hits

Sex, en kjapp en, er bedre enn ingenting

Hei kjære lesere.

Man vet aldri hva som smeller fra denne siden.

Vi tar en kjapp en ....

Jeg tenkte å være litt ekstra festlig i dag og snakke om sexstillinger.

Min mann og jeg hadde en artig samtale i går kveld.

Det er for oss som sikkert mange andre noe stillinger som faller bedre i smak en andre, samt at det er visse stillinger der mannen holder lenger i en andre.

Sex og seksualitet er temaer jeg har tatt opp før, og jeg mener bestemt at man får et bedre samliv, med et bedre seksualliv.

De som har mer sex har det bedre. Det er et av menneskets primærbehov. Man kan si hva man vil, men dette er biologi.

Jeg skal også støtte hannkjønnet med å si til dere kvinner, at jeg synes man burde gi litt mer av seg selv, selv om man ikke alltid orker. Dette styrker sammenknytningen, samt at mannen er villig til å bidra mer på hjemmebane. Gjensidighet er viktig.

Når det er sagt. Så tenkte jeg at det var nyttig å vite, at bakfra stillinger har en kortere holdetid enn forfra stillinger.

Fra min erfaring kan jeg ta med meg at stillinger med økende hastighet forkorter.

Jo, her er det stor variasjon, når jeg snakker om holdbarhet, men en ting er sikkert, det er bedre med en kjapp en, en ingenting.

Man trenger ikke overprestere. For meg holder det godt med 15 min. Mulig jeg er kjapp i avtrekkeren selv, men det er vel ikke feil det heller.

Om man tror det er bedre for kvinner at du holder i flere timer kan jeg med sikkerhet si at du tar feil. Kvinner og menn blir såre av friksjon over tid, så jeg skjønner ikke helt hvorfor dette har blitt en oppblåst greie med å holde ut i flere timer.?

JAJA, avslutningsvis vil jeg si at samkjøring gir det beste resultatet. Da MÅ man kjenne hverandre. Egotripp gir sjelden nytelse i lengden, husk gjensidighet.

Så det var dagens kjappe fra meg.

Les også : Sex, en kjapp en, er bedre enn ingenting

 

Følg meg gjerne på youtube

WgTCpIR1ijU

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser.

Youtube

Instagram

Facebook

Maria 

 

 

 

8 kommentarer

Når du er saint og lever alene så blir det ingen sex, for sex kan bare være i ekteskap, og man er jo ikke så dum at man kaster bort evig liv for 5 minutt med sex.

Nå har det gått snart 14 måneder uten sex, og det er ingen problem kroppen blir vant til det.

Flott innlegg der du på en humoristisk måte tar opp noe mange ikke tør snakke om.

Klar tale og rett fra levra :) Maria du er så ærlig og god. Ikke rart at jeg liker bloggen din :)

hehehe det er morsomt å følge deg, her hoppes det fra det ene temaet til det andre på et blunk! :D Enig i mye du skriver her.

Sex alle andre steder enn i ei seng er best. Bakfra på en kjøkkenstol, eller i sofa eller over bordet eller riding i bilen. Sex under ei dyne i mørke...nei takk

Nå har jeg funnet den dama, den som venter tålmodig venter ikke forgjeves hvis han ikke blir syk, eller drept i en trafikkulykke.

Her blir det kun i senga,tror gubben hadde "dødd" på seg om jeg hadde foreslått bilen,bordet(kun til mat)kjøkkenstol(det hadde blitt pinneved)nå sikter jeg til en komentar over her..Med en elsker ,hadde jo bilen passet utmerket..Enn så lenge blir det på et mørkt soverom under dyna..

"Gi mer av seg selv.........mot at......"

M.a.o.: Prostitusjon.

Skriv en ny kommentar