hits

Vi vet med sikkerhet at mange asylsøkere lyver!

Hei kjære lesere.

 

Jeg fortsetter med gårsdagens innlegg og mine meninger rundt lovbruddet som er begått.

Siden min vinkling er fra et annet perspektiv og kanskje ikke like barmhjertig eller empatisk som samtlige andre, er det dømt til at det blir reaksjoner.

Som mange av dere vet, er det viktigere for meg å dele ærlige synspunkter en å være politisk korrekt. Nok om det.

For å ikke avgrense omfanget når det gjelder statsborgerskap til denne enkeltsaken, er det uhyre viktig å tenke på hva slags signaler man sender ut. Når en slik enkeltsak havner i media og er meget tilgjengelig lesestoff, setter dette enda større press på både UDI og politikere. Dessverre i denne saken så tror jeg å gå offentlig reduserer muligheten for vedkommende isteden for å øke den. Nettopp av den grunn at man må sette en standard i følge lovverket.

Når det gjelder forelding av saker så variere omfanget fra 3-25 år avhengig av lovbrudd, men dette må domstolene ta stilling til.

Den fine bivirkningen om man kan si det slik, er at UDI er mer aggressive på ballen etter at man finner hull i systemet. Jeg ønsker likevel at UDI nå fokuserer og bruker ressurser på nåtidens saker istedenfor å grave i gamle arkiver. I så fall er det viktig at de setter en saklig standard før dette blir offentlig materiale i fremtiden.Følg meg gjerne på youtube.

Jeg minner videre om at et statsborgerskap kan tilbakekalles om det er gitt på urette eller ufullstendige opplysninger.

Vi vet jo med sikkerhet at mange asylsøkere lyver, men om vi åpner opp for at det kan finnes en utvei, selv om de blir tatt i lovbruddet, vil jeg påstå at vi sender ut signaler som ikke er heldig for samfunnet. Å da i etterkant å sortere ut de som får bli eller de som må dra er jo en umulig situasjon. Ikke bare kommer dette til å koste staten millioner eller muligens milliarder av kroner, men de kommer til å feildisponering tiden med å lete etter istedenfor å forebygge i første omgang.

Videre mener jeg at vi må fokusere ressursene på å gi oppholdstillatelse til de som kommer grunnet flukt. I følge SSB er den største tyngden på familiegjenforening og jobb. Jeg sier ikke alle, men av vi burde omjusterer tyngdepunktene.

Hva mener dere om følgende? 

Dagens Vlog under, dette har ingen sammenheng med innlegget, men vårt liv i generell kontekst.

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

Maria 

21 kommentarer

Hei, ja hun (Sylvi Listhaug) gjorde en jækla bra jobb som lanbruksminister og gjør nå en enda bedre jobb som innvandring og integreringsminister. Håper hun og de som styrer nå får fortsette en periode til. Enig med mye av det du skriver nå igjen. Du ser bedre ut enn på lenge. Ha en bra dag da.

Jan: Det de fleste ikke ser er at noen faktisk må utføre denne jobben, da er det lett å bli utpekt som syndebukk. Vi har demokrati, folk har valgt politikerene.

Judas Iskariot

Judas Iskariot

Alle disse som kommer hit er ulovlige økonomiske migranter. Har aldri vært "flyktninger" og kommer aldri til å være det. Kast ut alle sammen, til og med de som har løyet til seg opphold. Husk at disse må integreres i sitt eget land.

Judas Iskariot: Som jeg har skrevet er det meget høy prosentandel som kommer for familie og jobb. Hadde vi bare mottatt flyktninger, så hadde saken fått et annet lys, særlig fra denne siden.

du sletter kommentarer og da mister du lesere. eller skribenter som vi kalles.

ACAB: Hei, jeg minner videre på som jeg skrev i mitt tidligere innlegg. Alle kommentarer i fremtiden som er urelevant for saken eller personangrep vil ikke bli synlig gjennom filtrering.

Hvor har du gått på skole?

Grammatisk og språklig kan det se ut som om skole og utdanning ikke har hatt like høy prioritet i ditt liv som det burde...?

