hits

Hva slags egenskaper tenner kvinner på?

Hei kjære lesere.

Innlegget er basert på mine meninger og det finnes ingen konkrete fasitsvar. Men likevel vil jeg anta at kvinner som ser etter, eller er i et seriøst forhold kan relatere seg til følgende konklusjon.

Hva slags egenskaper burde ligge i bunn hos en mann og hva tenner kvinner på grunnleggende?I dag er ikke det ene eller det andre bra nok, man må ha gode pakkeløsninger av grunnleggende egenskaper og verdier. Grunnen til at jeg sier i dag, er fordi kvinner har fått mer frihet til å velge sine partnere, i motsetning til før i tiden.

Jeg har laget meg en formeningsliste: 

Følg meg gjerne på vlog.

  • Rettferdig - Rettferdighet er helt grunnleggende egenskap som er et must have, dette omfatter etikk og moral.
  • Trofast- Å være trygg på partner er en grunnmur i ethvert forhold.
  • Vilje- å ha vilje til å lykkes og stå opp for seg selv og andre er meget viktig.
  •  Mot- mot trengs til konfliktløsning og knutepunkter.
  • Empatisk- med empati kommer forståelse for andre.
  • Kunnskapsrik- Denne er omdiskutert, kunnskapsrik/ ekspert innen sitt felt er nok.
  • Kjærlig men dyrisk- Kjærlighet er helt grunnleggende behov for begge parter, men husk å være en mann.
  • Omsorgsfull- Ta vare på det som betyr mest for deg og tenk på hvor mye det betyr for ditt eget liv.
  • Stødig- Vinglete menn er lite attraktivt, fint å være klar i meninger og ha klare mål.
  • Humor- utrolig viktig å le og ha det gøy livet ut.

Det overrasker meg ikke om menn føler det samme om kvinner:)

For at et forhold skal vare trenger man å fokusere på overnevnte. Fortvil ikke, det er ikke slik at man er skapt på ene eller den andre måten. Her handler det om fokus, alle kan endre seg om det er viktig nok.

 Samfunnet vårt blir dratt mer og mer i den retning av at folk blir forbruksvarer for hverandre. Dette skaper et samfunn der det blir lite følelser og mye kynisme som dominerer. For at en partner skal finne deg attraktiv i det lange løp og føle at du ikke er bare er en innbyttespiller, er det viktig å fokusere på hva du selv kan gjøre for å forbli mest mulig attraktiv.

Følg meg gjerne på Vlog:


Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

 Klem Maria....

 


 

 

33 kommentarer

Tror det som er riktig: er bra kropp og utseende , så kommer penger. Ja vi tror vi er bedre i 2017 men vi endrer oss ikke for det

Jaja: Hei, tror du ikke dette er typiske innbyttespiller verdier? Alts kropp, utseende og penger? Morro med en gang, men når hverdagen melder seg og man skal ha intellektuelle samtaler og et familieliv, tviler jeg på at overnevnte er av betydning. Fint om du legger det på totalpakken så klart, da er det bare å klore seg fast:)

Hva er en formeningsliste?

Anonym: Hei, et ord jeg lagde. Synes det var passende i denne kontekst, jeg har en formening om at denne listen er riktig. Formeningsliste.... antagelse eller personlig konklusjon om du vil:)

Attraktiv i mine øyne er endel av denne "formeningslisten" din å gjøre. Det har for meg ingenting med utseendet å gjøre, men kjemien mellom min kone og meg.

Anonym: Hei, ja, man skaper kjemi med en viss trygghet og samme verdigrunnlag. Dette er grunnleggende, jeg vil tro at flere kvinner enn meg som prefererer listen:)

penger er det viktigeste for damer alt det andre kommer som nummer 2

penger: Hei, det spørs hvilke damer med hvem verdier man tiltrekkes av eller omgås med, man får det man fokuserer på. De over 30 tviler jeg på at du finner i den kategorien som velger penger først.

Hahaha du er ekte legend Maria "et ord jeg lagde" lett når man kan lage sine egne sannheter, ord og virkeligheter :) er du forsatt venn med han som tok for seg nede i Dubai? Han du mente ble utsatt for et komplott ?

