hits

Jeg heier på Listhaug

Hei Kjære lesere.

Jeg er irritert.

Jeg mener i den sammenheng om hvordan personlige ytringer og meninger fungerer. Handler det om allmenn konflikskyhet? At å stikke seg frem resulterer i ubehageligheter. Nei, for å opprettholde orden og A4 strukturer er det best å holde kjeft.

NAIVE NORGE!

Man stemmer frem politikere som ikke gjør en dritt, skal de ikke ivareta våre demokratiske interesser?  Jeg skjønner at man ikke alltid kan være enig, men vi er et flertallsstyret system, skulle man da kunne forvente? Jeg har en følelse av at politikken kjører sitt egoløp, men hvorfor er det ikke flere som lager opprør? Som tørr å hevde sin mening offentlig? Er det så livsfarlig? Mange vil bruke meg som et talerør for personlige ytringer. Hvorfor kan man ikke bare si det selv? 

Jo, jeg er ganske upopulær, det er jeg fult klar over, hva så? Så lenge jeg står for mine meninger så gir jeg beng. For meg er det viktig med endring av u- fungerende prosesser eller å ikke ivareta allmenn interesse. Barmhjertigheten har vokst over hode på folk og logikken har de gjemt eller glemt, ikke vet jeg. Norge er IKKE et fritt samfunn, om man vil utveksle meninger blir det bak en anonym maske. 

Min definisjon av et fritt samfunn, er et samfunn der det er trygt å være upopulær. Adlai Stevenson Jeg er på ingen måte enig at vi er trygge om vi ytrer.

Janteloven sammensatt med det å være politisk korrekt holder glefsemasken på plass.

Jojo, det er med på å bidra til å holde sauen innenfor gjerdet. Sauen følger flokken. Men flokkmentaliteten fungerer ikke for vekst og endring. Gradvis tilvenning. Slik jeg ser bedriver politikerne mikro politikk med innblanding og full kontroll av flokken. Hva med å se det større bilde? Egentlig kjenner jeg at jeg begynner å bli litt desperat her jeg sitter. 

Jeg vet hvordan systemet fungerer, man manipulerer med å dytte saker foran som ser usedvanlig fine og flotte ut, så skal man bruke masse ressurser på dette og alle klapper. Innvandringspolitikken er slik, men er det noen som bryr seg? In the end vil folk kun sikre sine egne interesser, men åpne øynene da. 

Vårt hovedproblem per dags dato, er at vi ikke ivaretar befolkningens interesse i det lange løp, med å dra inn den ene og det andre kulturkollisjon uten noen form for tilretteleggelse, er det dømt for å gå til helvete. Mennesker er ikke mennesker. Mennesker har intensjoner, først seg selv og sine nære, de må vi ikke glemme. Slik fungerer det i vår kultur. For andre kan det være at mennesker ses som en trussel. Eller la meg si det litt mer forståelig, de som ikke er enige i deres egen tro og kultur må bort.

Det er såååå viktig å vise at man bryr seg i enkeltsaker, men dere lurer ikke meg, jeg vet at dere gir faen. Dette er en gullstrategi og den fungerer per dag dato. 

Selv om dere bærer uniformen og utøver deres autoritet, så har den ingen funksjon uten å sikre allmenne interesser. 

Jeg heier på Listhaug. Det gjør jeg faktisk, selv om jeg har stemt på Høyre i alle år. Men det er jo fordi, dere vet, skattemessige fordeler. Nå driter jeg i skatt. Jeg er mye mer opptatt av at vi ikke er på vei mot, æææ, vet ikke hvilket ord som passer her......

Kan vi for guds skyld ikke bare følge vårt eget regelverk, å slutte å kaste bort så mye tid på saker som ikke tjener samfunnet? Jeg retter meg til politikerene og sier: jeg som mange andre hadde følt oss 1000 ganger tryggere, om vi viste at dere faktisk tilrettela for at befolkningen skulle ivaretas i første runde.

Takk for oppmerksomhet.


Følg meg gjerne på YOUTUBE


UdnNLcvvBfk


Useriøse kommentarer uten relevans, eller personangrep vil ikke bli godkjent..

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

Maria 


 

 

 

23 kommentarer

Neste gang du møter noen som er for åpne grenser vis de denne videoen; https://www.youtube.com/watch?v=vqJKCxhWSHw

De som er for åpne grenser er med på å ødelegge ikke bare midt-østen og afrika, men også Europa.

Det mest interessante med dette er at det er en gruppe som står bak alt dette, kan du gjette hvem? https://www.youtube.com/watch?v=dxSwtG0q0lA&

Knallbra skrevet.

