hits

Den nære som hater meg intenst

Hei kjære lesere

 

Man skal oppleve mye rart, og som en meningssterk person så skjønner jeg at det har en tendens til å skape reaksjoner. Det er jeg forberedt på.

Dette innlegget er rettet mot den stygge av å være en offentlig person.

Etter at jeg begynte å blogge for halvannet år siden har det raset inn mye galskap i livet mitt, noen mailer, ringer eller tekster, andre sprer om seg med dritt i kommentarfeltet. Jeg har fått en del trusler. Men mest av alt blir jeg skremt av folk med splittede personligheter. Agenda er å svekke min tillitt og forøvrig prøve å såre meg.

Det er mange som har ringt meg, de tror vi har en slags relasjon, og at vi skal omgås eller møtes. Jeg opplevde en som trodde vi hadde utvekslet epost adresser og at jeg ville at han skulle ta kontakt. Slike ting får hårene til å reise seg. Han var ordentlig ufyselig.

Jeg får mye tekstmeldinger av seksuell karakter, om å møtes, ha sex og seksuelle nakenbilder av vedkommende.

Kommentarfeltet taler vel for seg selv, med de som har fulgt med litt der. Masse løgn og møkk får jeg slengt i tryne i det daglige. Jeg vet at dette er mennesker som er såret, og forsøker å få utløp for sin frustrasjon, eller har vanskeligheter med å utrykke seg konstruktivt.

Dette vil jeg kalle psykopater på avveie.

Følg meg gjerne på youtube

 

Det er en i min nære krets som hater meg og hetser meg på nett.

Jeg har forsøkt gjentatte ganger å slette kommentarer, samt blokkere denne personen som kjenner godt til min familie, mine venner og har en god del info utover hva en tilfeldig person ville hatt.

Jeg har hørt mange ganger at det er folk som står deg nært kan stå bak de styggeste kommentarene.

Det er mye frykt å uro som beveger seg rundt i kroppen, jeg låser alltid dørene, ikke fordi jeg er paranoid, men fordi det er greit å ta forhåndsregler.

Jeg har opplevd biler som har stått og spanet like ved huset. Dette skremmer vann av meg for å være ærlig. Jeg trodde lenge jeg ikke var redd, og det er jeg ikke i det mentale, men ting begynner mer og mer å nærme seg fysisk.

Jeg skjønner at det skal lønne seg å ligge laft i terrenget, man skal ikke få mene noe uten konsekvenser. Men nå føler jeg at jeg går og venter på at det kommer til å smelle sikkerlig snart.

Dagens vlog under

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

Maria 

 

17 kommentarer

fy faen også nå må dere la Maria få fred i fra dere som mobber dere kan ta meg da så skal vi se hvor tøff du er hilsen i fra en som bryr seig

Enda en intetsigende blogg bare for at du kan vise

fram rompa di. Du begynner å bli alt for selvfiksert,

det er faktisk en sykdom.

Synes at folk kan slutte med trakkaseringa og drittsnakkinga om deg nå Maria.Mye syke folk der ute som ikke unner andre å ha det godt dessverre.

Det er farlig å si sin mening på en saklig måte og uten trusler, noe som burde vært lovlig i et såkalt demokratisk land. Det er dessverre ikke sånn at man er fri til å ytre seg om hva som helst som du gjør uten trusler/perversiteter og hets. Vi liker å tro vi har demokrati i Norge og kan tale fritt uten å bli truet for egne meninger. Vel...det viser seg at ytringsfriheten ikke gjelder på samme måte for alle, men stort sett er forbeholdt de som er politisk korrekt. Det er en skremmende utvikling vi er vitne til, det ser vi når noen står opp for verdier og normer som går imot det politisk korrekte. Egentlig er vår frihet til å si hva man virkelig mener innskrenket, grunnet frykt fra hatske og voldelige organisasjoner med stor innflytelse i samfunnet.

Hei. Vil bare si at jeg digger deg og mannen din, videobloggene dere legger ut er så morsomme. Synes dere virker som helt vanlige, jordnære og kjekke folk. Aner jo egentlig ikke "hvem du er" eller hva du har gjort som gjør folk så forbanna. Synes bare du skal forsette med din greie :)

Klem jente 27.

dagens råd

Luke 16:9New Living Translation (NLT)

9 Here?s the lesson: Use your worldly resources to benefit others and make friends. Then, when your possessions are gone, they will welcome you to an eternal home.

SÅ BRA SAGT YOU ROCK MY WORLD MARIA

Det er nok en ulv i fåreklær skal du se. :-) La ulven leve...

Du kan jo ha et kontrollert kommentarfelt? Du trenger ikke godkjenne slike kommentarer.. personen er jo tydelig psykisk syk, og du "mater" dem ved å godkjenne og faktisk svare på kommentarene.. ignorance is bliss :)

Det må være krevende å forholde deg til så mye dritt som blir servert deg her i kommentarfeltet. Jeg synes at du skal sperre de ipadressene som åpenbart brukes til sjikane. Enkelte mennesker synes å leve og ånde for å leke seg som nett troll, utrolig nok. Når det er sagt så speiler deres fandenskap på mange måter dem selv, uten at de er i stand til å se det hele selv. Jeg tror at damer som sjikanerer er sjalu på deg fordi du er en pen kvinne. Når en dame over her tyter dritt om din veldreide stump så er nok hennes egen bakdel langt fra veltrent og sprett i, men en feit låvedør på vei til å sagge mot asfalten. Ja, det tror jeg faktisk.

Jeg har opplevd sjikane selv. En eldre bror i psykisk ubalanse tok kontrollen over mitt liv og levde, smilte og åndet for plagingen av meg gjennom lang tid. Harde slag i ansiktet uten foranledning, fysisk vold på natterstid med slag, trusler om at jeg skulle drepes. Ja, jeg turte ikke være hjemme i denne perioden. Galskapen tok ikke slutt før jeg meldte fra til politiet, og samtidig informerte han om det. DA ble det slutt. I ettertid ser jeg at jeg burde ha tatt grep lang tid før det, men frykten var lammende og sammen med en nå uforståelig lojalitet til den samme bror.

Nei, Maria; sperr sjikanen og informer politiet for å sette en stopper for de som ikke evner å gjøre det på eget initiativ.

Snill bestefar

Snill bestefar

Trist å lese dette. Jeg begriper ikke hva som skjer med folk. Internett trigger åpenbart det verste i enkelte.

Jeg støtter de over her som mener du bør vurdere å anmelde den personen du oppfatter som truende.

Er så enig,anmeld både den som truer deg og de som skriver hatefulle kommentare daglig..Får helt "bakoversveis" selv av og lese,Forferderlig mange misunnelige,sjalue og hatefulle mennesker ...Er det rart det blir krig ,.NEI

"Norske" skrives for øvrig norske,med liten n.

Norge skrives med stor N.

Rett skal være rett.

Frida,herregud hva er det du henger deg opp i,?er det så nøye om det blir skrevet med liten eller stor bokstav..du må virkelig ha et dårlig liv...

Besøker bloggen din nesten hver dag Maria. Liker bloggen din ) Men må si at kommentarfelte er det mange syke folk som skriver. Maria du skal vite at det er ikke feil med deg, Bare så trasig at disse nettollene er så skadet i hodene at dem må plage andre!!!

Skriv en ny kommentar