Edvard: Legende vil jeg ikke påstå. Det kommer nye ord hele tiden, synes dette var passende i sammenhengen, så er det jeg som skriver vet du, da blir det slik jeg ønsker å formidle.

Slik jeg har erfart og ser det, er: når jentene/ damene som har et greit utseende og veit det selv og spiller på det finner menn som har bra kropp og utseende og som har mye eller tjener mye penger. Jenter/ damer finner menn som er voldelige eller idioter eller som tenker på seg selv og som har bra kropp og utseende. Jenter finner ikke overvektige menn som kanskje er jævla snille gode og masse mer. Men de blir ikke sett. Men det skjønner ikke du. Fordi du blir sett på pga utseende kropp og penger. Like barn leker best sies det. Tynne flotte kvinner finner det samme hos menn og menn med slike kropper. Finnet en dame en som er stor er det fordi han har masse penger. Så sett deg ned en gang og se virkelig på de som er sammen. Like barn leker best i 90 % av tilfellene. Men dette har du aldri opplevd eller vil forstå. Ja du kan si du forstår men der stopper det. Hadde folk gått mer etter det som er mellom øra og de andre egenskapene enn utseende så hadde mange maaaaaange flere vært sammen. Og så sier mange at det har med troen på seg selv eller har man dårlig selvtillit så finner man ingen, men de som har dårlig selvtillit eller tro på seg selv men har bra utseende finner noen samme f, siden at sex rår og det å finne en fin partner. Men igjen Maria vil finalerunden forstå, det vil akkurat være som en mann skal si hvordan og hva som skjer når en kvinne har mensen. Det er det bare kvinner som veit.

Jaja: Jo, Interessant av deg å si jeg ikke forstår. For min egen del har jeg valgt menn med overnevnte egenskaper. Det har aldri handlet om penger, du kan ikke generalisere meg inn i den boksen du prøver på. Du har erfart dårlige mennesker med dårlige verdier. Kanskje det er du som ikke forstår. Jeg vet ikke hvor gammel du er eller om du er i et forhold. Min tro er at du er i 20 årene og singel?

Kunne du gått på mensa.no, tatt onlinetesten og publisert resultatet?

Noe av det bedre jeg har sett.

Når damer vanligvis blir bedt om å liste opp slik, kommer som regel svada av type "viktigste er å være seg selv", "ærlig", "ha respekt for meg" osv, og alle ser at dama beskriver en helt annen figur enn den type mann som faktisk har best drag. Råd som "vær deg selv" er direkte ødeleggende for en 40-åring som allid har vært ungkar. Å være seg selv, betyr som regel å være slik du alltid har vært. Og da går det slik det alltid har gått. Dette var langt mer realistisk.

Seff er jeg singel. Men uansett hva du sier så går jævli mange for utseende / kropp og penger. Og sånn er det bare. Se på alke kjendis jenter hvem de er sammen med? Tynne og tynne , pene med pene. Se ellers på de som ikke er kjendis jenter men har utseende på plass. Men dette forstår ikke du Maria siden du aldri har og vil aldri oppleve det. Er man stor eller overvektig blir en ikke lagt merke til på en positiv måte, men igjen har ikke du opplevd dette. Du kan si hva faen du vil men virkeligheten på denne planeten er utseende først og hvem man er lenge etter på. Riktig kjemi er riktig utseende. Og igjen dette veit du ikke en dritt om. Prøv å tenk på de du kjenner om noen av det er overvektig , ikke 10 kilo men mer, er de sammen men tynne jenter eller omvendt. Nei. Tviler sterkt i helvete. Kanskje de i 50 årene eller 60 årene som er sammen hvor den ene er tynn og andre kraftig. Og så leser jo mange jenter som er pene at de kun fortjener de som er pene og bare de er verdt å få den beste, og det er ikke store oh kraftige folk. Men igjen dette forstår ikke du. Du har jo bare gått rundt å dalla her og der og fått mætt penger og utseende rett i fanget , hvordan veit du Åssen folk sliter eller ikke og hva de møter på i den verden du kan tørke deg i ræva med penger uten å life???