Heljar: Du sier noe. Jeg er klar over at jeg har mye skrivefeil, dysleksi kalles det.

Du skriver at dagens vlog ikke har noe med innlegget å gjøre. Det synes jeg den har. Kontrasten til fattige mennesker på flukt, som har mistet alt de eide, kanskje mange de elsket, er ikke irrelevant. En liten gutt, en som har flyktet over havet i en skjør gummibåt sa "En mann hadde kniv, han stakk en annen mann i båten. Hvis han stakk i båten, vi skulle synke. Båten sank ikke, mannen som ble stukket med kniven sank." Denne lille gutten, under 10 år, var vitne til mord under flukten. Visste dere at pedofile står klare langs ruten, kanskje så mye som 70-80% av de enslige mindreårige blir misbrukt langs veien. Dette er bare en liten del av tragedien. Du sier hjelp til mennesker som flykter fra krig bør prioriteres. Hva med desperate økonomiske flyktninger? 10% av verdens befolkninger eier 90% av ressursene. Er det rettferdig? Har du og jeg en større rett til et verdig liv bare fordi vi tilfeldigvis er født i Norge?

Når dette er sagt, jeg liker vlogen deres, jeg liker å se pene, tynne, rike,dyreglade, suksessfulle og kreative mennesker som har det godt. Verdens elendighet er langt mer ubehagelig å slippe inn i stuen sin. Men det betyr ikke at den ikke er der, bare fordi vi ikke ser den.

Jane: Hei, det du sier over er ikke noe vi kan ordne på 2 sekunder, at verden er skjevfordelt er et resultat av evolusjon og miljø. For å prøve å stabilisere burde det tilrettelegges for infrastruktur, altså hjelp til selvhjelp. Kjøp traktorer, dyr. Bygg skoler, helsesentre. Lær befolkningen opp til å klare seg selv, så løser vi mange av problemene over. Per dags dato øser vi penger inn i korrupte land, det meste forsvinner inn i den 10% som du nevner. PS, pedofile burde få dødsstraff.

Avslutningsvis, takk for at du liker vloggen vår. Jeg er fult klar over elendigheten selv om den ikke rammer meg eller deg.

JANE: Jeg liker å se inlegg ifra personer som ønsker å bruke andre sine penger. Men jeg må desverre legge til litt her

Inlegget handler om personer som lyver til staten for å få tilgang til norge. Som jeg er sikker på at dine foreldre har lært deg, så er ikke det å lyve akseptabelt og her i denne situasjonen er straffen fradrag av statsborgerskap. Det er veldig lett å ungå denne situasjonen med å ikke lyve til staten.

Videre er jeg enig at menneskevandringen har skapt forferdelige situasjoner. Det er derfor man bør gjøre som australia og ikke akkseptere mennesker som ankommer på dette viset. Om ankommelse med båt var ulvovlig vis slikk utsettelse av barn vere hindret.

Det tok meg litt tid til å oversette resten av innlegget dit. Siden du ser ut til å ha kastet alle emosonelle episoder inn i en setning, helt hva du prøvde å oppnå med dette er enda usikert.

Altså. Om jeg har forstått deg riktig så vil du:

Stjele fra de rike og gi til de fattige.

Akseptere hele afrika in i lille norge.

Og rakke ned på menesker forde de er vakre?

Du får ha lykke til Jane med å redde verden. Jeg heier på deg.

Judas Iskariot

Judas Iskariot

Kjære Jane

Alle vet at disse er ulovlige økonomiske migranter. Som ikke har noen krav på sympati. Spesielt når man vet at NGOer er de som driver med menneskesmugling.

https://www.youtube.com/watch?v=TbIc1LZqIAw

Samme mennesker som har sympati for disse har også sympati for pedofile. Så mye medfølelse for dem at dem ønsker å gjøre pedofili lovlig.

https://www.youtube.com/watch?v=vJZWNkJrKJc

Man kan også nevne at #pizzagate, noe som media har kategorisk definert som "falsk nyhet". Selv om de som har undersøkt #pizzagate bruker FBI dokument som avslører pedofili symbolikk. Der f.eks. twitter og reddit nekter å blokkere åpne pedofile som benytter seg av samme pedofili symbolikk, dokumenter av FBI, og åpen jobber for å normalisere pedofili. Mens de som avslører disse ufyselige mennesker blir blokkert av twitter, reddit og facebook.

https://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols

Når det gjelder konflikt. Se på de folkene som propaganderer for dette. Det er to grupperingen som utkrystalliserer seg. Media og politikere.

