hits

91% av det norske folk, mener det ikke er bærekraftig med stor innvandring

Hei kjære lesere.

91% av det norske folk, mener det ikke er bærekraftig med stor innvandring.

Vi har brukte en halv milliard bare på tvangsreturer i fjord.

Er det Norge sitt ansvar og returnere ulovlig innvandring, ja, men å gjøre det på en såpass human måte at det koster det Norske Stat 80.000 kroner per person?

Det ble returnert 7900 personer i 2015.. Samlet sett ble det brukt 585 -685 millioner.

I 2016, ble av 7.321 personer returnert. Returen i fjor ble estimert til 5% høyere en året før (Noe som ikke semmer med de tallene som er beskrevet i artiklene) derfor er tallene estimert til en halv milliard.

Samlet sett på de siste 2 årene har vi altså brukt over en milliard bare på tvangsreturer? 

Det sitter fortsatt 25.000 saker til behandling.

Jeg anser dette som så kraftig misbruk at skattebetalerens penger, det koker i topplokket.

Hadde dette vært i et land utenfor Skandinavia, så skal jeg love dere denne summen ikke hadde kommet i nærheten av de tallene vi bruker. Dette er bare trist og skammelig med et slikt svik mot det norske folk som jobber og sliter for disse skattekronene til felleskapet.

Selv om Listhaug jobber på spreng, er det fortsatt en sak som politikerne i felleskap må se nærmere på, slik at vi slipper disse enorme summene på tvangsreturer.

Jeg tør ikke engang å tenke på hva det koster oss å integrere mennesker til Norge.

Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan det er mulig at mennesker som lever under fattigdomsgrensen i Norge er økende, og at politikerene ikke tar grep om dette? Disse er allerede eksisterende norske statsborgere, som blir puttet inn i en skuff og støvet ned i arkivene.

Hva er deres mening om returpolitikk?  

Les også Vi vet med sikkerhet at mange asylsøkere lyver!

Les også Jeg heier på Listhaug

Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser.

Youtube

Instagram

Facebook

Følg meg gjerne på youtube:

Maria 

 

24 kommentarer

stemmer bra det. på tide å begynne å returnere folk i større grad

Maria for president;)!

Helt enig med deg. Men jeg synes også det er skremmende med eldrepolitikken hvor gamle sulter i hjel på sykehus/hjem for de har ingen som hjelper dem å spise. De fryser, og mange må legge seg med bleier grytidlig for de har ikke resurser. Folk må dø alene for det er ikke satt av tid til medmenneskelighet. Det er en trist verden vi lever i. Men når det gjelder flyktninger da er det ingen som snur på kronene. Det er jo ett hån mot oss som jobber å betaler skatt i dette landet at pengene går til slikt.

80.000!! 5 purker og 1 asylsøker på Businessklasse med fri Champagne??

Befriende herlig å lese meninger som ikke er PK, politisk korrekt. Jeg tror at svært mange i vårt ganske land opplever denne delen av politikk som en tvangstrøye, og nåde den som stiger ut av den samme grå massen og snakker PK imot. Ja, slik tror jeg faktisk at realiteten er.

Tvangsretur er ok, og riktig, uten å gå inn i en lang argumentasjon omkring dette.

I mitt lokalsamfunn ser jeg en skjev forfordeling av goder/penger gitt til innvandrere som bor her. De blir gitt gratis medlemsskap i f. eks. treningssenter, og lokale ungdommer ser seg provosert av det når de selv ikke har råd til det samme kortet. Innvandrere søker kommunen om fritak for betaling av avgifter, noe vi andre må betale så lenge der er penger igjen på våre kontoer. De unndrar seg alt de kan, og bruker penger på mobiler, klær og sko i stedet. Jeg mener at de skal måtte prioritere annerledes og kjenne på dette med å måtte stå for faste utgifter slik vi andre må forholde oss til. Det er en del av læringen, tenker jeg.