Vi får håpe at folket kommer seg ut av dvalen før det er for seint.

Når politikere er mer opptatt av retorikk enn hva som er god politikk for Norge, ja da er noe fullstendig gale.

Norske politikere skal først og fremst jobbe for Norges befolkning.

Bra blogg Maria.

Enig med deg. Er en helt vanlig arbeidsom og pliktoppfyllende voksen dame. Mitt eneste håp for fremtiden i Norge er Listhaug. Kan gjerne betale mye mer i skatt og avgifter, det viktigste er å beholde vårt kjære Norge også for neste generasjon. Vi er på ville veier i hele Europa, men heldigvis er mange i ferd med å innse de enorme negative konsekvensene av all innvandringen.

Hei. I et innlegg nevnte du at du har utdanning i NLP. Det har jeg også lyst på. Kan du fortelle om utdanningen du tok? Hvor gikk du, og hvor mange studiepoeng gir utdanningen? Er den på deltid? Og hva kreves for å komme inn? Blir glad for svar.

Prince Westlie

Prince Westlie

Fantastisk skrevet Maria.

Der traff du virkelig spikeren. Veldig bra skrevet 😀

Flott skrevet.Er så enig så enig.

Jeg blir irritert når folk sier at multikulturen har feilet... Det har den ikke. Det er Islam som har feilet. Innvandring fra Sverige, Polen, Argentina, Thailand, Phillippinene, USA, Australia osv er helt uproblematisk stort sett. Men Islam fra Afrika og Midtøsten blir bare problemer. Og politikerne benekter problemet av en eller annen grunn.... Helst skal Saudi-Arabia få lov til å bygge moskeer over hele Europa. Ubegripelig !!!

Du burde følge Hege Storhaug. Forfatter av "islam, den 11 landeplage.

En virkelig klok dame!!

Støtter Listhaug 100%, såvidt jeg har registrert så er hun den eneste politiker på stortinget som helhjertet jobber for det norske folk og norske verdier.

Kunne ikke vært mer enig. Jeg fronter mine meninger og støtter Sylvi, det gjør meg ikke populær på Løkka :)

Utrolig herlig å lese at det ikke bare eg eg som er "gal" og heier på Listhaug.

Hilsen dame på snart 40.

Helge Espeland

Helge Espeland

Naiv SOSIALIST-EKSTREMISME er svært farlig:

-Ødelegger og overbelaster land, splitter Europa, som vi ser.

-Skaper stadig store/økende Støre-strømmer av flyktninger, som vi ser.

-Bidrar til at diktatorer beholder sin makt - det er jo bare å flykte.

-Islam støtter IKKE vestlig kultur. Det er få/nesten ingen muslimer som offentlig uttaler at vestlig kultur er god. Dette er viktig og FARLIG. Jeg er svært glad i vestlig kultur. Vi har utkjempet kriger for å bevare vår svært gode kultur. Det må gjøres påny - helst FØR ukultur innføres, det er enklest. Er det nå?

-Hva er dere som er selverklærte «ikke-muslim-kritikere», som bl.a. NRK? Blind Islam lydighet, Islam fanatiker! GALSKAP. Dette inkluderer bl.a. det klart ulovlig, ensidige NRK. Det er IKKE greit. NRK-sjefer, journalister MÅ få sparken, bot ilegges NRK. Vi kloke samfunnsrealister betaler også NRK-lisens, og blir kontinuerlig, ulovlig, krenket og trakassert.

-Ødelegger/raserer opplysningstidens prinsipper. Opplysning er en helt essensiell/fundamental bærebjelke i vestlig kultur. Relgionskritikk, inkludert Islam-kritikk er PÅKREVD. Det er IKKE 1500 år gamle pergamenter som skal diktere våre liv. Naive sosialist-ekstremister skal heller IKKE få oss tilbake dit. Dere bedriver klart KULTURFORÆDERI.

-Islam er IKKE en rase men en kultur/relgion, som det er helt PÅKREVD å diskutere/kritisere. Man er altså IKKE rasist fordi man kritiserer Islam, fordi Islam IKKE er en rase.

-Bli en KLOK SAMFUNNSREALIST du også - NÅ! Det er helt nødvendig.

Norges lover er for å straffe de verste handlingene, og da må vi ha en form for overgang fra hva som er akseptert og ikke, hvis vi vil bli godtatt av sunn fornuft. Poenget mitt er at noen handlinger bør unngås uten at de nødvendigvis er ulovlige! Skulle ønske folk sluttet å klage over ting som er en del av virkeligheten, og ikke kan endres på! Så bortkastet energi !Vi danner oss et bilde av de vi møter basert på visse inntrykk, som er de vi foreløpig har: De overfladiske. Vi må jo begynne et sted...