Rett din avsky mot disse, ikke på uskyldige mennesker.

Maria skriver om "blåøyde" nordmenn, som politiske korrekte aldri våger motsi. Allerede og over lenger tid, har norske kvinner opplevet "motsatt" rasisme,fra flyktninger i "nød". Personlig opplevet rasisme som norsk,fra disse. Ang kors-smykket.Unge jenter i vår lille sørlandsby,blir tilogmed plaget i helgene pga deres antrekk. Får slengbemerkninger som aldri hadde blitt akseptert mot dem.Da kjøres rettsak med våre skattepenger om norske borgere vååååger. Vi gir bort landet vårt,til disse utakknemlige :-(

Nonna: Uff, jo det er mye som er ekkelt når det gjelder seksuelltrakassering. Men jeg vil ikke tro at dette bare gjelder utenlandske menn, dog er det mer synlig, siden dette ikke legger særlig skjul på sitt kvinnesyn. U-takknemmelighet kommer vel med naive holdninger fra Norge.

Vi vet med sikkerhet at stort sett alle politikere lyver..,jfr valgkamper. Det får sjelden konsekvenser for dem.

Nå har politikerne sluppet inn så mange illegale innvandrere som snart bestemmer alt i dette landet. Krig er nok like rundt hjørnet. Ta oppfordringen fra Tyske myndigheter til sine innbyggere i slutten av fjoråret , (som vi ikke hørte mer om ), på alvor, der de anbefalte befolkningen om å ha nok vann/proviant i ti dager. Ti dager er som musep....så man bør tenke litt lenger, men det er bare min mening.

Ja, hun og andre fra samme siden blir jo daglig hetset/mobbet i media som for det meste er kjøpt opp og styrt/styres av A-pressen. Håper hun klarer presset bra videre også. Ja tilsynelatende har vi demokrati men samtidig mye lukket politisk spill og avtaler også. Veldig få reelle folkeavstemmninger også da. Alle har fått sitt land som hjemland. Da blir det feil å flykte til andre sine land og begynne å diktere hva man skal gjøre og ikke gjøre der. Hadde vi forsøkt å flykte andre veien hadde vi blitt fengslet eller skutt. I hvert fall avvist og fått lite eller ingen hjelp. Det blir like feil som å tro att hunden eller katten din tenker som deg selv. Den er bare glad til så lenge den får mat, varmt sted å være og tak over hodet fra en "godtroende" eier.

DET SPILLER INGEN ROLLE OM DET ER LØGN ELLER IKKE NÅR MYNDIGHETENE BRUKER 17 ÅR PÅ Å ETTERGÅ EN ASYLSØKER SÅ BURDE DE GÅ I SKAMMEKROKEN OG HOLDE KJEFT.

Ut med han og hans likesinnede

Ut med han og hans likesinnede

Helt enig med deg selvsagt! Det er vel bare de som ikke har satt seg inn i saken som er uenige? Vi har regler og de skal følges. De som jukser seg inn, og de er det mange av - de skal ut igjen selvfølgelig. Vi må ikke minst tenke på signalene vi sender ut om alle som jukser får bli. Det går jo ikke! Folk må sette seg inn i saken samt lover og regler før de skriker over seg av snillhet og naivitet. Hjelpeseg hvor lettlurte vi er :) Selv om akkurat han jobber, som en av veldig få somaliere, hjelper det faktisk ikke når ikke han var reell flyktning med beskyttelsesbehov. Sånn er loven!

Han utgjor en bedre ressurs for Norge enn du som er etnisk norsk gjor. Du er bare en blond bimbo uten universitetsutdanning. Han sitter med kompetanse som kan redde liv, du flasher penger. Ut med deg, inn med han.

Skriv en ny kommentar