Hmmmm??? E' det verkeleg så mykje så 91% rasistar her i landet? E' du visse på at du har fått med alle veljarane te' SV, Raudt og MDG i dei tala? Detta barra prova at Norge må vær eit av dei mest rasistiske landa i verda, vettu. Og då e' det barra rett og rimeleg at me betala noken milliardar i kompensasjon ôg. Du kan ôg kalla det avlat, viss du føretrekke det. Då blir det sikkort lettare å få Hareide og KrF ôg med på dugnaden, så det e'kje barra lurt, det e' kjempelurt.

http://tvedt.blogg.no/1484907177_noen_saker_tler_bare_.html

Mye kan sies, men det hjelper dessverre ikke hva man mener om dette. Det er et sterkt grep fra diverse krefter som er i ferd med å feste seg som en seig slange om vårt land, ( også globalt ). Mørket har senket seg over denne verden, verken rik eller fattig kan unngå å bli berørt av det som skjer. Det er håp, men når man kaster den kristne tro på søppelhaugen, da er det fritt frem for det meste. Vår kristne arv/kultur er i ferd med å viskes ut i et tempo som en karusell på vei utfor et stup. Som nasjon velsignet med rikdom, er det vår plikt å hjelpe fattige og nødlidende så godt man kan. Endel fremmende som er kommet til dette landet og har fått del i velsignelsen og freden vi har hatt, er nå begynt å utgjøre en trussel for rikets sikkerhet, godt hjulpet av div. andre krefter som pådrivere. " Hvor skal vår hjelp komme fra? Jo, fra Herren vår Gud "! Så kan man spotte høyere makter så mye man orker, vi er alle skjøre mennesker, ( ikke sterkere enn et siv som blir blåst avgårde med vinden ).

Judas Iscaroit

Judas Iscaroit

Alle vet at disse "flyktningene" har alltid og vil alltid bli ulovlige økonomiske migranter. Man må fjerne alle disse svindlere fra hele Europa og Nord-Amerika. Disse må integreres i sitt eget land.

Det må også påpekes hvem som har skylden til dette. Politikere, media og NGOer. Alle disse har hatt en agenda ved å bruke "flyktninger" til sine globalistiske mål. Man kan kun se på viljen til drap disse globalistene utfører. Madeleine Albright sa det er helt ok med drap på 500 tusen irakiske barn for å oppnå sine mål. Kissinger "useless eaters" med sine drap i vietnam og cambodia. osv. osv. Å ødelegg land er et mål for dem, kun for at noen få skal utnytte dette i profitt. At vanlig folk blir svindlet er ikke viktige for dem.

Ifølge Røy over så er 91% av befolkningen rasister om man ønsker å stoppe invandringen. Røy vet åpenbart ikke at det er forskjell på innvandring og innvandrer! Ha! Han er heller ikke den eneste idioten her i landet.

spurte deg forrige dagen og spør igjen

har du vært kjæreste med en som har mørk hud

og har du venner som er muslimer ?

takk for svar

Ang. bruk av offentlige penger ift. innvandrere så hørte jeg nylig om at nylige bosatte flyktninger er påmeldt en klassetur til Polen og Tyskland. Flyktningene er ikke en del av klassen, til orientering. Selve reisen har fokus på jødeutryddelsen under andre verdenskrig og innbefatter omvisning i utryddelsesleirene. Flyktningene skal visstnok ha en ledsager hver med på reisen. Klassen for øvrig får av denne grunn ikke følge av de av foreldrene som måtte ønske å være med på grunn av plassmangel. Foreldre er svært lite fornøyd, men ingen våger å protestere pga. PK.

Judas Iscaroit

Judas Iscaroit

Imran. Nå er det slik at man har ikke behov for å være venn med en pedofil for å kritisere personen. Man har heller ikke behov for å være venn av en Nazist hvis man skal kritisere personen.

At Islam er basert på en pedofil som får "åpenbaringer" fra engelen Gabriel under samleie med et barn. Lyve eller drepe "ikke-troende" Det mest perfekte en muslimsk mann kan være. Islam hyllet av både Hitler og Himmler. Bør gi grunnlag for at man ikke har noen behov å kjenne slikt søppel før man skal kunne kritisere disse svindlere.

Du sier at du ikke vil tenke på hvor mye vi har brukt på integrering.