Når det gjelder det med å henge seg opp i enkeltsaker: Jeg og er bekymret for det, men jeg er ikke i noen posisjon til å jobbe aktivt for det. Så takk for at du gidder! Denne besettelsen av enkeltsaker står i veien for alt det viktige som burde gjøres! Konspirasjonsteoretikerne kan kose seg med at dette må være den beste måten å kontrollere folk på: Ved å få de til indirekte ønske det seg selv, via en million nålestikk ;-)

med en som ikke er etnisk Norsk eller har du venner som er muslimer?

Største problemet i Norge er mediene. Der er de fleste av samme mening. Alle innvandrere er det synd på så alt de gjør er det en grunn for. Og har mediene tatt et standpunkt så følger politikerne etter i redsel for å bli kalt rassist.

En blogg bør jo skrives på korrekt norsk. Her er det dessverre en del mangler....

Det er absolutt påkrevet å sette seg inn i hva dette handler om, for fortsetter nåværende utvikling i samme trend vil Norge bli et muslimsk land.

Tenk på det, Norge vil bli et muslimsk land, dvs vi vil få et muslimsk flertall, som så kan bestemme hvordan samfunnet skal være; lover, regler, normer, politikk.

Ser virkelig opp til Listhaug og hun gjøre en knakende bra jobb :) Send ut flere innvandrere - Norge er så jævla naive når det gjelder disser rasene. Listhaug har skjønt det og hun gjøre bare jobben sin ))

Veldig bra, og helt korrekte refleksjoner Maria! Takk!

Venstresiden ødelegger land etter land over hele verden med sin destruktive og naive galskap av en politikk. Og er samtidig frekk nok til å insistere på enda mer.

Land etter land ender i kaos. Oslo er også blitt et veldig trist skue. Titusenvis av unge menn med iphone, som hater samfunnet som tar de imot. Midøsten, Afrika. Det flommer inn. Kommunen er med i budrunder for å huse disse med våre skattepenger mens våre egne såvidt får en varm middag på sykehjemmet.

Dette er ikke trengende flyktninger for meg, og vil aldri bli det. Det eneste som er sikkert er at spenningene eskalerer voldsomt, proposjonalt med mengden inntak av disse såkalte flyktningene. Uten unntak!

Dag Ove:

Siste skanse for dere skrullinger er å gå på rettskriving, ser dere over alt. Dere som ønsker mer, enda mer. Skam dere!

Det virker som du kun er enig med 2 stortingspartier om saker å ting, Frp og Senterpartiet.

Anne K.Hansen

Anne K.Hansen

Listhaug er fremtidrettet og så realistisk som det er nødvendig å være. Det er ingen fremtid for Norge og Europa å leve i nuet. Det blir aldri slutt på innvandringen. Med utrolige over 60 millioner mennesker på flukt i verden er det katastrofe å tro at løsningen er å fylle opp Europa. "Hylekoret" er de som lager bråk og splittelse med god hjelp av media. Medias ensidige dekning av innvandringen er en katastrofe for Norge og Europa.

Innvandringen medfører store problemer, det føler folk på hver dag. Velfungerende samfunn ødelegges,det er en realitet mange steder. Men det er ikke akseptert at folk er realistiske da er rasismekortet fremme tvert.Det legges lokk på ytringsfriheten. Det snakkes ikke om hva den store innvandringen gjør med landets egen befolkning.Det er langt ifra bare berikelse. De folkevalgte tar ikke jobben sin på alvor når de driter i egne borgere.De lever i nuet. Politikerne,media og hylekoret bør begynne å bry seg om å hjelpe folk i sine nærområder. Det er uendelig mange mennesker som trenger hjelp der men det hører en svært lite om. Heier også på Listhaug.

Takk for ?rett ut? tale. Jeg sier ikke så mye mer her, for det har alle de andre greid på denne siden. Men deilig å høre at du driter i om du er upopulær, og at du heller står for dine verdier på dette og at du prioriterer landet ditt og hvorhen dette er på vei med hensyn til ubrukelig politikere og pressefolk. Dette opptar også meg veldig, men merker bl.a på Face at veldig få gir noe særlig tilbakemeldinger osv, dama ser på meg som litt rasistisk...Men jeg tar med meg dine ord og støtter meg til dem, for jeg er ingen rasist, vil bare at vi ikke skal miste landet vårt, at det skal være rettferdighet og at de som vi er så snille å ta inn til vårt land, får rette seg etter vår kultur...og ikke omvendt. Stå på, det skal jeg..

Skriv en ny kommentar