et interessant eksperiment måtte man hatt ei rålekker dame som spurte, og en mannlig kjendis som spurte damene.

Hadde Robbie Williams tatt samme runden hadde han nok fått 40-50% ja. Når det er kjendiser gjelder plutselig ikke regelen om å ikke ha one night stands lengre ;-)

1 det er ikke lov å ha sex uten å være gift.

2 i dag er risikoen stor for å få en sexuell sykdom

3 sex med fremmed er ikke basert på kjærlighet

Ikke rart at kjønnssykdommer florerer. Dette er idioti og usunt. Folk som gjør sånt er dysfunksjonelle horer og horebukker.

Det exmpelet med denne dama er egentlig helt ubrukelig.

Pga settingen.En ilt fremmed kommer bort og spør om du vil ha sex med dem.Da tenker de fleste at noe er fishy.Eller de er mistenksomme i alle fall.

Gjort samme xpriment på et utested.Og dam har 99'5% napp

Hugo: Du trenger ikke en kjendis, du må bare han en som "viser/ser ut som" han har mye penger. Da hadde mannen fått minst like mye og ikke mer napp som jenta fikk.

Jeg har mine lyster og er veldig visuell, men utrolig nok har jeg faktigst takket nei hver gang jeg har blitt sjekket opp på byen av ei jente. Og ja, jeg er faktigst mann.:P

Flott bilde... antar det var meningen med bloggen.... teksten er fullstendig uten innhold, men okkuperer de flestes emosjoner.

Litt off topic, men damer som reiser med slike vesker, er litt turn-off. At en må style selvbildet med slike dyre vesker, sier noe om dama: At hun ikke er spesielt selvsikker og antakelig ganske overflatisk.

Kjør debatt, er jeg på jordet eller er det noe i det?

Rune Fardal:

"teksten er fullstendig uten innhold" påstår du.

Har du ikke lært deg å lese ennå? Eller mente du at teksten ikke traff deg og dine forventninger og personlige ståsted?

svein andersen

svein andersen

En må vel bare innse at de fleste menn har en hjerne på feilt sted. Det trengs ikke mere utbasunering av dette her. Den andre halvdelen av menneskeheten forstår så altfor godt hva jeg sikter til. Jeg føler meg kvalm på vegne av menn.

Husker fra min spede barndom at bli vist interesse var ikke all verden, ærlig talt er ikke jakten en del av det primære :)

Fornuftig dame.

Fornuftig dame.

Jeg er ei dame og må si at jeg er skikkelig lei av menn og hvordan de fleste av dere tenker på oss som objekt.Sex er kun fint med en person man elsker og elsker deg tilbake.Har nesten mistet troen på at han finnesJeg ønsker å elske og forgude en mann og ikke ha meg rundt.Men finnes det menn som er slik?Virker ikke slik:(

Er da nok av kvinner som går etter gifte menn. Selv om de vet at mannen er gift. Men det er selvsagt greit siden det er jo mannens feil uansett. Kvinner er alltid uskyldige.

Lenge leve kvinnelig hykleri. Jada jeg vet at også menn er hyklere.

Skriv en ny kommentar