Vi burde fortsatt bruke penger på integrering for de som har beskyttelsesbehov.

Kan ikke forstå at det skal være et problem. Mener ikke at vi skal ta imot alle, men de som har fått innvilget oppholdstillatelse på korrekt grunnlag bør vi absolutt bruke midler på for å integrere. Alternativet blir langt verre i lengden.

Imran, dette synes jeg er å forvente for mye. Man kan godt ha hatt kun etnisk norske kjærester uten å være rasist eller lide av fremmedfrykt av den grunn..

Når det kommer til å ha muslimer som venner ville jeg heller formulert det som: Kunne du tenkt deg å hatt muslimske venner?

Kan selv ikke si at jeg har nære muslimske venner, men ville heller absolutt ikke hatt noe imot det.

Ja Norge har mye penger men samtidig pågår det et forferdelig pengesløseri som dette er et veldig bra eksempel på. Og få eller ingen blir stillt til ansvar for dette. Tenker også temmelig ofte : Kan vi snart få en hel dag og kveld uten at det kommer en reportasje og/eller en artikkel om asylsøkere og/eller utslipp ? Husker faktisk ikke sist det gikk ett helt døgn uten noe om asylsøkere og utslipp i media. Begynner å bli forbanna lei alt som har med asylsøkere og utslipp å gjøre nå etterhvert...alle har fått/får sitt eget hjemland der de naturlig hører hjemme. Norge kan ikke fortsette å være sosialkontor for nesten hele verden. Det har fått pågå lenge nok nå.

Norge kutter her og der for å spare på ørene mens kroner flyter ut av landet

1.Besøk et norsk sykehjem.

2.Snakk med de søm jobber der.

3.Snakk med beboere.

4.Bruk gjerne en time ukentlig for å bidra med noe positivt.

5.Jeg garanterer deg ny innsikt.

6.Jeg garanterer deg positive opplevelser.

Etter f.eks. tre måneder vil de fleste forstå at det er positivt og meningsfullt å jobbe på sykehjem. Men fortsatt vil de ønske seg mer ressurser...

Hvordan synes du selv at responsen var etter at du meldte deg inn i Fb gruppen "Ordet er fritt ordet er ditt"?

Hei. Mye bra du får med her, håper på lukkede mottak og fotlenker så kontrollen blir bedre. Lurer litt på kilden til de 91% som du refererer til i overskriften.

Stopp innvandringen for det er for seint !! vi har nok fattigdom her i Norge eks : Eldreomsorgen som har store avvik over hele landet. Skoler og barnehager som legges ned p.g.a fattige kommuner. Vi sender ut millioner av kroner til utlandet. og ikke minst har vi mange familier som lever langt under fattigdomsgrensen som dessverre ikke får hjelp..! Skal vi forsette på dette vise,så er Norge snart til salgs )

Jeg er helt for at vi skal hjelpe de som trenger det mest. Da mener jeg de som virkelig lever i krigsherjde land, sånn som f.eks syria. Men mener også at man må ha en god plan og stille krav til bedre integrering. Jeg er også for å sende ut de som ikke lenge har behov for å være her, på den måten kan man ta enda bedre vare på de som trenger det.

Eldreomsorgen har absolutt forbedringspotensiale. Men jeg er enig i en kommentar over her, jeg tror du også ville blitt positivt overasket over hvor mye bra som også finnes. Jeg jobber selv som sykepleier og kan absolutt se behovet for å gi økte ressurser til både helsevesen, skoler og barnehager. Men jeg mener også vi har en "plikt" til å hjelpe de som har et beskyttelsesbehov.

Jeg er anti-listhaug, FRP og alt det, skal jeg ærlig innrømme. Men som jeg ser flere kommenterer her så kommer det kommentarer om rasister, noe som er synd i denne debatten. Man er ikke rasist selv om man er skeptisk. Det må være lov å være uenig og respektere at man ser slike ting fra ulike perspektiv.

Odd Bjørn Thorsen

Odd Bjørn Thorsen

Hvor har du funnet undersøkelsen som viser de 91 prosentene ?

Skriv en ny kommentar