Jaja: OK, nå handler dette om at jeg har penger? Jeg skjønner ikke hva det har med saken å gjøre? Du har fortsatt igjen å oppleve ekte kjærlighet, fordi dette har du ikke havets greie på. Utseende er ikke kjemi, det er de indre verdier som holder mennesker sammen i det lange løp, samt interesser er også viktig. Ja, jeg kjenner mange som er sammen der den ene part ser bedre ut utseendemessig en den andre, jeg skjønner ikke hvor du har gravd opp dette tøyet. Tygg litt på det og endre fokus, det finnes jenter som går etter kjærlighet om du leter på de rette steder:)

Det er kun de som er store som ser etter slik kjærlighet hvor du må bli sammen med en stor. Like barn leker best. Tro kan du få lov til på søndager i en bestemt bygning. Ellers må du vite. Det er ingen jenter som er normale eller som er litt tiltrekkende/ attraktive som finner store menn og omvendt. Det er en promille av en promille.

Jaja: Er du stor? Siden du har disse fordommene? Du må ikke tro at kropp og utseende faller ned i fange på en. Det må jobbes for som alt annet her i livet. Finner man det man leter etter er det intet annet som betyr noe. Jeg tror muligens du har et fokus og en fordømmelse av jenter i 20 årene som er single, som du møter på byen? Husk at man får det man oppsøker.Kvinner som ønsker seg familie ser etter trygghet.

Lytte!!!

Lytte til henne..

hjelpe henne..

lytte til henne..

være for og med henne..

lytte og med det kanskje kjærlighet og lykke..

lytte til henne både uttafor og ikke minst i senga 😎

PS vis a vers 😃

Jaja: Hva i all verden er det som får deg til å se på de forholdene som "kjendiser" har og er i?

Se rundt deg, så ser du at det finnes mange mennesker som ikke er perfekt, men likevel har funnet en likesinnet.

Vi blir alle "stygg" og gråhåret med alderen, da hjelper ikke utseendet en hadde da en var 20 år og hadde fin kropp.

Det er intellektet og kjemien paret imellom som betyr noe i lengden, i tillegg til de personlige egenskapene Maria har listet opp her.

I dagens samfunn er det ikke vanskelig å finne seg en partner, uansett hvor "stygg" en er, faktisk.

En som sitter i rullestol kan også finne seg en partner, uten problemer, om kjemien stemmer.

Maria: Listen din oppsummerer det som skal til for at forhold skal bli langvarig, uten tvil. :)

Jaja: du vil ikke ha overvektige damer, synes de er stygge, men er forbannet når slanke og unge kvinner vil ikke ha deg? Tenk om å møte seg selv.

En andre ting er at minstekrav gutta (uansett alder, utseende, inntekt) stiller til norske kvinner er: minst 10 år yngre, slank, pen, statusjobb=god inntekt.

Takk for en interessant liste; her er en uhøytidelig gjennomgang av punktene dine én for én i forhold til meg selv:

- - - - -

Rettferdig - ja

Trofast - ja

Vilje - ja

Mot - ja

Empatisk - ja

Kunnskapsrik - ja, bortsett fra at når jeg er svært sliten, kan jeg begynne å glemme det ene og det andre

Kjærlig men dyrisk - ja; den hårete brystkassen min ville gjort King Kong grønn av misunnelse, og antagelig skapt full panikk i et svensk hønsehus, der kaklende høner ville tro at apokalypsen var nær

Omsorgsfull - ja

Stødig - ja

Humor - i massevis; det er bare å lese de humoristiske delene av bloggen min når jeg skriver ting som dette:

"Hanne ville leke kannibal, men Line mente at det ville bli morsommere hvis vi puttet Lillebror i mikrobølgeovnen, og grillet ham. Jeg sa at Mamma ble veldig, veldig sinna sist jeg lekte med Lillebror, når jeg lekte rema tusen og låste ham i kjøleskapet sammen med melken og pølsene.

Men så begynte Mamma å kjefte på meg og ville ikke være kassadame. Jeg forklarte at det også finnes kjøleskap på rema tusen og at Mamma var dum som en kjøttkake, men hun bare fortsatte å kjefte. Så jeg sa at jeg har masse rettigheter fordi jeg er barn og at hun trengte fettsuging, men Mamma ble som vanlig rasende helt uten grunn, så jeg måtte gå og legge meg uten kveldsmat. Og det er ingen spøk å gå sulten til sengs når man er fem år gammel.

Voksne er innmari dumme, sukket Hanne og tygget på øret til Bamsemor. Vi var enige. Voksne mennesker er dummere enn Georg i barnehagen, og han er så teit at han tror at vesle Ali er en terrorist."

- - - - -

Så ifølge listen din - og jenters og kvinners påstander om at det er personligheten og "det indre" som teller - kan man kanskje spørre seg om undertegnede burde være mer populær enn Justin Bieber.

Men la oss nå glemme meg - jeg er bare en liten kunstner uten andre mål enn å gjøre verden litt varmere.

Problemet er bare at akkurat som man i Fermis paradoks spør seg "Hvor er de blitt av ...?" når noen begynner å snakke om utenomjordisk liv, lurer jeg på om man også kan stille seg dette spørsmålet i forhold til mange menn som lever alene - ingen av dem er perfekte, men blant dem kan man finne både trofaste og gode eksemplarer av hankjønnet med helt alminnelig utseende som fortjener en bedre skjebne enn å være tilsidesatt - samtidig som en god del kvinner og jenter som i debatter på nettet varmt snakker om indre verdier, i jakten på en partner velger og vraker som om det var epler i fruktdisken på KIWI det var snakk om.

Det samme kunne man for øvrig si om kvinner og jenter; jeg har blitt kjent med utallige historier der fantastiske, beskjedne jenter fulle av håp og tillit ble mobbet, bedratt eller voldtatt av mennesker som ga fullstendig blaffen i følelsene deres.

Altså - hvis det virkelig er en manns trofasthet og personlighet som teller; hvorfor er da så mange gode, beskjedne menn fortsatt singel, mens "playerne" som albuer seg frem og legger det ene etter det andre knuste kvinnehjertet bak seg, ikke har noen problemer med å finne nye partnere ...?

Ønsker deg ellers alt godt videre, og fortsatt godt nytt år.

Kjærringer vil bare ha menn med penger, eller en personlig slave.

Kvinnens lykke er å gjøre mannen til lags. Mannens lykke er å ha en slik kvinne.

Dette er en sannhet like gammel som menneskeheten. Vi vet dette, alle sammen, men fornekter det fordi kunnskapen ikke er akseptabel i vårt moderne samfunn.

Kvinner jager etter menn med makt og penger, og menn jager etter makt og penger for å vinne kvinnen. De dør gamle uten å ha nådd lykken i livet.

Ja også er jeg skvett gæærn. Har sikkert asbergers eller noe oppe på det.

Maria mener selv hun har 141 IQ. Som hun har skrevet tidligere her på bloggen :)

Til 'til christian' ja, bare at det er en for mange 1 tall ;)

Brian:

"Altså - hvis det virkelig er en manns trofasthet og personlighet som teller; hvorfor er da så mange gode, beskjedne menn fortsatt singel, mens "playerne" som albuer seg frem og legger det ene etter det andre knuste kvinnehjertet bak seg, ikke har noen problemer med å finne nye partnere ...?"

En vesentlig forskjell mellom playere og den beskjedne, er at førstnevnte gjør aktive tilnærmelser mot kvinner, mens den beskjedne sitter og venter på at kvinner skal vise interesse. Kan det være der det ligger?

Etter min erfaring er det store forskjeller på hva damer vil ha, men en ting som er helt sikkert er at det ikke holder med de ti punktene du nevner :)

Til deg som kaller deg "Brian" og skriver 08.01.2017 kl.08:41:

"Ja også er jeg skvett gæærn. Har sikkert asbergers eller noe oppe på det."

Hvorfor gjør du narr av mennesker som har Aspergers syndrom; hva har de gjort deg siden du mener at du har rett til å mobbe dem ...?

Det må da være lov å skrive en kommentar med en solid dose selvironi uten at andre skal begynne å mobbe folk som sliter - selv om de ikke er som resten av saueflokken, er personer med Aspergers eller andre psykiske problemer unike, verdifulle mennesker som verden definitivt trenger.

Tror vi jenter tenner på litt forskjellige egenskaper til forskjellige tider i måneden og da :p

Skriv en ny kommentar